League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.382.576
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
guls kaže...
DarkoKwon kaže...

Vas pola ovdje je ono forsirano naucila igrati LoL, ima 1k winova i igra ono poor bez napredovanja, stuckovo se i ne moze vise napredovati. Ja takvu vrstu igraca zovem "naigrani" igraci, samo se se naigrali, previse partija odigrali, imaju samopouzdanja, ali nisu nista posebno naucili. Ima par likova sa foruma za koje sam cuo da su dobri, njima rispekt.

Slažem se s Darkom. Velim, prije nekog vremena, dođem ovdje i tako nešto pričam u temi o Nidalee kako ju radim AP i pwnam ekipu. Na što dobijem tonu reakcija "Ma kakva AP Nidalee, davno su prošla vremena kada je AP Nidalee harala Summoners Riftom, tko još igra AP Nidalee, to totalno nije viable, katastrofa pick, otkad joj je nerfan heal to je useless champ" i slično.

Ili kada sam rekao da je Varus dobar AD carry, ali težak za igranje, isto je bilo "Varus useless, bolje da nije ni izašao, sranje od champa, tko to još igra, samo Corski/Graves/Ez valjaju i sl" A sada svi nešto prčkaju po Varusu zato jer ga igraju na turnirima.

Nakon svih tih komentara sam se samo nasmijao znanju jednog dobrog dijela ovog communityja i samo određene pojedince mogu shvatiti ozbiljno kada nešto kažu, a za takve se ionako zna koji su.

Meta se mjenja, varus i nidalee su bili useless, ali došli su novi itemi, neki championi nerfani/buffani i postaju popularni. To nema nikakve veze sa turnirnima. Doduše, ima championa koji se počnu igrat zbog turnira jer ih netko od profića otkrije, što nije slučaj nit sa varusom, nit sa nidalee. Mogu ja sad doći i reći da je corki prejak (što zapravo nije) i onda će npr. za nekih mjesec dana postat popularan i tad mogu tvrdit kako sam ja govorio da je on prejak već i prije al su me svi popljuvali. Igra je dinamična, stalno se nešto mjenja.

Lord Nofak kaže...
ljub1ss1mo kaže...

druga stvar sto se tice laning phase sve je u pickovima i to posebice bot lane,sto znaci laning phase jak?to mi objasni ,ako postavimo situaciju da imamo podjednak skill svi bot lane,i sad vidimo recimo pick mf i frajer recimo picka jannu jer eto to igra support,ja ti uzmem leonu i recimo varusa ako te leona locka ti si gotov,znaci mi smo napravili prednost,

Samo bih htio reci da janna i mf pobjeđuju taj lane.

Ako govorimo o istom skillu,Janna nikad nece dopustit da Leona uspješno izvede  zenith blade, Q i doviđenja.

Zavisi o situaciji, ak leona nekoliko puta dobro stuna nekog, brzo ce zburstat mf/jannu i pobijedit lane, ako ne janna mf sigurno pobjeđuje. Janna + mf baš i nije nešto protiv varus + leona, tak da bi tu dao prednost varus + leona jer nije tako lako blokirat leonin zenith sa jannom.

lol [eu]east: Xz0mbieX
14 godina
death_zombi kaže...

Meta se mjenja, varus i nidalee su bili useless, ali došli su novi itemi, neki championi nerfani/buffani i postaju popularni. To nema nikakve veze sa turnirnima. Doduše, ima championa koji se počnu igrat zbog turnira jer ih netko od profića otkrije, što nije slučaj nit sa varusom, nit sa nidalee. Mogu ja sad doći i reći da je corki prejak (što zapravo nije) i onda će npr. za nekih mjesec dana postat popularan i tad mogu tvrdit kako sam ja govorio da je on prejak već i prije al su me svi popljuvali. Igra je dinamična, stalno se nešto mjenja.

OK, moram se složiti da se djelomice promijenila itemizacija za Varusa, a dobio je i buff.

Nidalee je sad samo još nerfana dva puta od onda, a core itemizacija je i dalje ostala ista (AP= sorc+tear+rd+vs). No kao što veliš, igra je dinamična i sve se mijenja.

Fuck me I'm famous.
15 godina

Vidim nigdje se ne spominje Draven, evo počeo se i u turnirima igrat tako da ne mozete vise govorit da je soloq stomper. Ja sam zadnju partiju igrao Ashe protiv Dravena i ja ni u jednoj fazi igre,ne da nisam mogao 1v1 protiv njega iako sam uvijek bio ispred u goldu, nego sam morao svaki put spašavat živu glavu, jednostavno, jedini adc koji može 1v1 dravena je po meni vayne i to kad dobije ključne iteme i sa condemnom ga uspije izbacit iz rangea da dohvati sjekiru, inace ne vidim ko bi mogao. Isto tako u laneu, ne možeš tradeat s njim, nije ga lako pokeati jos ako ima nekog supporta sa jakim cc-em ako te dohvate nema te više u laneu ako uopce ostaneš živ još ima i pristojan range te as i ms buff a na 6 lvl i velik burst, stvarno jak champ kojeg nije lako igrati, ali kažem, protiv dobrog dravena rijetko koji adc ima šanse 1v1 cak iako je u prednosti u goldu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 16:29 (Hazar).
16 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Vidim nigdje se ne spominje Draven, evo počeo se i u turnirima igrat tako da ne mozete vise govorit da je soloq stomper. Ja sam zadnju partiju igrao Ashe protiv Dravena i ja ni u jednoj fazi igre,ne da nisam mogao 1v1 protiv njega iako sam uvijek bio ispred u goldu, nego sam morao svaki put spašavat živu glavu, jednostavno, jedini adc koji može 1v1 dravena je po meni vayne i to kad dobije ključne iteme i sa condemnom ga uspije izbacit iz rangea da dohvati sjekiru, inace ne vidim ko bi mogao. Isto tako u laneu, ne možeš tradeat s njim, nije ga lako pokeati jos ako ima nekog supporta sa jakim cc-em ako te dohvate nema te više u laneu ako uopce ostaneš živ još ima i pristojan range te as i ms buff a na 6 lvl i velik burst, stvarno jak champ kojeg nije lako igrati, ali kažem, protiv dobrog dravena rijetko koji adc ima šanse 1v1 cak iako je u prednosti u goldu.

Destiny ti je jedan od primjera kako se u kratkon vrimenu moze dosta poboljsat ako igras 1 heroja, u njegovon slucaju Dravena. Je da igra dosta i da jos uvik radi glupe greske, al puno se poboljsa. Athene je s druge strane primjer kako ostat na iston nivou, spammat Ryze-a koji je soloq stomper (i uvik ide na tp) i lakse je s njin carryat nego kad igras bot. Al odavno san skuzia da elo nije nikakav pokazatelj skilla, pogotovo sad kad je sve vise i vise boostanih acc-ova jer je eto Riot donia pametnu odluku da nemos past iz 5. divizije u nizu ligu.

'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'
17 godina
neaktivan
puls4R kaže...
Hazar kaže...

Destiny ti je jedan od primjera kako se u kratkon vrimenu moze dosta poboljsat ako igras 1 heroja, u njegovon slucaju Dravena. Je da igra dosta i da jos uvik radi glupe greske, al puno se poboljsa. Athene je s druge strane primjer kako ostat na iston nivou, spammat Ryze-a koji je soloq stomper (i uvik ide na tp) i lakse je s njin carryat nego kad igras bot. Al odavno san skuzia da elo nije nikakav pokazatelj skilla, pogotovo sad kad je sve vise i vise boostanih acc-ova jer je eto Riot donia pametnu odluku da nemos past iz 5. divizije u nizu ligu.

Draven je užasno težak za igrati, no tko u njega uloži dovoljno vremena, neće se samo sa njim poboljšati, već će uvelike poboljšati i svoje mechanical skillse. Tko ima volje i vremena za učiti i ADC-e i mechanical skillove, neka igra Dravena. Pravi primjer ovoga je Hosan, lik je naučio Dravena u najsitnije detalje i sad sa svakim herojem može igrati na zavidnom nivou ( bar što se tiče mechanical skillova ). I dalje mi je u glavi onaj njegov outplay Froggenovog TF-a sa Nidalee na zadnjem tjednu LCS-a na kojem se vidi taj mechanical skill.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
neaktivan
League Of Legends

toliko zanimljivih postova,ne mogu vas ni sve citirat{#}

@zombie

recimo supportao sam i tebe i sa1nu što se tiče njega on je po meni top 5 adc na eune,znaci decko je agresivan jako kao adc točno zna koliko može,znam tu priču što se tiče cure (po meni raspad najperspektivnije ekipe na eune radi nje :D) ali netko mi je rekao da je ona diamond,druga stvar decko koji je medju prvima usao u challenger,to ipak nesto govori...a meta kao meta i meni je to vrijeme ez,corki,graves bilo koma posebice kad uzmes u obzir da sam mainao tada i leonu i blitza i nije bas bilo zabavno gledat kako ez iskace iz pullova,sad ga nema ni upola kao prije...

@blizek

ok,shvatio sam što si htio reći i slažem se sa tobom mislim da ce sad tristana uletit na velika vrata...sto se tice mf barem smo pokrenuli topic opet...:D

@guls

što se tiče tarica imam osjećaj da bi i mene bolio anus koliki bi to fail bio ali već kad si spomenuo Horvu koji je po meni strašan top laner kad bi ljudi još znali na koliko fps čovjek igra,čudo.

@puls4r

mislim da i kogmaw moze u to drustvo apsolutno se slažem i vrijedi slagat ekipu oko njega...

@lord nofak

napisao je i zombie komentar ispod ali da se nadovežem,npr.leona fulla e vi imate pravo biti agresivni,prvi tornado bacen iz nekog razloga,da li je harass,da li ti je carry zaspao na sekundu je prostor za leonu,ali po meni leona diktira,jer ako lenda sto mora,na tebi je da kao janna odradis svoj posao a pod tim mislim tornado koji mora lendat na adc,slow,i pravovremeni shield,dosta je bot lane situacijiski...i jos jedna stvar sto se tice toga lejna ,prvih par lvl janna je jednaka meta kao i mf,vrlo slično i sa sonom,npr sona ez cudo od lejna ako se pravilno odigra,ali ako se recimo sona ulovi nastaju problemi,pričam skroz rano.

puls4r@

destiny je pro gamer ....ali ok je primjer za dravena...

@hazar

draven je po meni tihi ubojica o kojem nitko ne priča,dignitas ga je dosta dobro isfurao u s3

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Oce ko kupit acc na lolu?

Imam dosta skinova... 2 legendery-a , 1200 winova na normalu, silver III (razlog zasto quitam) na solo q.

Pm me za detalje.

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Oce ko kupit acc na lolu?

Imam dosta skinova... 2 legendery-a , 1200 winova na normalu, silver III (razlog zasto quitam) na solo q.

Pm me za detalje.

See you on summoner's rift in 7 days max {#}

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo mala anketa jer me čisto zanima kako ste izašli iz "elo hella" vi koji ste u njemu i bili.Znam da na svakom ranku ima trollova, ali pod ovim elohell mislim kako ste pobjegli od ekipe koja jednostavno rečeno - loše igra.

Ja mainam adc i sa klanom imam dobre statse i uvijek carryam game , ali na rankedu sa random supportom mi to u 50% slucajeva ne uspijeva jer jednostavno nemogu farmat budući da support (u tih 50% slucajeva) misli da je njegov zadatak samo stajati u laneu.

Kada sam prisiljen ići mid ili top, u većini slučajeva dobijem lane, ali moja prednost je zanemariva zbog prenafeedanog enemy junglera, adc-a itd. tako da nemogu izcarryat game.

E sad anekta, koji lane/role je po vama najučinkovitiji za "dizat elo" odnosno dobit match

18 mid
3 top
2 jungle
5 adc
2 supp
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 20:10 (razorst3).

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma nekuzim vise....

Svaki game 5-0 najmanje. 100 cs-a vise od svih al moj tim uvjek throwa,  ili je jedan afk ili je cjeli team brain dead :S trebam nabrkat svog frenda na platu da igram s njim duo...

16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Ma nekuzim vise....

Svaki game 5-0 najmanje. 100 cs-a vise od svih al moj tim uvjek throwa,  ili je jedan afk ili je cjeli team brain dead :S trebam nabrkat svog frenda na platu da igram s njim duo...

Slažem se.

Ako nakon 250 gameova nisi uspio(sam) maknut se iz silvera,onda (sam) nikad ni neces.

EDIT:LOL TEK SAD VIDIM DA SAM NAPISAO 25 UMJESTO 250 xD

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 21:32 (Lord Nofak).
14 godina
neaktivan

Ma ne da ja failam... Igrali smo ja i moj frend (on je 2k elo) duo. znaci bili su negdi 1800 elo i cak sam dosta dobro odigral.. misllim nisam mogo carryat al sam dobro odigral .

Pa da nemrem na gold dici to jefakat blesavo.

13 godina
neaktivan
League Of Legends

ako neki ADC zeli igrat duoq da ga ja supportam nek me doda, bilo koji elo zelim malo vjezbat supporta. 

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

ako neki ADC zeli igrat duoq da ga ja supportam nek me doda, bilo koji elo zelim malo vjezbat supporta. 

Mogo bi ja ;) Al sutra..

14 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Tkalle kaže...

Ma nekuzim vise....

Slažem se.

Ako nakon 25 gameova nisi uspio(sam) maknut se iz silvera,onda (sam) nikad ni neces.

lord nofak sorry ,ali mislim da je ovo najveca glupost koju si ikad rekao, bez uvrede :)

16 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

lord nofak sorry ,ali mislim da je ovo najveca glupost koju si ikad rekao, bez uvrede :)

Nisam ni skuzio da sam napisao 25 umjesto 250 xD

+ nebi ti vjerovao kakve sam ja sve gluposti rekao xD

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 21:34 (Lord Nofak).
18 godina
League Of Legends

Kak me zivcira što ljudi uzimaju u ranked Quinn -.- 

Pazi, njihov Ez i taric su pickali prvi, i naš lik koji je reko da ide adc je bio poslije njih, i velimo mu uzmi mf ili tak nešto za pokanje ez, on kaže np, I can handle against him

I onda uzme Quinn, i svi kažu nemoj, nije neki adc, pogotovo protiv ez/taric comboa, a on kaže nema brige, jaaako sam dobar s njom

-_____-

I naravno faila lane kompletno, ide gankat mid ono wtf :D i tam krepa 2 puta od morgane, i kompletno upropasti game, nafeeda oba dva carrya, završi s nekih 2/10 u 20 minuta :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 22:55 (tommy2103).

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo je 5v5 teorijski,dok je u praksi 1v9. Tako da bi se makao iz bilo koje divizije,treba te zapasti i dobar team.
Vidio sam užasnih igrača na Silver II,a bome sam vidio i njih kojima je mjesto u Platnium/Diamond,a ne ovdje. 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Citiram jednog lika od prije par dana:

"Lulu is better adc than Tristana".

Pa zar postoje takvi ljudi..

'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Aliser kaže...

Citiram jednog lika od prije par dana:

"Lulu is better adc than Tristana".

Pa zar postoje takvi ljudi..

sta nije {#}

dok se ja sprdam tu, lik uzme zileana jungle

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 23:49 (win4crazzy).
16 godina
League Of Legends
Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 1:24 (hari85).
Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
Ajde mi recite, vi na visokom eloju, kolko volite jesti cevape? :)
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Tražim mentora za ranked {#},nekoga tko bi mi pojasnio neke stvari tipa: dal ostati pushati ili teamfightati itd. :D Vidim PhantomLorda kako mentoruje pa mi došla na pamet ideja.400 winowa,silver 5 prije mjesec dana. Igram oko 7 mjeseci.Pa ak neko ima volje nek se javi :D  nick: h3lhunter v2     EUNE

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 15:04 (glikoprotein).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Noćas patch, tako da znate da se ranked gameovi prekidaju... nisam ziher oko koliko, ali računajte od ponoći nadalje.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Oko 2h ujutro kreće update, ako se ne varam, nekih 5-6h bi trebao trajati...

16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Njima treba 5-6 sati da postave patch a blizzardu 6 sati da odradi maintenance na wowu. GG RIOT

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
14 godina
X-Plosiv kaže...

Si danas online? Mi se navodno skupljamo u nekom solidnom broju pa ono... u're always invited.

Fuck me I'm famous.
14 godina
neaktivan
guls kaže...
X-Plosiv kaže...

Si danas online? Mi se navodno skupljamo u nekom solidnom broju pa ono... u're always invited.

Noup, cura došla iz ITA, pa budem s njom izašao vani :)

13 godina
neaktivan
League Of Legends

izbaci me iz lola taman kad smo usli ono starto gejm, i sad ne mogu nikako uci neda mi uopce upalit lol, j*** ti igricu i koje izmisli dabogda rak dobio sad kad me banaju :(

Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
Pandzinho kaže...

izbaci me iz lola taman kad smo usli ono starto gejm, i sad ne mogu nikako uci neda mi uopce upalit lol, j*** ti igricu i koje izmisli dabogda rak dobio sad kad me banaju :(

to se i meni desilo 2 put, restartaj komp

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice