Pozdrav!
Mozete li mi preporuciti nekog ad championa, da nije tezak za nacuiti?
Pozdrav!
Mozete li mi preporuciti nekog ad championa, da nije tezak za nacuiti?
Tko je od navedenih najzabavniji(po vama), ne zanima me tko je op/up...
5 | Vi |
---|---|
4 | Wukong |
17 | Zed |
4 | Rengar |
3 | Riven |
Sinoć mi je bila jedna veoma zanimljiva večer u lolu
I game: Cass + Soraka bot lane, double kill u samom startu, još malo rejpanja i na kraju taj skor ~
II game: Kayle + Thresh bot lane, išlo savršeno, naš premade nas je trolao
III game: Renekton top lane, jedan od onih gejmova gdje kad imaš puno killova i ne bude ti dosadno. Sve je krenulo legit rejpanjem top lanera i na 9:1 izbija teamfight na midu, naša 3 ginu a ja tek dolazim. Prijatelju koji je ostao živ vičem da ostane na midu i da mi pomogne malo, da stižem. Dođem, uradim heben penta kill (snimljen je lolreplayer, objavit ću) i završim game sa 27:4
IV game: Irelia, ovo je bio nepošten game, bilo prvo 5v3, ja sam na topu, onda se Lee Sin reconnectovao pa sam se nafidao na njemu i dobili game.
V game: Olaf ~ jedan zanimljiv game koji je došao do lejtgejma, rijetko se kad odigraju ovakvi matchevi...
Nego vi koji ste kupili Quinn (znam da vas ima takvih).
Kakva je, kako se snalazi u lane fazi, kako u tf-u, kako skalira u late game?
Nisam je baš puno viđao na riftu, kriza je, nema se (IP-a).
Ja sam je kupio.. Trenutno ne mogu reći da je loša, iako treba normalno par gameova da skužiš kako je igrati.. Po meni je nekako najsnažnija u mid gameu nekako .. No svatko će imati drugačije mišljenje.. Mislim da je isplativa kupnja bila
Ja sam je kupio.. Trenutno ne mogu reći da je loša, iako treba normalno par gameova da skužiš kako je igrati.. Po meni je nekako najsnažnija u mid gameu nekako .. No svatko će imati drugačije mišljenje.. Mislim da je isplativa kupnja bila
Dobra je... Najdraži kill koji sam s njom imao je kada me nafidani trynda ganjao, ja ga kite-ao, i sad taman da zadnji crit uradi da me ubije, ja E da se odbijem, on stane u gljivu i dovršim ga
Sinoć mi je bila jedna veoma zanimljiva večer u lolu
III game: Renekton top lane, jedan od onih gejmova gdje kad imaš puno killova i ne bude ti dosadno. Sve je krenulo legit rejpanjem top lanera i na 9:1 izbija teamfight na midu, naša 3 ginu a ja tek dolazim. Prijatelju koji je ostao živ vičem da ostane na midu i da mi pomogne malo, da stižem. Dođem, uradim heben penta kill (snimljen je lolreplayer, objavit ću) i završim game sa 27:4
Ok, upotreba ult-e me također zanima, ima li kakve koristi od nje u mid-late gameu, kad nije baš pretjerano sigurno ulaziti u melee range s kerijem, ili je bolja u defanzivne svrhe, znači kiteanje bruisera i bježanje?
Ok, upotreba ult-e me također zanima, ima li kakve koristi od nje u mid-late gameu, kad nije baš pretjerano sigurno ulaziti u melee range s kerijem, ili je bolja u defanzivne svrhe, znači kiteanje bruisera i bježanje?
Ja je u ofanzivne svrhe koristim samo kada trebam da što prije dođem negdje i dealam onaj opening dmg od prekida ulta ili kad mi neko bježi da ga stignem i dovršim. Inače samo za bježanje i brže roamanje
Problem je šta još niko nezna gdje će se ona uopće igrati :D. Nemožeš ju igrat na botu jer skillovi su joj beskorisni kao ad carry kasnije u igri (neće niko skakat ili napadat sa pticom protivnike u tf-u ko ad carry). Doduše na lane ko ad carry može jako brzo zburstat protivnika na 6th lvlu sa agresivnim supportom. Igrat će se vjerojatno na midu/topu gdje ju možeš buildat kao nekog tanky bruisera pa da ta luda ptica (ult) ima smisla. Za one koji ju misle kupit, ako baš niste jako zapeli za nju, preporučam da pričekate bar idući tjedan kad će pojeftinit ( do tad će se valjda znati i gdje bude se ona igrala uopće)
Problem je šta još niko nezna gdje će se ona uopće igrati :D. Nemožeš ju igrat na botu jer skillovi su joj beskorisni kao ad carry kasnije u igri (neće niko skakat ili napadat sa pticom protivnike u tf-u ko ad carry). Doduše na lane ko ad carry može jako brzo zburstat protivnika na 6th lvlu sa agresivnim supportom. Igrat će se vjerojatno na midu/topu gdje ju možeš buildat kao nekog tanky bruisera pa da ta luda ptica (ult) ima smisla. Za one koji ju misle kupit, ako baš niste jako zapeli za nju, preporučam da pričekate bar idući tjedan kad će pojeftinit ( do tad će se valjda znati i gdje bude se ona igrala uopće)
Da, kao adc je bezveze
Probat ću je večeras kao mid/top bruiser pa javim
Baš sinoć igrali ranked 5vs5 i dobili batine u botu od Quinn,ima jako zanimljiv kit ne bih ju iskljucio kao adc.
Baš sinoć igrali ranked 5vs5 i dobili batine u botu od Quinn,ima jako zanimljiv kit ne bih ju iskljucio kao adc.
Dobra je ona adc, ali onda njen ult služi samo za roamanje/bježanje. A kao bruiser bi se taj ult mogao dobro iskoristiti.
Evo .. excello organizira online turnire, a nagrade su periferije od Zowie Grea.. Misevi, podloge i drugo..
Od 8x+ u bodovima dobivam bodove : 6-4-3-2 ...nadam se da sada kada sam na 95 neću dobivati po 1 bod :(
još sam bio igrao (Silver I) sam protiv Gold 2-3-4 i samo 2 boda...
Jel itko zna sta je ovo sta ocelote stalno cita tj zapisuje,dnevnik neki ili sta?
Nisam bas u toku LCS-a pa neznam :)
Jel itko zna sta je ovo sta ocelote stalno cita tj zapisuje,dnevnik neki ili sta?
To je "playbook" od SK-a.
To je "playbook" od SK-a.
Ma to su xPeke-ove biljeske kako igrat kassadina ;)))
Kasnim al ko ga šiša
aAa vs Fnatic. A šta da kažem..bio je to dobar match, i obje ekipe su imale dobre prilike i mogli su pobjediti. Iako mi je Fnatic draži, malo mi je pak žao što je aAa izgubio, dosta su se trudili u matchu.
Evo .. excello organizira online turnire, a nagrade su periferije od Zowie Grea.. Misevi, podloge i drugo..
Odlične vijesti samo da što više bude ovakvih super timova da organiziraju turnire kao što je excello, nadam se da za par godina bi lol mogao u hrv organizirati lokalni turnira, jer ovo je tek početak, pc- gaming je budućnost :))
Nevjerovatno brzo se završi match između SK i GG. Svega 26 minuta trajalo, Alex jako dobro odigrao kha'zix-a na midu protiv ocelotovog kassadina, jednostavno ga je razderao. Mislim da je bilo očekivano da će GG pobjediti SK ovdje.
GG sve gameove jako dobro igra u zadnje vrijeme.
MVP: Alex Ich što me i ne čudi :P
Slijedeći matchevi:
DB VS EG
Wolves vs GIANTS
DB vs SK
GIANTS vs EG
Oce cries again?
Oce cries again?
Nerazumin kakav je problem sta je covik osjecajan i voli to sta radi,ako mu se place ima pravo plakat,da je pobjedia smija bi se! simple
ajmo ljudi gdje ste
do 8 se skupljamo
Nerazumin kakav je problem sta je covik osjecajan i voli to sta radi,ako mu se place ima pravo plakat,da je pobjedia smija bi se! simple
Očito je eunuh.
btw nida carry by hosan go go :)
Oce cries again?
Moga je malo muskosti pokazat. Pa plakat kod kuce a ne ovako.
ajmo ljudi gdje ste
do 8 se skupljamo
Koliko vidin slimyja nema, aj dodaj: weirdek pa cemo vidit jel nas ima.
ajde jos 2 fale za igranje.