League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.515.755
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
Re: League Of Legends
Keiichi kaže...
Bwhahah najbolji counterpick heima mi je syndra hahah on stavi turret ja ga bacim xD uvijek krepavam od smijeha dok to radim xD

Da,syndra je i meni zadavala problema kad sam heima ucio,neke znam zeznut kad bjezim s malo helta ona me ganja med turrete healam se i flasham natrag kod turreta iza nje,ako treba i zhonyu iskoristim sto je item ko stvoren za heimera :D

Ali da u early gameu me syndra jebe :/

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Heimer ti se na ovim LVLima možda čini vrlo snažnim ali vidjet ćeš da je poslije samo "situational pick".

two camels in a tiny car

0 0 hvala 0
15 godina
BannedOnThisForum kaže...
Ferritin kaže...

Kako dobijem onaj srebrni okvir kada igram 3vs3 normal?

Evo odigrao sam od kraja sezpne barem jedno 20ak gameova i opet nemam taj okvir... Ali kad igram 3vs3 ranked, onda ga imam?! Ne kuzim na koju foru se to dodjeljuje.

To srebro sam osvojio na Ranked Team 3vs3.

P.S. Na dominonu ga isto nema. Nikad ne igram 5v5, pa ne znam da li mi se tamo pokazuje.

To vrijedi samo za season 2 elo.

Ne razumijem.

Pa ja jesam na kraju Season 2 imo silver ELO... o.O

Op Op Op Gangnam Style!!
15 godina
neaktivan
kazo26 kaže...

Hello Summoner,

I am sorry to inform you that the information you have provided me with does not allow me to safely confirm the ownership of this account. At this stage I welcome you to provide me with any piece of information you believe may help me with this process.

I am deeply sorry for any inconvenience this is causing you and I hope you can appreciate our efforts in preventing potential account theft. I remain at your service and if you happen to have more information at hand do not hesitate to let me know.

I STA SAD ? :(

Sto bi mi sad trebali? Sam si kriv, izgubio si acc, slijedeci put nebudi naivan. I da, nece ti ga nikad vratit pogotovo kad mislis da je IP adresa, broj influence pointsa. Vjerovatno imas sve infoe, no nisi bas sposoban ili nerazumijes engleski. Dao bog da ti ga nikad ne vrate, jer obozavam glupe ljude koji klikaju na (free.millionriotpointzzzzzfreeskins.virus.org) reffere. GET OVER IT!!!!!!
Trejdam SC2 za WoW gametime
15 godina
Ferritin kaže...
Ferritin kaže...

Kako dobijem onaj srebrni okvir kada igram 3vs3 normal?

Evo odigrao sam od kraja sezpne barem jedno 20ak gameova i opet nemam taj okvir... Ali kad igram 3vs3 ranked, onda ga imam?! Ne kuzim na koju foru se to dodjeljuje.

To srebro sam osvojio na Ranked Team 3vs3.

P.S. Na dominonu ga isto nema. Nikad ne igram 5v5, pa ne znam da li mi se tamo pokazuje.

To vrijedi samo za season 2 elo.

Ne razumijem.

Pa ja jesam na kraju Season 2 imo silver ELO... o.O

Ako si u ranked 3 v 3 imao silver onda ce ti se samo i na 3 v 3 pokazati . U SR ti bude border  iz solo queue.

What do you say to turning the world upside down with me ?!!- Gol D.Roger
15 godina
hari85 kaže...

Ako si u ranked 3 v 3 imao silver onda ce ti se samo i na 3 v 3 pokazati . U SR ti bude border  iz solo queue.

Da, ali meni samo na Ranked 3v3 to pokazuje, ne i na normal gameu.

Op Op Op Gangnam Style!!
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima netko možda da mi kaže nešto više o Fizzu? Izgleda mi tako OP lik da je to nevjerojatno, općenito kada god ga gledam zadivi me, rijetko vidim da je neki fizz totalni debil. Znam da ovisi o champu, ali samo kretanje i dmg mi se čini stvarno jaok na njemu.

Inače, uspio sam spušiti 5 partija za redom nakon 5 pobijeđenih...jungle dc 10 min napočetku igre, lik instalocka u queue i javi se u igri i kaže da je morao ići na wc pa da mu se nije dalo dogovarati, itd. itd. :D otišao u ranked, pobijedi iako sam igroa šugavo (kada mi ne ide par dana, onda je bolje da izgasim igru) i trenutačno sam na 10-0 s njom {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fiz je OP djubre xD gap closer , untargetable, knock up + shitloads of damage s w i jos ima dmg overtime :3

ja osobno uvik spusim protiv njega na laneu :( iritantan champ :(
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
12 godina
neaktivan
League Of Legends

napokon mislio da cu imat savrsen match history sa 10 winova i dode nasa irelia zadnji game i pocne trollat jer joj je ovaj s bottoma rekao da ce izgubit top jer igra vs olafa :(

so sad right now :(

so sad :( so sad :(
Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: NinjEEEk

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends
Vrijeme je za jedan brkati fun kup! 3on3 Proving Grounds, samo brkati championi :) Zabavite se s nama u subotu. http://www.esl.eu/hr/lol/news/209339/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

lee sin free week {#}

http://i.imgur.com/W2keG.gif

EU West: slimyyy

13 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

ako ima tko kakav profil preko 70 winova neka mi se javi privatnom porukom :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Jbg ovisi od heima do heima

Opcenito su pusheri endgame bitni i kolko sam ja gejmova okreno s njim u nasu korist

A i sladak ni je xD

Eo malo mojih scoreova neradi mi tipka za print screen na laptopu :/

Imaš aplikaciju Snipping Tool koja dođe uz windows 7 (pretpostavljam da ga koristiš zbog pointera)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Ferritin kaže...
hari85 kaže...

Zar je toliko i bitno? Silver elo uopšte nije ništa impresivno i stidim se svog silver bordera u riftu.

15 godina
Ferritin kaže...
hari85 kaže...

Zar je toliko i bitno? Silver elo uopšte nije ništa impresivno i stidim se svog silver bordera u riftu.

zato su neki ponosni na svoj gold border i janna skin {#}

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
15 godina
Ferritin kaže...
hari85 kaže...

Pa ako tebi nije bitno sta te briga...

Uostalom samo pitam jer bilo bi vec vrijeme da i ja dobijem ako i ostali imaju.

Op Op Op Gangnam Style!!
15 godina
League Of Legends
Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Opcenito su pusheri endgame bitni i kolko sam ja gejmova okreno s njim u nasu korist

A i sladak ni je xD

Ev jedan savjet : Pocni rabit Print Screen tipku, iznad inserta ti je vecinom(na tipkovnici) .

Kada stisnes to jednostavno ti napravi Screen Shoot i onda ga samo zaljepis u paint(inace najlaksi alat za radjenje takvih sitnica,mozes i PS al on dosta vuce memorije tako da nepreporucam jer je nepotrebno)  i odrezes nepotrebne djelove i postas.

Puno ce ti bolje bit nego da s mobom/foticem slikas svoj ekran ;)

SRY ZA OUT OF TOPIC AL SAMO HOCU COVJEKU POMOC.

EDIT:Malo mi je glupo sto se samo na eu n&e odrzavaju hrvatski turniri. Cuo sam da kao nesto riot srao da west nije nas server pa da nece sponzorirat... a sad nezz el je to istina.

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 19:17 (Tkalle).
15 godina
Tkalle kaže...
maks0806 kaže...

A i sladak ni je xD

Bar procitaj kaj je napiso..

Da ti odg na edit, je, istina je i upravu je Riot..

A ti koji slikas s mobom skini si xfire ili fraps da se ne brukas..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
14 godina
neaktivan

Mislis da se meni cita? xD

Ugl tnx na informaciji . Ah mislim i je malo upravu al jbg mi se svi prebacili a ko bi lud davo 2.8k(ak se ne varam) rp-a za prelazak opet o.O

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako se prebacim na West, dali mi ostaje isti elo koji sam imao na eastu?

vorpen

0 0 hvala 0
14 godina

Da, ostaje ti.

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // Apple♥
16 godina
neaktivan
null kaže...

Vrati li ti taj acc više {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends
[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
null kaže...

Vrati li ti taj acc više {#}

jebe me riot, jos k tome odgovoraju svakih 24 sata... nadam se da bu zutra s tim gotovo.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
17 godina
League Of Legends

Jao, kroz 2,3 godine ke igram LoL, ovo još nisam doživel do sad :D

Znači igram mid sa Diannom, score, 1:1 protiv Fizza, top jax, bot cait i leona, i oba dva izgube prvi toranj prije mene, naš jungler je bio invadean od Lee sina i zaostajao dosta, i sad dođe do team fighta, ja dobijem jedan kill, i svi se razbježali i ostao ja protiv Eza, i lik na 10 % hpa počen bježat a ja na nekih 30%, i uspio je napraviti dosta razmaka, tak da sam promašio Q, malo sam fulal istina, al bio je tak predaleko, i sad ovi 4 lika počnu me vrijeđati ko najvećeg idiota, i svi lijepo sjede kod nexusa i neće igrati, Leona se još zaletavala da feeda, namjerno :D I normalno izgubili,

A pazi sad, njihov tryna se onda hvali kao : Under 20 min, gg hehe  lol, jako teško postići kad niko ne brani niš {#}

Ajme, kakvih ljudi ima xd, to nisam očekival nakon jedne,dvije greške zamisli, svakom se desi, a nebi niš reko da su zadržali svoje lane bar, meh

sto ljudi sto čudi :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 22:31 (tommy2103).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Iceland skoro dobio CLG.EU, likovi su sjajno odigrali i platili danak neiskustvu i tome što nisu proovi... ali za sada po meni najbolji game IPL-a... sada igraju M5 vs TPA, da vidimo kako će to proći.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

A pazi sad, njihov tryna se onda hvali kao : Under 20 min, gg hehe  lol, jako teško postići kad niko ne brani niš {#}

Ajme, kakvih ljudi ima xd, to nisam očekival nakon jedne,dvije greške zamisli, svakom se desi, a nebi niš reko da su zadržali svoje lane bar, meh

sto ljudi sto čudi :D 

My right arm is alot stronger than my left arm!{#}

OT:Imam oko 150-tak gameova u rankedu,i mislim da sam vidio

jedanput Tryndamere u igri,a njega igram kad im tim nema CC,i

obično bude GG do 20minute,pogotovo s novim masterisima će postat

OP,slijedi još jedna Penta s njim!{#}

WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 0:02 (pandza94).
14 godina

Dobili se rp-evi tj kupili pa koji twisted i koji i irelia skin preporučate

15 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Dobili se rp-evi tj kupili pa koji twisted i koji i irelia skin preporučate

Sta meni preporucujute da danas jedem burek,pizzu ili ipak mozda cevape?(koji god odgovor da mi date uzeti cu ono sto mi se najvise jede u ovom slucaju  svida)

Ffs uzmi si jednostavno onaj koji se tebi najvise svida...

LoL-scarface797(EU-West)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice