League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.357.429
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ne podrzavaju paysafe a podrazavaju ukash koji se u hrvatskoj nemoze kupit . wp riot

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...

Heben nunu nerf inc

Blood Boil buffovi se smanjuju:

Attack speed 25/35/45/55/65% -> 25/30/35/40/45%

Movement speed 11/12/13/14/15% -> 8/9/10/11/12%

I duration više neće biti 15 već 12 sekundi.

Pretpostavljam da će se sada dizati gruda u liniji, a ne bloodboil kao dosad u većini slučajeva jer i nije baš tako značajna razlika između lvl 1 i lvl 5 bloodboila u odnosu na dmg grude.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
neaktivan

Jel mi se cini il im lik prijeti kaišem hahah 

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 14:12 (vOLT).
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Pretpostavljam da će se sada dizati gruda u liniji, a ne bloodboil kao dosad u većini slučajeva jer i nije baš tako značajna razlika između lvl 1 i lvl 5 bloodboila u odnosu na dmg grude.

Više manje, da, gruda bi bila korisnija, možda simultano dizanje E i W...

vOLT kaže...

?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Heben nunu nerf inc

Blood Boil buffovi se smanjuju:

Attack speed 25/35/45/55/65% -> 25/30/35/40/45%

Movement speed 11/12/13/14/15% -> 8/9/10/11/12%

I duration više neće biti 15 već 12 sekundi.

zbilja mu je bio potreban ovaj nerf, late game blood boil na ad carriju dize toliko dpsa da je to bilo bolesno

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: iFlamez Ninjeeek
16 godina
vOLT kaže...

?

Odgovara na Blizekov post {#}

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
13 godina
neaktivan

Slucajno sam napisao 2 posta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 15:31 (Domagoj905).
13 godina
neaktivan

.

14 godina
neaktivan

Dolazi i  AP YI nerf, W ratio s 4 se smanjuje na 1.2. Iako sam uživao igrajući AP YI, toliko moram reći da nije fora da možeš kasnije u teamfight pretisnuti W i chillirati dok te svi pokušavaju ubiti.

Katarina dobiva nerf na Q i E, dok joj buffaju R (s 1.7 na 2 ratio za magic dmg). Blitzov pull će koštati više mane...vidim da buffaju i AP iteme, dok nerfaju AD iteme (za bruisere)

18 godina
X-Plosiv kaže...

Dolazi i  AP YI nerf, W ratio s 4 se smanjuje na 1.2. Iako sam uživao igrajući AP YI, toliko moram reći da nije fora da možeš kasnije u teamfight pretisnuti W i chillirati dok te svi pokušavaju ubiti.

Katarina dobiva nerf na Q i E, dok joj buffaju R (s 1.7 na 2 ratio za magic dmg). Blitzov pull će koštati više mane...vidim da buffaju i AP iteme, dok nerfaju AD iteme (za bruisere)

može neki link da detaljnije proučimo?

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
X-Plosiv kaže...

može neki link da detaljnije proučimo?

http://www.reignofgaming.net/news/22892-unoffical-pbe-patch-notes-for-1-20-2013-loads-of

14 godina
duxyebj kaže...

ne podrzavaju paysafe a podrazavaju ukash koji se u hrvatskoj nemoze kupit . wp riot

sta je opce taj ukash? 

LOL EU Nordic and East: InvisoO
14 godina
neaktivan
League Of Legends

neki ku*** slican kao paysafe ali ga se nemoze kupit u hrvatskoj.. kontaktirao sam support u vezi tog sa paysafeom da ga uvedu i cekam odgovor:D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Najbolje bi bilo kad bi se preko mobitela moglo kupovati sa Balkana...

Random shit...
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

kaj ne rade serveri , koji q.rac ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Otvori launcher, ono gdje klikneš Play, i ukucaj kao šifru na igri: thereisnourflevel

To bi trebalo otključati Play button ( ne trollam, stvarno radi {#} )

Random shit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

Otvori launcher, ono gdje klikneš Play, i ukucaj kao šifru na igri: thereisnourflevel

To bi trebalo otključati Play button ( ne trollam, stvarno radi {#} )

hahah wtf stvarno radi.

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
13 godina
neaktivan
League Of Legends

zasto je server undefined?

ahh nisam refresho stranicu :D

LoL - Fordox
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 20:34 (Fordox).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

U vezi mobile paymenta, netko je pitao...

@U Hrvatskoj barem možeš no ne isplati se 50 kn za 514 rpa lol, 20 kn za 200 rpa. To sam služi ak ti fali možda 30-40 rpa, neš sitno, no ako planiraš veću količinu završit ćeš kao Grčka.

Trejdam SC2 za WoW gametime
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 20:40 (Bera).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

zato ajmo probat ja jos uvijek cekam odgovor od Riota u vezi paysafea i pitao sam zasto ne izbace taj useless ukash i ne ubace nam paysafe pa dok odgovore cu odg podijeliti s vama:D

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
duxyebj kaže...

zato ajmo probat ja jos uvijek cekam odgovor od Riota u vezi paysafea i pitao sam zasto ne izbace taj useless ukash i ne ubace nam paysafe pa dok odgovore cu odg podijeliti s vama:D

to jel mi mozzemo placat sa paysafeom ne ovisi ja mislim o riotu vec od paysafe hrvatska oni valda odlucuju koju ce igru stavit na raspolaganje. Npr u ostalim drzavama normalno steam lol i ostalo je na prvom mistu a kod nas sve neka sranja neke browser igre p.... materine.ispravite me ako grijesim.

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Da kupim : 

4 Dariusa
29 Ezreala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo danas je nevjerojatno,komp mi radi savrseno,internet odlican al vec 2 rankeda izgubljena jer san usa u svaki tek u 15-20 minuti i vjerovatno cu dobit ban.

Svaki put kad match starta lol se odjedom crusha i nista ne pise samo se sve zatvori i tako 5-6 puta i onda moram restartat komp i dodem u igru tek u 20 minuti, i sta sad?

Jel itko ima slican problem?

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
buterino kaže...

to jel mi mozzemo placat sa paysafeom ne ovisi ja mislim o riotu vec od paysafe hrvatska oni valda odlucuju koju ce igru stavit na raspolaganje. Npr u ostalim drzavama normalno steam lol i ostalo je na prvom mistu a kod nas sve neka sranja neke browser igre p.... materine.ispravite me ako grijesim.

evo pokušao sam kontaktirati i njhovu službu za korisnike te ih priupitao zašto ne omoguće Riotu da koristi njihove Paysafe kartice na West regiji :D

15 godina
neaktivan
duxyebj kaže...

evo pokušao sam kontaktirati i njhovu službu za korisnike te ih priupitao zašto ne omoguće Riotu da koristi njihove Paysafe kartice na West regiji :D

OK dobro je dosta si napisao o svojim pokusajima da kupiš Riot Pointse na serveru koji nije namijenjen za tvoju regiju.

two camels in a tiny car
16 godina
neaktivan
duxyebj kaže...
buterino kaže...

Uzmi hebenu kreditnu, paypal i kupi, naporan si.

13 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Ovo danas je nevjerojatno,komp mi radi savrseno,internet odlican al vec 2 rankeda izgubljena jer san usa u svaki tek u 15-20 minuti i vjerovatno cu dobit ban.

Svaki put kad match starta lol se odjedom crusha i nista ne pise samo se sve zatvori i tako 5-6 puta i onda moram restartat komp i dodem u igru tek u 20 minuti, i sta sad?

to je meni bilo ali samo jednom, pojavi mi se tipka za reconnect i samo spusti dole onako kad stisnem reconnect, tako pokusao par puta (ugasit pa upalit client) pa osao restartat komp i onda je radilo, nisam imao problema nakon toga.

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: iFlamez Ninjeeek
15 godina
neaktivan
League Of Legends

?

22 Zed
5 Talon

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
vOLT kaže...

to je meni bilo ali samo jednom, pojavi mi se tipka za reconnect i samo spusti dole onako kad stisnem reconnect, tako pokusao par puta (ugasit pa upalit client) pa osao restartat komp i onda je radilo, nisam imao problema nakon toga.

Pa rekao je da zbog rr kompa dodje u 20-oj minuti igre. Valjda mu treba svježa instalacija vindousa {#}

14 godina
neaktivan

El ima neki nacin da Korejanske skinove stavim na west?

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice