- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
imam novi problem,naime kada zelim igrati pojavi me se ovo:
Could not connect to the HTTP server.Please check that your internet connection is enabled and that your firewall is not blocking access.
Pls pomoc
Ne mogu se uopce connectat u game na ruskom serveru .. Stalno izbacuje da se ne moze spojiti ..
Ne mogu se uopce connectat u game na ruskom serveru .. Stalno izbacuje da se ne moze spojiti ..
Vjerovatno vidi da nemaš ruski IP
Što uzeti za jungle od ova dva...?
| 6 | Zac |
|---|---|
| 29 | Jaravan |
za takve likove kao on nema mjesta u eportu a baš alexa boli briga za njega on je pametan čovik s ženom i djetetom i nema on vremena za takve money grabere kao athene
hahahha, koji lik stvarno :D
Ovo skakutanje s maskom i nakitom izgleda ko najveći retardus xd
I još taj njegov naglasak, meni presmiješno, nemrem čovjeka ozbiljno shvatit 
Pa zato sta trolla xD.
Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Kao što su već i svi rekli. Ali ti athene fan boysi su mi nevjerovatni. Lik ih je dobro izmanipulisao.
As I know, Athene is reading this. So we can play some showmatch after the playoffs of LCS in May at breaktime. That will suit everyone I think :) Ryze vs Ryze on mid let it be.
imam novi problem,naime kada zelim igrati pojavi me se ovo:
Could not connect to the HTTP server.Please check that your internet connection is enabled and that your firewall is not blocking access.
Pls pomoc
zna li itko???
Ovaj athene me baš zna nasmijati, ali kvalitetno. Nijedan drugi streamer ne može toliko toga po*enjati iz usta, a da actually umreš od smijeha :D
Trola do bola.
Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Kao što su već i svi rekli. Ali ti athene fan boysi su mi nevjerovatni. Lik ih je dobro izmanipulisao.
Pa kaj vi ozbiljno ne shvačate da lik trolla? Pa lik trolla od početka kad je počeo streamat i stavljat videe na youtube, zato i je tako popularan.
Izgleda da sam izmanipulisan, xD.
Ovo što sam rekao za manipulisanje, to se odnosi na athene fanboyse i one komentare na tom videu.
As I know, Athene is reading this. So we can play some showmatch after the playoffs of LCS in May at breaktime. That will suit everyone I think :) Ryze vs Ryze on mid let it be.
Oh that's awesome! I look forward to that and wish you best of luck in LCS! Was happy to read your replies, it's all just for fun and for children in need. Cheerz!
yea right lol...
Starto sa 0/5, zalosno underfarman, gledam Rescue Me, ali soloQ djeli pente ko iz sale.. :)
Koja je uopće tipka da se uzme printscreen?
gdje je tu logika, imao sam 96 LP i sad idem odigrat game, 2 mi se dc(premade) i mislim si ajde ko ga hebe izgubit cu par lp(3-4) jer inace tako gubim a sad mozda jos manje jer smo ipak imali 2 afk kad ono 12 LP sam izgubio. Sad moram opet 5 gejmova pobijedit da dodjem na 100 u pm.
Summoner's code
Oplakah na drugu 
gdje je tu logika, imao sam 96 LP i sad idem odigrat game, 2 mi se dc(premade) i mislim si ajde ko ga hebe izgubit cu par lp(3-4) jer inace tako gubim a sad mozda jos manje jer smo ipak imali 2 afk kad ono 12 LP sam izgubio. Sad moram opet 5 gejmova pobijedit da dodjem na 100 u pm.
Nah, manje ćeš morati pobijediti
recimo imaš
90
pobijediš, imaš 94
izgubiš, imaš 83
pobijediš, imaš 96
tako obično ide ajmo reći...