Evo jesam, al koliko sam ja skuzio, dobio sam 750 (jer sam stisnuo i za 250 i za 500) al nije odma doslo znaci da treba sacekat ili??
EDIT: Evo doslo :))
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1b7i9c/post_about_athene_abusing_ranked_elo_system_closed/
Baš me zanima što će RIOT poduzeti u vezi s ovime :D
Da bi ti ili bilo ko skupljao i slao stotine tisuća u dobrotvorne svrhe, ja da sam dio riota bi ti dopustio da flamas, trollas, varaš i radiš kaj god hočeš.
Lik je bio govno u WoW i ostao i ovdje, zbog ovakvih stvari bih ga spustio natrag na 1200 elo i oduzeo mu sve privilegije koje je imao.
Imam jedno pitanje : jeli velika razlika eu west ili east jer imam 25 lv profil i na east i na west i meni se uvijek pojavljuju trollovi i ovdje i tamo
Imam jedno pitanje : jeli velika razlika eu west ili east jer imam 25 lv profil i na east i na west i meni se uvijek pojavljuju trollovi i ovdje i tamo
Da ne pređe opet u besmislenu raspravu evo ukratko odgovor. Razlike nema, igraj tam di su ti frendovi i to je to.
moras pricekati da ti se to updejta, ne moze se odmah stvoriti tamo(barem je meni tako bilo :/ )
i ja sam svoju sestru pozvao (7 godina haha) dam joj da igra samo protiv botova pa se svajda s njima kad gubi. maina sonu jer je lijepa
i uvijek si stavi u tim soraku jer joj daje zivot(citaj hp)
Moj brat uvik stavi sonu i soraku u protivnicki tim jer su one kao slabe jer su zenske
, a sebi tutne malphita, cho gatha, i on uzme kha zixa i misli da kao on je jaci jer ima cudovista haha, a shyvanu smatra najjacim champ u igri al nema para za nju... 
haha ta djeca, da mi je na 5 minuta imati njhov mozak da se odmorim od zivota
najjace mi je kad umre a soraka joj ne da heal onda se ljuti i pise u chat "riport soraka"
( cula od nas buraza)
I onda se cudite sto je community smece. 
Phreak: This patch is featuring TONS OF BUGS.
moras pricekati da ti se to updejta, ne moze se odmah stvoriti tamo(barem je meni tako bilo :/ )
i ja sam svoju sestru pozvao (7 godina haha) dam joj da igra samo protiv botova pa se svajda s njima kad gubi. maina sonu jer je lijepa
i uvijek si stavi u tim soraku jer joj daje zivot(citaj hp)
I onda se cudite sto je community smece. 
procitaj jos jednom, uostalom nebi me cudilo da ima i takvih. ja sam svojoj rekao da ako ukljuci protiv "pravih" da ce je reportati i nece vise moci igrati sonu tako da igra samo protiv botova 
Evo da se i ja pohvalim pala penta sa zedom na rankedu :D
zed funkcionira kad ga buildas tako full ad? mene je strah igrat na rankedu s takvim buildom :S
Evo da se i ja pohvalim pala penta sa zedom na rankedu :D
zed funkcionira kad ga buildas tako full ad? mene je strah igrat na rankedu s takvim buildom :S
Ovisi kakva je situacija al kad me brzo rjese u tf onda uzimam tanky build
al kad uzimam tanky onda idem ovako
Boots za MR
Warmogs
BOTRK
Randuins omen
Maw of Malmortius
i sad zadnji item moze bit Black cleaver,BT,frozzen mallet i slicno...
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Zed je u suštini assasin, međutim pasiv na W mu omogućava da se builda sa 2 defanzivna itema, a da svejedno topi squishije
Sta je ovo sa tresh i leonom se dogodili opet neki bugg ? !?
Threshova lanterna ljudima smanjuje fps na 5, a ak leona koristi zenith blade na target koji koristi zhonyu crasha se igra.
Threshova lanterna ljudima smanjuje fps na 5, a ak leona koristi zenith blade na target koji koristi zhonyu crasha se igra.
Znači zato mene zahebava LoL ! 
Hvala ti na info ..
Ali meni se čini da puno više championa to radi nego samo Thresh ili Leona ...
Lik je pametniji od svih nas ode i nije abuseao nego je otkrio riotovu gorku tajnu svima (iako smo to vec znali) a to je da elo sistem jos uvijek tu, a lige su samo da se osjecas bolje. Plus u wowu je napravio cudo tj dosegao level 80 u 13 sati, uz pomoc svojih prijatelja, a blizzard kakav je, gorko im je bilo da se igra koju su tako marljivo radili moze izgrindati u 13 sati pa su ga banali (pa unbannali) jer su takvi. Lik trola to je, ali pomaze djeci i mislim da bi takvih ljudi na ovoj planeti tribalo bit bar jedno 10 puta vise.
EDIT: Izgleda da ga nije ni banalo.
Moze li mi netko objasniti ovo o ovome athene ,posto nisam u toku ,a i nezz bas engleski da citam one linkove ,ako nije problem ;)
Lik je pametniji od svih nas ode i nije abuseao nego je otkrio riotovu gorku tajnu svima (iako smo to vec znali) a to je da elo sistem jos uvijek tu, a lige su samo da se osjecas bolje. Plus u wowu je napravio cudo tj dosegao level 80 u 13 sati, uz pomoc svojih prijatelja, a blizzard kakav je, gorko im je bilo da se igra koju su tako marljivo radili moze izgrindati u 13 sati pa su ga banali (pa unbannali) jer su takvi. Lik trola to je, ali pomaze djeci i mislim da bi takvih ljudi na ovoj planeti tribalo bit bar jedno 10 puta vise.
"Ryze mid or I won't feed the children."
"Ryze mid or I won't feed the children."
http://www.twitch.tv/kneecoleslaw 
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Ako ga radi ničega ne treba banati, onda ga treba radi ovoga i obećavanja da će onom liku koji ga boosta dati Razer gear ( tj. naplatit će mu ELO boostanje ), što je naravno nedozvoljeno i radi toga su već neki pro igrači dobili kazne.
Ako ga radi ničega ne treba banati, onda ga treba radi ovoga i obećavanja da će onom liku koji ga boosta dati Razer gear ( tj. naplatit će mu ELO boostanje ), što je naravno nedozvoljeno i radi toga su već neki pro igrači dobili kazne.
stvar je da on nije iznad tribunuala i ako riot njega a i bilo koga drugoga bio pro igrač ili ne uhvati da to readi banat će ga jer je to nedozvoljeno
Ništa, vrijeme je da refounda par 6,3k championa i iskoristi ovo.
Ništa, vrijeme je da refounda par 6,3k championa i iskoristi ovo.
Kako se može refoundati champion?