League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.360.728
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
League Of Legends

http://eune.leagueoflegends.com/news/skin-rp-price-changes zanimljive promijene sto se tice cijene skinova

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...
Lord Nofak kaže...
bullyq14 kaže...

kakvo je stanje s hecom sad? ne banna se zadnjih tjedana, bar ne u mojim slucajevima, al se niti ne picka vise puno.

Vrlo je jak, možda najbolji pick u solo Q,ako ga ne banam odma je pickan pa moram cuda radit da bih izbjegao/sprijecio njegov dmg.

God damn Pony.

Top tier: Volibear, Thresh, Jarvan IV i Hecarim

Fuckin' annoying {#}

Počeli su još na živce ići sa cait, pickana je svaki drugi gejm

hecarim je prvi champion kojeg sam kupio, ujedno i najdrazi za igrat, jest mu malo build skup ali u late gamu je odlican (ako ne igras sa bogzna kakvim idiotima)

17 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
win4crazzy kaže...

kolika je vjerovatnost da bez ikakvog dogovora forumas s nickom na lolu morsky(na forumu bera) i ja zaigramo jedan protiv drugoga ranked, bas sam se iznenadio kad sam vidio njegov nick u protivnickoj ekipi

Tako sam i ja naletio na  NinjEEEka i njegovog prijatelja u solo Qu. :D

A i na nekoga iz ovog foruma sam naletio na Cro4LOLu(sad se nemogu sjetit tocno)

BUGs BUGs EVERYWHERE!!!

Zar si me već zaboravio? A nekad smo si dobri bili  {#}

on topic. Solidan je heca al dosta ga je nerf pogodio. Jedno kraće vrijeme je bilo no ban heca=lose, smatram da je i sad dosta dobar al dao bi prednost jarvanu,voliju, a i nasus je tu negdje.

lol [eu]east: Xz0mbieX
13 godina
neaktivan
League Of Legends

kako je ovaj zed zabavan sa igrat ^^ malo je tezak za skuzit zbog onog shadowa al je svejedno pre fun xD

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

Zar si me već zaboravio? A nekad smo si dobri bili {#}

on topic. Solidan je heca al dosta ga je nerf pogodio. Jedno kraće vrijeme je bilo no ban heca=lose, smatram da je i sad dosta dobar al dao bi prednost jarvanu,voliju, a i nasus je tu negdje.

U da,jbt vec sam zaboravio da sam i protiv tebe igrao xD
A dobro taj zadnji match bih vrlo rado zaboravio xD 

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
16 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

kako je ovaj zed zabavan sa igrat ^^ malo je tezak za skuzit zbog onog shadowa al je svejedno pre fun xD

zed težak ? pfff nisi probo ryza 

15 godina
mobitel kaže...
NinjEEEk kaže...

sta je tesko kod njega? igro sam ga par puta i ne cini mi se da je tezak champ, jedino ultu malo ne kontam a ostalo je easy reko bi

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
18 godina
League Of Legends

Zed je zapravo poprilično težak champ za igrat. Barem za igrat efektivno. Manipuliranje sjenama i pozicioniranje zahtjeva dosta prakse.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Normal game je al ovi nisu bili losi...

Heca pre zabavan nisam ga igral od kako je izasao stajao je mislio sam da nije moj play style al sad vidim da je xD

Pre zabavan champ xD Pre zabavan champ xD
xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima tko acc lvl 24 i na više da mu ne treba?

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
mobitel kaže...
NinjEEEk kaže...

sta je tesko kod njega? igro sam ga par puta i ne cini mi se da je tezak champ, jedino ultu malo ne kontam a ostalo je easy reko bi

nisam rekao da je tezak za igrat nego tezak za skuzit, dok skuzis ono s ultijem i prebacivanjem na shadow s ultijem i drugim glupostima itd, vise manje ono sto je flyboy rekao

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
15 godina
NinjEEEk kaže...
win4crazzy kaže...
mobitel kaže...
NinjEEEk kaže...

nisam rekao da je tezak za igrat nego tezak za skuzit, dok skuzis ono s ultijem i prebacivanjem na shadow s ultijem i drugim glupostima itd, vise manje ono sto je flyboy rekao

moj post se odnosio na kolegu mobitel tj na ryzea ne na zeda 

13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
NinjEEEk kaže...
win4crazzy kaže...
mobitel kaže...
NinjEEEk kaže...

moj post se odnosio na kolegu mobitel tj na ryzea ne na zeda 

aham ;D

moguce da je bio sarkastican jer sve sto radis s ryzeom je r + qwewqeqweqweqweqweqwe (ult mu daje spellvamp i aoe)

17 godina
Luxy2501 kaže...

Imam 25, al neam 24....... {#} nemogu ti pomoći....{#}

Edit: Krivo pročito :(

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 10:35 (sveupitni).
14 godina
sveupitni kaže...
Luxy2501 kaže...

Imam 25, al neam 24....... {#} nemogu ti pomoći....{#}

Koji dio boldanog nisi razumio?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma ja se malo zezo zato jer nema skillshotova.
Zanima me nešto,gledam stream i svi ovi pro igrači stisnu A i onda s tim last hittaju zašto?
I još nešto dodem danas doma i reko igram dok ne izgubim i tako ja krenuh i išlo je dobro do jednog bitnog dijela..-.-

Sve ostalo Sve ostalo
Promotion Promotion

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mobitel kaže...

Zanima me nešto,gledam stream i svi ovi pro igrači stisnu A i onda s tim last hittaju zašto?
I još nešto dodem danas doma i reko igram dok ne izgubim i tako ja krenuh i išlo je dobro do jednog bitnog dijela..-.-

Kad stisnes A i onda ljevi klik bilogdje na mapi to znaci da heroj ide prema tamo i ako mu ne protivnicki minoin/heroj na putu da ga napadne tj attack move ;)

EUNE:Luna3K EUW:MadLuna
13 godina
neaktivan
mobitel kaže...

to ti odma napada metu sto je najbliza tebi kad stisnes tako da nemozes promasit miniona sa klikom, to ti je takoder dobro kad ulazis u bush a znas da ima nekoga u bushu pa samo stisnes a i na bush pa te nemoze jukat onako iz busha van

14 godina
neaktivan

Nisam bas experimentirao s tim jer sam se onako normalno naucio al ako su minion i enemy ispred el napada miniona il enemy-a?

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Nisam bas experimentirao s tim jer sam se onako normalno naucio al ako su minion i enemy ispred el napada miniona il enemy-a?

napada bilo koji target koji je blize bio to minion ili champ (barem misim xD)

17 godina
League Of Legends

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Moze netko napisati nekog dobrog renekton igraca da pogledam stream koji,hvala :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mag1cMaster2502 kaže...

Moze netko napisati nekog dobrog renekton igraca da pogledam stream koji,hvala :)

Ako te zanima top opcenito wingsofdeath ti je dobar top streamer 

EUNE:Luna3K EUW:MadLuna
13 godina
neaktivan

Igra li voyboy renektona ikako?

16 godina
neaktivan
Mag1cMaster2502 kaže...

Igra li voyboy renektona ikako?

wicked

15 godina
Mag1cMaster2502 kaže...

Trenutno se igra Renekton na LCS-u. NA Qualifier.

League of Legends EUW username: pomijac - https://plus.google.com/photos/105050429535093254023/albums/5793592120108881025
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 0:19 (darko099).
13 godina
neaktivan
darko099 kaže...
Mag1cMaster2502 kaže...

Trenutno se igra Renekton na LCS-u. NA Qualifier.

Zasto ne uvedu mogucnost da na LCS-u npr mozes pratit 1 lane cijelu igru ,ovako stalno mijenjaju laneove ne mozes naucit nista

17 godina
neaktivan
League Of Legends

KABOOM.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Dečki jel imate i vi stuttering od ovog novog patcha?

Ja nikako ne mogu igrati koliko mi stuttera. Pogotovo kada zaključam kameru, onda je smrt.

0 0 hvala 0
15 godina

Kako buildate Jaxa, poceo sam ga malo vise igrati ali nisam siguran kako ga buildati, kad što kupit, ima baš i ap i ad damage, koliko ap-a treba, je li loše kupiti i Trinity i Hextech, u skoro svakom buildu je drugačiji path pa nisam siguran, također što se tiče maxanja, q prvo ili?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice