- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i onda dodem do blue buffa naravno bez smite.. imam lose rune za junglati jer ne junglam bas puno ,i onda cekas smite onaj drugi jer si smite redd ili pocnes bez smite?
ovaj lee sin je tako mocan champion brze gankove ,ali jednostavno me ne ide sa njim.. ako netko ima savjet.. btw: imam 470 winova tako da nemorate mi govoriti kako junglati ,nego kako bolje gankati.. btw: cisto me zanima
jeli krecete sa lee sinom blue ili red.
Red, zašto će ti pobogu blue?
pa ako ne kanis gankat sa lvl 2 recimo onda ja uviek startam blue za cdr a onda nakraju jungle umjesto blua duze mi traje red za gankove kada se vratim u junglu nakon recalla
a npr : ubijes red i odes ubiti wolf i sada moras otici blue ,jeli mozes blue ubiti bez smite ,ako si 2 lvl? jer ja nikad nebudem 3 lvl na blue kada ubijam
odgledas stream, sad na praznicima sam pogledao na desetke streamova i digao elo za 250 :D čist iz znatiželje, zna li se tko u hrvatskoj ima najviši elo?
EUNE- Tiridus, on je bio prvi prošle sezone i sad je prvi sa 2389 ELO-a. Mislim da mu je smurf drugi na ljestvici ( Trollidus ).
Tiridus nije hrvat, malo sam pogledao ljestvicu i bbq brane 2026, vjerojatno ima i neko viši al očito nisam čuo za njega il se nalazi na westu.
Ima na westu hefest7 2100 mu je
Znači ranked game, ja sam jungle Jax, Fiddlesticks mid, Alistar i Draven bot, Volibear solotop. Njihov tim je Udyr jungle koji je većinu vremena bio afk nego u džungli, Fiora i Leona bot (da, bot) i Ashe solotop (da, solotop). U šestoj minuti Fiora napravi doublekill. U osmoj minuti Fiora napravi double kill. Ja pokušavam očajnički gankat bot ali mi neide nikako jer su oni stalno mrtvi, a Leona i Fiora stalno imaju pun health. U međuvremenu, na topu Volibear umjesto da se zaleti na Ashe par puta, on nju pušta da ga harassa i da farma. U 12 minuti gubimo turret na topu (gankao 2 puta, jednom ju ubio drugi puta je pobjegla). U 14 minuti umjesto da se Draven i Alistar probude, oni imaju scoreove po 0/5/0 doslovno. Izgube turret u 16 minuti, u međuvremenu ja pokušavam gankat jedno 25 puta ali svaki puta kada ja dođem, Alistar i Draven pobjegnu kod svog turreta i puste meni da mene ubiju, oni svoju guzicu neće mješati u te poslove. Jedino tko je dobro odigrao je Fiddle na midu, svi gankovi su uspjeli. Umjesto da nam je announcer na početku rekao "Welcome to Free ELO" mi izgubimo 7/29, pa to nije moguće što se događa sa ovom igrom.
Umjesto da nam je announcer na početku rekao "Welcome to Free ELO" mi izgubimo 7/29, pa to nije moguće što se događa sa ovom igrom.
Kužim frustraciju solo queuea, ali ne razumijem samo jednu stvar, po čemu je to trebalo biti "free elo"?
To što se ekipa ne drži "standardnog laneovanja" ne znači da vas ne mogu isprašiti.
Odigrali su pametnije, a tebe je dopao team koji se nije snašao.
ma odem i ja red ,nego dok ja uzmem red. pa onda uzem blue..i onda mogu samo 1 lange gank i tako odem recall i isteknem mi red ;) pa zato.. btw: kada ubijas red i dodes na blue ,jeli mozes blue ubiti bez smite dok su 2 lvl?
btw 2: ili jos jedan fail kada mi ljudi idu pomoci red buff i onda mi ubije minons one male i nemogu dobit 2 lvl ;/
Ako si purple side idi red pa gank top i nastavi jungle, svoj blue uzmi kasnije
Ako si blue side uzmi red pa gankaj mid i onda idi dalje.
Dali tko gleda AZB vs AZF? Ulaze u peti game, AZB se vratio sa 3 uništena inhibitora, Cpt Jack 560 farma u 50 minuta. Preludo!
http://www.twitch.tv/ongamenet
EDIT: Pobijedio AZF, preksutra se igra drugi bo5 i ako AZB dobije taj bo5, onda će se igrati još jedan meč kojeg zovu sudden death i koji najvjerojatnije nije obični blind pick!
jel zna netko tko od hrvata ima najveci elo ?
mislim da on ima najveci elo od hrvata: http://www.lolking.net/summoner/eune/20407915
nadam se da je jarvan mid dobar, jer bas cekam gejm s likom koji inzistira na midu s njim, kaze da rula. a i ima gold. hmm
nije los, pitaj Froggena
Nemogu nigdje naci pa pogledam game : azubu B vs azubu F game 4 :S ak neko zna gdje mogu pogledati neka mi javi
Nemogu nigdje naci pa pogledam game : azubu B vs azubu F game 4 :S ak neko zna gdje mogu pogledati neka mi javi
Imaš na twitch.tv-u na kanalu od OGN-a, ali moraš biti pretplatnik da gledaš videe i da gledaš stream u HD-u.
Može neko javiti kakva je kvaliteta slike kad počne game?
Slika je odlična, bar meni, ali laguje puno.. valjda zbog uploada?!
Pocnes feedat i onda ugasis stream pff..
Anyway prevelki je lag da bi se normalno moglo gledat :/
Pocnes feedat i onda ugasis stream pff..
Anyway prevelki je lag da bi se normalno moglo gledat :/
Feedao sam jer mi je ping ingame bio 120, pa je neigrivo, samim time sam ugasio stream da bih odigrao bolje, međutim loss je, nemoguće.
mislim da on ima najveci elo od hrvata: http://www.lolking.net/summoner/eune/20407915
Prije par dana igrao sam partiju s još dva zlatna i dva silvera u svom timu protiv Cro Assasina, xxBoceyya, Sa1ne i Zerotrutha ( sva 4 diamond ). Možete misliti kako je gejm završio
I da primjetio sam da je u normalu sve gori i gori matchmaking... vrlo često se naprave dosta neravnopravni timovi ( s obzirom na ranked elo ). Nzm dal je tako i prije bilo,ali vrlo često gledam protivničke, te eloe svojih teammatesa te znaju biti vrlo velike razlike u ranked eloima.
Prije par dana igrao sam partiju s još dva zlatna i dva silvera u svom timu protiv Cro Assasina, xxBoceyya, Sa1ne i Zerotrutha ( sva 4 diamond ). Možete misliti kako je gejm završio
I da primjetio sam da je u normalu sve gori i gori matchmaking... vrlo često se naprave dosta neravnopravni timovi ( s obzirom na ranked elo ). Nzm dal je tako i prije bilo,ali vrlo često gledam protivničke, te eloe svojih teammatesa te znaju biti vrlo velike razlike u ranked eloima.
U normal gameovima ne slažu se teamovi po tome kolto ti je ranked elo neg većinom po broju odigranih normal gameova.
U normal gameovima ne slažu se teamovi po tome kolto ti je ranked elo neg po NORMAL GAME ELOu.
Fixed it for you :D
Moj savjet ti je pocni stirmat s obsom,jer manje zahtjeva,ja strimam sc2 sa 0,5 uploadom al zato imam odlican komp pa stavim manji quality i brzi preset.
Moj savjet ti je pocni stirmat s obsom,jer manje zahtjeva,ja strimam sc2 sa 0,5 uploadom al zato imam odlican komp pa stavim manji quality i brzi preset.
Može neki vid da ga podesim kako treba?
uđem u que, naravno lik odma napise me top, a 4. pick je, enemy top uzme teema, a nas skillani top uzme garena. gl hf
Ako neko hoce ili zna nekoga ko zeli da trade-a account EUW za account na NA.Ovo su inforomacije vezane za account koji se nalazi na NA.
1200 Ranked, silver prošle sezone(ima okvir), honorable opponent, 17 skinova (3 legendary - Pulsefire ez), 40+ championa, 6 rune pageova (full rune).
moze preporuka nekih championa laksih za naucit?
http://www.twitch.tv/MushRoomD
Digao sam opet stream, malo podešavanja, pa mi javite feeback, u igri će mi laggati sigurno, tako da me za gameplay ne osuđujte, s tim ću se peglati kad uzmem pw od routera od ISP-a.