League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.500.912
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
League Of Legends

fnatic veliko razočaranje, totalno su pasivni, da li umor ili previše masturbacije, vrag bi ga znao.

m5 odličan kao i uvijek.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako ih je Gambit satrao, svaka čast, najbolji su!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Fnatic gubi i treću partiju, wut?

and penta by ryze

Fuck me I'm famous.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 15:05 (guls).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

PENTA KIIIIIIIIIIILL !!! 

Kak bi koreanci rekli

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 15:08 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
AmonZero kaže...

PENTA KIIIIIIIIIIILL !!! 

Kak bi koreanci rekli

Ima neko snimku pentakilla?

EUNE:Luna3K EUW:MadLuna
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 15:24 (vOLT).
16 godina
neaktivan
uDarkoKwon kaže...

Ko je najpopularniji carry player, da ima svoje youtube snimke i da snima twitch.tv ?

robertxlee - smjesan mali azijat,super igra ad carrye   i   skoro svaki dan streama

neki lik entwerbeg(tak nest,na twitchu streama)-top 5 medu chalangerima, dosta objasnjava stvari, nije nesto prezabavan al da se dosta naucit od njega

doublelift j chaox- ne streamaju tolko zbog priprema za lcs, al vrhunski ad carryji.

Prelose kaže...

jel vama dosadilo report ovog report onog pun chat mi je uvijek tog shanja,bilo koji lvl bilo koli elo svi stalno spamaju to postalo je preiritantno -.-

get used to it, na low elo nema game bez toga,ignoriraj to i reportaj ga za neggative attidute ak bezveze spama

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 16:07 (death_zombi).
12 godina
protjeran
death_zombi kaže...
uDarkoKwon kaže...

Prelose kaže...

jel vama dosadilo report ovog report onog pun chat mi je uvijek tog shanja,bilo koji lvl bilo koli elo svi stalno spamaju to postalo je preiritantno -.-

get used to it, na low elo nema game bez toga,ignoriraj to i reportaj ga za neggative attidute ak bezveze spama

nisam rekao low elo sad sam 20 al posto igram s frendovima od 30 bilo mali milion golda i platinuma koji cijelo vrijeme pisu report,znam ignore to i radim ali to je previse ljudima uslo u naviku i nema game-a bez tog

14 godina

Kako je Alex Ich sad gankao bot i ubio Yellowstara, NO SS NOOB xPeke

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel dobro buildam ryza?

Ovako je neunistiv stvarno igra san ga na topu vs syndre i razvaljiva san sad me zanima jel ovakav build ok ili bi ga vi drugacije bildali?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Meni je to odlican build za Ryzeta, stackanje mane, hp-a i armora. pogotovo u s3

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Jel dobro buildam ryza?

Ovako je neunistiv stvarno igra san ga na topu vs syndre i razvaljiva san sad me zanima jel ovakav build ok ili bi ga vi drugacije bildali?

Ja bih tu ipak negdje ubacio void staff.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
12 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
vOLT kaže...

Jel dobro buildam ryza?

Void Staff samo ako enemy team ima dosta MR, umjesto toga bolje Banshee's kad je već protiv Syndre. (i Archangel's Staff umjesto 1 RoG-a)

15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
vOLT kaže...

Jel dobro buildam ryza?

I've got 2 words for you: Liandry's Torment.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
14 godina
neaktivan

El ima neki laksi nacin kak da zborijim kolko ljudi imam na ignore listi?

Imam oko 500 pa da si olaskam nekako a bas me zanima xD

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako je Fnatic uspio izgubiti 4 game-a za redom?

Nisam gledao matcheve, pošto sam cijeli dan bio u školi :c

'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aliser kaže...

svaki tim ima svoj loš dan a na lcs-u su rasturali 

13 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Di su rezultati?

15 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
Aliser kaže...

Di su rezultati?

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/19rdzg/spoiler_iem_world_championship_day1_groupa_live/

'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
17 godina
League Of Legends

Jao, mislim da sam kolko tolko uvježbao ulogu junglera, bar dosta dobro za moju ligu, al ipak dokaz da adci nisu tak beskorisni, kolko god ja dobro odigrao svoju ulogu, ak adc nije nafeedan bar nešto malo nejde pobjeda. Od početka ownali ih vamo tamo, a naša ashe nezna uzeti kill ni ak joj ga staviš pred nos :D

Al prema kraju Voli gubi na snagi, i nisam mogao nadomjestiti dps od adca. Naša Ashe potpuno beskorisna, nikakav damage nije radila i bili praktični 4vs 5.

Farm mi je mali jer sam maximalno gankao, možda trebao mid i bot više :/

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 22:05 (tommy2103).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Jao, mislim da sam kolko tolko uvježbao ulogu junglera, bar dosta dobro za moju ligu, al ipak dokaz da adci nisu tak beskorisni, kolko god ja dobro odigrao svoju ulogu, ak adc nije nafeedan bar nešto malo nejde pobjeda. Od početka ownali ih vamo tamo, a naša ashe nezna uzeti kill ni ak joj ga staviš pred nos :D

Al prema kraju Voli gubi na snagi, i nisam mogao nadomjestiti dps od adca. Naša Ashe potpuno beskorisna, nikakav damage nije radila i bili praktični 4vs 5.

Farm mi je mali jer sam maximalno gankao, možda trebao mid i bot više :/

A ja koliko sam već odigrao partya u ovo igri mogu ti reći da u 50% slučajeva i više u game-u ti je dijete,šaban, luđak i umišljena budal** carry, koliko se god ti trudio igrao kao jungle, support ili top ( ne kažem sad ako budeš imao poneki put sreće i dobro odigrao game) uvjek će biti da carry sve zbrka bolje rečeno use** game i tak ce ti uvjek biti amo tamo gore dolje, jer  ljudi ne razumiju sto je carry, misle da znaju, ali njima su ciljevi killovi i farmanje neko, koje im poslje nema smisla... jer se zafrkavaju ne igraju ozbiljno ili neće da razmišljaju malo više...

vorpen
15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Cisti post hvaljenja .

LoL acc THCJoshi
17 godina
ris kaže...

A ja koliko sam već odigrao partya u ovo igri mogu ti reći da u 50% slučajeva i više u game-u ti je dijete,šaban, luđak i umišljena budal** carry, koliko se god ti trudio igrao kao jungle, support ili top ( ne kažem sad ako budeš imao poneki put sreće i dobro odigrao game) uvjek će biti da carry sve zbrka bolje rečeno use** game i tak ce ti uvjek biti amo tamo gore dolje, jer  ljudi ne razumiju sto je carry, misle da znaju, ali njima su ciljevi killovi i farmanje neko, koje im poslje nema smisla... jer se zafrkavaju ne igraju ozbiljno ili neće da razmišljaju malo više...

A nije se lik ponašao kao neko dijete, samo, MF i Leona su shutdownali njihov lane (Soraka i Ashe) i dijelom je moja krivica što nisam kampao bot, al niko se nije žalio pa nisam tolko obraćao pažnju dok nije bilo prekasno. A da barem ksa i farma, carryu je to ipak posao xd, ovaj niti to nije radio, al gledal malo profil njegov, nije uopće loš igrač, ima dosta više ranked partija od mene i dosta dobre pobjede.

A jbg izgleda da samo u mojoj rundi je failao hard onda xd, niti farma dosta niti killova :D Bolje sreće drugi put :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
15 godina
Tkalle kaže...

Unignoras sve i znas da je cifra 0, sto bezveze komplicirati {#}

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdrav svima, preko par veza sam došao do popusta za riot poene i novac ide u charity, probao sam preko paypala sa debitnom koja je imala tačan iznos novaca za najnižu vrijednost RP-a da provjerim da li radi, i da, radi. Tu je par dokaza:

Virus total scan

No virus thanks.org scan

Link za download

Znači, samo pokrenete aplikaciju, odaberete željeni RP, odradite kupovinu, i na mail biste u roku od 72 sata trebali dobiti poene. Novac vam se ne skida sa računa dok vam kod ne stigne na mail.

Također, ne trudite se iskorištavati kod sa slike, iskorišten je {#}

Lijep pozdrav

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
Moj PC  
0 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Pozdrav svima, preko par veza sam došao do popusta za riot poene i novac ide u charity, probao sam preko paypala sa debitnom koja je imala tačan iznos novaca za najnižu vrijednost RP-a da provjerim da li radi, i da, radi. Tu je par dokaza:

Virus total scan

No virus thanks.org scan

Link za download

Znači, samo pokrenete aplikaciju, odaberete željeni RP, odradite kupovinu, i na mail biste u roku od 72 sata trebali dobiti poene. Novac vam se ne skida sa računa dok vam kod ne stigne na mail.

Također, ne trudite se iskorištavati kod sa slike, iskorišten je {#}

Lijep pozdrav

seems legit.

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
15 godina
League Of Legends

Koliko sam cekao draven skin i  onda dobio neki generic trash http://www.surrenderat20.net/2013/03/36-pbe-update.html 

Bolji je soul reaver od ovoga ......

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 0:08 (hari85).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Koliko sam cekao draven skin i  onda dobio neki generic trash http://www.surrenderat20.net/2013/03/36-pbe-update.html 

Bolji je classic od ovoga ......

FIFY

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
15 godina
League Of Legends

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=35330526#post35330526

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Bolji je soul reaver od ovoga ......

Singed upropašten po ovome... {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice