- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Odg plz?
EU West.
Kada stisnes Purchase RP, moras stavi country Germany ili Italy. I onda kada stisnes PSC i kada ti se od PSC otvori prozor onda se mora Country na hrvatsku.
I da kupim PSC na kiosku Tiska.
ma sve sam to uradio samo sto sam koristio paysafe od 50 kn, nevidim kako ti je uspjelo izgleda da neradi ispod 200 kn..
probao na westu i eastu, mjenjao ip adresu vise puta, neznam...
Odg plz?
EU West.
Kada stisnes Purchase RP, moras stavi country Germany ili Italy. I onda kada stisnes PSC i kada ti se od PSC otvori prozor onda se mora Country na hrvatsku.
I da kupim PSC na kiosku Tiska.
ma sve sam to uradio samo sto sam koristio paysafe od 50 kn, nevidim kako ti je uspjelo izgleda da neradi ispod 200 kn..
probao na westu i eastu, mjenjao ip adresu vise puta, neznam...
Javlja mi jos jedan forumas da i njemu ne radi (ne znam koji iznos). Kaze da je probao na West i na East.
Ja sam to radio prije negdje 2 tjedna i radilo mi je. Ne razumijem kako sada ne radi.
Nesto nije onda u redu, ili ti imas neku "stranu paysafe" ili mi imamo nevaljanu, gdje si ju točno kupio?(znam u tisku, koja lokacija točno)
Jel planiraš još kupovat ako ti već radi pa javi onda i drugi rezultat, jer sam ja prije pola godine i vise kupio od 100 kn i isprobavao isto ovo kao i ti pa mi nije radilo, no dns nazalost nemogu naći taj bon xD, izgubio ga i užasno se razočarao(inače oprezan sam s novcem uvijek xD), a sad mi vrag neda mira te se dvoumim uzeti opet jednu od 50 kn, a opet nesto unutar mene govori da neće raditi. Damn...
Opet serveri sviraju...
ocito nista od lola sad :P s obzirom na servere
Ljudi, kakav je ovaj miš općenito? Planiram zamijeniti ovaj 4 godine star mx 518 za ovo
Jedini mis od Razera koji valja je Deathadder. G400 ti je noviji MX518 sa boljin senzoron. Vjerojatno najbolji opticki senzor na misu.
Ovo ti je vise-manje tocno (osin Deathaddera koji bi isto triba bit God tier jer su fixali sve probleme sa zadnjin driverima.) http://i.imgur.com/VxBH5.jpg - ima par gluposti koje tu pisu (tipa da se ne moze iskoristit vise od 800 dpi-a itd. al ostalo je tocno)
Najbolje od svega je sta je G400 najjeftiniji od svih tu :)
P.S. Svi koji su butthurt jer imaju neki od ovih "losijih" miseva, mogli ste malo googlat o senzorima prije nego ste uzeli mis koji ima prediction ili akceleraciju. To kazen jer san i ja ima Xai i mis je s*anje, a cilo vrime san mislia da je nelos dok nisan uzea drugi. Nisu to neke ogromne razlike ali misevi sa boljin senzorima su dosta precizniji.
Ova tema se pretvorila u birtiju.
ova tema se pretvorila u Battlefield 3 2.0v
Inace:
na pbe-u:
1. drugačiji lightbringer (nerfao teemača)
2. na sredini TT-a de je speed relic je sad i heal relic
3. Nerfani u hp-u baby monsteri u campovima (za 50%).
Ma razer je shebao seriju s Razer Synapse koji zahtijeva da budes uvijek online da koristi mis. Ja sam uzeo Sensei nakon sto mi je g500 osao kvragu i nisam se razocarao , odlicna ergonomija i kvaliteta.
najbolji je razer deathadder . nije preskup ali je zato odlican
Ma razer je shebao seriju s Razer Synapse koji zahtijeva da budes uvijek online da koristi mis. Ja sam uzeo Sensei nakon sto mi je g500 osao kvragu i nisam se razocarao , odlicna ergonomija i kvaliteta.
Steelseries miševi su shit, nisu kompanija koja proizvodi miševe i to im ne ide, jedino što bih od njih ikad uzeo su podloge/slušalice.
Nesto nije onda u redu, ili ti imas neku "stranu paysafe" ili mi imamo nevaljanu, gdje si ju točno kupio?(znam u tisku, koja lokacija točno)
Jel planiraš još kupovat ako ti već radi pa javi onda i drugi rezultat, jer sam ja prije pola godine i vise kupio od 100 kn i isprobavao isto ovo kao i ti pa mi nije radilo, no dns nazalost nemogu naći taj bon xD, izgubio ga i užasno se razočarao(inače oprezan sam s novcem uvijek xD), a sad mi vrag neda mira te se dvoumim uzeti opet jednu od 50 kn, a opet nesto unutar mene govori da neće raditi. Damn...
Probat cu za par dana opet... Pa javim.
deathadder je super miš ali ako je on tebi jeftin, ne znam što smatraš skupim
Nije rekao da je jeftin već da nije preskup. Know the difference.
izgleda da je od one svade preslo na raspravu o misevima..
Ako smatra da nije preskup, čuđenje još stoji.
Ako smatra da nije preskup, čuđenje još stoji.
s obzirom na ostale razer
Deathadder je super miš sa normalnom cijenom, takvi su rijetki u toj industriji.
Deathadder je super miš sa normalnom cijenom, takvi su rijetki u toj industriji.
Problem je sta vecina ljudi ni ne gleda najbitniju stvar na misu - senzor. Deathadder ima odlican senzor (2013. ima povecan dpi al je prakticki isti ko i prije
) ali dosta primjeraka sta ljudi dobiju crknu za par dana jer Razerov quality control nije na najvisoj razini nazalost... Ja san isto jedan od onih koji smatraju da Razer nabije cijenu samo radi loga i svog imena i to je u vecini slucajeva istina. Problem je sta za otp. 40% manju cijenu mozes uzet G400 koji u biti ima isti senzor, samo sta su ga rebrandirali. Da iman para ne bi se ni mislia nego bi odma uzea DA 2013 jer su poboljsali neke stvari, al ne isplati mi se jer je isti k ka i stariji model sta se tice senzora. Al DA ima daleko najbolji ergonomski dizajn za desnjake sa vecin rukama, tako da je to veliki plus.
Dovoljno smo pricali o misevima :)
Postoji tema za miševe.
Jel se može normalno igrat s dianom ranked nakon nerfa i sta je tocno nerfano na njoj?
Postoji tema za miševe.
Jel se može normalno igrat s dianom ranked nakon nerfa i sta je tocno nerfano na njoj?
Dobiti će buff sada. Povećati će joj natrag range na R.
Skratili su dosta range na R, sada recimo ako pogodiš nekog s Q, i on se krene micati a ti ne iste sec za njim, nećeš ga moći uhvatiti. To će sada popraviti. Shield smanjili su mu daljinu koja ga aktivira itd.
sada bi u slijedećem patchu trebao doći buff za nju jer su je overnerfali
ja sam odigrao s njom i iako više nije tako deadly op smeće, još uvijek je deadly smeće
Postoji tema za miševe.
Skratili su dosta range na R, sada recimo ako pogodiš nekog s Q, i on se krene micati a ti ne iste sec za njim, nećeš ga moći uhvatiti. To će sada popraviti. Shield smanjili su mu daljinu koja ga aktivira itd.
ja sam odigrao s njom i iako više nije tako deadly op smeće, još uvijek je deadly smeće
jel istina da rengara isto buffaju u tom patchu? svi kazu da je pre nerfan al ja kad god igram protiv njega je ono da je shit u laneu al poslje u teamfightu svejedno 2shota mog ad carrija iako nije nafeedan xD
Dapp istina je
Postoji tema za miševe.
jel istina da rengara isto buffaju u tom patchu? svi kazu da je pre nerfan al ja kad god igram protiv njega je ono da je shit u laneu al poslje u teamfightu svejedno 2shota mog ad carrija iako nije nafeedan xD
Za jungle rengar nevalja nicemu vise , jedino ono solotop i to solidno , sebi sam rekao da ga vise necu igrati dok nedodje buff na njemu
Pozz ljudi...
Ja imam problem sa paysafecard-om i kupovinom RP-a. To je vec poznat problem u Hrvatskoj jer ne podrzava tu zemlju, ali kad se preko OpenVPN-a spojim za Italiju,Njemacku,Rumnjsku,Cesku... isto nece. Ja stvarno neznam u cemo je problem a nezelim da mi propadne 100 kn na ovom bonu. Uzet cu si odma u Pon paypal al htio bi ako mi netko moze pomoc ikako oko ovog PSC. Najbolje bi bilo preko Teamviewera al moze i pismeno. Stvarno bih bio vrlo zahvalan na bilo kakvoj pomoci...
Posto nepali vpn, probaj ovako, kolega ferritin tvrdi da mu je uspjelo.
1. Logiraj se u igru
2. Odi na "purchase" rp.
3. Tamo pod "country" zamjeni Croatia sa Germany ili Italy
4. Sad će ti se pojavit paysafecard opcija, klikni na nju i probaj reedmat odmah kod.
Probaj to molim te odmah, da znam dali da i ja idem po bon ili....
Sve mi bolje i bolje ide sa mid Eve, evo pala prva quadra ikad!
Ma Eve je za mene u Top 5 najop heroja u igri.
Nerfali su je bar 2-3 puta i opet je pri vrhu.
Nije slična Twisted Fateu ali bi reko da je s njom čak lakše gankat, jer na manjim ELOima nitko ne kupuje vision wardove, dok kad vidis u protivničkom timu TF-a zna se šta se treba wardat...
Ovaj Kha'Zix nije normalan
Baš ga odlučim igrati malo više jer nisam odavno i jedini dmg item koji kupim je black cleaver, ostalo sve tanky, opet hebena buba može 2v5 cijeli njihov tim, ovo čudo je op i treba nerf.
Aj da vidim i ja ako radi click http://leaguerpgifts.com/ref?id=v6c9h31qcy