neznam da si napravim novi account na eastu što vi mislite dali se isplati
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lijep pozdrav svima. Neki sa foruma su upoznati mojom kooperacijom sa gamers.ba administracijom i budućim organiziranjem turnira tipa cro4lol itd. Osnovao sam sa njima jedan mali community gdje ćemo što češće raditi te turnire i strimati finala, ovo je trenutno balkanski regionalno, kasnije kad vidimo kako to sve bude išlo možda čak krenemo i internacionalno. Bilo bi super da imamo podrške širenja takozvanih "lajkova" prijateljima koji igraju lola, imaju team i slično.
https://www.facebook.com/TourDeLeague
taj account nebi moga prodat za dva pečena kestena
Znam da ne bi, ja bi ga prodao za jedno 300kn ziher.
nisan u svojin 3 tisuce gameova ima teze ljude od ovih
Meni je to normalo ,navikao se.
Saint upravo jungla s Teemom! 
Lijep pozdrav svima. Neki sa foruma su upoznati mojom kooperacijom sa gamers.ba administracijom i budućim organiziranjem turnira tipa cro4lol itd. Osnovao sam sa njima jedan mali community gdje ćemo što češće raditi te turnire i strimati finala, ovo je trenutno balkanski regionalno, kasnije kad vidimo kako to sve bude išlo možda čak krenemo i internacionalno. Bilo bi super da imamo podrške širenja takozvanih "lajkova" prijateljima koji igraju lola, imaju team i slično.
Bi to bilo samo East ili i West?
I el bi bilo Lan ili Online?
I to prilično uspješno. Neki dan je Siv igrao jungle Ashe, a Voyboy jungle Ezreala.
Uglavnom od trollanja bi mogla izaći neka nova meta jer ti jungleri činili čuda u gankovima bez ikakvog cc.a
Bilo bi i East i West, za početak samo online.
I to prilično uspješno. Neki dan je Siv igrao jungle Ashe, a Voyboy jungle Ezreala.
Uglavnom od trollanja bi mogla izaći neka nova meta jer ti jungleri činili čuda u gankovima bez ikakvog cc.a
ne cine ti heroji cuda nego to ipak igraju profesionalni igraci , da ti uzmes jungle ezreala ispod 1800-a ela tribalo bi ti 5 minuti od queue dodgeva , ako failas gank flameali bi te i slicno , ja san gleda sainta kako jungla ezreala i faila je prvi par gankova ali ta njihova atmosfera na tome elou je zabavna za igrat jer svakoga boli k*rac
Kao što je slimy mlađi rekao, sve to stoji, no oni su na elu na koji se uvijek mogu vratiti, kao i većina njihovih suigrača pa se ne flejmaju, ali ispod 2000 je katastrofa, odmah idu reportovi za trollanje, flejmanje, mislim da znaš proceduru. Mentalitet igrača je takav kakav je. I ja bi lično popi*dio da imam u queue na 1500 elo jungle eza, jer kako sam ja siguran da on neće fejlat?
Teško je na svakom elu ispod nekih 1800-1700 očekivati dobar game i od legit junglera, uvjeravam se u to iz dana u dan.
Divim se tim streamerima, kako oni igraju bez ikakvih živciranja i uz toliko trollanja... dec sou mač fan.
ja san gleda sainta kako jungla ezreala i faila je prvi par gankova ali ta njihova atmosfera na tome elou je zabavna za igrat jer svakoga boli k*rac
Saint je junglo Eza i protiv AZB-a na ovom zadnjem IEMu, steta sto nisu prikazali taj mec..
@Morgotth Nije to nesto novo, SV je junglo s svakom champom koji je izaso :)
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Bilo bi i East i West, za početak samo online.
Jos i bolje ;)))
Odlična ideja Banned,evo ako kome treba igrač na East-u koji igra sve rollove,
slobodno je javite :)
Naravno doći ću i na TS,Skype,Mumble kada treba i tako.
ja san gleda sainta kako jungla ezreala i faila je prvi par gankova ali ta njihova atmosfera na tome elou je zabavna za igrat jer svakoga boli k*rac
Saint je junglo Eza i protiv AZB-a na ovom zadnjem IEMu, steta sto nisu prikazali taj mec..
Znam da nije, već sam gledao kako je igrao Eza i Blitza, samo sam htio napomenuti ako netko nema šta pametno za raditi pa da ubije malo dosadu hehe.
Čekam samo kad će sa Sorakom u junglu, e to bi bio lom!
Znam da nije, već sam gledao kako je igrao Eza i Blitza, samo sam htio napomenuti ako netko nema šta pametno za raditi pa da ubije malo dosadu hehe.
Čekam samo kad će sa Sorakom u junglu, e to bi bio lom!
junglo je sa sorakom vec on
Odlična ideja Banned,evo ako kome treba igrač na East-u koji igra sve rollove,
slobodno je javite :)
Naravno doći ću i na TS,Skype,Mumble kada treba i tako.
Hvala, samo budi siguran da share-aš prijateljima koji igraju lola, da se raširi community ako nije problem :)
Sretno u potrazi za teamom.
Ovim putem želim da čestitam Egonu iliti scarface-u rođendan ^^
Da se priključim čestitkama 
Zahvaljujem svima 
Ovim putem želim da čestitam Egonu iliti scarface-u rođendan ^^
Da se priključim čestitkama 
Zahvaljujem svima 
The old fart is getting even older , pfft .
XOXOXOXO
http://www.twitch.tv/apenfan HAHA lik kao preko 2k elo ide neki drugi account oko 1k elo dizat i igra karmu top i da first blood. :D
jel postoji neki champ koji ako se malo nafida i ako se zna igrat moze 3v1 i vise znaci da moze skoro sam pobjediti?
jel postoji neki champ koji ako se malo nafida i ako se zna igrat moze 3v1 i vise znaci da moze skoro sam pobjediti?
ko da si pita ima neko auto koje vozi a da se netriba znat vozit
ko da si pita ima neko auto koje vozi a da se netriba znat vozit
Ima
Ima,ali to su obicno high skill cap championi za koje treba vrlo dobra mehanika da se izvede 1v2 a sad za ostalo trebas jos i bolji biti.
Evo npr znam da je Doublelift s Vayne,Cait,Lee pobijedio u dosta 1v2 situacija.
Ima,ali to su obicno high skill cap championi za koje treba vrlo dobra mehanika da se izvede 1v2 a sad za ostalo trebas jos i bolji biti.
Evo npr znam da je Doublelift s Vayne,Cait,Lee pobijedio u dosta 1v2 situacija.
ajde bogati 1v2 nije ni meni strano,to napravim u skoro svakom gejmu :D
Ima li netko iskustva sa kupnjom acc-a preko interneta,jel netko prevaren ili nesto?
Ima li netko iskustva sa kupnjom acc-a preko interneta,jel netko prevaren ili nesto?
Nemoj ni pokusavati . On ti proda account pa trazi recovery od riota nakon sto ti je prodao , riot vidi da je on igrao cijelo vrijeme a ti odjednom account koristis i vrati njemu. GG you just lost money ......
Hvala :))