Ako jos treba neki stariji igrac rado cu popunit mjesto
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
UFO corki skin xD
pre blag si, King Rammus :)
Nema to ja new blood ja oldfag, priložite slike da ste oldfag
(Judgement kayle, victorious jarvan ili s1 ranked ikonica)
A nezz ja kolko mi se cini nemam nista tih free/limited skinova osim kayle, jedino ako je bird of prey anivia limited al nezz bas..
Ajme što smo se raspisali u ovim raspravima, mene se je zaboravilo al sam i ja igrao nešto malo s ovom ekipom (hari itd.) istina nije bilo puno, i uglavnom sam igrao tenke jer to niko nije htio xd i nisam niti pomišljao na ranked makar sam bio lvl 30 duugo.
Istina je, ma što god vi rekli, danas se u ranked zaletavaju skoro svi koji su tek stigli do level 30 i imaju par run pagea.
Možda je to zato jer se meta igra 90 % i u normal gameovima, dok prije je bilo nekih 50 % možda, pa sad svi misle da je to jedno te isto.
Ja nisam počeo ranked prije 500 gameova normala, jednostavno me bilo strah da ne failam jako pa da ljudi flame-ju, rageju itd.
Moj zaključak je da raspravaljati o tome nema smisla jer svako tjera svoju filozofiju, teško je nekoga sad uvjeriti kad svako misli da sve zna na temelju čitanja LoL foruma, streamova itd.
Al moja oklada uvijek ide na staru gardu :D iskustvo dolazi prvo :)
Nisam te ja zaboravio :D Sjećam se da smo prije tebe uvijek zvali kad nam je trebao tenk jer si samo to i igrao :D
A ja i dan danas ne igram ranked..jednostavno nije to za mene, bolje meni igrati preko skype-a normal :D
Jel mozemo organizirat newblood vs oldfarts i na EUNE?
Ajoj, pa nisam imao prebijene pare onda da bi mogao imati kakav limited skin 
Inače, mislim da stare garde ima dosta, pa se nebum gural (nije da sam i na rangu s njima), al bi svakako to gledal hehe
pa jeXXn im majku skidaju ti pointove ako izađeš iz selecta u rankedu
pa jeXXn im majku skidaju ti pointove ako izađeš iz selecta u rankedu
da ja sam to skužio na teži način :) mogli su bar napisat
Inače, mislim da stare garde ima dosta, pa se nebum gural (nije da sam i na rangu s njima), al bi svakako to gledal hehe
Judgement kyle su dobili svi koji su odigrali 10 ranked gameova u S1 a Vict. Jarvana su dobili oni koji su bili gold.
Edit: Za*ebo sam se,ispravak.
Judgement kyle su dobili svi koji su bili Silver u S1 a Vict. Jarvana su dobili oni koji su bili gold.
Judgement Kayle si dobia bez obzira koji si elo bia, ja mislin da je uvjet bia samo odigrat 10 gameova
Judgement kyle su dobili svi koji su bili Silver u S1 a Vict. Jarvana su dobili oni koji su bili gold.
nonono , Judgement kayle su dobili svi koji su igrali 10 ranked gameovea u cijeloj s1
Edit : Fu slimyyy ninja 
Posto mi je monitor krepa prije misec i po, veceras bi triba doc novi pa cu probat malo vise igrat. Nek slimy, haris, scar i ostali budu online (mislin da iman vecinu vas "starih" sa foruma na EUW) pa cemo se dogovorit za custom gameove. Ako neki od friskijih igraca imaju malo partija ili ne misle da su bas dobri mozemo se pomisat da bude pravednije :)
hhaha nisam znao ovo za judgment kayle, tek sad vidim da imam taj skin..lool a toliko je proslo od S1.
svi ovi iskusniji i stariji su na westu tako da se njima moramo prilagoditi, i kad ih pobijedimo da im se smijemo sto smo ih dobili na njihovom terenu 
Ja imam judgement kayle, a nisam igrao ranked u s1
Ja imam judgement kayle, a nisam igrao ranked u s1
Ja mislim da je bio uvijet odigranih 10 normal gameova,bar sam tako negdje procitao.
svi ovi iskusniji i stariji su na westu tako da se njima moramo prilagoditi, i kad ih pobijedimo da im se smijemo sto smo ih dobili na njihovom terenu 
No no
Nemojte baš tako podcjenjiti protivnika xD
Decki pas koji laje, ne grize ;) Ocete se vi vise dogovorit i odigrat to il ce te se samo prepucavat?
Decki pas koji laje, ne grize ;) Ocete se vi vise dogovorit i odigrat to il ce te se samo prepucavat?
pa kad vas babaca ima tolko da se nas malih nemoze nakupit :)
salu na stranu mislim da je u subotu organizirano.... odo se zagrijavat 
Uuu izgleda da ce ovaj champ biti prezanimljiv :)
http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3097136
Edit:Za sada sto se zna:
-Zensko je i ime joj je Quinn
-Ima pticu po imenu Valor
-Ranged ADC
New main huehue
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
ee jel zna neko kad (po našem vremenu) počinje ovaj američki lcs
Edit:Za sada sto se zna:
-Zensko je i ime joj je Quinn
-Ima pticu po imenu Valor
-Ranged ADC
PLOT TWIST !! The chick is ugly.
Judgement Kayle si dobia bez obzira koji si elo bia, ja mislin da je uvjet bia samo odigrat 10 gameova
A viš skroz zaboravio na to, da imam Judgement Kayle :D
ma to je bila sala, sta sve shvacate za ozbiljno 
a ocito se ne mozemo skupiti, ima nas 3 s tim da hazar ne moze ovaj vikend jer rjesava faks tako da nas je tehnicki 2, mozemo jos pricekati sutra da vidim oceli se itko javiti.
A nezz ja kolko mi se cini nemam nista tih free/limited skinova osim kayle, jedino ako je bird of prey anivia limited al nezz bas..
Ma ne to, nego ako si igrao sezonu 1, moraš imati bar nešto od toga (judgement kayle 100%)
LoL evo malo igrao na eune-u, ranked rengar, hahah, ja nevjerujem, dugo se nisam ovako zabavljao, čak smo i winnali 4v5, šteta falilo je par sec i pentu bi imao, dem secs.
Steath, flash, keyboard smash, gg easy :D

uglavnon mozemo i danas se malo za*ebavat na westu ako se skupimo