League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.353.425
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
League Of Legends

Pitanje

Nisam igrao ranked još od S2. Završio S2 sa silver (bio gold al zbog neaktivnosti padao mi je polako elo pa je to došlo do silvera).

Sad me zanima u koji će mene division smjestit sistem ovisno o ovih prvih 10 rankeda koje odigram ? Gdje bi odprilike završio ak svih 10 pobjedim ili obrnuto ?

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 11:58 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
AmonZero kaže...

Pitanje

Nisam igrao ranked još od S2. Završio S2 sa silver (bio gold al zbog neaktivnosti padao mi je polako elo pa je to došlo do silvera).

Sad me zanima u koji će mene division smjestit sistem ovisno o ovih prvih 10 rankeda koje odigram ? Gdje bi odprilike završio ak svih 10 pobjedim ili obrnuto ?

Ako pobijediš gold, ako izgubiš sve bronze 5 ja mislim .. Ugl mislim da je 7 pobjeda silver 1 ili gold 5 .. Tako nešto

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
14 godina
neaktivan
League Of Legends

btw: crystalline flask jeli i dalje  koristan ,jeli ga uzimate ? posto sma cuo da su mu nerfali cjenu ?

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

btw: crystalline flask jeli i dalje  koristan ,jeli ga uzimate ? posto sma cuo da su mu nerfali cjenu ?

Koristan je, ovisi o champu i protivniku kada ga uzimam ili ne

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo i da se ja ukljucim malo u ovu temu;

Support mi je main role na main acc-u sam trenutno gold V; nije nesto, krenuo sam sezonu sa cca. 1300 elo-a.

Ovo gore su gluposti da je nemoguce izaci iz bronce; na drugom acc-u sam krenuo sezonu sa 1010 ratinga znaci prakticki dno dna, sad sam trenutno na 1380 ili ti silver II.

Tu vecinom igram Top ili Adc /premade sa support frendom/.

Istina je da ima trollova, ali to nije razlog da nemozes van, nego vi sami;

Savjet nemojte rejđat na nekog ako mu ide loše, pokusajte pomoci timu ne igrati sebicno solo i te spike malo pogledati gajdove koji champ je trenutno "op", i pokusajte naci

nekog koji je na vasoj razini da mozete duo igrati. 

I kad sam vec kod trollova veca je sansa da protivnicki team ima trolla nego vas jer je ipak 1+4 vs 5 randoma tako da ako vi ne fidate ili fejlate uvjek cete biti u pozitivi niko nije 

toliko "nesertan".

Eto par slika.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
f1lt3r kaže...

Evo i da se ja ukljucim malo u ovu temu;

Support mi je main role na main acc-u sam trenutno gold V; nije nesto, krenuo sam sezonu sa cca. 1300 elo-a.

Ovo gore su gluposti da je nemoguce izaci iz bronce; na drugom acc-u sam krenuo sezonu sa 1010 ratinga znaci prakticki dno dna, sad sam trenutno na 1380 ili ti silver II.

Tu vecinom igram Top ili Adc /premade sa support frendom/.

Istina je da ima trollova, ali to nije razlog da nemozes van, nego vi sami;

Savjet nemojte rejđat na nekog ako mu ide loše, pokusajte pomoci timu ne igrati sebicno solo i te spike malo pogledati gajdove koji champ je trenutno "op", i pokusajte naci

nekog koji je na vasoj razini da mozete duo igrati. 

I kad sam vec kod trollova veca je sansa da protivnicki team ima trolla nego vas jer je ipak 1+4 vs 5 randoma tako da ako vi ne fidate ili fejlate uvjek cete biti u pozitivi niko nije 

toliko "nesertan".

Eto par slika.

Isto kao i ja bio sam bronza III ,sada sam na silver III ,borim se za silver II ;)

13 godina
neaktivan
League Of Legends

da, bio sam ja u s2 na pocetku sezone 900 eloa sto je neka bronza 5 sad? i evo sad sam na platinumu..

tako da mislim da je moguce izac is bronze dosta lako a ako nemozete izac vjerovatno se vi jos morate poboljsat nemozete krivit team i trollove...

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 14:24 (NinjEEEk).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

da, bio sam ja u s2 na pocetku sezone 900 eloa sto je neka bronza 5 sad? i evo sad sam na platinumu..

tako da mislim da je moguce izac is bronze dosta lako a ako nemozete izac vjerovatno se vi jos morate poboljsat nemozete krivit team i trollove...

i koji champion se bannaju ? ;)

13 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
NinjEEEk kaže...

na kojem elou mislis?

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
16 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
NinjEEEk kaže...

Ovisi o elou, znam da se na silveru banaju amumu, malphite, shen, blitzcrank, lee sin, akali itd...

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Super flaeryy kaže...
NinjEEEk kaže...

Ovisi o elou, znam da se na silveru banaju amumu, malphite, shen, blitzcrank, lee sin, akali itd...

neznam kod mene se bana dosta elise,tf,hecarim,j4,malphite,thresh.. kako koji game nema bas lika sto se svaki game bana

16 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

neznam kod mene se bana dosta elise,tf,hecarim,j4,malphite,thresh.. kako koji game nema bas lika sto se svaki game bana

Jedno je platinum, drugo je silver.

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
14 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

neznan zasto svi mislite da se na platini igraju fantasticne igre , bannovi su isti ka na silveru makar u game-a u kojima san ja igra , to je sve ista stvar ja san jucer spectatea weirdeka i jos jednog lika iz mog teama (plat III, plat IV) i to kako su ljudi igrali mogu dosta takvih stvari vidit u silver elo-u , a za ljude koji govore da nemogu izac iz bronze sta se ponavlja vec po ko zna koji put uzest par heroja i konstatno ih igrat i sam pobjedit taj game jer i protivnici nisu bas famozni ako su na ton elo-u ostali dosta dugo vrimena , ljudi moraju vise svatit da je ranked vise za popravit sebe ka igraca i igrat znan da ces mozda neke iznenadit iz zabave , jer ne znaci da ako ste platina da vas on uvit pobjedit evo van primjer weirdek gubi svaki drugi match od ljudi sa foruma {#}

EU West: slimyyy
14 godina

ban thresh or AFK :)

Fuck me I'm famous.
14 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
Super flaeryy kaže...
NinjEEEk kaže...

bas i ne lee sin ,ali ovo ostalo sto si navao da.. btw: mislio sam o platinu ;)

eune : Flaeryy
13 godina
neaktivan
League Of Legends

po skillu igranja gold i platinum je isti vrag po meni al dobro xD

jedino znam da mi se u svakom gameu malphite,shen i amumu banali kad sam gold bio a sad se bas ne banaju al ono ko sto kazem, bana ko sto hoce...ja banam ono protiv cega mi se neda igrat taj game..

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 15:20 (NinjEEEk).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

po skillu igranja gold i platinum je isti vrag po meni al dobro xD

jedino znam da mi se u svakom gameu malphite,shen i amumu banali kad sam gold bio a sad se bas ne banaju al ono ko sto kazem, bana ko sto hoce...ja banam ono protiv cega mi se neda igrat taj game..

Hah, u bronzi je potpuno druga stvar. Npr. bannam amumu,shen,kassadin. Neprijatelj banna darius,malphite,blitzcrank. I said njihov first pick uzme akali i ovi pisu "gg not banned akali idiot reported, afk.." {#} Pa to je stvarno glupo. Svaki champ, pa tako i akali. se moze dobit u lejnu ako je lijepo counteras sa odredjenim champom al kome ces ti dokazat.  {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Po meni je najvći problemi takozvanog "elo hella" taj što ekipa krene igra bez runa, sa svega 10 champova i bez ikakvog znanja o igri jer manje više naprave isto što sam i ja napravio, a to je lvl30 BAM ajmo odmah ranked jer sam rasturao sa akali 200 gejmova do 30-og levela... Takvu grešku sam napravio i ja također igrajući samo sa tryndom, odmah ranked i 8 izgubio te završio u bronze4... Nakon toga sam ipak malo počeo gledat šta to drugi rade da su toliko bolji od mene "samoprozvanog mastera trynde" i shvatio da ipak trebam još puno žganaca pojest da bi nešto postigao... Ubrzo nakon toga sam počeo čitat guide-ove, gledat stream-ove i slušat što mi puno iskusniji prijatelji govore te sam počeo vježbat druge champove i shvatio da se najbolje snalazim u jungle-u i kao support, a onda bebinim koracim krenuo za ozbiljno igrat i evo me već na pragu bronze1... Većinu gejmova supportam kao leona, igram singeda na topu ili nekog od junglera sa jakim cc-om... Dosta sam napredovao ali ne mislim da sam još uvijek spreman za bilo šta osim solidnog silvera, a s vremenom će i glod možda doć, pa platina, itd... A ako ne, nema veze jer ću znat da sam barem uložio nešto truda da naučim kvalitetno igrat većinu supporta i dobar dio junglera i da će mi se rijetko događati partije gdje sam ja jedini i odgovorni krivac za poraz, iako u svakom porazu ima mojih dosta grešaka koje tek kasnije shvatim... I ne nisu svi drugi uvijek krivi jer trollaju, feedaju jer i vi i ja to radimo s vremena na vrijeme, ali lakše je okrivit drugoga za poraz nego pogledat svoje greške, a vjerujte mi da ih radite masovno usprkos  tome što možda imate 20/0 score... dok ste vi ganjali killove možda ste mogli nekako svom teamu drukčije pomoći jer killovi su najmanje bitna stvar u cijloj priči... Naučite da sve ide prije killova; buffovi, dragon, baron, turreti i inhibi... Ugl da skratim priču trenutno imam oko 100 gejmova i malo preko 56% win rate te se u svakom slučaju nadam da ako održim taj win rate da mi silver ne gine... Toliko od mene zasada moji dragi paćenici u "elo hellu"...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
NinjEEEk kaže...

neznan zasto svi mislite da se na platini igraju fantasticne igre , bannovi su isti ka na silveru makar u game-a u kojima san ja igra , to je sve ista stvar ja san jucer spectatea weirdeka i jos jednog lika iz mog teama (plat III, plat IV) i to kako su ljudi igrali mogu dosta takvih stvari vidit u silver elo-u , a za ljude koji govore da nemogu izac iz bronze sta se ponavlja vec po ko zna koji put uzest par heroja i konstatno ih igrat i sam pobjedit taj game jer i protivnici nisu bas famozni ako su na ton elo-u ostali dosta dugo vrimena , ljudi moraju vise svatit da je ranked vise za popravit sebe ka igraca i igrat znan da ces mozda neke iznenadit iz zabave , jer ne znaci da ako ste platina da vas on uvit pobjedit evo van primjer weirdek gubi svaki drugi match od ljudi sa foruma {#}

Bitno da uvik dobijen kad igran protiv tebe :p

Nemamo sta vise pricat o rankedu, elo hellu itd. Mislin da smo se odavno slozili da je na odredenon elo-u lakse carryat, ali po meni 70% toga ovisi o timu kakvog dobijes, a 30% je tvoj gameplay i greske koje radis u tome gameu. Recimo jucer san igra protiv trist, thresha, shena, jarvana i nez koga jos. Bot lane smo ih vodili duplo u cs-u i ja san napravia fb. Nas top malphite sa tp-on je nekako uspia imat 0-4 u prvih 10 min. i iako san mu reka par puta da ima free kill na botu on se tp-a u lane i umre u roku od 1 min. Mid se nije mica iz lanea i opet je uspia imat manje farme od protivnickog mida, a da ne spominjen kako bi svaki put kad bi shen i jarvan imali ult dosli bot i prakticki bi bilo 2v4 jer su svi moji afk. Al eto da bude jos bolje, malph se porta bot i umra 1v2.. Sta je najgore njihova trist bi spusila 1v1 zato sta je losiji igrac, iako su je svi ti gankovi dosta nafidali :D Neke gameove se ne moze carryat koliko god dobar bia, al iz silvera san se iscarrya cak i 4v5 jer oni tu rade dosta vise gresaka i to mos iskoristit makar ti tim gubi.

'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 16:32 (puls4R).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Sona ima op poke , da malo aktiviram forum ^^ sta kazete na sonu ka support?

2 0 hvala 0
18 godina

Odličan support, poke dobar, ima sjajan utility što se tiče healanja, davanja armora itd. a ulti može presuditi u mnogim teamfightovima,

ali nije baš support po mom ukusu jer više volim tanky supp sa više CC kao Leona, Naut i slično.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
16 godina
League Of Legends
Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Odličan support, poke dobar, ima sjajan utility što se tiče healanja, davanja armora itd. a ulti može presuditi u mnogim teamfightovima,

ali nije baš support po mom ukusu jer više volim tanky supp sa više CC kao Leona, Naut i slično.

definitivno leona  ,natilusa nikad nisam probao support , ali takvi se meni takoder svidaju okoji imaju pono cc ,leona,taric,alistar  (op focus) sona mi se svida ,ali i lulu je jaka ;)

18 godina
League Of Legends

Lulu je meni najkompletniji support. Ima super kit; Q za kiteanje, koji slowa kao da je snare prakticki, steroid, shield, disrupt, super ultu za povezivanje Cc-a.

I naravno, kako sam zaboravio   OP poke   :D

Tu je još i thresh, koji, iako ga nemam, mi se čini super, također izvrstan kit.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 23:24 (FlyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Lulu je meni najkompletniji support. Ima super kit; Q za kiteanje, koji slowa kao da je snare prakticki, steroid, shield, disrupt, super ultu za povezivanje Cc-a.

Tu je još i thresh, koji, iako ga nemam, mi se čini super, također izvrstan kit.

i zyra mi se sada pala na pamet ;) takoder izvrsna

14 godina
neaktivan
League Of Legends

padne mi mrak na oci kada vidim da ad carry u 30 minuti ima farm 150 {#}

0 7 hvala 0
14 godina

Tresh i Lulu su trenutno dva najkompletnije suporta, baš zbog kitova kojima barataju. Uz armor i mr na Tresha uzeti ad markove i gp quinte i pokeati non stop, dok protivnički carry jednostavno ne poludi od muke i krene na kill.

Fuck me I'm famous.
18 godina
Meni je Lulu najzesci supp. Cim ju vidim, a nije u mom timu, vec znam da ce biti jako tesko. Slow, poly, nekakav shiled, prijatelje moze ubrzavati, moze i dmg... Ma zesci supp. Karma mi takodjer nije losa (valjda kad sam igral s likom koji cijeli zivot nju igra xD)
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
14 godina
League Of Legends

od supportova najvise volim jannu i morganu. jannu radi heala i cc-a na ulti, a morganu uvijek pickam protiv blitzcranka jer mu q postaje useless early game, a morganin q lako osigura first blood. igrao sam i teemo supporta, to su bile komedije, al njihov carry je u 15 minuta imao 30 cs-a :D

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

evo i spotlighta za Zac-a

Moj PC  
0 5 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice