League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.347.961
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...
vOLT kaže...

lol stavio si 1000 kbps a imas 3.0 upload speed,probaj malo eksperimetirat pa stavit oko 3000 ili manje 

A sasvim je uredu na to 1000 kbps, ne bih da prckam {#}

Ma sve 5 odlican je stream al kolko ja znam kbps rate stavljas onolki kolki ti je upload tj ako imas 2.0 stavis 1800-2000 al nisam siguran nisam streamao odavno pa se ni nesjecam :)

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
15 godina
neaktivan
League Of Legends

AHhahaha,ovo je reakcija moga frend nakon sto je cuo pjesmu,meni je bas zakon :3

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel zna itko gdje mogu nac popis skin saleova,znam da je netko bio stavio al nemogu nac nikako :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Thank you for your feedback regarding the payment options currently available for RP. I'll go ahead and forward your feedback to the Store team working on these issues.

ovo je odgovor riota u pitanju s paysafeom na westu .. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Ne znam koliko netko jadan mora biti da ide procijenjivati supporta po kda

Misliš da ikog na 1400 ELO briga ništa drugo osim KDA?

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Strimam opet ako je kome dosadno, nisam u callu tako da je sami zika

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

savjet: stavi link od stream-a u svoj potpis.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
16 godina
neaktivan
null kaže...

savjet: stavi link od stream-a u svoj potpis.

Vidis nije lose xD

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
League Of Legends

objašnjava ranked za sezonu 3

Moj PC  
2 0 hvala 6
16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

objašnjava ranked za sezonu 3

Ovo je genijalno, smanjit će i QQ na elo hell.

www.twitch.tv/mushroomd
17 godina
neaktivan

Ako tko od LoL igrača želi black ops2 dao bih ga za uplatu RP-a na lol account .. {#}

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
13 godina
neaktivan
League Of Legends

pink taric skin na snizenju ! XD

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: iFlamez Ninjeeek

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
League Of Legends

al neće bit isto? opet ovisiš o 4 druga čovika koja će ti upast u team, koliko god se trudiš da im objasniš bez svađe nemoš, u svako 5 gameova te neko posluša, na rankedu se samo rastužim, puno bolje igrače dobijem u normalu i bar me nije briga ako izgubim

EUW: dunyo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Esencijalno se zadržava ELO pomoću League pointa,ali je napredovanje znatno

otežano.

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Moje mišljenje je da elo-hell ne postoji ali postoje partije koje ne možeš iscarryat ni da si Isus iz Nazareta. http://s9.postimage.org/aqm9zgmdr/gejm.jpg

14 godina
neaktivan

Kad dolazi neki lee skin na sale?

I koji ce bit novi skinovi na slae-u jer se uplatilo 7.3k rp-a pa da malo kupujem xD

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
18 godina
League Of Legends

Ja čekam nešto za Amumua, malac mi sve bolji u zadnje vrijeme, late game uništava, krenulo me s njim :D

Buildi su šareni, jer ih još sprobavam {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 20:30 (tommy2103).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bio ti je sad robot amumu na sale-u nedavno.... Demacia 0_0. http://imgur.com/e7SsZzy
Trejdam SC2 za WoW gametime
18 godina
Bera kaže...
Bio ti je sad robot amumu na sale-u nedavno.... Demacia 0_0. http://imgur.com/e7SsZzy

Jao kak sam to propustil, dobro rijetko sam igrao do prije 2,3 dana, nisam stigel :(

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Molio bih ove iskusnije igrace da mi objasne aktiv od itema Muramane i passive od Liandrya nemogu ih skuzit :S

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel neko moze napisat sta ce bit na popustu u dogledno vrijeme, neko je vec bija napisa al ne mogu nac da ga yebes.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tunaix kaže...

Molio bih ove iskusnije igrace da mi objasne aktiv od itema Muramane i passive od Liandrya nemogu ih skuzit :S

Muramana = aktiv - svaki auto attack je pojačan, deala bonus dmg i troši manu, svaki spell (e sad ovisi kako koji champ, znam da ryze svaki spell radi sa tim aktivom) troši duplo više mane i deala isti bonus dmg.

www.twitch.tv/mushroomd
14 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Jel neko moze napisat sta ce bit na popustu u dogledno vrijeme, neko je vec bija napisa al ne mogu nac da ga yebes.

To i ja trazim ,molili bih lijepo da nam netko kaze {#}

13 godina
neaktivan
Tunaix kaže...

Muramana = aktiv - svaki auto attack je pojačan, deala bonus dmg i troši manu, svaki spell (e sad ovisi kako koji champ, znam da ryze svaki spell radi sa tim aktivom) troši duplo više mane i deala isti bonus dmg.

jel to procta  on hit effect spellove? il single target tak nest?
prije sam gradio seraph na ryze-u sad cu muramana

14 godina
neaktivan
League Of Legends

ima li jos itko problem da ponekad na loadingu se igra crasha i svaki put na reconnect takoder u toj rundi?

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

ima li jos itko problem da ponekad na loadingu se igra crasha i svaki put na reconnect takoder u toj rundi?

Da! nazalost :/

16 godina
neaktivan
Tunaix kaže...
Tunaix kaže...

jel to procta  on hit effect spellove? il single target tak nest?
prije sam gradio seraph na ryze-u sad cu muramana

On hit spellove, no iz nekog razloga proca i sve Ryzove spellove i syndrin ult.

www.twitch.tv/mushroomd
15 godina
neaktivan
vOLT kaže...
Logigamer kaže...

Da! nazalost :/

Pokusajte napraviti repair launchera.

LoL-scarface797(EU-West)
16 godina
League Of Legends

#!

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Poslušao sam vaš savjet i kupio Gravesa a ne Dravena i evo prve partije :D [IMG]http://i.imgur.com/GDcCAOO.jpg[/IMG]

Btw Chaox je kao rekao, prije mu je Graves bio najdraži ali sada kao kada su ga nerfali "to the ground".... Istina je da se više ne igra kao prije, ni on ni Corki ali ne vjerujem da su ga opet toliko nerfali da se ne može mjeriti sa ezom cait mf i ovim trenutno najpopularnijim ad carryima.

I btw to bih trebao vaš savjet, nisam siguran kada trebam nakon prva dva velika itema BT/IE + PD graditi jedno od ova prva dva a kada LW, logično mi je da ako do  tada imaju nekog nafidanog bruisera sa hrpom armora da onda gradim LW a kada je njihov team viđe squishy bih trebao graditi IE/BT ali nisam skroz siguran je li to tako..

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2013 9:41 (Hazar).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice