Rusi napokon pokazali kako se igra, svaka čast, totalno drugačiji team od jučer!
Alex Ich najbolji Ryze player, Genja totalno poludio, najagresivniji Ezreal ikad hehe!
Navijam za pobjedu u finalu!
Rusi napokon pokazali kako se igra, svaka čast, totalno drugačiji team od jučer!
Alex Ich najbolji Ryze player, Genja totalno poludio, najagresivniji Ezreal ikad hehe!
Navijam za pobjedu u finalu!
Što se bitno danas događalo. Jučer sam skoro sve gleda, danas se tek sad uključujem pa ako ima koji link, ili neka pričica 
azubu blaze surrender at 20 !
Sad kad banaju Eve kako će onda ?? AP Yi ili ?
Sad kad banaju Eve kako će onda ?? AP Yi ili ?
Yi ili kha zix
Izgleda da sam među rijetkima koji je to skužio... iako u Rusiji psovke imaju puno manju snagu nego u ostatku svijeta ( ovo je vjerojatno bilo više jesmo vas! a ne je**** se! ), ovo ipak nije pristojno... Pretpostavljam da će vrlo brzo doći do isprike i/ili čak i nekakve kazne ( ne možda od strane IEM-a već od Gambit Gaminga ).
EDIT: Mislim da im se Diamond odmah nakon meča ispričao, ali očekujem i javnu ispriku.
EDIT2: Navodno su na facebooku ovi iz Frosta napisali da očekuju laganu pobjedu...
Mundo je super u đungli no da je baš za turnir neki ozbiljnji. Mislim da je Cho Gath puno bolji za ulogu tenka/initiatora no dalo bi se diskutirati.
Kako ovaj stream laga to je nevjerovatno!
Najgori prijenos ikada...ovo je totalno negledljivo...
Kaj su tak nesposobni!?
pozz svima,
mjenjam acc na eastu za acc na westu
acc ima oko 20-ak champova, pola rune pagea za top, lvl 30, ranked nije igran, nema skinova ni rp-a.
acc je od frenda, prestao je igrati.
od eventualnog acc-a kojeg bi zeljeli mjenjati tražim samo lvl 30, slican broj champova, ne treba imati rune i da se ranked NIJE igrao.
ak ima netko za trade moze se javit tu ili na pp.
To ja ta Mother Russia huehue!
Azubu se nakon ovog moze sakrit pod prvi kamen lol
Prosli su malo na guzove ali sta su prezentirali kasnije svaka im cast.
Žao mi je što vam svima ovo moram razotkriti, ali svi ste upoznati da je ovo E sport.
Svi, ama baš svi sportovi u svijetu su namješteni zbog novca. Tako da je i ovo namješteno.
Stvarno moraš biti glup da vjeruješ da ovo nije namješteno. Jer evo mali primjer, razmislite. Prvo je m5 rasturao, pa je onda clg.eu rasturao, pa je onda fnatic rasturao pa na kraju evo curse rastura. Mislite da je to samo slučajnost? Ne, to je podmićivanje. Da vama kao timu nakon vašeg dolaska na scenu daje zagarantovan novac (koji vam nagrada za 1,2,3 mjesto ne garantuje), biste li prihvatili, naravno da biste, namjerno biste izgubili i dobili biste obećani novac. My job here is done.
Osjećam se kao da sam djetetu rekao da djed mraz ne postoji
Ma daj molim te ne pričaj gluposti.
Da je sve ovo namješteno, objasni mi onda kako su azijati uzeli svjetsko prvenstvo usred Amerike. Misliš da se ameri ne grizu zbog toga što su sakaju u ovoj igri, i tamo neki im kosooki dođu i melju sve odreda...
Uvijek je vrijedilo ono pravilo vježbom do savršenstva, zato će azijati još dugo vladati LoL scenom, a ostatak ekipe neka i dalje streama i dijeli šugave skinove po stranicama da prikupe više fanova...
A što se tiče Cursa, oni jedino rasturaju trenutno u Americi, ali samo u Americi.
daaaaj xD pa kolko kosookih ima u americkim timovima xD nemoj prejerivati haha :P
Žao mi je što vam svima ovo moram razotkriti, ali svi ste upoznati da je ovo E sport.
Svi, ama baš svi sportovi u svijetu su namješteni zbog novca. Tako da je i ovo namješteno.
Stvarno moraš biti glup da vjeruješ da ovo nije namješteno. Jer evo mali primjer, razmislite. Prvo je m5 rasturao, pa je onda clg.eu rasturao, pa je onda fnatic rasturao pa na kraju evo curse rastura. Mislite da je to samo slučajnost? Ne, to je podmićivanje. Da vama kao timu nakon vašeg dolaska na scenu daje zagarantovan novac (koji vam nagrada za 1,2,3 mjesto ne garantuje), biste li prihvatili, naravno da biste, namjerno biste izgubili i dobili biste obećani novac. My job here is done.
Osjećam se kao da sam djetetu rekao da djed mraz ne postoji
Ma daj molim te ne pričaj gluposti.
Da je sve ovo namješteno, objasni mi onda kako su azijati uzeli svjetsko prvenstvo usred Amerike. Misliš da se ameri ne grizu zbog toga što su sakaju u ovoj igri, i tamo neki im kosooki dođu i melju sve odreda...
Uvijek je vrijedilo ono pravilo vježbom do savršenstva, zato će azijati još dugo vladati LoL scenom, a ostatak ekipe neka i dalje streama i dijeli šugave skinove po stranicama da prikupe više fanova...
A što se tiče Cursa, oni jedino rasturaju trenutno u Americi, ali samo u Americi.
daaaaj xD pa kolko kosookih ima u americkim timovima xD nemoj prejerivati haha :P
To je trebalo ići pod navodnike, al dobro, vidim da nisi skužio što sam htio reći.
Pošto Amerika mora biti prva u svemu, tako mora biti prva i u LoL-u, zato sam rekao ''kosooki'' a to se odnosilo na druge zemlje, azijske...
M5 dokazano rula i dalje.
Nego koji od ovih, a i prijašnjih pro lol teamova naviše faila, ovako općenito? Što po ispadima, što po gameplayu?
Ja nemogu oprostiti jednu činjenicu. Stalno dok rade intervijue sa azijatima oni uvijek melju svoje, pa zar neznaju engleski? Mislim znaju i da možda je teško izraziti se na engleskom, ali jednostavno zašto?
btw pobjedio sam ranked i naša kata viće: fuck u garden (garen jelte) i will report u, stupid idiot killed me i didnt get my quadra.
Bože, bože ajd spasi ti ovaj EUNE.
M5 dokazano rula i dalje.
Nego koji od ovih, a i prijašnjih pro lol teamova naviše faila, ovako općenito? Što po ispadima, što po gameplayu?
Ja nemogu oprostiti jednu činjenicu. Stalno dok rade intervijue sa azijatima oni uvijek melju svoje, pa zar neznaju engleski? Mislim znaju i da možda je teško izraziti se na engleskom, ali jednostavno zašto?
btw pobjedio sam ranked i naša kata viće: fuck u garden (garen jelte) i will report u, stupid idiot killed me i didnt get my quadra.
Bože, bože ajd spasi ti ovaj EUNE.
ti takoder pricas gluposti
Za intervjue uživo većina Azijata imaju preveliku tremu za govorit na engleskom. Ostale intervjue nastoje odraditi na engleskom, bar koliko sam ja vidio.
vec od jucer navecer mi se nezeli logirati pise: server is currently to busy try later ;)
POMOC
pozdrav,
evo kupio sam paysafe karticu od 100 kn , skinuo navedeni VPN , probao gro država i neće .
pozdrav,
evo kupio sam paysafe karticu od 100 kn , skinuo navedeni VPN , probao gro država i neće .
To smo ustanovili prije 2 tjedna. Bezveze si novce trošio...
a jebiga mozda proradi . a zasto riot ne uvede u hrvatsku paysafe?
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
ja sam solvao svoj problem ;)
Ne podrzava Riot takve stvari ako drzava ne pripada Euw sektoru . Ima se na EuNe , ali nista od toga na westu . Isto se desilo i s poljacima i kupovanjem Rp s njihovom valutom.
Ispod komentar na toj temi "Support war criminals? No thanks". Pa koliki nacionalista i idiot i GLUP na kraju krajeva moraš biti? Šta, milioni civila su u ratu nosili puške i ubijali? Eto dokaza da je i west pun glupih i tupih ljudi.
ajde vi koji igrate na westu i želite pokušati idemo podrzat taj topic i mozda zbilja uvedu .. oni jedino rade za profit a ako puno ljudi tamo bude za to bez problema ce uvesti :D
Ispod komentar na toj temi "Support war criminals? No thanks". Pa koliki nacionalista i idiot i GLUP na kraju krajeva moraš biti? Šta, milioni civila su u ratu nosili puške i ubijali? Eto dokaza da je i west pun glupih i tupih ljudi.
To je samo još jedno djete srpsko, kojeg, nažalost u školi uče da su hrvati izvršili genocid na njihovu veliku zemlju lol, ignore that, ovo nije tema o tome tako da...
Btw: Nema zaje*ancije kod Gambita, pogledajte kako ih menager nabrijava, zato su i pobjedili!
Heben nunu nerf inc
Blood Boil buffovi se smanjuju:
Attack speed 25/35/45/55/65% -> 25/30/35/40/45%
Movement speed 11/12/13/14/15% -> 8/9/10/11/12%
I duration više neće biti 15 već 12 sekundi.