League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.355.497
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Aliser kaže...
Morgotth kaže...
Aliser kaže...

Ja stvarno ne vjerujem kako katastrofalno igraju EG protiv giantsa..stvarno ne vjerujem :S

Napišem sve ovdje kada se match završi.

Tako završiš kad si faca Wickd pa misliš da možeš igrat bez wardsa!

Eto sad si dobio svoje!

AmD kaže...

Ovaj game je izgledao kao da je neki profesionalni tim došao igrati protiv nas 5 recimo sa foruma .. EG je jednostavno uništio igru ne wardanjem .. Sve se moglo spriječiti .. Ali eto .. Vjerujem da samo imaju loš vikend .. 

Wickd me je stvarno iznenadio. Prvo što najčešće igra Renektona, drugo što ne farma. Hajde kontam ja Renekton je jači od Irelije pre 6/9 lvla, ali poslije je Irelia jača. Umjesto da warda, pa da pokuša uništiti Ireliu u lane..ne-ne. 

Nadam se da će bolje igrati sljedeće sedmice..svi EG gameovi su bili dosadno i jako brzi..

Edit:

https://twitter.com/EGFroggen/status/308341351668391937

Hmm šta li bi mu ovo moglo značiti?

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/19llu6/giants_vs_evil_genius/

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/19lm4w/message_to_eg_a_request_for_the_fans/

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
Sad baš to i čitam.
'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
14 godina
neaktivan
League Of Legends
Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL

3 1 hvala 0
14 godina
Anzulolz kaže...

da znas pricu o ocelotu nebi tako prica , njegov otac i mater nisu imali posla i on je misecima stavlja kruv na stol time sta je streama , kad je usa u season 3 covik je bia presritan jer je uspia pomoc jos i vise tako da ne osuduj ljude ako neznas njihovu pricu iako je dovoljan razlog da se kaze da je covik emocionalan nismo svi takvi 

Cut the crap.

Koliko je ljudi prošlo rat, gladni žedni svakakvi i bez kune, ostali bez pola familije pa ne cvile ko zečevi, uključujući i mene. 

On je streamanjem bacio kruh na stol roditeljima? Ok, nije li to zadaća svakog od nas? Kao od penzije se normalno živi? Fala bogu da svako dijete hrani roditelje, čim dobije posao. Šta ste vi mislili, da je život drugačija priča? Mislim da ste vi društvo još vrlo mladi i neiskusni...

Ja velim samo da meni nije normalno da jedno muško toliko može plakati. Muško je muško, simbol snage, dominacije, ponosa, i svih onih ostalih primitivnih stvari koje nas razlikuju od žena. 

Nevermind, njegovo plakanje je predmet na nekoj psihološkoj temi. Možda sam zaspamao, pa se ovom prilikom ispričavam.

Fuck me I'm famous.
16 godina
neaktivan
guls kaže...
Anzulolz kaže...

da znas pricu o ocelotu nebi tako prica , njegov otac i mater nisu imali posla i on je misecima stavlja kruv na stol time sta je streama , kad je usa u season 3 covik je bia presritan jer je uspia pomoc jos i vise tako da ne osuduj ljude ako neznas njihovu pricu iako je dovoljan razlog da se kaze da je covik emocionalan nismo svi takvi 

Cut the crap.

Koliko je ljudi prošlo rat, gladni žedni svakakvi i bez kune, ostali bez pola familije pa ne cvile ko zečevi, uključujući i mene. 

On je streamanjem bacio kruh na stol roditeljima? Ok, nije li to zadaća svakog od nas? Kao od penzije se normalno živi? Fala bogu da svako dijete hrani roditelje, čim dobije posao. Šta ste vi mislili, da je život drugačija priča? Mislim da ste vi društvo još vrlo mladi i neiskusni...

Ja velim samo da meni nije normalno da jedno muško toliko može plakati. Muško je muško, simbol snage, dominacije, ponosa, i svih onih ostalih primitivnih stvari koje nas razlikuju od žena. 

Nevermind, njegovo plakanje je predmet na nekoj psihološkoj temi. Možda sam zaspamao, pa se ovom prilikom ispričavam.

Danas je svijet beta, deal with it.

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
14 godina
neaktivan
guls kaže...
Anzulolz kaže...

Cut the crap.

Dam se okladit u svoj acc + komp + nevinost anusa xD da bi plako ko malo djete da odes u finale svjetsko u bilo cemu i da izgubis a dobro si odigro... tak da gtfo s tom spikom vise -.-

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
guls kaže...

Cut the crap.

brutalni offtopic ali nema veze, ja nemogu virovat da u 21. stoljeću postoje afla mužjaci ka šta si ti, držiš se stereotipa o muškarcima iz srednjeg vjeka, a šta je najžalosnije ti na internetu, na temi o video igri ideš dokazivat svoju muškost, daj prika izađi u koju kafanu na Sinana, razbi koju bocu, zavrti par žarulja i oladi se jer vidin da je to tvoj đir {#}

18 godina
Nazalost, moram se sloziti s kolegom da je plakanje u Ocelotovom slucaju razmazenost i nista vise. Treninzi, odricanja, trud i ulozeno vrijeme nemaju veze s time. Ako nesto zbilja volis i jako si dobar u tome sto radis, poraz ne znaci gubitak, los osjecaj. Treba cestitati pobjedniku i biti sretan zbog njega. Nije kraj svijeta, nije mu ovo zadnji turnament, nije smrtno bolestan ili neko u familiji mu je... Suze su prikaz boli, zalosti, patnje... Ako on pati jer je dosao (i izgubio) tamo gdje 99.9% igraca LoL-a nece nikad ni prismrdit, onda ima jedan jako ozbiljan problem.
@slimyy. Stereotipi postoje s razlogom, pa tako i onaj o muskarcima koji ne placu. Placu, da! Ali tamo gdje ih nitko ne vidi. Ovaj Ocelote nije muskarac, to je djecacic, njemu se oprasta.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
14 godina
slimyyy kaže...

brutalni offtopic ali nema veze, ja nemogu virovat da u 21. stoljeću postoje afla mužjaci ka šta si ti, držiš se stereotipa o muškarcima iz srednjeg vjeka, a šta je najžalosnije ti na internetu, na temi o video igri ideš dokazivat svoju muškost, daj prika izađi u koju kafanu na Sinana, razbi koju bocu, zavrti par žarulja i oladi se jer vidin da je to tvoj đir {#}

Provociraš, ali nema veze. Neću nastavljati sa ovim stavom nego ću ga zadržati za sebe.

Nećemo više ovo spamati, nema smisla, budemo se samo posvađali a iz toga nema ništa dobro. Jel se slažemo bar u tome? Aj sad mir i idemo radije o tome kako Froggen pokazuje emocije.

Fuck me I'm famous.
14 godina
Tkalle kaže...

Dam se okladit u svoj acc + komp + nevinost anusa xD da bi plako ko malo djete da odes u finale svjetsko u bilo cemu i da izgubis a dobro si odigro... tak da gtfo s tom spikom vise -.-

acc i komp me ne zanimaju, ali nevinost anusa, to su dem words :D ako ćeš jednom igrati sa mnom, objasnit ću ti o čemu se radi.

Fuck me I'm famous.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ocelot je sjajan igrac a na nacin na koji drugi pricaju o njemu zvuci kao sjajna osoba pa ako neko i place sta sad placu i nogometasi kad nesta izgube sta sad treba ih objesit zbog toga???

When you are halfway up,you are always halfway down

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

Napokon se zaredalo par pobjeda.

{#}

lol sve samo singed jebes to nema lakseg champa za snowballanje topa:D

gledam nekidan scaru streemo je nesta vice kao od sad banam singeda svaku partiju kaze nije mi jasno kako taj champ tako lako kida top ne mozes mu nista samo trcis i trujes minione dok se onaj tamo bori da ocuva turet:(

When you are halfway up,you are always halfway down
18 godina
carcharodon kaže...

Ocelot je sjajan igrac a na nacin na koji drugi pricaju o njemu zvuci kao sjajna osoba pa ako neko i place sta sad placu i nogometasi kad nesta izgube sta sad treba ih objesit zbog toga???

Brate, al ne plaču poslije svake izgubljene utakmice, a Ocelote skoro pa svaki tjedan plače, i to nakon običnih ligaških mečeva.

Mislim, meni ne smeta, ako plače samo neka da,   ali nije to kako ljudi ovdje prikazuju nakon finala ovog/onog nakon god. dana treniranja itd... da ima toliku težinu meč.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
18 godina
Ti ga poznas ili vjerujes pricama? Meni je dosta da vidim necije postupke da otprilike znam kakva je osoba. Places a nije ti nitko umro - razmazenost. Ok, mozda sam ja takav covjek, postujem druge i opcenito, flegma, izgubim, ok, idemo dalje.
Btw, kud gurate nogometase u isti kos s gamerima, za boga miloga?
Mogli ste onda i Modnog macka i Cigana Nevenovica ubrojit, ne?
Jos nesto, tema je League of Legends - sve sto je vezano uz igru, turnamenti, igraci (i njihovi postupci), zgode i nezgode, skorovi, isustva kakva god, nije off topic. Znaci, ako komentiramo LoL profica kako place znaci da nije off topic.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
14 godina
League Of Legends

ukay cijenim tvoj trud, ali zaletio si se u ocelote fan brlog {#} he cry, dem cry :)

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Ti ga poznas ili vjerujes pricama? Meni je dosta da vidim necije postupke da otprilike znam kakva je osoba. Places a nije ti nitko umro - razmazenost. Ok, mozda sam ja takav covjek, postujem druge i opcenito, flegma, izgubim, ok, idemo dalje.
Btw, kud gurate nogometase u isti kos s gamerima, za boga miloga?
Mogli ste onda i Modnog macka i Cigana Nevenovica ubrojit, ne?
Jos nesto, tema je League of Legends - sve sto je vezano uz igru, turnamenti, igraci (i njihovi postupci), zgode i nezgode, skorovi, isustva kakva god, nije off topic. Znaci, ako komentiramo LoL profica kako place znaci da nije off topic.
guls kaže...

ukay cijenim tvoj trud, ali zaletio si se u ocelote fan brlog {#} he cry, dem cry :)

Neki problem kod ocelote fan cluba? Dobar je čovjek. Šta, čim muško zaplače odmah je dječačić? Svako muško plače, samo neki više, neki manje, neki skoro pa i nikako, ali desi se.

13 godina
neaktivan
League Of Legends

bok svima {#}

jel se isplati kupiti rune page bundle? dobije se 7 praznih stranica ili su full popunjene?

kuku lele

0 0 hvala 0
14 godina
Legiija kaže...

bok svima {#}

jel se isplati kupiti rune page bundle? dobije se 7 praznih stranica ili su full popunjene?

Prazne su naravno. Sta ce ti 7 praznih stranica ako nemas IPa da ih popunis :D sam procijeni jeli ti potrebno toliko stranica..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
BannedOnThisForum kaže...

Neki problem kod ocelote fan cluba? Dobar je čovjek. Šta, čim muško zaplače odmah je dječačić? Svako muško plače, samo neki više, neki manje, neki skoro pa i nikako, ali desi se.

Naravno da nema problema, dapače bog sveti da deca gledaju nekaj normalno tipa lol turnire, a ne da rade piydarije okolo.

Protiv Oce-ta čovjek ne može imati ništa, jer ga nitko ni ne pozna od nas (valjda).

Naravno da se dogodi da čovjek zaplače, ali meni je to tako odbojno, vidjeti odraslog muškarca kako se tamo krevelji jer je izgubio svaki treći ili četvrti gejm. Zdrav je, simpatičan je, bogat je, cijeli svijet ga zna, postigao je skoro sve u životu. Plakanje oko takvih stvari je samo uvreda drugima koji nemaju ni 5% od toga svega. Sorry, ali je tako. Samo kaj se eto svi raznježe, gle ga, siroti, mogao je biti prvi, to je tako tužno, koliko je toga uložio, vremena i novca, koliko je pomagao roditeljima itd. 

Najbitnije je shvatiti da smo svi različiti, a to je meni malo teže. Ja naime cijeli svijet promatram kroz prizmu sebe, a ja ne plačem. Dok mi ne umru roditelji/žena ili mi se rodi dijete, onda ću plakati.

Fuck me I'm famous.
16 godina
neaktivan
guls kaže...

Naravno da nema problema, dapače bog sveti da deca gledaju nekaj normalno tipa lol turnire, a ne da rade piydarije okolo.

Protiv Oce-ta čovjek ne može imati ništa, jer ga nitko ni ne pozna od nas (valjda).

Naravno da se dogodi da čovjek zaplače, ali meni je to tako odbojno, vidjeti odraslog muškarca kako se tamo krevelji jer je izgubio svaki treći ili četvrti gejm. Zdrav je, simpatičan je, bogat je, cijeli svijet ga zna, postigao je skoro sve u životu. Plakanje oko takvih stvari je samo uvreda drugima koji nemaju ni 5% od toga svega. Sorry, ali je tako. Samo kaj se eto svi raznježe, gle ga, siroti, mogao je biti prvi, to je tako tužno, koliko je toga uložio, vremena i novca, koliko je pomagao roditeljima itd. 

Najbitnije je shvatiti da smo svi različiti, a to je meni malo teže. Ja naime cijeli svijet promatram kroz prizmu sebe, a ja ne plačem. Dok mi ne umru roditelji/žena ili mi se rodi dijete, onda ću plakati.

Takav sam i ja, zadnji put sam zaplakao kao dijete. Imaš problem da se previše obazireš na nešto što drugi rade, to ti ne valja.

I da, bolje da djeca rade piydarije okolo nego sjede za računarom i gledaju turnire, surova realnost {#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends

PIC {#}

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
13 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Koji lane se forsira ova nova Quinn ? Bila mi je jednom na bot lane sa supportom, champ je bas stronk. Vidjao sam je i na top, pa sada, koji lane ga vi forsirate i pronalazite li je kao OP heroja ?

Quinn je adc mozes to lako vidjeti a po meni fali malo balansa na CD spellova...

EUNE:Luna3K EUW:MadLuna
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Takav sam i ja, zadnji put sam zaplakao kao dijete. Imaš problem da se previše obazireš na nešto što drugi rade, to ti ne valja.

I da, bolje da djeca rade piydarije okolo nego sjede za računarom i gledaju turnire, surova realnost {#}

Možda jesi u pravu, možda nisi, no ja gledam po sebi, a na to plakanje sam alergičan. Dapače, svakome po volji. 

Što se djece tiče, nisu vremena ista danas i prije 10-20 godina kad smo bili djeca. Što je bolje i što će biti, tek nam ostaje da vidimo. 

Fuck me I'm famous.
14 godina
neaktivan
guls kaže...

Možda jesi u pravu, možda nisi, no ja gledam po sebi, a na to plakanje sam alergičan. Dapače, svakome po volji. 

Što se djece tiče, nisu vremena ista danas i prije 10-20 godina kad smo bili djeca. Što je bolje i što će biti, tek nam ostaje da vidimo. 

Ja kad san ima 10 godina san bija svaki dan na uilici i igra se sa balunon,a danas dica od 10godina dodu meni u ranked i zaseru sve 

EUNE:Luna3K EUW:MadLuna
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel mi se čini ili je stvarno op ovaj Blade of the ruined king?

GG Riot GG

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Voyboy je igrao dosta na topu,viđa se i kao ADC.
Ulta joj je iznimno glupa za adc-a,kao što je rekao

i DoubleLift za State Of The League.

No kako preferiraš,možeš,ali sumnjam da je dobar adc

late game.

Ugl BOTRK EVERYWHERE.
Svatko builda hebeni BOTRK sada,top,jungle,adc,još

ako je Kha/Panth/Talon mid.
Od sasvim dobrog i balansiranog itema su napravili OP čudo

kojeg svatko ima.

Is it good and balanced?Yes,it is.
Let's buff it so we can nerf it hard.
Item ruined and useless,gg Riot. 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 13:15 (pandza94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

eo odigro rundu s quinn protiv botova da vidim kakva je kad se nafeeda, i mogu reci da nije losa, uzeo sam barona solo a ostalo mi je vise od pola hp

max-o  sam W jer je uz passiv op, radi ogroman dmg jos ti da speed, ulta joj je isto zabavna, autoattack je op, prebrzo udara i radi ogroman dmg

buildo sam joj BoTKR, IE, BT i LW  (nisam stavljao GA posto su to botovi)

edit: to su ipak botovi, ne znaci da mora biti op i protiv pravih

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 13:19 (win4crazzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

evo napokon platinum :D

platinum platinum
LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk

22 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Kako se usuđuješ da ga quotaš, on ti igra LoL tri godine!

darko ja cu ti nabavit account na westu i kad budemo igrali u nedilju ja cu ti dat username i pass i ides protiv na mene na lane , ako se ne pojavis nemoras vise ni pisat na ovome forumu jer ocigledno samo lajes na forumu , dosta mi je vise tvojih sarkasticnih komentara na nekoga sta je iskusniji od tebe prihvati kad ti neko daje komentare i tipove ili se nikad neces popravit ka igrac , INB4 DOWNVOTE TO HELL FROM NEW LOL PLAYERS

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 15:44 (Anzulolz).

12 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima netko tko bi igrao Cro4Lol u srijedu? Treba nam mid, neko da je bar gold te da ne očekuje ništa osim zabave i normalne igre ( pod očekivanja mislim na nekakav dobar plasman na turniru ), naravno bez ikakvog ragea. Imamo 3 gold igrača ( moju malenkost, brata i junglera ) te jednog diamond topa.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice