Vas pola ovdje je ono forsirano naucila igrati LoL, ima 1k winova i igra ono poor bez napredovanja, stuckovo se i ne moze vise napredovati. Ja takvu vrstu igraca zovem "naigrani" igraci, samo se se naigrali, previse partija odigrali, imaju samopouzdanja, ali nisu nista posebno naucili. Ima par likova sa foruma za koje sam cuo da su dobri, njima rispekt.
Slažem se s Darkom. Velim, prije nekog vremena, dođem ovdje i tako nešto pričam u temi o Nidalee kako ju radim AP i pwnam ekipu. Na što dobijem tonu reakcija "Ma kakva AP Nidalee, davno su prošla vremena kada je AP Nidalee harala Summoners Riftom, tko još igra AP Nidalee, to totalno nije viable, katastrofa pick, otkad joj je nerfan heal to je useless champ" i slično.
Ili kada sam rekao da je Varus dobar AD carry, ali težak za igranje, isto je bilo "Varus useless, bolje da nije ni izašao, sranje od champa, tko to još igra, samo Corski/Graves/Ez valjaju i sl" A sada svi nešto prčkaju po Varusu zato jer ga igraju na turnirima.
Nakon svih tih komentara sam se samo nasmijao znanju jednog dobrog dijela ovog communityja i samo određene pojedince mogu shvatiti ozbiljno kada nešto kažu, a za takve se ionako zna koji su.
Meta se mjenja, varus i nidalee su bili useless, ali došli su novi itemi, neki championi nerfani/buffani i postaju popularni. To nema nikakve veze sa turnirnima. Doduše, ima championa koji se počnu igrat zbog turnira jer ih netko od profića otkrije, što nije slučaj nit sa varusom, nit sa nidalee. Mogu ja sad doći i reći da je corki prejak (što zapravo nije) i onda će npr. za nekih mjesec dana postat popularan i tad mogu tvrdit kako sam ja govorio da je on prejak već i prije al su me svi popljuvali. Igra je dinamična, stalno se nešto mjenja.
druga stvar sto se tice laning phase sve je u pickovima i to posebice bot lane,sto znaci laning phase jak?to mi objasni ,ako postavimo situaciju da imamo podjednak skill svi bot lane,i sad vidimo recimo pick mf i frajer recimo picka jannu jer eto to igra support,ja ti uzmem leonu i recimo varusa ako te leona locka ti si gotov,znaci mi smo napravili prednost,
Samo bih htio reci da janna i mf pobjeđuju taj lane.
Ako govorimo o istom skillu,Janna nikad nece dopustit da Leona uspješno izvede zenith blade, Q i doviđenja.
Zavisi o situaciji, ak leona nekoliko puta dobro stuna nekog, brzo ce zburstat mf/jannu i pobijedit lane, ako ne janna mf sigurno pobjeđuje. Janna + mf baš i nije nešto protiv varus + leona, tak da bi tu dao prednost varus + leona jer nije tako lako blokirat leonin zenith sa jannom.

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
,nekoga tko bi mi pojasnio neke stvari tipa: dal ostati pushati ili teamfightati itd. :D Vidim PhantomLorda kako mentoruje pa mi došla na pamet ideja.400 winowa,silver 5 prije mjesec dana. Igram oko 7 mjeseci.Pa ak neko ima volje nek se javi :D nick: h3lhunter v2 EUNE