nigdje spomenuo nisam sam sebe, osim od kada igram. Okreces pricu kako tebi odgovara, vjerojatno jer nemas prave argumente.
nitko nikada nije znao šta radi na početku igranja ranked, niti je to ikada bilo normalno.
jedna stvar jest stvarno znati, druga stvar je misliti da znas. to rascisti najprije, a onda druge nazivaj "stručnjaci". do tada, jedini pravi "stručnjak" si ti sam.
prva stvar niste tribali pozvat cili kvart da me napadne na forumu 
druga stvar argumenata iman dovoljno, kako molinte možeš tvrdit da niko nije zna šta radi na početku rankeda, ja mislin da to nešto govori jedino o tebi, kad ste već navalili evo van jednostavno objašnjenje
recimo sad da imaš većinu ljudi koja počmu igrat ranked čin dignu lvl 30, znači malo champova, malo runa, malo iskustva i malo poznavanja mete, imaju isti početni/default elo ka i ja
sa druge strane san ja koji je prije rankeda igra godinu dana, iman više champova, više runa, više iskustva i poznajen metu u potpunosti i onda ću ja kvarit gameove ovin drugin ljudima na istome defaultnome elu? po čemu je molinte ranked toliko poseban da tu odma moja godina dana iskustva pada u vodu i da ja MISLIN da znan neke stvari? prika moj nemaš pojma šta pričaš 

( što bi ipak bilo očekivano ).
.

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★