- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije sad da prosim al ak neko ima smurf account na EU NE sto blize lvl30 da mi pokloni il posudi na par dana.PM pls.
poz,evo posto nemogu nikako dobit karticu,cuo sam od nekih forumasa da su kupili paysafecard i da su samo izabrali ,njemacku,sloveniju itd. i tako da su dobili rp na svoj acc.. jeli to istina ? ;) da nebih dao bzvz 50 kn.

Ako ima neka dobra duša da mi kupi RP za 10 eura neka se javi . Nakon dogovora ja cu mu uplatit tih 10 eura na račun u banci koji mi da (putem internet bankarstva). Kreditnom karticom ne mogu kupovati jer je nedavno istekla a nije stigla nova još, što prije molio bih .
Nece ti moci giftati, jer moras biti frend sa osobom koji ti gifta prije nego sto je dosao Gifting centar, tj. Snowdown Showdown patch.
Nece ti moci giftati, jer moras biti frend sa osobom koji ti gifta prije nego sto je dosao Gifting centar, tj. Snowdown Showdown patch.
Ma može mi i ući na account .. Samo da kupi ..
poz,evo posto nemogu nikako dobit karticu,cuo sam od nekih forumasa da su kupili paysafecard i da su samo izabrali ,njemacku,sloveniju itd. i tako da su dobili rp na svoj acc.. jeli to istina ? ;) da nebih dao bzvz 50 kn.
Spoji se preko Talijanskog VPN-a i uđi u igru i kupi...meni je upalilo tako....
Postoji li neki program koji odmiče kameru više nego što je moguće u ingameu?
Ne, jedino onaj posebni neki launcher, zaboravio sam kako se zove, mislim da on ima tu opciju
Ne, jedino onaj posebni neki launcher, zaboravio sam kako se zove, mislim da on ima tu opciju
da a ako te riot skuži popušiš bananu
Otvoreno su rekli da je taj client dopušten (da mi se samo sjetiti imena...)
samo da napomenem, htio sam giftati s sokre skinove i htio me zaznuti , ne preporucam trejdati s njim.
Otvoreno su rekli da je taj client dopušten (da mi se samo sjetiti imena...)
negdje sam čitao da su kažnjavali al očito prošlo je mnogo ljeta od tada :)
samo da napomenem, htio sam giftati s sokre skinove i htio me zaznuti , ne preporucam trejdati s njim.
sokre se nikad nije ni javio u ovoj temi, tako da sumnjam da bi iko htio trejdati ista s njim, hvala na upozorenju
Ako ima neka dobra duša da mi kupi RP za 10 eura neka se javi . Nakon dogovora ja cu mu uplatit tih 10 eura na račun u banci koji mi da (putem internet bankarstva). Kreditnom karticom ne mogu kupovati jer je nedavno istekla a nije stigla nova još, što prije molio bih .
Molim vas netko što prije .. Hitno mi je ..
omg finally a good game! oh wait, its not ranked.
koliko cs-a bi trebao imati jungler u 20 min? nemogu nikad imat vise od 80 ako normalno gankam :/
ja imam oko 120 no ne spammam gankove, sve to valja
koliko cs-a bi trebao imati jungler u 20 min? nemogu nikad imat vise od 80 ako normalno gankam :/
Kad već imaš više cs-a od mida-a i adc-a i više nego dobro je...
Kad već imaš više cs-a od mida-a i adc-a i više nego dobro je...
To se baš ne bi smijelo događati
To se baš ne bi smijelo događati
Pogledaj mu omjer winova/losseva, tu se to često dešava.
ako pozoves 30 prijatelja da otvore ovaj link dobijed 1,3k rp... pa eto da pokusam znam te 99% nece raditi ali valja pokusati samo otvorite link
ako pozoves 30 prijatelja da otvore ovaj link dobijed 1,3k rp... pa eto da pokusam znam te 99% nece raditi ali valja pokusati samo otvorite link
Prvo referral linkovi su zabranjeni na forumu, drugo, ovo ne radi.
nisam znao da je zabranjeno..
sad znaš :D
u slučaju da netko nije gledao, a ima vremena :) https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jqlhidZtwTo