Well oce mi je definitivno najdrazi mid laner :) ali daleko je od najboljeg mid lanera :)
Thanks for teh link btw :)
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Ovako.
Danas sam napravio zadnje referala (20-og) 4x exp boost sam dobio odma a el ce mi doc 975 rp-a?
I el se uopce dobiva za svaki 10-eti referal 975 rp-a?
Pa da.... al el se dobiva za svaki 10-eti? (20-eti , 30-eti.40-eti.....)
Pa da.... al el se dobiva za svaki 10-eti? (20-eti , 30-eti.40-eti.....)
nope
Mater im je*em... Nikaj onda bum moram donirat za headhunter nida :S
Mater im je*em... Nikaj onda bum moram donirat za headhunter nida :S
Dobar skin, uzeo sam si ga...
Meni su smiješni oni koji plaćaju nekome da im smurfa te accounte da dobiju RP. Nema veze što su oni mogli jednostavno kupiti taj RP xD
Phantomlord je legenda. Jest da se njegov stream svodi na kreveljenje i vrištanje u mikrofon uz neslane šale. Ali nekako uvijek bude smiješan, ma koliko god to glupo bilo
A da, što se tiče tih referrala i plaćanja, to tu u Bosni ovi glupani rade. Čak imaju i po onim cd shopovima da odu i uz proviziju kupe RP, umjesto da paypalom plate 10 eura recimo za RP, oni daju 15 eura... Začudio bi se ti kakvih ovdje glupana ima 
Phantomlord je legenda. Jest da se njegov stream svodi na kreveljenje i vrištanje u mikrofon uz neslane šale. Ali nekako uvijek bude smiješan, ma koliko god to glupo bilo
A da, što se tiče tih referrala i plaćanja, to tu u Bosni ovi glupani rade. Čak imaju i po onim cd shopovima da odu i uz proviziju kupe RP, umjesto da paypalom plate 10 eura recimo za RP, oni daju 15 eura... Začudio bi se ti kakvih ovdje glupana ima 
Pa nije to ni lose, ja npr. neam karticu niti paypal, mobile paymant za hrvatsku nemaju, paysafecard jos ne prihvacaju itd..
jel zna neko gdje se to moze u HR/Ri kupit na taj nacin ? :D
sta reci nego bosanac 
jk, i sam sam podrijetlom iz bosne
Pa nije to ni lose, ja npr. neam karticu niti paypal, mobile paymant za hrvatsku nemaju, paysafecard jos ne prihvacaju itd..
jel zna neko gdje se to moze u HR/Ri kupit na taj nacin ? :D
Vjeruj mi, to ti se isplati samo ako ćeš onetime uzimati...
Evo, cp s njihove fb stranice:
"Ocelote: Froggen, Alex Ich i ja smo najbolji u mid laneu!
Što vi mislite? Volite li Ocea?"
morate svatit da neko tipa froggen ili nyjacky ne igraju agresivnu igru da dobiju taj lane nego igraju pasivno i cekaju objektive , ti igraci su vise usredotoceni na teamfightove dok neko tipa scarra , xpeke reka bi da je teze protiv njih laneat nego protiv drugih , imate izjavu od bjergsen-a kad su ga pitali ko van je bia najtezi protivnik on je odgovoria xpeke , a igra je protiv skoro svih mid lanera tako da ne znaci samo zbog toga sta je team jedan od najboljih u trenutku da je i AP carry jedan od najboljih , uvik je teze igrat protiv ap assassina na midu nego nekih pasivnih tipa orianna , karthus i slicno
Hazar@ ne vidin bas logicnost te izjave od njega kad u zadnje vrime igra vecinon assassine
morate svatit da neko tipa froggen ili nyjacky ne igraju agresivnu igru da dobiju taj lane nego igraju pasivno i cekaju objektive , ti igraci su vise usredotoceni na teamfightove dok neko tipa scarra , xpeke reka bi da je teze protiv njih laneat nego protiv drugih , imate izjavu od bjergsen-a kad su ga pitali ko van je bia najtezi protivnik on je odgovoria xpeke , a igra je protiv skoro svih mid lanera tako da ne znaci samo zbog toga sta je team jedan od najboljih u trenutku da je i AP carry jedan od najboljih , uvik je teze igrat protiv ap assassina na midu nego nekih pasivnih tipa orianna , karthus i slicno
Jel nije scarra poznatiji kao pasivniji laner, mislim da je i sam to rekao...
Meni su smiješni oni koji plaćaju nekome da im smurfa te accounte da dobiju RP. Nema veze što su oni mogli jednostavno kupiti taj RP xD
Pa kolko ste mi rekli samo za 10 se dobije rp pa je meaningless da se placa xD
A i nece me banat jer sam donoriao... barem ja tak mislim.
Hazar@ ne vidin bas logicnost te izjave od njega kad u zadnje vrime igra vecinon assassine
Po meni je Reginald najjaci mid, igra pasivno i agresivno kad treba, nikad ga nisam vidio da je izgubio lane, nikad ne ragea,uvijek carrija ove botove u TSMu. a cak je i sam rekao jednom da je on najbolji mid na svijetu pa je istina... tako da se ne prepirete vise ko je najjaci mid mislim da to svi vec znamo da je to Reginald :) Ipak on razbija midove kao sto su Froggen,AlexIch,Nyjacky i Oce kad mu padne na pamet ^^
BLAZE THE HEATHEN , HE DOESNT BELIEVE IN HELL. THOU SHALL FEEL THE WRATH OF THE ELO GOD TEEMO.
@Karikuri tl:dr, upvoted cause i like your one punch man avatar ^^
Regi nije medju top 3 mid lanera,ne znam što si točno gledao ali on mehanički nije ni sjena alexichu,froggenu,tpatoyz.Nekad davno season 1 je bio zvijezda ali sada po meni mozda nije ni u top 5 mid .
dal bas? O_o
Da je aphroliftu drugačija kompozicija tima bili bi mnogo bolji. saint i link qrcu ne valjaju.