Feedalote Haha
Ovi komentari u chatu, stvarno se čovjek može nasmijat
Feedalote Haha
Ovi komentari u chatu, stvarno se čovjek može nasmijat
No tear? Wtf?
No tear? Wtf?
Mislim da danas ostatak ekipe plače kad se sjeti kak je oce odigro
Ne sjećam se tko je prije pickao, Rapid ili Oce, ali ako je Oce mislio counterat Ahri s Dianom, onda zbilja ne znam što da više mislim osim da odem prespavati ostatak dana :)
Ili je mislio easy passive farm lane pa se fokusirao na kompoziciju teamfightova kasnije...
I još ga ne mogu ubiti.. ovaj sk je smiješan.
Pa nemaju dmg-a, Ocelote bez dmg-a, a Candy dere physical damage dok Shy ima Seeker's Armguard i Ninja Tabi = slab dmg + ult od Singeda= GG... 602 AP Singed OP.
EDIT: 790 AP-a na kraju gamea sa ultom xD. Nzm kad sam zadnji put vidio bilo kojeg AP mida sa tolko AP-a ne samo na turnirima, već i u solo queueu .
Prije nekih 2 tjedna imao sam 799 AP s Kassadinom :D
I još ga ne mogu ubiti.. ovaj sk je smiješan.
Pa nemaju dmg-a, Ocelote bez dmg-a, a Candy dere physical damage dok Shy ima Seeker's Armguard i Ninja Tabi = slab dmg + ult od Singeda= GG... 602 AP Singed OP.
EDIT: 790 AP-a na kraju gamea sa ultom xD. Nzm kad sam zadnji put vidio bilo kojeg AP mida sa tolko AP-a ne samo na turnirima, već i u solo queueu .
Prije nekih 2 tjedna imao sam 799 AP s Kassadinom :D
Prije mjesec dana igrao sa kassadinom sa 1400ap u 65-oj minuti.
Mislim da smo završili ovu temu, pa ako imaš još toga za ispričati, navrati k meni u Samobor na pivu, rado ću saslušati sve što te muči.
Citiram tvoju poruku prije par stranica, al ti opet cijelo vrijeme provociraš sa svojim glupim postovima. Svi smo skužili da ne voliš Ocelote i Sk, zadrži to za sebe ( ili odi pisat po IEM/LCS stream chatu sa ostalim klincima) .
Citiram tvoju poruku prije par stranica, al ti opet cijelo vrijeme provociraš sa svojim glupim postovima. Svi smo skužili da ne voliš Ocelote i Sk, zadrži to za sebe ( ili odi pisat po IEM/LCS stream chatu sa ostalim klincima) .
Ne shvaćam tu vrstu ovisnosti i zaljubljenosti, koliko god pokušavao... to se inače zove šala ili zaebancija, time se ljudi služe da razbiju stres, a ne da ga naprave. A micek moj ♥
Koji kur*c je sa clientom ? Toliko dugo treba da responda, uopce ne prikazuje prijatelje na chatu, logira se 100000 godina ... Još netko ima ovaj problem ili je do mene ?
Navodno su serveri bili nedostupni zbog popravaka/održavanja/čega već, koliko sam vidio vratili su se nazad, ali nisu sređeni problemi... bar ne svi. Treba se još malo strpiti.
Bili su riješili problem i evo ja došao sa treninga opet isti problem, baš kad mi se igra. GG riot!
A dobro, kaj je tu je, tko radi taj i griješi... malo strpljenja i sve će biti ok, navečer sigurno igramo da ga hebeš.
Svaki put kad je IEM uvijek neki problemi na serverima, tako je bilo i zadnja dva puta...
Već 30 min undefined na svakom serveru. Jel ovo svima ili ...?
A kada udjem u ono read more piše da je server online.
thereisnourflevel
thereisnourflevel
Hvala care!!
gumb nije dovoljan
isplati li se uzimati BOTRK nakon nerfa?
ffs riot client se crsha svake sekunde
Isplati se botrk uzet ako imaju havy hp buildove... za late game je dobar al ga se vise ne treba rushat...
Dem ranked ques disabled!! -.-
To je brate do tebe
To je brate do tebe
Nope, just Adobe Air.
To je brate do tebe
nije ima ljudi u igri s istim problemom
The PIN entered is not valid for payment at this trader (card type 00033).
EDIT:
Poštovani,Vaša ekipa paysafecard
To je brate do tebe
U mom slucaju je do tebe, kad god ocu otvorit tvoj profil izbaci me iz igrice.. I ne, ovo nije sala..
svi koji su imali karmu kupljenu prije reworka ce dobit free skin za nju ^__^
EG opet gubi....ne kužim što rade, ne reagiraju na towere, cait roama stalno po mapi i krši tornjeve, Frosti idu skoro uvijek skupa, složno napadaju, a EG nesigurni koda prvi put igraju.
I još uzmeju Soraku za supporta, beskorisna naspram Lulu.
čudan je ovaj IEM, vrlo čudan... neprepoznatljivi EG, SK i fnatic.