Dečki, imate dve opcije: a)team ranked ili b)igrati iza ponoći
Obično deca igraju tam negdje do 21-22h, poslije toga ostanu samo ovi zagriženi frikovi. Ako ništa drugo, bar će biti manji postotak AFK :)
Obično deca igraju tam negdje do 21-22h, poslije toga ostanu samo ovi zagriženi frikovi. Ako ništa drugo, bar će biti manji postotak AFK :)
Hm? Sad sam sa starijim slimyyy-jem igrao 2 rankeda duo, nisu bila dječica, sad su u školi.
nije problem ura u kojoj se igra , ka sta je reka mushroom , na ovome elo-u su svi ljubazni i sve to skupa , ima jedan game di smo igrali i nasa diana rekla "good luck guys & have fun , don't rage" i nakon 10 minuti nas je top lane izgubia solo i ona je pocela HC rage , all chattat i slicne stvari , najveci problem je jungla , mushroom je to napisa ali je rage-a vjerojatno u ton trenutku tad smo izgubili 2 game-a zaredon , o cemo san pocea pricat je da na ovome elo-u skoro niko ne maina jungle ili jednostavno nije toliko dobar , odigra san oko 20-ak gameova sa njin i uvik smo bot lane , niti jedanput nije bilo - jungler dode , dobijemo kill-dva otide sa lanea i GG , ne nego su se dogadali gameovi di su "forsirani" gankovi , ward je u brushu zna nas jungler , i znaju da je nas jungler tu , ali ne triba se ic! jer nije on gubia vrime da dode do bot lane-a , pa ajmo turret dive i onda ako uspijes pobic od njihovog mida i junglera neka te sa sricon , 2 najdraza u tih 20 gameova su mi cho'gath koji je dosa jedanput gankat bot lane i vayne je dobila prvo 3 assista jer smo svi umrli , drugi gank dosa je i napravila je triple kill , e tad je top lane pocea flame-at kako san ja los itd itd , a drugi game je skarner koji je sa 3-0-1 prvi item uzea sunfire cape , bez gold per/10 ili oracle cak , shurelia , aegis ko je jos vidia uzimat ka jungler sunfire cape rush ftw , neznan za vas ali kad ja se nemogu smirit kad mi neko konstatno govori "this adc so bad " tako njih 2-3 u all chattu , puknen u iston trenu , a najgora stvar je sta oni ne zele da in se objasni i nemaju argumenata , ni neznaju kako objasnit taj moj "fail" , ja iskreno mislin da postoji elo hell , jer cesto igran na accountovima od 800-1600 , a to sta se desava tu je nesto jedinstveno
2 najdraza u tih 20 gameova su mi cho'gath koji je dosa jedanput gankat bot lane i vayne je dobila prvo 3 assista jer smo svi umrli , drugi gank dosa je i napravila je triple kill , e tad je top lane pocea flame-at kako san ja los itd itd
I na kraju smo jedva pobijedili.
Istina sto kolega kaze, kad sam taj dan izgubio dvije zaredom, frendovi su mi rekli da neigram vise ranked, no ja sam igrao još 6 taj dan, i sve sam izgubio. Kad izgubite par zaredom izbjegavajte ranked, jer ste vjerovatno naživcirani, iscrpljeni, te će te samo još više ella izgubit.
Ma ne živciram se. Sada izgubio s Ireliom jer je naš Jarvan failao non stop i dao im nekih 6 killeva u 4 minute. Rekao je da ne zna što mu je, jbg..desi se. Idem sada odraditi posao koji sat-dva, pa se vratiti i odigrati još koju. Sada igram za užitak.
Pitanje, imam GOLD ELO i sada sam na 1390...da li će mi nestati gold elo ako kojim slučajem padnem na 1300 ili? kako to funkcionira?
Počnem se jako živcirati kada ja radim greške, ali ono, radim ih, ali ne toliko često..
Ma ne živciram se. Sada izgubio s Ireliom jer je naš Jarvan failao non stop i dao im nekih 6 killeva u 4 minute. Rekao je da ne zna što mu je, jbg..desi se. Idem sada odraditi posao koji sat-dva, pa se vratiti i odigrati još koju. Sada igram za užitak.
Pitanje, imam GOLD ELO i sada sam na 1390...da li će mi nestati gold elo ako kojim slučajem padnem na 1300 ili? kako to funkcionira?
Jedno je jedan game u kojem neko faila, jbga svakom se desi, ipak smo ljudi, al problem je kad se to namjerno radi..
I ostat ce.. To je max elo do kojeg si doso, on ce se jedino promjenit ako budes imo vise ELO-a, a ne manje..
Dobar dan svima. Zanima me kako kupit rp preko SMS/mobile. Isao sam na puraches RP i stisnem na mobile pay i nis mi neotvara nemam cak ni ponudu koliko rp zelim kupiti? zasto je to tako?
Ne radi na balkanu.
Radi za Sloveniju, ali to očito nije Balkan. :D
Kako mogu kupiti RP-eve, znači odem u PBZ kupim visa electron karticu odem u lol client upisem broj kartice i to je to?
Neko na forumu ima nick g0ran na eastu? Prijatelj mi je poslao replay star par dana iz ranked 5v5, igrao je protiv g0ran, moutzZ, ELECTROSTYYLLEEE, FL4RE i Ab1gor.
Jel istina ? ;)
Ok skužili smo i nije niti malo zanimljivo.
Odi skupljat kamenčiće po plaži ili tako nešto..Nađi si život
Jedno je jedan game u kojem neko faila, jbga svakom se desi, ipak smo ljudi, al problem je kad se to namjerno radi..
I ostat ce.. To je max elo do kojeg si doso, on ce se jedino promjenit ako budes imo vise ELO-a, a ne manje..
Izvrsno, znati gold elo mi ostaje do S4
sad aje vrijeme da idem na gornji dio :D
Kakvih s4? Ostaje ti tako do pocetka s3 pa ce se vratiti na stari sistem sve do cirka mjesec dana prije kraja s3.
Not so fast.
Trenutni elo će ti biti top elo kad završi preseason.
Znači, current ELO, s tim elom krećem u S3...okie :)
Sedam puta za redom neko leava u que i to kad se sve bana i picka.....
I sad dopadnem sa rusima...
Sedam puta za redom neko leava u que i to kad se sve bana i picka.....
I sad dopadnem sa rusima...
That's called bad luck.
Evo decki i cure .. jedan LAN turnir iz LoL-a..
sav info na http://goo.gl/1PD2z
Egon ce se obradovati
Jep jos kada bi ponistili onaj nerf na Q bilo bi odlicno ^^
@Toni a kako se treba jungler igrati,ako idemo dive na 3 lvl-u ja poginem ali zato npr. moj top dobije kill to je odlicno i tako trebati igrati junglera,jer neces ti carryati game sa junglerom(u normalnim uvjetima),nego trebas pomoci svojim laneovima da se razviju,npr lvl3 tower dive ja i protivnciki top poginemo moj top dobije kill=
Ja sam dobio asssit
Moj top je dobio kill,vise farma i expa,dok njihov top gubi exp i farm,veoma jednostavno,no nazalost vecina tako ne igra.
Egon ce se obradovati
Jep jos kada bi ponistili onaj nerf na Q bilo bi odlicno ^^
@Toni a kako se treba jungler igrati,ako idemo dive na 3 lvl-u ja poginem ali zato npr. moj top dobije kill to je odlicno i tako trebati igrati junglera,jer neces ti carryati game sa junglerom(u normalnim uvjetima),nego trebas pomoci svojim laneovima da se razviju,npr lvl3 tower dive ja i protivnciki top poginemo moj top dobije kill=
Ja sam dobio asssit
Moj top je dobio kill,vise farma i expa,dok njihov top gubi exp i farm,veoma jednostavno,no nazalost vecina tako ne igra.
nerazumis se u logiku junglera i postupaka sta tribaju radit to vjerojatno cili forum vec zna ako je njihov protivnik prikovan za tower , to znaci da ima svakakvu kontrolu nad njim i da ako nema tipa full ad rune last hittove ce gubit , nikad ama bas nikad nije dobro da se trade top za junglera , pogotovo ako ti prvi umres i ne dobijes XP za to , ka 1. ti ces izgubit dosta XP-a , 2. njihov top ce dobit kill koji se moga izbjec , nego rade napravi map pressure , pokazi mu da si tu , wardaj , uzmi oracle , i budi konstatno na njihovon lane-u ako vec zelis shutdownat taj lane , ti si previse neiskusan ka jungler , a pises ka da ga mainas , ti tvoji dive-ovi u 90% zavrse da jedino ti umres
Jel istina ? ;)
Ok prvo sam pao na foru, ali ipak sere*
Da si mu haksnuo acc već bi bilo sranja po redditu i na sk stranici, a ironija je što sk prodaje zaštitu accova, tj ala antivirus.
Da si mu haksnuo acc, igrao bi na njemu, a ne ulogirao i slikao acc kao neka fb whore.
Iskreno ne vjerujem ti, da si mu haksnuo acc bila bi njemu drugačija match historija, evo izazivam te! Feedaj sa Jannom smite/revive 10 igara pa ću povjerovati da si ti, dotad u mojoj bilježnici si slinavac wanna be hax0r iz neke žnj škole koji prodaje takve forima kretenima u svom društvu. Mojih par lipa.
Ja sam dobio asssit
Dati kill protivniku nikad nije dobro, pogotovo na takom malom lvlu i jos ces izgubit blue/red..
Ostalo ti je Duje objasnio, nema potrebe da ponavljam.. Samo mogu nadodat da ako umres ostavljas svoj jungle protivnickom i ostavljas ostale laneove bez "straha" da ces se od nekud pojavit.. Tako da za jedan lane mozes izgubit ostala 2 i dat velku prednost njihovom jungleru ako je pametan..
Neki dobar build za Ireliu?
Jel istina ? ;)
Da si mu haksnuo acc već bi bilo sranja po redditu i na sk stranici, a ironija je što sk prodaje zaštitu accova, tj ala antivirus.
Da si mu haksnuo acc, igrao bi na njemu, a ne ulogirao i slikao acc kao neka fb whore.
Iskreno ne vjerujem ti, da si mu haksnuo acc bila bi njemu drugačija match historija, evo izazivam te! Feedaj sa Jannom smite/revive 10 igara pa ću povjerovati da si ti, dotad u mojoj bilježnici si slinavac wanna be hax0r iz neke žnj škole koji prodaje takve forima kretenima u svom društvu. Mojih par lipa.
Trashtalker.. u sljedecih par dana vidit ces samo 1 game sa jannom sa smite i revive.. problem?
Jel istina ? ;)
Trashtalker.. u sljedecih par dana vidit ces samo 1 game sa jannom sa smite i revive.. problem?
A što ako je lik neki frend od Kevina i sad tu trolla svih nas? Nije meni toliko čudan match history ( evo da mu je account haxan, zašto nebi bio haxan od nekog dobrog igrača? ) već to da nitko o tome na redditu ili bilo gdje drugdje ne priča. Lik je prvo stavio ovdje da je haxao account i odmah ste ga počeli vrijeđati ( = feedati trola ). Njemu i Kevinu je to postalo zabavno, pa su nastavili sa prcanjem.
My 2 cents.
EDIT: Nemojte mi govoriti da imam bujnu maštu. To i sam znam xD.
Top Elo ili Top rating se nemoze izgubiti,ako sada padnes i ispod 900 idalje ti je top rating 1520+ i na kraju sezone dobijas awardove za Gold Elo,anyway dont rage,relax i tak to xD
Jel istina ? ;)
Ma sigurno, a zašto ne 10, zar je previše za pro hax0ra poput tebe? Daj skini se s kompa i odi napraviti dz iz žnjatike, nema ti kruha od tog tvog haksanja