League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.991
|
čitano: 6.885.027
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

moras ic div po div.

Jedno vrijeme je bio bug gdje si preskakao...

Tj moze bit da to oni koji imaju pre pre pre(to da vidite da je puno veci xD) velik elo naspram divizije u kojoj su onda mozda preskoce.

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Edit :New main hue hue

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.3.2013 12:29 (hari85).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
protjeran
League Of Legends

WTF znaci idem igrat rank i udem u champ selecet sve normalno pickamo i pocne game meni se nije htjelo conectat i sad kao da nisam u game mogu igrat drugi -.-"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Previse je boostanih accountova u zadnje vrime, Riot je sa novin sistemom vise-manje njima pomoga jer dok god igras ne mozes past iz 5. divizije. Zadnje 4 partije dobijan ljude za koje bas vidis da su boostani. Ne pisu nista cili game, nafidaju svoj lane i onda vidin tipa 1390>1900 u 2 tjedna i jedan ranked odigran svaka 2 tjedna samo da ne padne. Sta je najgore ne obaziren se previse na njih jer znan da ce kad-tad past, al kad vidin da je lik sa 1-6 i duplo manje farme koji igra protiv mene lane dobija tu partiju onda mi se zgadi cila igra. 

'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Previse je boostanih accountova u zadnje vrime, Riot je sa novin sistemom vise-manje njima pomoga jer dok god igras ne mozes past iz 5. divizije. Zadnje 4 partije dobijan ljude za koje bas vidis da su boostani. Ne pisu nista cili game, nafidaju svoj lane i onda vidin tipa 1390>1900 u 2 tjedna i jedan ranked odigran svaka 2 tjedna samo da ne padne. Sta je najgore ne obaziren se previse na njih jer znan da ce kad-tad past, al kad vidin da je lik sa 1-6 i duplo manje farme koji igra protiv mene lane dobija tu partiju onda mi se zgadi cila igra. 

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=10857726#post10857726

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3239350

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
16 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
puls4R kaže...

Šta je najžalosnije, dok vidiš sve te profiče koji su banani ( ne samo zbog boostanje,nego zbog flame i sličnih stvari) šta rade , kak bi onda community među ostalim igračima mogao biti normalan.

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.3.2013 16:49 (death_zombi).
17 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
NinjEEEk kaže...
puls4R kaže...

Šta je najžalosnije, dok vidiš sve te profiče koji su banani ( ne samo zbog boostanje,nego zbog flame i sličnih stvari) šta rade , kak bi onda community među ostalim igračima mogao biti normalan.

Nzm zašto bi profići trebali biti po defaultu bolji od ostatka communityja, eventualno radi publiciteta kojeg imaju. Istina je da bi trebali biti bolji role modeli, al što ćeš sad. Onaj tko ne ragea i ne radi s*anja neće to početi raditi zato što proovi to delaju, kao što i rageri neće prestat rageat ako su proovi dobrice i pokazuju lijepo ponašanje.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.3.2013 16:59 (Blizek).
17 godina
sjetimo se koliko je oce prije bio "toxic" igrac :)
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
sjetimo se koliko je oce prije bio "toxic" igrac :)

Bio ??? 

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
17 godina
Pa nije taki rager kao prije :(
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
17 godina
League Of Legends

Free Sejuani ahahha, koji zabavan jungler, nisam imao pojma :D

Moram ju kupiti, sad ju igrao prvi puta i evo ishoda, build je čudan do bola haha, nisam imao pojma što uzeti, trebao sam biti tanky kad lee nije htio od početka a poslije sam i htio nešto damagea :D

Ulti je prelud, frozza kompletni team ak dobro pogodiš, a od passive Frosta slowi su predobri :D

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

koji su sad najbolji duoque hard carry-i? frend i ja smo prije uvijek igrali duo kombinacije vayne/nunu, olaf/ahri, i dizali elo bez problema. sad nismo igrali dost dugo skupa, pa neznam koju kombinaciju da napravimo, da uspijemo carryati i slabiji team. razmisljali smo o khazix/ahri, ili jarvan/zed, kombinacije s riven i slicno.

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

u goldu iv sam igram supporta vise manje cijelo vrijeme al ovo u zadnje vrijeme nije normalno. U timovima s maloumnicima koji konstantno sakaju bas ovo kaj je netko prije spomenuo da ih ima dosta boostanih. skuzi se iz aviona nemaju ni silver oklop a pogledam u lolkingu  da su u goldu. Prejadno i jos gore mi je kad te likove suportam pa skuzim da  mogu skupit vise farme od njih kolko failaju u lasthitanju.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Pozz ljudi, evo mnogi ce reci da sam idio* ili slicno.. Ali eto mucim se vec 2 mjeseca doc iz bronze 3 u silver 1. 

Ali nikako, stvarno reci cu sam za sebe dobro igram cak za vise od silvera ali jednostavno leaveri i afkeri mi idu na zivce.

Ali trebao bih nekog tko boosta ello, dali mozda imate neki trust site? Ili netko od vas?

Mozda netko za duo que?

Pomozite molim vas!

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
MrSapphire kaže...

Pozz ljudi, evo mnogi ce reci da sam idio* ili slicno.. Ali eto mucim se vec 2 mjeseca doc iz bronze 3 u silver 1. 

Ali nikako, stvarno reci cu sam za sebe dobro igram cak za vise od silvera ali jednostavno leaveri i afkeri mi idu na zivce.

Ali trebao bih nekog tko boosta ello, dali mozda imate neki trust site? Ili netko od vas?

Mozda netko za duo que?

Pomozite molim vas!

Ne moraš ništa više pričati.

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
14 godina
League Of Legends

Sta si mislio reci ?:D

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
MrSapphire kaže...

Sta si mislio reci ?:D

To da si isti kao i oni, ali da sebe precijenjuješ i dolaziš se žaliti. Ukratko:

Da zaslužuješ viši elo, imao bi viši elo, kao i svi mi, ma koliko god mi to poricali.

17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Nemoj suditi ako nisi vidio kako igra.

Ne kažem da govori istinu, ali ne znači ni da laže. Vidio sam dosta ljudi u low elou što razumije igru i ima pristojne mehaničke vještine.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
15 godina
neaktivan
MrSapphire kaže...

Mozda netko za duo que?

Pomozite molim vas!

Sramota  da tako pišeš za igrača kao što je mladi momak

EU West:MandicH Yasha1337 EUNE:Korleone035
16 godina
neaktivan
Specialized kaže...

Ma nub taric, razguli {#}

15 godina
neaktivan
Specialized kaže...

Ma nub taric, razguli {#}

Ma nabije te Taric na qurac...{#}

16 godina
neaktivan
Specialized kaže...

I ovog tarica nabijem na kur*ac {#}

15 godina
neaktivan
Specialized kaže...

I ovog tarica nabijem na kur*ac {#}

MrSapphire Objasni mu neke stvari...

13 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Moram ju kupiti, sad ju igrao prvi puta i evo ishoda, build je čudan do bola haha, nisam imao pojma što uzeti, trebao sam biti tanky kad lee nije htio od početka a poslije sam i htio nešto damagea :D

Ulti je prelud, frozza kompletni team ak dobro pogodiš, a od passive Frosta slowi su predobri :D

prejak champ, ja sam je probo kada je zadnji put bila free (ima jedno mjesec dana) i prejaka je, ali samo ne razumijem ovaj frozen malet u buildu :D

16 godina
Pandzinho kaže...
tommy2103 kaže...

prejak champ, ja sam je probo kada je zadnji put bila free (ima jedno mjesec dana) i prejaka je, ali samo ne razumijem ovaj frozen malet u buildu :D

slow...she needs MOAR

17 godina
Pandzinho kaže...
tommy2103 kaže...

Istina, baš je bez reda tam :D uzeo sam Malet prvi jer nisam znao točno što uzeti po prvi item,

a htio sam nekog damagea, trebo sam uzeti spirit of ancient golem, al poslije mi ga je bilo milo prodati, probat ću definitivno više gameova s njom. 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nemorate glavu udarat zbog Sejuani, ionako dobiva gameplay+ visual rework soon TM

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

http://hw1.pa-cdn.com/pax/resources/PAX_East_2013_Expo_Map.pdf

Cudi me sta ce riotu toliko velik booth, expect the unexpected {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MrSapphire kaže...

Ne mora nužno značiti,ali može uvjetovati.
Ima previše underskilled igrača za svoj trenutni Division,i to stvara

ogromne probleme kada ih dobiješ u svome timu,jer jednostavno,

ne možeš winnat game ako imaju 1-2 nafidana lanea.

Što se i toga tiče,vidio sam igrača koji više razumiju igru i imaju bolju mehaniku od nekih pro igrača

na Silver III.
Žalosno,ali istinito. 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...
MrSapphire kaže...

Ne mora nužno značiti,ali može uvjetovati.
Ima previše underskilled igrača za svoj trenutni Division,i to stvara

ogromne probleme kada ih dobiješ u svome timu,jer jednostavno,

ne možeš winnat game ako imaju 1-2 nafidana lanea.

Što se i toga tiče,vidio sam igrača koji više razumiju igru i imaju bolju mehaniku od nekih pro igrača

na Silver III.
Žalosno,ali istinito. 

Nope.

Ili su igrali na smurfu ili su igrali na tuđem accountu.

EUNE: vR Kaiser
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice