Danas definitivno najgori dan u rankedu nakon dugo vremena...
al nvm gledajte na sta sam naiso na zadnjem....
Nasi ljudi su vise toxic nego ostali 10000 posto
Škrtiji je on bio na riječima od tebe 
Danas definitivno najgori dan u rankedu nakon dugo vremena...
al nvm gledajte na sta sam naiso na zadnjem....
Nasi ljudi su vise toxic nego ostali 10000 posto
Škrtiji je on bio na riječima od tebe 
Nemozes usporedivat sivHD i Athene-a. Siv je bog haha a ovo neka budala tamo
Ma Siv je isto komad budale, frajer mi tamo igra protiv lvl 3 ekipa i trolla sa najrazličitijim glupostima. Radije onda gledati Phantoma, slična zvučna kulisa, ali pro gameplay pa actually nešto i naučiš.
Siv ima kvalitetan troll koji ti izgleda ne razumiješ. Ti inače imaš taj problem da se protiviš svemu i svačemu u ovoj temi?
5 more wins for fabulous match history, inače sam 18:3 s Taricom 
Evo carry sam slimyyy-ja do golda, carry sam rydera do golda, uskoro ću i harisa na platinum, a ja još uvijek u silveru, ja sam dobra osoba.
Not sure if serious
Neznam bas ja sam samo njemu reko da naraste i jednu psovku a on me pito za adresu pa mu dao xD
No ugl nije mi se dalo 2 slike radit ima di je naspamo cjeli chat s psovkom + caps....
Evo carry sam slimyyy-ja do golda, carry sam rydera do golda, uskoro ću i harisa na platinum, a ja još uvijek u silveru, ja sam dobra osoba.
Not sure if serious
Faburous
Not sure if serious
Faburous
Kako to izgleda kad failaš Jarvanov ulti:
http://cdn.gifstache.com/2012/8/24/gifstache.com_1615_1346356803.gif
Siv ima kvalitetan troll koji ti izgleda ne razumiješ. Ti inače imaš taj problem da se protiviš svemu i svačemu u ovoj temi?
Dok je demokracije, bit će i protivljenja. Kaj bi trebao slijepo klimati glavom ako netko nešto veli što meni nije pravo? Mislim da takvi još žive samo u Sj.Koreji...
Siv ima trenutaka inspiracije kad je zbilja ok, ali most of the time za mene je to hrpa gluposti. Kako kome, jel.
Ne znam je li i vama, ali meni zadnje vrijeme u normalu nema onih omg noob report budala.
Desilo mi se da sam gubio sad zadnji game 2/18 i znači apsolutno nitko nije ništa pisao report ovoga report onoga i na kraju smo ih još dobili, okrenuli game u pet minuta.
Baš je milina igrati zadnjih par dana, ne dobivam morone koji bi se sa vlastitom mamom posvađali oko KS.
Dok je demokracije, bit će i protivljenja. Kaj bi trebao slijepo klimati glavom ako netko nešto veli što meni nije pravo? Mislim da takvi još žive samo u Sj.Koreji...
Siv ima trenutaka inspiracije kad je zbilja ok, ali most of the time za mene je to hrpa gluposti. Kako kome, jel.
Pa niko tebi ne govori da ti određene ljude moraš voljet, siv-ovo ponašanje i način igre se tebi netreba sviđati, al ne trebaš ga zvati citiram "komad budale" sam zato jer ti se ne sviđa.
imam 99 lp , pobjedim game i NISAM DOBIO 1 LP ROFL Riot
Siv ima kvalitetan troll koji ti izgleda ne razumiješ.
AP GP OP. 
Don't worry. You are getting carrying by gaylord.
Zanimljivo je kako mu je win rate nakon zadnjeg nerfa pao na ispod 50%, a i polako mu pada pick rate. Izgleda da ga je RIOT konačno izbalansirao za solo queue.
igram preliminaries i eto igrom slucajeva, mojih gresaka i crashanja klijenta i nemogucnosti ulaska ponovo u game trnutno imam 0 winova i 5 losova. Pa ako mi netko moze pomoci da barem tih 5 meceva zguram nekako, samo da u bronci V ne zavrsim xD
Hvala unaprijed.
Zanimljivo je kako mu je win rate nakon zadnjeg nerfa pao na ispod 50%, a i polako mu pada pick rate. Izgleda da ga je RIOT konačno izbalansirao za solo queue.
Caitlyn destroyed my fabulous dominance. Turning world gay some other time.
igram preliminaries i eto igrom slucajeva, mojih gresaka i crashanja klijenta i nemogucnosti ulaska ponovo u game trnutno imam 0 winova i 5 losova. Pa ako mi netko moze pomoci da barem tih 5 meceva zguram nekako, samo da u bronci V ne zavrsim xD
Hvala unaprijed.
Ako zavrsis u bronze 5, tamo i pripadas, a ako ne pripadas tamo, lako ces se izvuci od tamo...
Kako povratiti ukradeni account? Bratićev račun netko drugi koristi. Slao je 2 e-maila RIOT-u, međutim nema odgovora. Ima li kakav formular ili štogod već?
Kako povratiti ukradeni account? Bratićev račun netko drugi koristi. Slao je 2 e-maila RIOT-u, međutim nema odgovora. Ima li kakav formular ili štogod već?
Support. Meni su 2 puta vratili account, i jave mi se svaki put, a kontaktirao sam nebrojeno puta..
Hvala unaprijed.
Neka tebe tamo. Ako ne možeš bronzu easymode carry onda ne znam, to je jedina liga gdje možeš 3v5 winati game 
Neka tebe tamo. Ako ne možeš bronzu easymode carry onda ne znam, to je jedina liga gdje možeš 3v5 winati game 
Koji je tvoj problem da se već zadnjih 10 stranica indirektno izruguješ svakome tko kaže da je u bronci.
Skužili smo da si veliki skiller u silver1 i da imaš igru u malom prstu, ali ne moraš se odmah tako nametati.
I'll add some fuel to the fire.
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1c0afz/whats_your_favorite_bronze_v_joke_for_fun/
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1c0afz/whats_your_favorite_bronze_v_joke_for_fun/
Najdraza mi je : If he isnt playing support but is buying wards, SMURF 100 %
Najdraza mi je : If he isnt playing support but is buying wards, SMURF 100 %
"I should not be in bronze V"
"Yea there should be a tier just for you ... Challenged tier"
:D
Ma Siv je isto komad budale, frajer mi tamo igra protiv lvl 3 ekipa i trolla sa najrazličitijim glupostima. Radije onda gledati Phantoma, slična zvučna kulisa, ali pro gameplay pa actually nešto i naučiš.
pogledaj to i onda nes reci 
ugl ffrajer mi je presmijesan(nisam znao za njega dok netko nije postao tu u temu)
ugl ffrajer mi je presmijesan(nisam znao za njega dok netko nije postao tu u temu)
Ashe hunt mi je vrh...ima još nešto takvo?
Koji je tvoj problem da se već zadnjih 10 stranica indirektno izruguješ svakome tko kaže da je u bronci.
Skužili smo da si veliki skiller u silver1 i da imaš igru u malom prstu, ali ne moraš se odmah tako nametati.
Ne izrugujem se ja nikome, već mi je muka spominjanja bronze tu.
Ashe hunt mi je vrh...ima još nešto takvo?
Pogledaj na yt,oce neko mijenjat west acc za east?
How many Bronze V solo laners does it take to screw in a light bulb?
0, because only a support should give vision.