League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.418.245
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Steta sto kineza nerfaju na pbeu, taman prije koji dan uzeo skin :/, dalje trazim duo quo partnera do silver/golda. Plaćam preko paysafecarda.
Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Ferritin kaže...
Bera kaže...
Bera kaže...
@Ferritin Na kojem serveru si kupovao te rpe? Te drugo pitanje, kad promjenis zemlju i uzmes psc opciju tamo je onda country Croatia, to ostaviti ili??? Jer sam to isto pokušavao, isto kao i drugi kolega, i nije mi radilo, a svoj psc sam kupio u Hrvatskoj, Tisku(kiosk), ti?

Odg plz?

EU West.

Kada stisnes Purchase RP, moras stavi country Germany ili Italy. I onda kada stisnes PSC i kada ti se od PSC otvori prozor onda se mora Country na hrvatsku.

I da kupim PSC na kiosku Tiska.

ma sve sam to uradio samo sto sam koristio paysafe od 50 kn, nevidim kako ti je uspjelo izgleda da neradi ispod 200 kn..
probao na westu i eastu, mjenjao ip adresu vise puta, neznam... 

15 godina
Tunaix kaže...
Ferritin kaže...
Bera kaže...
Bera kaže...
@Ferritin Na kojem serveru si kupovao te rpe? Te drugo pitanje, kad promjenis zemlju i uzmes psc opciju tamo je onda country Croatia, to ostaviti ili??? Jer sam to isto pokušavao, isto kao i drugi kolega, i nije mi radilo, a svoj psc sam kupio u Hrvatskoj, Tisku(kiosk), ti?

Odg plz?

EU West.

Kada stisnes Purchase RP, moras stavi country Germany ili Italy. I onda kada stisnes PSC i kada ti se od PSC otvori prozor onda se mora Country na hrvatsku.

I da kupim PSC na kiosku Tiska.

ma sve sam to uradio samo sto sam koristio paysafe od 50 kn, nevidim kako ti je uspjelo izgleda da neradi ispod 200 kn..
probao na westu i eastu, mjenjao ip adresu vise puta, neznam... 

Javlja mi jos jedan forumas da i njemu ne radi (ne znam koji iznos). Kaze da je probao na West i na East.

Ja sam to radio prije negdje 2 tjedna i radilo mi je. Ne razumijem kako sada ne radi. {#}

Op Op Op Gangnam Style!!
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nesto nije onda u redu, ili ti imas neku "stranu paysafe" ili mi imamo nevaljanu, gdje si ju točno kupio?(znam u tisku, koja lokacija točno)

Jel planiraš još kupovat ako ti već radi pa javi onda i drugi rezultat, jer sam ja prije pola godine i vise kupio od 100 kn i isprobavao isto ovo kao i ti pa mi nije radilo, no dns nazalost nemogu naći taj bon xD, izgubio ga i užasno se razočarao(inače oprezan sam s novcem uvijek xD), a sad mi vrag neda mira te se dvoumim uzeti opet jednu od 50 kn, a opet nesto unutar mene govori da neće raditi. Damn...{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Opet serveri sviraju...

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ocito nista od lola sad :P s obzirom na servere

League of Legends: s4t4n1c

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Ljudi, kakav je ovaj miš općenito? Planiram zamijeniti ovaj 4 godine star mx 518 za ovo

http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-taipan

Jedini mis od Razera koji valja je Deathadder. G400 ti je noviji MX518 sa boljin senzoron. Vjerojatno najbolji opticki senzor na misu.

Ovo ti je vise-manje tocno (osin Deathaddera koji bi isto triba bit God tier jer su fixali sve probleme sa zadnjin driverima.) http://i.imgur.com/VxBH5.jpg - ima par gluposti koje tu pisu (tipa da se ne moze iskoristit vise od 800 dpi-a itd. al ostalo je tocno)

Najbolje od svega je sta je G400 najjeftiniji od svih tu :)

P.S. Svi koji su butthurt jer imaju neki od ovih "losijih" miseva, mogli ste malo googlat o senzorima prije nego ste uzeli mis koji ima prediction ili akceleraciju. To kazen jer san i ja ima Xai i mis je s*anje,  a cilo vrime san mislia da je nelos dok nisan uzea drugi. Nisu to neke ogromne razlike ali misevi sa boljin senzorima su dosta precizniji.

'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 18:38 (puls4R).
15 godina
Jonja kaže...

Ova tema se pretvorila u birtiju.

ova tema se pretvorila u Battlefield 3 2.0v

Inace:

na pbe-u:

1. drugačiji lightbringer (nerfao teemača)

2. na sredini TT-a de je speed relic je sad i heal relic

3. Nerfani u hp-u baby monsteri u campovima (za 50%).

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 18:10 (null).
15 godina
League Of Legends

Ma razer je shebao seriju s Razer Synapse  koji zahtijeva da budes uvijek online da koristi mis. Ja sam uzeo Sensei nakon sto mi je g500 osao kvragu i nisam se razocarao , odlicna ergonomija i kvaliteta.

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

najbolji je razer deathadder . nije preskup ali je zato odlican

1 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Ma razer je shebao seriju s Razer Synapse  koji zahtijeva da budes uvijek online da koristi mis. Ja sam uzeo Sensei nakon sto mi je g500 osao kvragu i nisam se razocarao , odlicna ergonomija i kvaliteta.

Steelseries miševi su shit, nisu kompanija koja proizvodi miševe i to im ne ide, jedino što bih od njih ikad uzeo su podloge/slušalice.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Bera kaže...

Nesto nije onda u redu, ili ti imas neku "stranu paysafe" ili mi imamo nevaljanu, gdje si ju točno kupio?(znam u tisku, koja lokacija točno)

Jel planiraš još kupovat ako ti već radi pa javi onda i drugi rezultat, jer sam ja prije pola godine i vise kupio od 100 kn i isprobavao isto ovo kao i ti pa mi nije radilo, no dns nazalost nemogu naći taj bon xD, izgubio ga i užasno se razočarao(inače oprezan sam s novcem uvijek xD), a sad mi vrag neda mira te se dvoumim uzeti opet jednu od 50 kn, a opet nesto unutar mene govori da neće raditi. Damn...{#}

Probat cu za par dana opet... Pa javim.

Op Op Op Gangnam Style!!
14 godina
Gligo kaže...

deathadder je super miš ali ako je on tebi jeftin, ne znam što smatraš skupim

hakunamadafaka
16 godina
neaktivan
KKristijan kaže...
Gligo kaže...

Nije rekao da je jeftin već da nije preskup. Know the difference.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

izgleda da je od one svade preslo na raspravu o misevima..

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: iFlamez Ninjeeek

5 0 hvala 0
14 godina
KKristijan kaže...
Gligo kaže...

Ako smatra da nije preskup, čuđenje još stoji.

hakunamadafaka
14 godina
neaktivan
KKristijan kaže...
KKristijan kaže...
Gligo kaže...

Ako smatra da nije preskup, čuđenje još stoji.

s obzirom na ostale razer

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 23:50 (Gligo).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Deathadder je super  miš sa normalnom cijenom, takvi su rijetki u toj industriji.

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan

Deathadder je super  miš sa normalnom cijenom, takvi su rijetki u toj industriji.

Problem je sta vecina ljudi ni ne gleda najbitniju stvar na misu - senzor. Deathadder ima odlican senzor (2013. ima povecan dpi al je prakticki isti ko i prije 

) ali dosta primjeraka sta ljudi dobiju crknu za par dana jer Razerov quality control nije na najvisoj razini nazalost... Ja san isto jedan od onih koji smatraju da Razer nabije cijenu samo radi loga i svog imena i to je u vecini slucajeva istina. Problem je sta za otp. 40% manju cijenu mozes uzet G400 koji u biti ima isti senzor, samo sta su ga rebrandirali. Da iman para ne bi se ni mislia nego bi odma uzea DA 2013 jer su poboljsali neke stvari, al ne isplati mi se jer je isti k ka i stariji model sta se tice senzora. Al DA ima daleko najbolji ergonomski dizajn za desnjake sa vecin rukama, tako da je to veliki plus.

Dovoljno smo pricali o misevima :)

'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'
13 godina
League Of Legends

Postoji tema za miševe. 

Jel se može normalno igrat s dianom ranked nakon nerfa i sta je tocno nerfano na njoj?

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
13 godina
bullyq14 kaže...

Postoji tema za miševe. 

Jel se može normalno igrat s dianom ranked nakon nerfa i sta je tocno nerfano na njoj?

Dobiti će buff sada. Povećati će joj natrag range na R.

Skratili su dosta range na R, sada recimo ako pogodiš nekog s Q, i on se krene micati a ti ne iste sec za njim, nećeš ga moći uhvatiti. To će sada popraviti. Shield smanjili su mu daljinu koja ga aktivira itd.

sada bi u slijedećem patchu trebao doći buff za nju jer su je overnerfali

ja sam odigrao s njom i iako više nije tako deadly op smeće, još uvijek je deadly smeće {#}

12 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
bullyq14 kaže...

Postoji tema za miševe. 

Skratili su dosta range na R, sada recimo ako pogodiš nekog s Q, i on se krene micati a ti ne iste sec za njim, nećeš ga moći uhvatiti. To će sada popraviti. Shield smanjili su mu daljinu koja ga aktivira itd.

ja sam odigrao s njom i iako više nije tako deadly op smeće, još uvijek je deadly smeće {#}

jel istina da rengara isto buffaju u tom patchu? svi kazu da je pre nerfan al ja kad god igram protiv njega je ono da je shit u laneu al poslje u teamfightu svejedno 2shota mog ad carrija iako nije nafeedan xD

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: iFlamez Ninjeeek
15 godina
neaktivan

Dapp istina je

12 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
X-Plosiv kaže...
bullyq14 kaže...

Postoji tema za miševe. 

jel istina da rengara isto buffaju u tom patchu? svi kazu da je pre nerfan al ja kad god igram protiv njega je ono da je shit u laneu al poslje u teamfightu svejedno 2shota mog ad carrija iako nije nafeedan xD

Za jungle rengar nevalja nicemu vise , jedino ono solotop i to solidno , sebi sam rekao da ga vise necu igrati dok nedodje buff na njemu 

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozz ljudi...
Ja imam problem sa paysafecard-om i kupovinom RP-a. To je vec poznat problem u Hrvatskoj jer ne podrzava tu zemlju, ali kad se preko OpenVPN-a spojim za Italiju,Njemacku,Rumnjsku,Cesku... isto nece. Ja stvarno neznam u cemo je problem a nezelim da mi propadne 100 kn na ovom bonu. Uzet cu si odma u Pon paypal al htio bi ako mi netko moze pomoc ikako oko ovog PSC. Najbolje bi bilo preko Teamviewera al moze i pismeno. Stvarno bih bio vrlo zahvalan na bilo kakvoj pomoci... {#} 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Posto nepali vpn, probaj ovako, kolega ferritin tvrdi da mu je uspjelo.

1. Logiraj se u igru

2. Odi na "purchase" rp.

3. Tamo pod "country" zamjeni Croatia sa Germany ili Italy

4. Sad će ti se pojavit paysafecard opcija, klikni na nju i probaj reedmat odmah kod.

Probaj to molim te odmah, da znam dali da i ja idem po bon ili....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Sve mi bolje i bolje ide sa mid Eve, evo pala prva quadra ikad! {#}

Quadra Quadra
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

2 1 hvala 0
16 godina
Blizek kaže...

Sve mi bolje i bolje ide sa mid Eve, evo pala prva quadra ikad! {#}

{#}

Ma Eve je za mene u Top 5 najop heroja u igri.

Nerfali su je bar 2-3 puta i opet je pri vrhu.

Nije slična Twisted Fateu ali bi reko da je s njom čak lakše gankat, jer na manjim ELOima nitko ne kupuje vision wardove, dok kad vidis u protivničkom timu TF-a zna se šta se treba wardat... 

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovaj Kha'Zix nije normalan

Baš ga odlučim igrati malo više jer nisam odavno i jedini dmg item koji kupim je black cleaver, ostalo sve tanky, opet hebena buba može 2v5 cijeli njihov tim, ovo čudo je op i treba nerf.

Moj PC  
5 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Aj da vidim i ja ako radi click {#}http://leaguerpgifts.com/ref?id=v6c9h31qcy

Moj PC  
0 11 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice