League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.544.166
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
League Of Legends

eo odigro rundu s quinn protiv botova da vidim kakva je kad se nafeeda, i mogu reci da nije losa, uzeo sam barona solo a ostalo mi je vise od pola hp

max-o  sam W jer je uz passiv op, radi ogroman dmg jos ti da speed, ulta joj je isto zabavna, autoattack je op, prebrzo udara i radi ogroman dmg

buildo sam joj BoTKR, IE, BT i LW  (nisam stavljao GA posto su to botovi)

edit: to su ipak botovi, ne znaci da mora biti op i protiv pravih

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 13:19 (win4crazzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

evo napokon platinum :D

platinum platinum
LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk

23 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
DarkoKwon kaže...

Kako se usuđuješ da ga quotaš, on ti igra LoL tri godine!

darko ja cu ti nabavit account na westu i kad budemo igrali u nedilju ja cu ti dat username i pass i ides protiv na mene na lane , ako se ne pojavis nemoras vise ni pisat na ovome forumu jer ocigledno samo lajes na forumu , dosta mi je vise tvojih sarkasticnih komentara na nekoga sta je iskusniji od tebe prihvati kad ti neko daje komentare i tipove ili se nikad neces popravit ka igrac , INB4 DOWNVOTE TO HELL FROM NEW LOL PLAYERS

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 15:44 (Anzulolz).

12 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima netko tko bi igrao Cro4Lol u srijedu? Treba nam mid, neko da je bar gold te da ne očekuje ništa osim zabave i normalne igre ( pod očekivanja mislim na nekakav dobar plasman na turniru ), naravno bez ikakvog ragea. Imamo 3 gold igrača ( moju malenkost, brata i junglera ) te jednog diamond topa.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Ima netko tko bi igrao Cro4Lol u srijedu? Treba nam mid, neko da je bar gold te da ne očekuje ništa osim zabave i normalne igre ( pod očekivanja mislim na nekakav dobar plasman na turniru ), naravno bez ikakvog ragea. Imamo 3 gold igrača ( moju malenkost, brata i junglera ) te jednog diamond topa.

mogu ti ja igrat ako zelis , doma san oko 6 popodne

14 godina
odjavljen
Anzulolz kaže...
DarkoKwon kaže...

Kako se usuđuješ da ga quotaš, on ti igra LoL tri godine!

darko ja cu ti nabavit account na westu i kad budemo igrali u nedilju ja cu ti dat username i pass i ides protiv na mene na lane , ako se ne pojavis nemoras vise ni pisat na ovome forumu jer ocigledno samo lajes na forumu , dosta mi je vise tvojih sarkasticnih komentara na nekoga sta je iskusniji od tebe prihvati kad ti neko daje komentare i tipove ili se nikad neces popravit ka igrac , INB4 DOWNVOTE TO HELL FROM NEW LOL PLAYERS

Nisam neko ko prihvata ponude u fazonu "you noob, come 1v1 mid", valjda sam dovoljno zreo da ne budem u tom fazonu. Mada prihvatam ponodu. Ti da si neki igrač ne bi mene nekog ko igra 2 mjesca smatrao ozbiljno, i ne bi moj zadnji komentar shvatio toliko ozbiljno, to je šala na njegov račun, ali nije bilo zlo namjerno, jednostavno nisam mogao da ne odolim da to napišem. Ja umirem od smijeha kada vidim reakcije nekih kada nešto napišem, koliko se nekim glupostima opterećujete.

Eto prihvatam, pošalji mi podatke na PM.

Darko
16 godina
DarkoKwon kaže...

valjda sam dovoljno zreo da ne budem u tom fazonu. 

nisi zreo u niti jednon pogledu {#}

13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Nisam neko ko prihvata ponude u fazonu "you noob, come 1v1 mid", valjda sam dovoljno zreo da ne budem u tom fazonu. Mada prihvatam ponodu. Ti da si neki igrač ne bi mene nekog ko igra 2 mjesca smatrao ozbiljno, i ne bi moj zadnji komentar shvatio toliko ozbiljno, to je šala na njegov račun, ali nije bilo zlo namjerno, jednostavno nisam mogao da ne odolim da to napišem. Ja umirem od smijeha kada vidim reakcije nekih kada nešto napišem, koliko se nekim glupostima opterećujete.

Eto prihvatam, pošalji mi podatke na PM.

nije to bia poziv "1v1" ako bas ne zelis igrat protiv mene , stavit cemo te u laneu protiv nekoga koje tek ding-a 30lvl , ja san te zva na to da vidis razliku izmedu nekog iskusnijeg i sebe u prvome licu , da lakse naucis neke stvari nebi te triba smatrat ozbiljnin? napisa si 30-ak poruka na isti nacin

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Prvo se svadate oko oce-a i toga jel on dovoljno "muzevan" ako zaplace, onda se opet slimy i darko pod*ebaju... E pa ja zaplacen svaki put kad procitan vase komentare, jer u zadnje vrime ova tema nema veze sa zivoton :)

'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'

6 0 hvala 1
15 godina
puls4R kaže...

Prvo se svadate oko oce-a i toga jel on dovoljno "muzevan" ako zaplace, onda se opet slimy i darko pod*ebaju... E pa ja zaplacen svaki put kad procitan vase komentare, jer u zadnje vrime ova tema nema veze sa zivoton :)

http://i.imgur.com/7JveOuy.gif

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
16 godina
puls4R kaže...

moj Ivo nema ova tema odavno veze sa ičin, otkad se pola balkanske scene sjatilo u nju {#}

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kolko ste najmanje LP-a dobili za ranked win?{#}

LoL (west) burner15 (add pls)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
burner9 kaže...

-20 XD bug neki bio al inace +1

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
13 godina
neaktivan
burner9 kaže...

Pa moji bodovi zadnja 2 dana:

90 - 93 - 95 - 96 ...znači jedan bod po winu :)

onda sam izgubio i pao na 92, pa s 92 - 95

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Hoćete da mi netko pošalje Reffer-a-Friend?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Sam još fali da neko počne dal je east il west bolji  {#}

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 18:44 (death_zombi).
15 godina
death_zombi kaže...
puls4R kaže...

Sam još fali da neko počne dal je east il west bolji {#}

TURKEY SERVER, BEST SERVER. 

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
12 godina
neaktivan
League Of Legends

ekipa dal se moze u timu imat dva para premade likova(na rankedu)?

GG Riot GG

0 0 hvala 0
15 godina
AlcoholicZile kaže...

ekipa dal se moze u timu imat dva para premade likova(na rankedu)?

Posto nisam razumio pitanje preformulirat cu. 

Ako s tim mislis "Mozemo li ja i lega zajedno s jos dvojicom ici zajedno ranked queue?" onda je odgovor ne,  a ako mislis "Mogu li ja ici solo queue i dobiti u timu 2 para duo scrubova ?" onda je odgovor da.

12 godina
neaktivan

u pravu si krivo sam se izrazio,zanimalo me jel me moze dopasti dva paa feedera..znači može :)

GG Riot GG
14 godina
neaktivan

Moze pogotovo ako si ti jedan od njih ;)))

El zna netko el ce raduins dobit taj konacni nerf il ne? :S

I da Nasus supp op xD

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
AlcoholicZile kaže...

u pravu si krivo sam se izrazio,zanimalo me jel me moze dopasti dva paa feedera..znači može :)

najčešće premade bot, izgubljen lane u 90% slučajeva {#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Šta se ovdje sve neće pričati. Nevjerovatno vala. :P

Svejedno; pogledajte ovog Siona:

(Skip na 1:35)

'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Aliser kaže...

Šta se ovdje sve neće pričati. Nevjerovatno vala. :P

Svejedno; pogledajte ovog Siona:

(Skip na 1:35)

jučer je bija top rated komentar:

1. step: login

2. step: buy Sion

3. step: feed

15 godina
slimyyy kaže...
AlcoholicZile kaže...

najčešće premade bot, izgubljen lane u 90% slučajeva {#}

jos kad ti u queu kazu da su premade i ako ne mogu zajedno na bot - trollaju i feedaju, i onda feedaju iako su dobili sto su htjeli :D

Respect the Raise...!
17 godina
League Of Legends

haha, nisam znal da se može teleportati na treshov lampaš :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
guls kaže...

Ja ne kužim ove muške šta plaču, pa to treba poterat u tri krasne. Ako izgubiš, podneseš to muški i stisneš ruku protivniku, a ne plakati ko neka mamina mazica... Ne vrijedi to samo za ocelotea (ne podcjenjujem njegovo znanje), već za kompletni muški rod.

guls kaže...

Ne vjerujem da ovo čitam. Vi actually pišete da je u redu cmoljiti i cmzdriti radi piydarija poput neuspjeha na poslu? Ok, razumijem da su u pitanju žene, ali frajer koji sa svojih 20 godina svaki hebeni vikend cvili ko stekla kuja jer ne uspijeva obaviti svoj posao kako si je on zamislio?

To se zove razmaženost, a ne osjećaji.

Daj molim te ne pricaj gluposti kada uopce neznas o cemu se radi kao sto je i slimyyy rekao,ako se liku place neka place pogledaj dokle su samo oni stigli i onda izgubis game zato sto je backdoor Kassadinu ostalo 10 hp i uspio je udariti zadnji udarac i unistiti nexus,sta ti mislis da su oni samo tako tamo dosli,ajde da vidimo  tebe kako ces napustiti skolu  posvadati se sa starcima izaci iz kuce sa kucistom i tastaturom pod rukom i misem u dzepu da bi zapoceo karijeru kao gamer,ovo je njima zivot,a ne  kao vecini  opustanje kada dodu sa posla i slicno ovo je njima posao koji zavisi o tomu kako ce odigrati oce li dalje proci,oce li ih neki sponzor primjetiti i dati im ugovor ili slicno.

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 20:37 (scarface797).
13 godina
scarface797 kaže...

Daj molim te ne pricaj gluposti kada uopce neznas o cemu se radi kao sto je i slimyyy rekao,ako se liku place neka place pogledaj dokle su samo oni stigli i onda izgubis game zato sto je backdoor Kassadinu ostalo 10 hp i uspio je udariti zadnji udarac i unistiti nexus,sta ti mislis da su oni samo tako tamo dosli,ajde da vidimo  tebe kako ces napustiti skolu  posvadati se sa starcima izaci iz kuce sa kucistom i tastaturom pod rukom i misem u dzepu da bi zapoceo karijeru kao gamer,ovo je njima zivot,a ne  kao vecini  opustanje kada dodu sa posla i slicno ovo je njima posao koji zavisi o tomu kako ce odigrati oce li dalje proci,oce li ih neki sponzor primjetiti i dati im ugovor ili slicno.

Mislim da smo završili ovu temu, pa ako imaš još toga za ispričati, navrati k meni u Samobor na pivu, rado ću saslušati sve što te muči.

Fuck me I'm famous.
14 godina
tommy2103 kaže...

haha, nisam znal da se može teleportati na treshov lampaš :D 

Zato nema smisla kupovat tresha kad ce se neko flashat umjesto kliknut na tu lampu -.-

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
guls kaže...
scarface797 kaže...

Mislim da smo završili ovu temu, pa ako imaš još toga za ispričati, navrati k meni u Samobor na pivu, rado ću saslušati sve što te muči.

Guls ja sam tu iz Bregane pa aj meni jednu pivu kupi :)

Nego na Cro4LoL-u igram u timu Zmajko i ekipa pa se vidimo, mozda i međusobno

EUNE: vR Kaiser
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice