League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.363.906
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Itekako da abuseaju.

Lik koji ima Diamond I počne novi account na Silver V?
Naravno da će pokvariti gameove suparnickom timu,jer ima preprepreveliki skill

za diviziju kojoj je dodijeljen.Boostat ce usput i par igraca koji igraju s njim.
To je po meni vrijedno banna.

Sad te gluposti da ce ga MMR sprijeciti,e vala moram vas razocarati,ali ima puno gameova odigrat

od SIlvera do Diamonda,uključujući i pokojeg leavera/teskog trolla kojeg je nemoguce carryat. 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Po tvome svaki DOBAR igrac kerija nooba i zbog toga zasluzuje ban... Ako si los past ces kada tada gdje pripadas... Jedan game pogotovo u silver diviziji nece znacit nista jer tu ima toliko puno igraca da sumnjam da ces opet igrati s istim igracem...
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Gledaj,opet postoji znatna razlika,i naravno da ne govorim za sve dobre igrače pobogu,

ne igraju oni savršeno svaki game da ga dobju sa 20/1/10,nego ti koji streamaju i to rade,

da se baš vidi na koji se account to odnosi.
No pogotovo permanent ban za ljude koji elo boostaju nekog,ili za novce,ili free. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Itekako da abuseaju.

za diviziju kojoj je dodijeljen.Boostat ce usput i par igraca koji igraju s njim.

Sad te gluposti da ce ga MMR sprijeciti,e vala moram vas razocarati,ali ima puno gameova odigrat

od SIlvera do Diamonda,uključujući i pokojeg leavera/teskog trolla kojeg je nemoguce carryat. 

Jel ti svacas da ce on odigrat max. 1-2 gamea sa tin igracima u svojen timu i oni ce dobit max 1-2 pobjede. To in ne znaci puno, dok ce taj lik svejedno dobijat po 30 lp i skippat divizije. Ja san u 20-ak partija na drugon acc. skocia sa Silver 5 na Gold 3, skippa divizije i u nijednon gameu nisan dobija iste ljude. Sta se tice Athene-a, mislin da su svi normalni ljudi odavno svatili kakav je on ka igrac i ka osoba. Gleda san njegov stream prije nego sta je pocea igrat LoL i stvarno je posteno trolla, zaje*ava se i govoria kako je best ovo i best ono in the world i vidilo se da se sprda. Otkad je prisa na LoL lik teze abusea sistem (tj. cak ne sistem nego svoje fanboyeve koji ce sve napravit da budu na streamu) i ako ne dobije Ryze-a ili Soraku napise nesto tipa "I won't feed the children now" ili forsira ove svoje da dodgaju. Ako uspiju dobit tog treceg lika u protivnickon timu onda se lik odjedanput nekin cudon dc-a ili throwa game. Al samo kad je Athene protiv njega, inace ga mora carryat. Ne znan jesi vidia onaj put kad je uspia dobit Ryze-a a njihov mid je locka TF-a. Lik je prvo reka 5 puta svojen duo partneru da dodga jer da ne zeli protiv TF-a igrat, a taj njegov lik mu je govoria da ce dobit, da ce ga on iscarryat itd. Cin ovaj nije dodga Athene je pocea rageat i napisa mu nekih 35 puta u Skype-u da dodga. Kad ni to nije upalilo onda je muta mikrofon i izdera se na tog lika. 

Ne znan za tebe, al da ja radin nekakav charity i da iman sponzore sigurno ne bi pisa "Ryze mid or I won't feed the children" ili abusa sistem sa 3k viewera i prakticki se ruga drugima koji su bolji od njega a nisu Diamond.

'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 17:07 (puls4R).
18 godina
League Of Legends

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
16 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
puls4R kaže...
pandza94 kaže...

Itekako da abuseaju.

Jel ti svacas da ce on odigrat max. 1-2 gamea sa tin igracima u svojen timu i oni ce dobit max 1-2 pobjede. To in ne znaci puno, dok ce taj lik svejedno dobijat po 30 lp i skippat divizije. Ja san u 20-ak partija na drugon acc. skocia sa Silver 5 na Gold 3, skippa divizije i u nijednon gameu nisan dobija iste ljude. Sta se tice Athene-a, mislin da su svi normalni ljudi odavno svatili kakav je on ka igrac i ka osoba. Gleda san njegov stream prije nego sta je pocea igrat LoL i stvarno je posteno trolla, zaje*ava se i govoria kako je best ovo i best ono in the world i vidilo se da se sprda. Otkad je prisa na LoL lik teze abusea sistem (tj. cak ne sistem nego svoje fanboyeve koji ce sve napravit da budu na streamu) i ako ne dobije Ryze-a ili Soraku napise nesto tipa "I won't feed the children now" ili forsira ove svoje da dodgaju. Ako uspiju dobit tog treceg lika u protivnickon timu onda se lik odjedanput nekin cudon dc-a ili throwa game. Al samo kad je Athene protiv njega, inace ga mora carryat. Ne znan jesi vidia onaj put kad je uspia dobit Ryze-a a njihov mid je locka TF-a. Lik je prvo reka 5 puta svojen duo partneru da dodga jer da ne zeli protiv TF-a igrat, a taj njegov lik mu je govoria da ce dobit, da ce ga on iscarryat itd. Cin ovaj nije dodga Athene je pocea rageat i napisa mu nekih 35 puta u Skype-u da dodga. Kad ni to nije upalilo onda je muta mikrofon i izdera se na tog lika. 

Ne znan za tebe, al da ja radin nekakav charity i da iman sponzore sigurno ne bi pisa "Ryze mid or I won't feed the children" ili abusa sistem sa 3k viewera i prakticki se ruga drugima koji su bolji od njega a nisu Diamond.

Sve ovo stoji al kak skipat divizije? o.O

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
puls4R kaže...
pandza94 kaže...

Itekako da abuseaju.

Sve ovo stoji al kak skipat divizije? o.O

visok mmr za svoj elo, sistem misli da ne pripadas tu ili bug neznam pisali su obadvoje vecinom po forumima svim xD

ja sam isto skipao s gold 5 na gold 3 i sa gold 3 na gold 1

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...

+1

Athene-ovi fanovi me podsjećaju na kvazi muslimane.

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
16 godina
League Of Legends

Ne SPOMINJI ih !! Napast ce nam drzavu zato sto ih ismijavamo {#}

a man , a city and a lighthouse
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nisam ja nikakav Atheneov fan,ja samo iznosim svoje mišljenje,nema razloga da se ti tu

izrugivaš.
Ili očito je to zabranjeno u ovoj temi?
Nepobitna je činjenica da on to radi "For dem kidz",što je meni više nego dovoljan

razlog da ga potičem,ostalo me ne zanima. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Nisam ja nikakav Atheneov fan,ja samo iznosim svoje mišljenje,nema razloga da se ti tu

izrugivaš.
Ili očito je to zabranjeno u ovoj temi?
Nepobitna je činjenica da on to radi "For dem kidz",što je meni više nego dovoljan

razlog da ga potičem,ostalo me ne zanima. 

Onda stvarno ne znam šta da ti kažem. Može donirati djeci koliko god hoće, on zaslužuje permaban sa lola i twitcha općenito.

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
14 godina
League Of Legends

Baš sam kupio Jarvana, pa me zanima dali netko od vas igra sa njim isto ?

Meni se champion jako sviđa za solo top i ima veliki cripple ability. 

Pa eto, kakvi savjeti za skill sequence ? Ko mu je counter i koga najbolje lomi?

Uglavnom ga igram kao bruisera, ponekad kad je teamu potreban tank, igram kao tank. Ima još kakvih načina igre?

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Aj pls nek mi neko rece kako dobije prijatelja u protivnickom timuu? Ne kontam jedino to.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Aj pls nek mi neko rece kako dobije prijatelja u protivnickom timuu? Ne kontam jedino to.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

A gledaj,po meni je flame i psovanje puno veći grijeh od toga.
A što se tiče onoga što je Athene možda uradio,postoji puno više ljudi

koji to isto rade,ali to neki rade i za novce.
Tako se kvari cijeli community,pogotovo kad npr u Gold V vidiš čovjeka koji realno po skillu

ne bi trebao biti u Silver V.

Ja još ne vjerujem da je on to uradio,ali ne znam,čuo sam i njegovu stranu i pročitao stvari s reddita,

ne znam kome da vjerujem.
No opet,kada gledaš,Athene je došao do Diamond-a,ostvario je svoj cilj,sad na pošten ili nepošten način,

to ide njemu na dušu.
Ali čovječe,ipak pomaže djeci,to u mojim očima vrijedi puno više. 

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
Jonja kaže...

Nemora biti frend, znalo se desiti da kontaktira nekog u drugom timu, da mu pare preko paypala i ugrabi sebi free win.

a man , a city and a lighthouse
14 godina
hari85 kaže...
Jonja kaže...

Nemora biti frend, znalo se desiti da kontaktira nekog u drugom timu, da mu pare preko paypala i ugrabi sebi free win.

?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
League Of Legends

Opet gužva na serveru ?

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Jonja kaže...

btw : tako smo i ja i frend igrali duo i ovaj treci frend je isto stisnuo start ranked u isto vrijeme kao i mi  ( da vidimo jeli mozemo svi zajedno igrati ) pusto nema opcije ''trio '' pa smo ja i frend  (duo) vs tog treceg frenda koji nije mogao sa nama .. pa nam je dao free win ^^  ,ali smo kasnije pokusavali ,nije nam uspjelo, dat riot ^^

eune : Flaeryy
15 godina
hari85 kaže...
Jonja kaže...

ja bi uzeo pare, onda ga pokusao pobijediti zatim bi ga reporto i naposlijetku bi mu se zahvalio {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan
League Of Legends

"Athene: Climbing the ladder on Diamond League 3v5 & versus haterz"  , slucajnost je da vec po ko zna koji put igra protiv "haterza" ovako high elo-a {#}

EU West: slimyyy

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
hari85 kaže...
Jonja kaže...

ja bi uzeo pare, onda ga pokusao pobijediti zatim bi ga reporto i naposlijetku bi mu se zahvalio {#}

kao on bi ti uplatio kad vidi da ga ubijas

17 godina
neaktivan
League Of Legends

ajmo se malo sprdat xD

:D :D
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

"Athene: Climbing the ladder on Diamond League 3v5 & versus haterz"  , slucajnost je da vec po ko zna koji put igra protiv "haterza" ovako high elo-a {#}

da upravo to, bas pogleda stream vidim kako ovi failaju i bas me zanimalo koji su elo l0l.

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
17 godina
neaktivan
Jonja kaže...

easy, joinas je istovremeno que i acceptas istovremeno kad i oni dobe que, ak je sreca bit ce te u istom teamu. Ja sam tak sa svojima iz teama par gameove iz fore dok je bio početak sezone. najviši i najniži elo duo que i ostala dvojica solo que pa ak se potrefilo da smo svi skupa odlicno (desilo se i to), ak je bilo 3v1 onda je neko leavo, a 2v2 smo isto igrali. Dal je to varanje, kak se uzme, al ne krši nikakava pravila.

Pretjerujete sa athene. On abuse system, al ne krši nikakva pravila (osim možda give me ryze or I wont feed the childeren, al ne radi to svaki game, promjenio se dosta otkad su ga toliko napali). Pa šta sad ak su mu frendovi/fanovi pomogli da dođe do diamonda, pomogneju tako i hrpetini drugih igrača, ja osobno često pomognem nekom frendu dok je u promotionu da duoam sa njim na smurfu. Isto tak bi pomogo frendu da je u promotion i treba mu win a ja sam u protivnickom teamu. Kad tad će i taj meni frend pomoći.

Athene je vrlo vjerojatno abuso system i on je relativno loš igrač, al s obzirom na količinu užasnih igrača na high elou smatram da je on zaslužio diamond isto ko i oni. Prošla su vremena kad su na diamondu bili samo dobri igrači. I šta sad ak igra samo ryze i soraku, nek igra šta ga god zabavlja

lol [eu]east: Xz0mbieX
13 godina
neaktivan
League Of Legends

mene najvise zanima kako mu ne dosadi igrat istog champa cijelo vrijeme 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

A gle, ja kao support igrač 90% vremena igram Lulu, Tarica i Thresha, jednostavno se s njima najbolje osjećam i ne dosade mi. Dobro, nisam toliko ekstreman kao Athene, ali opet poanta je tu. Također, da mogu, u svakom imalo važnijem gameu ( ranked solo/duo, ranked 5v5, turniri ) bi igro Thresha jer mislim da s njime imam najviše impacta na game. Tako se i on sa Ryzeom osjeća.

death_zombi kaže...
Jonja kaže...

Prošla su vremena kad su na diamondu bili samo dobri igrači.

Slažem se, ovo se dosta vidi u npr. ranked 5v5-ovima, game prije promotiona za Gold smo igrali protiv 3 Diamonda/2 Platinuma i uništili smo ih u 25 minuta, dobili smo laneove bez ikakvih posebnih taktika ( mi smo 1 Platinum, 3 Golda i 1 Silver ) i poslije smo prednost samo bildali sa objective pushanjem, no to nema baš veze sa solo queue skillom. Jučer smo zato igrali protiv 2 Diamonda ( a jedan od njih im je bio najlošiji igrač ), 2 Golda i 1 Silvera koje smo na jedvite jade dobili, u lane phaseu su nas dobili iako smo imali dosta jači early, srećom pa smo relativno uigrani pa smo dovoljno dugo stallali i na kraju dobili ključni teamfight u trenucima kad smo gubili 6-7 tisuća golda.

Ti "lower ELO-i" su Platinum 5 timski, dok su ovi high Elo igrači bili Gold 3 BTW.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 22:24 (Blizek).
14 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

to jedino zna i igrati {#}

14 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
NinjEEEk kaže...

btw : jeli zna?{#}

13 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
Super flaeryy kaže...
NinjEEEk kaže...

btw : jeli zna?{#}

a vrag zna, al opet i da znas igrat samo 1,2 champa dosadit ce valjda kad tad, neznam kako mu se da vise onog ryza 24/7 igrat

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice