League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.991
|
čitano: 6.888.885
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
League Of Legends

tko još od vas gleda  mlž 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

odigrao sam samo 1 game al kolko smo shvatili, fiddle op? :D

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
NinjEEEk kaže...

Ne znam,pitaj Tarica xD

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
16 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

ninjek op

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Win4crazzyeva formula OP

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
5 0 hvala 2
17 godina
League Of Legends

Evo dojmova s danjašnjih gameova :D

2 normal 5vs5 i jedan proving grounds {#}

Koje sam danas u biti igral prvi put haha :D

Prva je bila najjača {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Someone got stomped by karma top :DD
Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Šteta što vam se ja nisam mogao pridružizi. ALi eto, ping me zeza pa ne mogu igrati normalno.
'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
NinjEEEk kaže...

Ne znam,pitaj Tarica xD

Ma ono nije humano sta radi....

EU West:Venom035 EUNE:Korleone035
15 godina
hari85 kaže...

Win4crazzyeva formula OP

{#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan

Ovako v skoli sam i imam problema z lolom. Prebacio sam instaliranog na stick i sad k*nja neke kao da mozda fw blocka ili da mi je konekcija v riti, a oboje je u redu. El ima ko kakvih iskustva s tim? I kak da to resim?

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Igraj ga doma.

kuku lele

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bravo... ja ocu sad igrat... -.- El ima tko da zna sta s tim?

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
protjeran
League Of Legends

svaki game najmanje 3 poljaka mrzim poljakeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

edit:zakaj bi sebe mrzio {#} kurwa

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 13:34 (Prelose).

1 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prelose kaže...

svaki game najmanje 3 poljaka mrzim poljakeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mrzi sebe a ne poljake

EUNE:Luna3K EUW:MadLuna
16 godina
Prelose kaže...

pa igraj na westu ako ih mrziš ja nemam ništ protiv njih ali kad ih bude dvojica ili trojica u timu samo ignoriram cheat

14 godina
League Of Legends

Mrzim Poljake ako namjerno zaebavaju, a to često vole raditi, pogotovo u nižim ELO levelima.

Ali nije to zbog nacionalnosti, već zbog pristupa samoj igri.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
guls kaže...

Mrzim Poljake ako namjerno zaebavaju, a to često vole raditi, pogotovo u nižim ELO levelima.

Ja neznan odakle vama te price da su poljaci najgori pa ja najgora iskustva imam sa hrvatima i srbima jos su bosanci najbolji,a poljaci kako kad...

Ako ti dode prgavo dite od 10 godina moze on bit poljak,hrvat,afganistanac sve ti je isto 

16 godina
vOLT kaže...
guls kaže...

Ja neznan odakle vama te price da su poljaci najgori pa ja najgora iskustva imam sa hrvatima i srbima jos su bosanci najbolji,a poljaci kako kad...

Ako ti dode prgavo dite od 10 godina moze on bit poljak,hrvat,afganistanac sve ti je isto 

najgore je kad netko napravi troll pick zato što nije dobio "njegovog" chempa 

13 godina
protjeran
League Of Legends

ma vi ste zabrijali haha inace nemam dobra iskustva s poljacima... sad dizem lvl i svaki gejm poljak i stalno pisu na svom odvratnom jeziku cak sam pokusao napraviti acc na brazilskom serveru i dodem tamo prvi gejm i poljak hahahahhahahahahahha nisam znao dal da placem il da se smijem

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
vOLT kaže...
guls kaže...

ja isto najgore iskustvo imam s nasima... hrvati,bosanci i srbi. na svakog koga sam naletio u soloq ili u normal gameu je psovao i rageao kad god je stigao xD

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
16 godina
NinjEEEk kaže...
vOLT kaže...
guls kaže...

ja isto najgore iskustvo imam s nasima... hrvati,bosanci i srbi. na svakog koga sam naletio u soloq ili u normal gameu je psovao i rageao kad god je stigao xD

naj gore kad se netko tako krene svađat i psovat sve po redu što mi se nekad dogodilo da srb i hrvat krenili 

14 godina
League Of Legends

najgore je kad ti dođu neodgojena čeljad, e to je najgore. mami te da ga tako odalamiš da vidi sve zvijezde, a ne možeš... to je ono najgore :)

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ma nisu poljaci problem, ljudi ih mrze jer ih je puno cesto govore na svom jeziku pa ih ljudi zapamte. Neznam kak se vama cini,ali ja bi reko da je glavni razlog zasto su gamevi postali tak glupi i puni idiota kojih je briga je ovaj po meni uzasan rank system. Nemogu vjerovat koliko rijetko odigram posteni i zabavan game u tom solo que. ili kod nas neko masovnicki feeda ili kod protivnika. gotovo da vise i ne odigran game u kojem bi teamovi bili balansirani i onda onaj team koji bolje odigra pobijedi. sd uvijek neki lane stompa protivicki i game je praktcki gotov u 20min, nema nikakve napesto. hrpa newbova se popela na platinum il diamond jer im ovaj lak system to omugucava i sad kad nebreju pasti iz lige vise se niko ne trudi. cak i oni koji su zasluzili da budu u odrednoj diviziji ne trude se jer dobivaju 2-4 lpa po igri,te prakticki nemogu past ili podici se. Ako je takvo katastrofalno stanje u diamond/platinum sve se bojim otici na gold smurf i tam odigrat game. treba vratit stari system pa nek se,ljudi bore za elo kak spada,bit ce manje idiota 100%.

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 14:42 (death_zombi).

1 0 hvala 0
14 godina

mislim da nijedan rank system osim 1vs1 neće biti dobar za levelanje. jednostavno, ljudi su idioti i to je činjenica koja će trajati dok je ljudi. zaheb kod timskih sportova je to što netko uvijek može imati loš dan ili svađu s trenerom. kad si solo, onda si solo i dobiješ što zaslužuješ. samo jbg to ubija zabavu ove igre.

Fuck me I'm famous.
17 godina
neaktivan
League Of Legends

SUCCESS!

EDIT: Mislim da gori printscreen još nisam uzeo :)

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 15:26 (Blizek).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Danas prvi put proba zeda i samo me zanima jel mi valja build,ima san singeda na lejnu koji je bija poprilicno nafidan pa san mora nabit malo mr i hp sve u svemu svida mi se heroj jer sa ultom u tf mozes unistit protivnickog adc.

Ako neko ima neki savjet za buildanje i slicno neka napise...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

hrpa newbova se popela na platinum il diamond jer im ovaj lak system to omugucava i sad kad nebreju pasti iz lige vise se niko ne trudi.

Možeš se spustiti iz više u nižu. Ja sam dogurao do Gold I, trebali su mi 5 win do Platinuma, od toga 2 meča su bila pobjede, 2 meča sa afk, naravno obe izgubljene, a 5. pritivnička ekipa je definitivno zaslužila pobjedu, nadigrali su svaki lane  i nije ništa bilo od promotiona u višu ligu. Od tada više nikako ne igram ranked (to je bilo pred mjesec i pola) i sada sam Silver 2.

Ne kažem da ova 2 meča sa afk ne bi izgubili da su igrali, ali barem bi imali šansu, ovak to sve jadno i nikako.

kuku lele
16 godina
neaktivan
Legiija kaže...
death_zombi kaže...

hrpa newbova se popela na platinum il diamond jer im ovaj lak system to omugucava i sad kad nebreju pasti iz lige vise se niko ne trudi.

Možeš se spustiti iz više u nižu. Ja sam dogurao do Gold I, trebali su mi 5 win do Platinuma, od toga 2 meča su bila pobjede, 2 meča sa afk, naravno obe izgubljene, a 5. pritivnička ekipa je definitivno zaslužila pobjedu, nadigrali su svaki lane  i nije ništa bilo od promotiona u višu ligu. Od tada više nikako ne igram ranked (to je bilo pred mjesec i pola) i sada sam Silver 2.

Ne kažem da ova 2 meča sa afk ne bi izgubili da su igrali, ali barem bi imali šansu, ovak to sve jadno i nikako.

Kako možeš biti Silver ako si bio u GOLD Ligi? Iz lige u ligu ne možeš past, dok iz divizije u diviziju možeš...

15 godina
neaktivan
MacTheBig kaže...

Kako možeš biti Silver ako si bio u GOLD Ligi? Iz lige u ligu ne možeš past, dok iz divizije u diviziju možeš...

Ako dugo ne igras ranked gubis LP i padas iz ligue u nizu ligu.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice