League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.442.847
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Jakic007 kaže...

Kata i Diana trebaju nerf definitivno! Teemo je OP s ovim novim Runaan itemom sta puca tri strelice!

Ajde ne seri.
Diana je dobro nerfana,i to su je baš udarili.

Problem je što ljudi kao ti,kad vide Dianu ili Katu,se preplaše,pa kad ih ubije onda

viču "OP NERF",a nije stvar u championu,nego u igraču.
Više sam vidio loših Diana u rankedu,s tim da je vjervoatno samo

jedna dobro igrala.

Nauči se igrat protiv nje,savladaj champa i nećeš imati problema.
Dianu znam igrat,ne predobro,ali nikad lanea nisam izgubio,a igrao sam

i protiv Mordekaisera i protiv Heimera,koji su joj kao counteri.
Sve je u znanju.

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja nemam problema da vidim Katarinu vs mene, jer uz pametan CC, a i čisto samo da se kaže "Your job in teamfight is CC when she's ult" i ona je gg (mislim, u prkasi ako je dobra pričekati će pa uletjeti, itd. itd.)

Nerf Diane jb io opravdan, ali mislim da joj možda nisu morali toliko smanjiti range na R. Jedva čekam patch pa da isprobamo.

Ima na redditu tema koja pokazuje kako bc nije "nerf" kako smo svi mislili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
X-Plosiv kaže...

Ja nemam problema da vidim Katarinu vs mene, jer uz pametan CC, a i čisto samo da se kaže "Your job in teamfight is CC when she's ult" i ona je gg (mislim, u prkasi ako je dobra pričekati će pa uletjeti, itd. itd.)

Nerf Diane jb io opravdan, ali mislim da joj možda nisu morali toliko smanjiti range na R. Jedva čekam patch pa da isprobamo.

"Your job in teamfight is to CC her when she ults" (da te ispravim)

Nerf Diane jeste bio opravdan i da, trebali su joj smanjiti range na R, imala je veći range nego Akali na svom ultu, sad ima malo manji od Akali.

Black cleaver jeste nerf i to žestok jer se više ne stacka i smanjen mu je armor pen.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Trebaju Dariusa nerfat...

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...
Jakic007 kaže...

Kata i Diana trebaju nerf definitivno! Teemo je OP s ovim novim Runaan itemom sta puca tri strelice!

Ajde ne seri.

Problem je što ljudi kao ti,kad vide Dianu ili Katu,se preplaše,pa kad ih ubije onda

jedna dobro igrala.

Sve je u znanju.

LOL

Kompa, Diana je unbalanced.

Tu nema rasprave.

Sa nerfom su možda malo pretjerali, al jbg nekako se mora krenut.

To šta ti kažeš da treba naučit igrat protiv championa koji je OP i nećeš više imat problema...

na to se mogu samo smijat. Na 1300(ne shvatit doslovno) je možda tako,ali dok ljudi znaju

igrat s championom koji je OP(na višem ratingu znaju),e onda se možeš truditi shutdownat tog

championa kolko god ti želiš, ali on će svejedno doći do "critical mass" (radi previše dmga/ima previše

utilitya/previše je tanky ili kombinacija svega). A to će se dogoditi zato što taj champion ima

znatno više prednosti nego nedostataka.

two camels in a tiny car
14 godina
Darinka kaže...

Sad se malo zabavljati s Akali...

Gdje je nestala ona Kha Zix euforija ? Jedno vrijeme su ga svi igrali, vamo sam čitao da su ga dali da se možemo iživljavat i da će popit nerf. Mislim ga uzeti za top (ili Renea).

Renekton je jako tezak za igrati kak spada vjeruj mi...

Inace kog da uzmem za mid. Planiram kupit kassadina ili oriannu ali koze i neki drugi prijedlog

Btw kayle na solotopu je op :D

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Kaj se događa sa Storeom danas? kad kliknem na Runes, Skins it. samo otvara početnu stranu, kad kliknem na one desno izbornike crni ekran, a za 5 sec piše Session Expired...

Ke?!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
X-Plosiv kaže...

"Your job in teamfight is to CC her when she ults" (da te ispravim)

Nerf Diane jeste bio opravdan i da, trebali su joj smanjiti range na R, imala je veći range nego Akali na svom ultu, sad ima malo manji od Akali.

Black cleaver jeste nerf i to žestok jer se više ne stacka i smanjen mu je armor pen.

Ma pisao sam brzinski...jednostavno, slažem se da je nerf bio potreban, ali ovo je prejak nerf, očekujem buff u narednih 2 mjeseca

17 godina
neaktivan
pandza94 kaže...
Jakic007 kaže...

Ajde ne seri.

jedna dobro igrala.

Sve je u znanju.

dmg od diane je prevelik. Nije stvar da ljudi neznaju igrat protiv nje(mada mnogi neznaju/nebreju) nego šta ona velik problem stvara cijelom teamu,ne sam tebi na midu. U lane fazi spushat ce lane i gankat,a gankovi su joj prejaki.kasnije u tf ima prevelik burst, a nije ju bas lako ubit. Recimo zyra isto ima velik burst,sam šta je malo teže pogodit combo kod nje i puno više je squishy pa ju možeš sfocusat za razliku od diane.

rengar i blackleaver nerf super. Za zyru to neznam kolko je nerf opravdan,al problem kod nje jer šta se igra sad većinom ko support,a tu ak pogodi combo je premočna sa dobrim ad-om. Nit teemo mi se bar op nije pretjerano činio, al otkad nisam na high elou nemogu baš više to procjenit jer ovi na mom elou ga i ne igraju baš pretjerano dobro. (Možda je to zbog toga što ga svi mrze  {#})

Sve u svemu odličan patch,još sam da su malo eve nerfali al ajd protiv nje se da igrat sam treba biti jako oprezan.

lol [eu]east: Xz0mbieX
14 godina
neaktivan
League Of Legends
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 17:46 (glikoprotein).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jonja kaže...

Trebaju Dariusa nerfat...

Ne trebaju

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovaj lol client je pun bugova, katastrofa danas, cijeli store nikakav, jedva sam ušao.

Jesu oni ward skinovi besplatni ili pak ne, jer danas sam u igri stavljao ''snješka'' non-stop? Wtf?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Morgotth kaže...

Ovaj lol client je pun bugova, katastrofa danas, cijeli store nikakav, jedva sam ušao.

Jesu oni ward skinovi besplatni ili pak ne, jer danas sam u igri stavljao ''snješka'' non-stop? Wtf?

Free su tokom božića.

16 godina
League Of Legends

Vi makar mozete igrati  ...

Kod mene je mećava tolika da gotovo nista ne radi. Jedva sam s moba napisao ovu poruku {#}

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Vi makar mozete igrati  ...

Kod mene je mećava tolika da gotovo nista ne radi. Jedva sam s moba napisao ovu poruku {#}

Lol? Nemas krov a?

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
League Of Legends

rumble ili pak irelia,cuo sam nesta vezenouz rumbla da je los mada sam vidio u par gameove da je dosta koristan,ireliu svakako planiram uzet,samo ne znam kojeg prije..?

16 Irelia
6 Rumble
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
Darinka kaže...

Sad se malo zabavljati s Akali...

Gdje je nestala ona Kha Zix euforija ? Jedno vrijeme su ga svi igrali, vamo sam čitao da su ga dali da se možemo iživljavat i da će popit nerf. Mislim ga uzeti za top (ili Renea).

Renekton je jako tezak za igrati kak spada vjeruj mi...

Inace kog da uzmem za mid. Planiram kupit kassadina ili oriannu ali koze i neki drugi prijedlog

Btw kayle na solotopu je op :D

Sta rece i ostade ziv -.- ispritisci i eto ti kill-a

nisam sve pratio pogledao sam prvi post, DOTA nije radjena po LOL-u nego je LOL radjen po DOTI, dio tima koji je radio Dotu je radio i LoL.

Dota 2 se ne moze mjeriti sa LoL-om koliko je bolja Dota 2

16 godina
Rikoslav xD kaže...

nisam sve pratio pogledao sam prvi post, DOTA nije radjena po LOL-u nego je LOL radjen po DOTI, dio tima koji je radio Dotu je radio i LoL.

You must be new her, oh wait.

Prvo - renekton nije lagan za igrati, treba znati KAKO igrati.

Drugo - prvi post je bio prije 995 stranica, hiljade postova i skoro 4 godine star, i povrh svega toga autor teme je neaktivan (čitaj nije ništa na forumu radio već preko 6 mjeseci), tako da...

18 godina
neaktivan
A trolla xD uc u ovu temu i prosipat pamet o doti isto ka da odes u temu s androidom i pocnes o jabukama pricat xD

retardirano je govorit koja je bolja s obzirom da jedino sto te igre imaju zajednicno je da su MOBA i to je to xD
Nau gtfo u dota temu i prestani lagat ovaj napacen narod hahah :P
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
18 godina
neaktivan
I cisto ne znam sto si ti citao ali neaktivni autor ove teme je napisao

"Evo ukratko o igri League Of Legends Igra je radjena po DOT-i"

Pa bolje citaj sljedeci put :)
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Općenito, reći da je "lagano" igrati s bilo kojim champom je po meni smijurija. Svaki champ može napraviti sranja, samo se treba znati igrati. Pa skoro nikada ne vidim Karmu, a onda Salce (meni najdraži AP mid) uzme Karmu i rejpa Akali na midu i takve stvari :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

netko za duo ranked? NA server, add InvisoO

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Upravo odigrao jednu od boljih rundi u ovih tjedan dana šta igram.

Score : 16 / 3 / 5 + 132 miniona

Igrao sam sa Riot Girl Tristanom, pola sata 3vs3. {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rikoslav xD kaže...

You must be new her, oh wait.

Prvo - renekton nije lagan za igrati, treba znati KAKO igrati.

Drugo - prvi post je bio prije 995 stranica, hiljade postova i skoro 4 godine star, i povrh svega toga autor teme je neaktivan (čitaj nije ništa na forumu radio već preko 6 mjeseci), tako da...

Netko dobio "FacePalm" xD

Edit : Ti si novi u igri? Ako jesi ljepo.. 130+ cs-a nije malo za pocetnika....

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 13:00 (Tkalle).
14 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

netko za duo ranked? NA server, add InvisoO

Koliki ti je ping na NA serverima?

16 godina
neaktivan
League Of Legends

pozdrav svima 

netko mozda zainteresiran da odigramo neke referale skupa?

dajem acc lvl30 na euw tko mi odradi 5 refferala.

vise info na pm.

0 0 hvala 0
16 godina
Tomek.Klc kaže...

Upravo odigrao jednu od boljih rundi u ovih tjedan dana šta igram.

Score : 16 / 3 / 5 + 132 miniona

Igrao sam sa Riot Girl Tristanom, pola sata 3vs3. {#}

To je fenomenalno, 132 miniona u 30 min za početnika ;) Uglavnom, što više napreduješ, to ti bolje ide cs (creep score), recimo sada neki standard na oko 1500 eloa je oko 100 csa u oko 12 minuta max.

Tkalle kaže...

Netko dobio "FacePalm" xD

Pa dobio je žestok facepalm od mene, prvo što fejla čitanje posta, drugo što je došao pričati o Doti 2 kako je bolja od LoL-a. Moje lično mišljenje (stari sam igrač dote) da je dosta neizbalansirana za razliku od lola koji je tu i tamo ok balansiran i povrh svega toga kaže da je renekton faceroll.

14 godina
League Of Legends

Isplati se sad kupovat RP-e ili da cekam tamo bozic/novu godinu?

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // Apple♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Toxic1337 kaže...

Isplati se sad kupovat RP-e ili da cekam tamo bozic/novu godinu?

Već je christmas patch, tako da enjoy

15 godina
neaktivan
League Of Legends

jel ima ko saznanja dal će možda doć  zimska mapa za summoners rift? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice