League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.445.812
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

.

Trejdam SC2 za WoW gametime
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 21:36 (Bera).
16 godina
neaktivan
Keops kaže...

Igra se blind pick znači da nema nikakve hijerarhije kao u rankedu gdje role biraju oni koji imaju veći elo. Ovdje kažeš što ćeš igrati i to uzmeš, nema problema.

ma u blind picku mi ne smeta kad iko išta insant locka, ako ti to smeta ajde draft pick, svaki put kad mi se igra teemo oden blind pick i instant lock {#}

16 godina
slimyyy kaže...
Keops kaže...

Igra se blind pick znači da nema nikakve hijerarhije kao u rankedu gdje role biraju oni koji imaju veći elo. Ovdje kažeš što ćeš igrati i to uzmeš, nema problema.

ma u blind picku mi ne smeta kad iko išta insant locka, ako ti to smeta ajde draft pick, svaki put kad mi se igra teemo oden blind pick i instant lock {#}

Pa o tome priča a ti si ga napao da nema komunikacije jer je instalockao.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Pa o tome priča a ti si ga napao da nema komunikacije jer je instalockao.

pa pita je u čemu je problem kod instant locka, nisan zna da je mislija na blind pick

18 godina
Sexserghy112 kaže...

Prodajem ga za 300kn ( 40.55e ) iz razloga jer sam se raspitivao skoro 3 mjeseca oko cijene svojeg acc i izjasnili su se po forumima da zbog ello bara, honor ikonice, winova, broja championa, runa i slicno vrijedi te pare. Prodajem ga iz razloga jer za te pare kupujem diablo 3 ili ako nekog interesira moguca je i zamjena za diablo 3.

Prodajem LOL EU West acc, 81 champion, 17 skinova ( ne racunam ko ovaj gore free Facebook/jubito skinove) cjena, sitnica 800 Eura ili desetljece pretplate na WoW!!!! Cisto jer su mi nakon 3 mjeseca neuspjesne prodaje na drugim forumima slagali da vrijedi toliko jer imam ello barmena ali ne i pe**rsku mašnicu.

Sve neozbilje ponude ne slati na moj PM!!!!!

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
League Of Legends

Dat riot

Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina

Dat riot

Ulazenje u Pvp client pomocu 3rd party chatt softwarea. Cak i ja to mogu uraditi ....

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
16 godina
hari85 kaže...

Dat riot

Ulazenje u Pvp client pomocu 3rd party chatt softwarea. Cak i ja to mogu uraditi ....

Pojasni pl0x {#}

16 godina
hari85 kaže...

Dat riot

Pojasni pl0x {#}

http://www.pidgin.im/

Koristis nesto tipa pidgin i konektiras se na adress pvp clienta.

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 19:58 (hari85).
18 godina
League Of Legends

Odličan efekt... Flash spell trči ispod mene u krug.... Jučer mi je exhaust bio umjesto efekt Ebb and Flow {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Odličan efekt... Flash spell trči ispod mene u krug.... Jučer mi je exhaust bio umjesto efekt Ebb and Flow {#}

De povećaj malo tu mini mapu, oči ćeš izgubit. {#}

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Dok su svi moji prijatelji igrali ovu igricu, ja sam govorio da je sranje i da nikad neću to igrat.

Međutim, u subotu sam i ja izgubio život sa instaliravanjem ove igrice.

Danas sam si kupio Ashe, i imao sam score 11/1/20, pola sata igre, 3vs3.

Zanima me jel to dobar score, il sam i dalje njubara. {#} 

Naravno, nisam igrao protiv botova nego pravih igrača.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 22:31 (Tomek.Klc).

3 1 hvala 0
18 godina
Tomek.Klc kaže...

Dok su svi moji prijatelji igrali ovu igricu, ja sam govorio da je sranje i da nikad neću to igrat.

Šubara si

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Imaš još puno za otkrit i naučit o ovoj igri.

Tako da jesi početnik.

two camels in a tiny car
16 godina
Lord Nofak kaže...
Tomek.Klc kaže...

Tako da jesi početnik.

Zašto potvrđuješ već poznato?

15 godina
neaktivan
League Of Legends
2+2=4 Dali me to čini vrhunskim matematičarom ili sam i dalje prvašić.?
Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
Bera kaže...
2+2=4 Dali me to čini vrhunskim matematičarom ili sam i dalje prvašić.?

Vrhunski prvašić. {#}

16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Tomek.Klc kaže...

Tako da jesi početnik.

Zašto potvrđuješ već poznato?

Samo sam odgovori na njegovo pitanje.

two camels in a tiny car
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Oprostite na pitanju. 

Vidim da ste vi svi već profesionalci, pa nećete odgovarat na početnikovo pitanje nego ćete ga ići ismijavat. {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

to je problem kod dosta lol igraca, sto nevole njubove a i sami su bili njubovi... dok recimo u EVE-u,profici vrlo rado pomazu njubarama i treniraju ih...   valjda ce se stvari prominit ;)

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tomek.Klc kaže...

Oprostite na pitanju. 

Vidim da ste vi svi već profesionalci, pa nećete odgovarat na početnikovo pitanje nego ćete ga ići ismijavat. {#}

Većina forumaša u ovoj temi je previše nervozna iz nekog razloga, da se nađu irl poklali bi se svi. Iskreno dobar score ako uzmeš u obzir da si igrao protiv ljudi, mada je to low normal elo tako da ti igrači igraju gore čak i od botova, tako da, vremenom dolazi iskustvo, welcome to the League {#}

18 godina
MacTheBig kaže...
doktor1 kaže...

Ma to se nešto poremetilo... Nisam mogao namještat HUD, spellovi trčali po ekranu....

ššššš - možda su u šumi
16 godina
doktor1 kaže...
MacTheBig kaže...
doktor1 kaže...

Ma to se nešto poremetilo... Nisam mogao namještat HUD, spellovi trčali po ekranu....

Ja sam uradio grešku kao ti, sad sam u premadu na skypu molio svoje da mi govore šta se dešava, minimapu sam stavio sa 1.0000 na 0.4000, manja je za 6 puta :O

17 godina
neaktivan
League Of Legends

nakooon uzastopna tri poraza došlo vrijeme i za onaj veličanstveni VICTORY! :D
Teemo odradio svoje :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Oprostite na pitanju. 

welcome to the League...

Of Draven and Black Cleavers! ( s tim da Draven nije baš jak, al su zato Cleaveri OP na onima koji rade attack damage, kao što je Ashe )

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Oprostite na pitanju. 

nemoj se obazirat na takve komentare , samo pricekaj forumase koji su ti zeljni pomoc i racionalno ti odgovorit , score ti je dosta dobar za pocetnika , heroje za pocetnike su ti dosta dobri amumu , ashe , master yi , annie bilo bi ti najbolje da kupis njih i da se ispraksiras , rune kupujes na lvl 20+ jer tada otvaras lvl 3 rune , ako ti se bas ne svida kako ti odgovaraju forumasi rado cu prihvatit tvoje poruke u inboxu i odgovorit {#}

EU West: slimyyy
16 godina
Blizek kaže...

Of Draven and Black Cleavers! ( s tim da Draven nije baš jak, al su zato Cleaveri OP na onima koji rade attack damage, kao što je Ashe )

I prefer bruisers with stackin' cleavers :D

Anzulolz kaže...
Tomek.Klc kaže...

Oprostite na pitanju. 

nemoj se obazirat na takve komentare , samo pricekaj forumase koji su ti zeljni pomoc i racionalno ti odgovorit , score ti je dosta dobar za pocetnika , heroje za pocetnike su ti dosta dobri amumu , ashe , master yi , annie bilo bi ti najbolje da kupis njih i da se ispraksiras , rune kupujes na lvl 20+ jer tada otvaras lvl 3 rune , ako ti se bas ne svida kako ti odgovaraju forumasi rado cu prihvatit tvoje poruke u inboxu i odgovorit {#}

Možeš i meni u pm pisati ako te nešto interesuje ^^ TIP: Harisa izbjegavaj {#}

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma ne obazirem se previše na takve gluposti.

Samo me zasmetala bahatost za koju misle da je opravdana zato što oni igraju 24/7 i svaku rundu imaju 40+ killova.

Imam Master Yia ali mi je nekako puno lakše igrati sa Ashe, i imam puno bolji score, tako da ostajem trenutno pri njoj. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Samo me zasmetala bahatost za koju misle da je opravdana zato što oni igraju 24/7 i svaku rundu imaju 40+ killova.

Imam Master Yia ali mi je nekako puno lakše igrati sa Ashe, i imam puno bolji score, tako da ostajem trenutno pri njoj. 

Master Yi ti je dosta lagan za igrat
Ashe je OP kad se nafida tak da ono, isto ti dođe :D samo polako, moraš razmišljaat:)) kad se nafidaš onda kreneš glavom bez obzira :D 

16 godina
Tomek.Klc kaže...

Mah, zahebi ih {#}

Btw, što se tiče tih početnih champova

Master Yi ti može biti AP mid ili AD jungle, Ashe ti je ad carry, Amumu ti je tank jungler, soraka i nunu su supportovi (nunu može ići i jungle ili ap solo top). Ne sjećam  se šta je još od tih početničkih champova, ali eto ako si se vezao za ashe onda će ti vjerovatno odgovarati champovi tipa Caitlyn, Miss Fortune i tako to {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice