League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.448.084
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
League Of Legends

JIZZ JIZZ JIZZ JIZZ

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
7 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako je samo Diana dobra sa novim itemima ovo je za nepovjerovati,ovakav otprilike build je zakon po potrebi uzeti mercs ili zamijeniti  Liandry's Torment za novi DFG,have fun.

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

Dali se za silver medalju dobiva Jana skin?

Pitam jer je moj frend imo silver a dobio janin skin, a ja ne.

I el je i vama bugan oracle? Nemogu ga kupit kad imam full bag od ovog zadnjeg patcha.

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

JIZZ JIZZ JIZZ JIZZ

Ja mislim da sam ja jedini kojem se skin nesviđa toliko. Kad mu vidim onu guzicu izgleda ko neka robo pčela...

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Novi patch usra cilu igru.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
13 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

fali mi 25RP-a za skin , posla san supportu poruku i ovu sliku , identicne su slike zar ne? {#}

EU West: slimyyy

16 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Upravo sam napravio update na najnoviji patch. I nakon champion selecta mi se pojavi logo ko inače da će ući u loading screen, al ne uđe nego ostane na logo-u.
Jel se još nekome ovo događa i ima li tko ikakvo rješenje?
{#} 

e.BugaTeam @ebugateam.vacau.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Novi Nocturne odličan, već imam jedan skin za njega, namjeravao sam si nabaviti i taj novi, međutim trenutno se nema novaca i za to i za božićnu rasprodaju pa ću radije malo pričekati, inače, jako dobro izgleda :)

@Fixcar, prvi puta čujem za to, na forumima nisam vidio ništa slično, a meni radi normalno, bez ikakvih grešaka

EDIT: probaj resetirat komp, nekad zna zezati onaj ''maestro'' problem, možda je nešto slično tome

jedino što me zanima, jel tko osim mene ima FPS dropove sad na novom patchu, updateao sam drivere za grafu, čak i adobe air client, no još uvijek ista stvar, izgleda da je zbog novog shopa/huda igra bugovita, čak se osjeti neki mini lag kad stisnem P za shop, valjda će riot popraviti to uskoro :/

i još jedno pitanje, vidio sam da je omogućeno mobilno plaćanje za RP, jel netko probao, jer meni se pojavi samo bijela pozadina i ne miče nigdje, dok sa paypalom funkcionira ok?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 21:21 (Krch_os).

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
League Of Legends

Nema problema s novom verzijom, dapače. čak mi je i fluidnije na laptopu. Više FPS-a imam (sad lockano skoro 60).

HUD mi se pomalo i sviđa čak, ali shop mi je nespretniji od starog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends
League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 21:49 (null).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Krch_os kaže...

Novi Nocturne odličan, već imam jedan skin za njega, namjeravao sam si nabaviti i taj novi, međutim trenutno se nema novaca i za to i za božićnu rasprodaju pa ću radije malo pričekati, inače, jako dobro izgleda :)

@Fixcar, prvi puta čujem za to, na forumima nisam vidio ništa slično, a meni radi normalno, bez ikakvih grešaka

EDIT: probaj resetirat komp, nekad zna zezati onaj ''maestro'' problem, možda je nešto slično tome

jedino što me zanima, jel tko osim mene ima FPS dropove sad na novom patchu, updateao sam drivere za grafu, čak i adobe air client, no još uvijek ista stvar, izgleda da je zbog novog shopa/huda igra bugovita, čak se osjeti neki mini lag kad stisnem P za shop, valjda će riot popraviti to uskoro :/

i još jedno pitanje, vidio sam da je omogućeno mobilno plaćanje za RP, jel netko probao, jer meni se pojavi samo bijela pozadina i ne miče nigdje, dok sa paypalom funkcionira ok?

Isti problem .. 

S 90 fps na maxanim detaljima na 35 fps s bilo kojim settingsima , ulazak u shop freeza igru jedno 5 sekundi i cesti crashevi.

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
17 godina
neaktivan
League Of Legends

meni se novi patch čini super. Kad sam prvi put danas igrao sve mi je onako bilo čudno, ko da igram novu igru :D. Al treba sam malo vremena da se navikneš. Najviše mi se sviđaju novi support itemi i masterisi za supporte, baš daje dosta mogučnosti a ne da se stalno ide isti build ko i uvijek. I nemogu nikak odlučit kaj je bolje PD il sword of divine :D hehe. U suštini patch je super,sam treba vremena da se ljudi naviknu. Jedini problem mi se čine premali font i onaj ap item liandry torment mi se čini malo prejak (možda sam u krivu).

lol [eu]east: Xz0mbieX

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

BTW.

Ima tko da daje za free acc da igram. Nije bitan ELO ni regija ni skinovi, bitno je da je 30 lvl, ima oko 20 champa i možda koji rune page napunjen

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 21:50 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

meni isto zalaga kad kliknem na shop i fps mi je duplo manji nego prije, izgled shopa mi je prije bia bolji, novi itemi su super, dobro je došlo malo novosti u igru, onaj runaans hurricane je op, pasivna od cait računa 3 hita, varus stacka blight,  nisam provjeria proca li sheen,  reduca li sa bc-om  armor svim targetima.,koristi li corkijevu pasivnu i w od mf, puca li luluin pixie na 3 mete, ispaljuje li sona 3 power chorda

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f3e9c6f041a3929913942

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Blago se vama,ja s lousy internet i laptopom koji datira iz vremena kad je Dennis Ritchie pisao C,

nemogu ništa pokrenut osim blaženog Spider Solitera,dok radim Matematiku 1...

Probam taj patch čim stignem doma,čujem da ima dosta novih itema,i da mi je Danica

postala OP,ništa čudno za nju.
Nego jeli se nešto drastično promjenio gameplay za junglere,

item buildovi za carry-e i tako? 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 22:42 (pandza94).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Patch mi se sviđa ali isto problem kao što je kolega gore rekao kad udjem u shop igra zasteka, fps osao sa nekih 120-140 na 60 .. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
18 godina
League Of Legends

Također FPS dropove imam, to jest konstantno je na 30, 35 fpsa, dok mi prije nije išlo ispod 45,50.

Novi hud mi se baš dopada, dok shop je malo nespretan, kad ideš sve iteme gledati, al valjda se bumo navikli.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 22:38 (tommy2103).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ja nemam problema sa fps,odnosno stucanjem igre ali cudno mi je to sto mi je fps prije bio oko 250-300,sada oko 150

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Nisam vjerovao da je moguće, ali eto i to se dogodilo http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/14a5ms/iwilldominate_banned_from_league_of_legends/c7b8mmq

Jedan od komentara na surr@20 -- ''IWillSpectate'' {#}

Locodoco napustio CLG...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Morgotth kaže...

Nisam vjerovao da je moguće, ali eto i to se dogodilo http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/14a5ms/iwilldominate_banned_from_league_of_legends/c7b8mmq

Jedan od komentara na surr@20 -- ''IWillSpectate'' {#}

Locodoco napustio CLG...

Očekivano...doduše mislio sam da će izdržati još koji tjedan, ali eto.

two camels in a tiny car
16 godina
League Of Legends

Znaci Slimyyy i ja trazimo 8 igraca koji bi sutra(tj danas) popodne/navecer igrali s nama prijateljski mec-dva.. Zasto? Zato jel nas zanima ko je bolji mid laner..

Btw: Ako u sobi imate malu djecu i/ili osobe slabijeg srcanog stanja recite im da ne gledaju taj mec posto ce bit neprimjerenih scena tucnjave i silovanja jednog kanarinca..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni je generalno dobro legao novi patch.

Hud je ok, shop je bolji, jedino mi fale recommended itemi u obliku u kojem su prije bili.

FPS i dalje ide oko 200, pa pada na 100 u gužvi.

E da, scoreboard mi se ne sviđa...

I Eve s onom upgrejdanom Haunting guise je op :)

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Na koju foru vam je toliki FPS?

Mislim, oko pohvata 25.

Moja konfiguracija se nalazi pod Moje Računalo, a FPS mi nikada ne prelazi preko 60, nitai ne pada. Jednostavno, lockano je na 60 FPS. I ako stavim i benchmark, i stable, ne miče se s tih 60 nikako :D

EDIT: Vertical Vsync..

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 0:58 (X-Plosiv).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Mislim, oko pohvata 25.

Moja konfiguracija se nalazi pod Moje Računalo, a FPS mi nikada ne prelazi preko 60, nitai ne pada. Jednostavno, lockano je na 60 FPS. I ako stavim i benchmark, i stable, ne miče se s tih 60 nikako :D

Možda ti je upaljen vsync?

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
16 godina
Don Strongtoni kaže...

Znaci Slimyyy i ja trazimo 8 igraca koji bi sutra(tj danas) popodne/navecer igrali s nama prijateljski mec-dva.. Zasto? Zato jel nas zanima ko je bolji mid laner..

Btw: Ako u sobi imate malu djecu i/ili osobe slabijeg srcanog stanja recite im da ne gledaju taj mec posto ce bit neprimjerenih scena tucnjave i silovanja jednog kanarinca..

Preseravanje je počelo! Bit ću ja tu navečer, oko 9, 10 i popodne od 14:30 do 17:00

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 1:13 (BannedOnThisForum).
14 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
X-Plosiv kaže...

Mislim, oko pohvata 25.

Možda ti je upaljen vsync?

Yeah, editirao sam bio post...da li se uopće isplati micati ga, ili je bolje da ostane ovako na 60 locked?

15 godina

Kog kupit

16 Ahri
10 Fizz
18 godina

Don Strongtoni kaže...

Ja bum dostupan oko deset navečer, pa zovite ak bu trebalo.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 10:40 (tommy2103).
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Don Strongtoni kaže...

Ja bum dostupan oko deset navečer, pa zovite ak bu trebalo.

Evo ja ću bit dostupan na svom west accountu ( nick zasad ) oko 9 navečer, pa mogu zaigrati.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Amo sad svi spam da ce te bit tu u 9 sati navecer. Imate privatne poruke.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice