ja ne igram 30 partija dnevno kao ti. u tome je razlika. nemas pojma o cem pricas. soraka infinite sustaine?! znas kako na bot lejnu zavrsava prica sa sorakom i ezrielom?! jedna bomba na soraku a jedna odmah na ezriela pa neka bira koga ce lijeciti. njoj ce bomba izbiti na 5 lvl 35% hpa. ezrielu 25%. uz to ako ne zele bonus dmg od bombi moraju se razdvojiti. u 90% slucajeva moj carry pokupi oba kila kad ih natjeram da se razdvoje. kazes veci elo a gluposti valjas covjece. ista stvar je i sa jannom. alistar danas sam imao na bot lejnu alistara i ezreala. jedna bomba na alistara jedna na eza. alistaru slow i draven ga je poderao. u 17 minuta igre draven 9:1 kilovi. surr na 25 min od opposing team. alistar je spor i ima ogromnih problema sa manom i moze birati ili ce pocet sa mana reg ili resistom na ad i ap. jedno sto odabere unistava mu ovo drugo. druga partija danas protiv nami i ezreala. jedna bomba na nami, jedna na ez- harras od 1 lvl-a. tek na 8 lvl smo carry i ja isli u bazu. graves je za to vrijeme imao 8:0 kilova. leblanc ne moze prezivjeti nakon 15 lvl zileanov combo. a zilean moze njezin svaki njezin combo prezivjeti i jos omoguciti da ju tvoj carry podere a nakon 18 lvl zilean sam izdominira leblanc i prezivi ju. bravo majstore bravo.
sto se tice veigara ne mozete te ubit u jednom combu sve do lvl 14. stoga napravio ti prison ili ne njegov w ces uvijek izbjeci i lako ga zavrsiti sa svojim combom a lik ce smao mirno stajati i gledati kako ga malzahar isisava na abbisu sa e na njemu i creepom koji ga jos tuce. oprosti ali onak kazes imas veci elo od 1400 a iskustva su ti prakticki ne nubasta vec ocajno losa. s obzirom d amoji rezultati ti kontriraju u svemu i to onak jebacki. moj bratic ima 1600. igraci su isti kao i na 1350. totalno isti. a neki su cak isti kao i oni koji imaju 900 eloa. ;)
1. Igram 5-6 partija dnevno
2. Ni to ti ne pije vode, na low elo ako soraka stoji blizu tebe dostupna da joj staviš bombu, onda je nubina teška, soraka stoji iza i heala eza dok ovaj cs-a ukoliko mu hp padne ispod 75%, refresha manu a prilazi vama kad ide wardati grm ili rijeku/tribush.
3. Dobra janna će sa svojim adc shutdownati tebe i tvog carryja veoma lako, ti na nju staviš 2 bombe, carry uradi sav posao napadajući tvog carry-ja, staviš na njenog carryja 2 bombe, sklonio si samo shield i nešto malo hp-a early bez AP-a.
4. Dobar alistar neće spamati skilove i trošiti manu bezveze, traži prilike za dobar i siguran combo, a spama heal koji ne troši toliko mnogo mane da bi se nahealao. Također dobar alistar builda mobility boots tako da i nije spor kad je initiation u pitanju.
Ja sam taj koji valja gluposti? Ovdje te platinum i gold rankirani igrači flejmaju kako valjaš gluposti, ti, koji kontradiktiraš pro igrače od 2300+ elo i daješ svoje neke pasiv mete. Genijalno. Ako ikad u 1800 elo uspiješ zileanom svakih 20 sek bombati njihovu soraku sa ezom u lejnu bez da pogineš, svaka ti dala. Da ne spominjem jannu i alistara.
A to što pričaš za "jačanje pasiva", znači ja bih trebao uvijek buildati Warmogs na Vladimiru, uvijek bih trebao buildati attack speed na ezu jer mu pasiv daje attack speed? Uvijek bih trebao buildati ap na alistaru jer bi mu to pojačalo pasiv dmg? uvijek trebam buildati armor i mr na gravesu jer bi mu to pojačalo pasiv? Uvijek trebam buildati taricu AD i AS da bi mogao što brže replenishati manu sebi?
kao sto rekoh bratic mi je na 1600 ela i za to igra 8 partija dnevno. prema tome 40% tvog dana nakon skole ode smao na lol. nemojm ose lagati ti si klinac koji visi na dudi staraca, zato i imas toliko vremena. drugo onda na 1600 eloa ima jaaaaako puno nubova jer svi znamo koje abilitije zilean ima i da nije kornjaca. trece debelo sumnjam da ti je elo veci od 1100 jer laprdas gluparije. da treba uzeti bar jedan il dva itema koji idu uz passive. drugo... pro igrac?! koji oni koji streamju?! koji su otvorili nove accounte jer su bili banirani na godinu dana?! zbog flejmanja i vrijedjanja jer ih je neki low noob sa 900 elo izdominirao na normalu?! de molim te. kao sto je jedna pro igrac dokazao da jednaka kolicina dobrih i losih igraca koji su jednako dobri kao i oni sa 2200 elo ne ovisi o elou vec nacinu igre jer prvo nisu svi klinci i neki ne odigraju ni u 5 dana nijednu partiju. pa si prosnjufaj video gdje je jedan pro igrac izblatnjao sve predrasude o pro elou i elo hellu gdje razlike uopce nema. jer ne pobjedjujes ti vec tvoj tim i o cijelom timu ovisi ishod a ne samo bot lejnu.