League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.363.906
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Rayz00 kaže...

Moze li mi netko dati link ili vidjeti sam pa reci kada ce bit dragon fist lee sin na sale-u da znam ocu pricekat ako je mozda za nekoliko dana ili da uzmem odma... {#}

Nedavno ti je bio Ac Lee na saletu pa nezz bas da ce opet uskoro doc neki Lee skin...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
Rayz00 kaže...

Moze li mi netko dati link ili vidjeti sam pa reci kada ce bit dragon fist lee sin na sale-u da znam ocu pricekat ako je mozda za nekoliko dana ili da uzmem odma... {#}

Nedavno ti je bio Ac Lee na saletu pa nezz bas da ce opet uskoro doc neki Lee skin...

Znam da je Ac nedavno bio al prosli tjedan je bio Traditional tako da se nikad nezna ;)

14 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...
Tkalle kaže...
Rayz00 kaže...

Znam da je Ac nedavno bio al prosli tjedan je bio Traditional tako da se nikad nezna ;)

dragon fist lee sin je bia na popustu kad je bilo kineska nova godina , tako da nevirujen da ce uskoro opet bit 

EU West: slimyyy
13 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Rayz00 kaže...
Tkalle kaže...
Rayz00 kaže...

dragon fist lee sin je bia na popustu kad je bilo kineska nova godina , tako da nevirujen da ce uskoro opet bit 

A jbg onda, neka uzet cu ga za 975 ;)

14 godina
neaktivan

Uzmi onog myu tai ako sam dobro napsial.... Bolji je zabavniji

16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Muramana now deals physical instead of magic damage when toggled on.
{#} Riot!

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Sry za double post ali ona slika jedostavno mora biti sama u postu.

Sjećate se one big boobed što krade pare na viewerima? Ovo je fkt pretjerivanje...

http://www.twitch.tv/gemieee/c/2122123

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Uzmi onog myu tai ako sam dobro napsial.... Bolji je zabavniji

naah, vec sam uzeo draogn fist a i muay thai mi je nekako jednostavan i cudno hoda :))

13 godina
neaktivan
HaZeeZ kaže...

Ljudi imam CRC ERROR pls ako itko zna kako ga fix-ati hitno je..

Evo screenshot : 

sto stvarno nitko nezna pomoc ljudi ;(

14 godina
neaktivan

Onda el hoce ko duo/na mojem acc-u igrat? Da izadjem iz tog silvera...

15 godina
League Of Legends

Jel se moze vidit nekako kad ce koji skin bit na akciji? I jel bio skoro Cho'Gath Battlecast Prime?

League of Legends EUW username: pomijac - https://plus.google.com/photos/105050429535093254023/albums/5793592120108881025

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

to je legendery....

14 godina
Tkalle kaže...

to je legendery....

Sta legendarye nestavljaju na sale? 1850 -> 975?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan

Ne.

18 godina
League Of Legends

Ima ko kakve probleme poslije ovog zadnjeg patcha?

Startam rundu, sve prođe i onda kad treba doći loading screen, samo mi izbaci "LoL has stoped working" -.-

Restartam igru i komp i idem reconnect i isto, neće opće startat loading. 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pa ova baš i nema nekakve velike sise :(
15 godina
League Of Legends

kolika je vjerovatnost da bez ikakvog dogovora forumas s nickom na lolu morsky(na forumu bera) i ja zaigramo jedan protiv drugoga ranked, bas sam se iznenadio kad sam vidio njegov nick u protivnickoj ekipi 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 22:03 (win4crazzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

kolika je vjerovatnost da bez ikakvog dogovora forumas s nickom na lolu morsky(na forumu bera) i ja zaigramo jedan protiv drugoga ranked, bas sam se iznenadio kad sam vidio njegov nick u protivnickoj ekipi 

i ? kako je proslo 

eune : Flaeryy
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Ja sam dobio lika iz svog ranked tima dok sam igro na frendovom accountu

EUNE: vR Kaiser
15 godina
Super flaeryy kaže...
win4crazzy kaže...

i ? kako je proslo 

ja pobijedio :P on je imo los team, imali smo jedno 15/0 u prvih 20 min

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Tako sam i ja naletio na NinjEEEka i njegovog prijatelja u solo Qu. :D

A i na nekoga iz ovog foruma sam naletio na Cro4LOLu(sad se nemogu sjetit tocno)

BUGs BUGs EVERYWHERE!!!

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
13 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
win4crazzy kaže...

Tako sam i ja naletio na NinjEEEka i njegovog prijatelja u solo Qu. :D

A i na nekoga iz ovog foruma sam naletio na Cro4LOLu(sad se nemogu sjetit tocno)

BUGs BUGs EVERYWHERE!!!

i to 2,3 puta cini mi se

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ovaj doublelift je nesto najbolje sa vaynom , bas ima tu tehniku ,koju nema niko , pretesko ga je focusati wp za clg ,mada je bilo malo killova {#}

eune : Flaeryy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

ovaj doublelift je nesto najbolje sa vaynom , bas ima tu tehniku ,koju nema niko , pretesko ga je focusati wp za clg ,mada je bilo malo killova {#}

Preteško ga je fokusat zato što ga tim čuva, bez tima je on nitko i ništa s Vayne...

14 godina
neaktivan
MacTheBig kaže...
Super flaeryy kaže...

Preteško ga je fokusat zato što ga tim čuva, bez tima je on nitko i ništa s Vayne...

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.4.2013 0:19 (Anzulolz).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

slabo se vidi al jbg

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.4.2013 0:24 (mobitel).

2 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

kakvo je stanje s hecom sad? ne banna se zadnjih tjedana, bar ne u mojim slucajevima, al se niti ne picka vise puno.

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

kakvo je stanje s hecom sad? ne banna se zadnjih tjedana, bar ne u mojim slucajevima, al se niti ne picka vise puno.

Vrlo je jak, možda najbolji pick u solo Q,ako ga ne banam odma je pickan pa moram cuda radit da bih izbjegao/sprijecio njegov dmg.

God damn Pony.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
17 godina
bullyq14 kaže...

Tak ti to ide. Neki champ bude FOTM. Zatim se taj champion bana svaki game u rankedu u sljedećih mjesec dana, ljudi izgube volju za igrom s tim championom i više ga nitko ne igra.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
bullyq14 kaže...

Vrlo je jak, možda najbolji pick u solo Q,ako ga ne banam odma je pickan pa moram cuda radit da bih izbjegao/sprijecio njegov dmg.

God damn Pony.

Top tier: Volibear, Thresh, Jarvan IV i Hecarim

Fuckin' annoying {#}

Počeli su još na živce ići sa cait, pickana je svaki drugi gejm

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.4.2013 14:51 (BannedOnThisForum).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice