League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.361.381
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Tkalle kaže...

Danas definitivno najgori dan u rankedu nakon dugo vremena...

al nvm gledajte na sta sam naiso na zadnjem....

Nasi ljudi su vise toxic nego ostali 10000 posto

Škrtiji je on bio na riječima od tebe {#}

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
16 godina
neaktivan
guls kaže...
Prelose kaže...

Nemozes usporedivat sivHD i Athene-a. Siv je bog haha a ovo neka budala tamo 

Ma Siv je isto komad budale, frajer mi tamo igra protiv lvl 3 ekipa i trolla sa najrazličitijim glupostima. Radije onda gledati Phantoma, slična zvučna kulisa, ali pro gameplay pa actually nešto i naučiš.

Siv ima kvalitetan troll koji ti izgleda ne razumiješ. Ti inače imaš taj problem da se protiviš svemu i svačemu u ovoj temi?

16 godina
BannedOnThisForum kaže...

5 more wins for fabulous match history, inače sam 18:3 s Taricom {#}

Evo carry sam slimyyy-ja do golda, carry sam rydera do golda, uskoro ću i harisa na platinum, a ja još uvijek u silveru, ja sam dobra osoba.

Not sure if serious 

a man , a city and a lighthouse
14 godina
neaktivan

Neznam bas ja sam samo njemu reko da naraste i jednu psovku a on me pito za adresu pa mu dao xD

No ugl nije mi se dalo 2 slike radit ima di je naspamo cjeli chat s psovkom + caps....

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Evo carry sam slimyyy-ja do golda, carry sam rydera do golda, uskoro ću i harisa na platinum, a ja još uvijek u silveru, ja sam dobra osoba.

Not sure if serious 

Faburous

16 godina
hari85 kaže...

Not sure if serious 

Faburous

17 godina
neaktivan
League Of Legends
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

4 1 hvala 0
14 godina

Siv ima kvalitetan troll koji ti izgleda ne razumiješ. Ti inače imaš taj problem da se protiviš svemu i svačemu u ovoj temi?

Dok je demokracije, bit će i protivljenja. Kaj bi trebao slijepo klimati glavom ako netko nešto veli što meni nije pravo? Mislim da takvi još žive samo u Sj.Koreji...

Siv ima trenutaka inspiracije kad je zbilja ok, ali most of the time za mene je to hrpa gluposti. Kako kome, jel.

Fuck me I'm famous.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne znam je li i vama, ali meni zadnje vrijeme u normalu nema onih omg noob report budala.

Desilo mi se da sam gubio sad zadnji game 2/18 i znači apsolutno nitko nije ništa pisao report ovoga report onoga i na kraju smo ih još dobili, okrenuli game u pet minuta.

Baš je milina igrati zadnjih par dana, ne dobivam morone koji bi se sa vlastitom mamom posvađali oko KS.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
guls kaže...

Dok je demokracije, bit će i protivljenja. Kaj bi trebao slijepo klimati glavom ako netko nešto veli što meni nije pravo? Mislim da takvi još žive samo u Sj.Koreji...

Siv ima trenutaka inspiracije kad je zbilja ok, ali most of the time za mene je to hrpa gluposti. Kako kome, jel.

Pa niko tebi ne govori da ti određene ljude moraš voljet, siv-ovo ponašanje i način igre se tebi netreba sviđati, al ne trebaš ga zvati citiram "komad budale" sam zato jer ti se ne sviđa.

lol [eu]east: Xz0mbieX
16 godina
League Of Legends

imam 99 lp , pobjedim game i NISAM DOBIO 1 LP ROFL Riot

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 22:22 (hari85).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Siv ima kvalitetan troll koji ti izgleda ne razumiješ.

AP GP OP. {#}

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Don't worry. You are getting carrying by gaylord.

17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Zanimljivo je kako mu je win rate nakon zadnjeg nerfa pao na ispod 50%, a i polako mu pada pick rate. Izgleda da ga je RIOT konačno izbalansirao za solo queue.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
League Of Legends

igram preliminaries i eto igrom slucajeva, mojih gresaka i crashanja klijenta i nemogucnosti ulaska ponovo u game trnutno imam 0 winova i 5 losova. Pa ako mi netko moze pomoci da barem tih 5 meceva zguram nekako, samo da u bronci V ne zavrsim xD

Hvala unaprijed.

euw: flekica
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
hari85 kaže...

Zanimljivo je kako mu je win rate nakon zadnjeg nerfa pao na ispod 50%, a i polako mu pada pick rate. Izgleda da ga je RIOT konačno izbalansirao za solo queue.

Caitlyn destroyed my fabulous dominance. Turning world gay some other time.

16 godina
neaktivan
Gam3r kaže...

igram preliminaries i eto igrom slucajeva, mojih gresaka i crashanja klijenta i nemogucnosti ulaska ponovo u game trnutno imam 0 winova i 5 losova. Pa ako mi netko moze pomoci da barem tih 5 meceva zguram nekako, samo da u bronci V ne zavrsim xD

Hvala unaprijed.

Ako zavrsis u bronze 5, tamo i pripadas, a ako ne pripadas tamo, lako ces se izvuci od tamo...

LoL acc THCJoshi
18 godina
League Of Legends

Kako povratiti ukradeni account? Bratićev račun netko drugi koristi. Slao je 2 e-maila RIOT-u, međutim nema odgovora. Ima li kakav formular ili štogod već?

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Kako povratiti ukradeni account? Bratićev račun netko drugi koristi. Slao je 2 e-maila RIOT-u, međutim nema odgovora. Ima li kakav formular ili štogod već?

Support. Meni su 2 puta vratili account, i jave mi se svaki put, a kontaktirao sam nebrojeno puta..

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
Gam3r kaže...

Hvala unaprijed.

Neka tebe tamo. Ako ne možeš bronzu easymode carry onda ne znam, to je jedina liga gdje možeš 3v5 winati game {#}

18 godina

Neka tebe tamo. Ako ne možeš bronzu easymode carry onda ne znam, to je jedina liga gdje možeš 3v5 winati game {#}

Koji je tvoj problem da se već zadnjih 10 stranica indirektno izruguješ svakome tko kaže da je u bronci.

Skužili smo da si veliki skiller u silver1 i da imaš igru u malom prstu, ali ne moraš se odmah tako nametati.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat

4 0 hvala 0
16 godina

Najdraza mi je : If he isnt playing support but is buying wards, SMURF 100 %

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Najdraza mi je : If he isnt playing support but is buying wards, SMURF 100 %

"I should not be in bronze V"

"Yea there should be a tier just for you ... Challenged tier"

:D

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
13 godina
protjeran
guls kaže...
Prelose kaže...

Ma Siv je isto komad budale, frajer mi tamo igra protiv lvl 3 ekipa i trolla sa najrazličitijim glupostima. Radije onda gledati Phantoma, slična zvučna kulisa, ali pro gameplay pa actually nešto i naučiš.

pogledaj to i onda nes reci {#}

ugl ffrajer mi je presmijesan(nisam znao za njega dok netko nije postao tu u temu)

14 godina
neaktivan
Prelose kaže...
guls kaže...
Prelose kaže...

ugl ffrajer mi je presmijesan(nisam znao za njega dok netko nije postao tu u temu)

Ashe hunt mi je vrh...ima još nešto takvo?

16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Koji je tvoj problem da se već zadnjih 10 stranica indirektno izruguješ svakome tko kaže da je u bronci.

Skužili smo da si veliki skiller u silver1 i da imaš igru u malom prstu, ali ne moraš se odmah tako nametati.

Ne izrugujem se ja nikome, već mi je muka spominjanja bronze tu.

13 godina
protjeran
X-Plosiv kaže...
Prelose kaže...
guls kaže...
Prelose kaže...

Ashe hunt mi je vrh...ima još nešto takvo?

Pogledaj na yt,oce neko mijenjat west acc za east?

15 godina
neaktivan
League Of Legends

How many Bronze V solo laners does it take to screw in a light bulb?

0, because only a support should give vision.

EUNE: vR Kaiser

9 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice