League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.521.462
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne mogu skontat što je to elo? Gdje da vidim koliko ja ima toga?

Mr.MojoRisin
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
kazo99 kaže...

Ne mogu skontat što je to elo? Gdje da vidim koliko ja ima toga?

Dobivas kad igras rankirane gameove, mozes vidit svoj elo na profilu ili na www.lolking.com

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: NinjEEEk
15 godina
neaktivan

aha, sad znam i zašto mi nije jasno, tek sam lvl 23 pa ne mogu igrati ranked. 

Mr.MojoRisin
14 godina
League Of Legends

Poslao zahtjev za deaktivaciju svojih accountova, čekam da se to riješi pa da sam gotov s lolom, nažalost ovo je jedini način, pokušao sam s prodajom, ali nije bilo zainteresiranih.

steam:hcplankton

0 10 hvala 0
15 godina
Keops kaže...

Poslao zahtjev za deaktivaciju svojih accountova, čekam da se to riješi pa da sam gotov s lolom, nažalost ovo je jedini način, pokušao sam s prodajom, ali nije bilo zainteresiranih.

Mogo si udjelit puku... {#}

Op Op Op Gangnam Style!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 22:20 (Ferritin).
13 godina
neaktivan
Keops kaže...

a da ostavis svoj account onakav kakav je? ne svacan zasto takve stvari ljudi rade 

EU West: slimyyy
16 godina
neaktivan
Keops kaže...

A umjesto da ih deaktiviraš kad već niko neće kupit, da nekome pokloniš?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
Keops kaže...

daj rade meni nego deaktivaciju dat cu ti ja 20 kn :D

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: NinjEEEk
14 godina
neaktivan
Keops kaže...

daj ga me ni da te carryjam, nemam nis za radit sad huehuehue

EUW. KaiseRxy EUNE:rudar
15 godina
League Of Legends

molim vas recite mi jel ovo normalno, ovaj picka ryzea kao adc, hem. to vidi i kaze ok i ja cu trollat i picka mid champa iako ga vec imamo, a lux je imala first pick i bana karthusa kojeg moze lako kontrirat, i vidi te im spellove {#}

dali ih mogu negdje prijavit da dobiju jbeni ban da vise ne za*ebavaju, sad moram cekat pola h zbog idiota koji nemogu normalno igrat igru

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
win4crazzy kaže...

molim vas recite mi jel ovo normalno, ovaj picka ryzea kao adc, hem. to vidi i kaze ok i ja cu trollat i picka mid champa iako ga vec imamo, a lux je imala first pick i bana karthusa kojeg moze lako kontrirat, i vidi te im spellove {#}

dali ih mogu negdje prijavit da dobiju jbeni ban da vise ne za*ebavaju, sad moram cekat pola h zbog idiota koji nemogu normalno igrat igru

Jedan prijedlog, kad dobiješ trollove u champ selectu nemoj uopće dodge, u 99% će on dodgat u zadnjoj sekundi, a i ako ne dodga, nikom ništa - lipo ga reporta tim i taj elo vratiš sljedeći game.

15 godina
MacTheBig kaže...
win4crazzy kaže...

Jedan prijedlog, kad dobiješ trollove u champ selectu nemoj uopće dodge, u 99% će on dodgat u zadnjoj sekundi, a i ako ne dodga, nikom ništa - lipo ga reporta tim i taj elo vratiš sljedeći game.

pustio sam ja i duze od zadnje sekunde al nitko nije htio pa sam ja, ne zelim ni pokusat igrat s takvim timom izgubim 15 eloa, a pitanje dali ih vratim sljedeci game

15 godina
win4crazzy kaže...

tebi i svima sličnima.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Elo hell postoji, a sastoji se od idiota junglera.

Whenever someone loses the lane they blame the jungler! Da, i treba, maloprije duo sa slinom na botu, 6 igara za redom sve što jungler radi:

ganka pa da enemy carry-ju kill

ostane na lane-u i uzima xp, krene backati pa prekine recall, pa tako par puta zaredom, dok ne ukrade level.

u najboljem je slučaju da nema ganka do 15-te minute, onda smo u manjim go*nima nego kad gankaju.

enemy jungler je UVIJEK tu, uvijek babysitta bot, zajedno sa enemy midom dok naš chilla na midu, već 10 igara zaredom.

na kraju svaki od tih junglera kaže "blame jungler", da, i treba je*ena govna flame-ati i sve kriviti njih, iz prostog razloga zato što nemaju 2 prsta mozga u glavi da smisle kada šta i kako uraditi

Svaki put, ali SVAKI put nastane ili kilometarska rasprava zašto neki grm nije wardan, zašto je ovo, zašto je ono. BILO JE KAKO JE BILO, ODJE*ITE. Jungler je zaje*ao i neželi to sebi da prizna, krivi ostale i počne s*ati cijeli game. To je taj sportski duh.

TL;DR
Elo hell postoji

Jungleri su idioti, i treba ih kriviti za sve.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 2:05 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
1 10 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Chill man,

Upravo sam imao Ezreala 8/2/1 na botu, ja na midu vs diana i sve je u redu..i onda naš top i jungler sjebu sve i izgubimo meč...pao sam s 1457 na 1411 zbog takvih stvari lol

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Chill man,

Upravo sam imao Ezreala 8/2/1 na botu, ja na midu vs diana i sve je u redu..i onda naš top i jungler sjebu sve i izgubimo meč...pao sam s 1457 na 1411 zbog takvih stvari lol

Ja sam sa 1493 na 1453.

16 godina
BannedOnThisForum kaže...

Ja sam sa 1493 na 1453.

evo ja u jednoj večeri sa 1500 na 1390, nemogu ti opisat koliko san noobova večeras vidija i kakvih sve igrača ima, pa to je za doživotni ban

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

Ja sam sa 1493 na 1453.

evo ja u jednoj večeri sa 1500 na 1390, nemogu ti opisat koliko san noobova večeras vidija i kakvih sve igrača ima, pa to je za doživotni ban

Upravo, katastrofa.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Meanwhile at 1200 ella. Ekipa me reporta jer sam uzeo Dariusa na topu, sva četvorica iz tima, bio first pick lol.

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bera kaže...

Meanwhile at 1200 ella. Ekipa me reporta jer sam uzeo Dariusa na topu, sva četvorica iz tima, bio first pick lol.

Ali tu je barem ok, već u champ selectu po njihovom razgovoru ti znaš da su loši, ali ovo je užas, ovdje su svi fini dobri, kad krene game takav fail i žestok flame krene da ne povjeruješ.

15 godina
neaktivan

Pričaj mi, prošli petak 9 loosa za redom -.- Ali ajde prvi put u životu ekipa preko vikenda je bila dobra, tako da sam ubrzo povratio elo.

15 godina
neaktivan

Whenever someone loses the lane they blame the jungler! Da, i treba, maloprije duo sa slinom na botu, 6 igara za redom sve što jungler radi:

ostane na lane-u i uzima xp, krene backati pa prekine recall, pa tako par puta zaredom, dok ne ukrade level.

u najboljem je slučaju da nema ganka do 15-te minute, onda smo u manjim go*nima nego kad gankaju.

enemy jungler je UVIJEK tu, uvijek babysitta bot, zajedno sa enemy midom dok naš chilla na midu, već 10 igara zaredom.

na kraju svaki od tih junglera kaže "blame jungler", da, i treba je*ena govna flame-ati i sve kriviti njih, iz prostog razloga zato što nemaju 2 prsta mozga u glavi da smisle kada šta i kako uraditi

Svaki put, ali SVAKI put nastane ili kilometarska rasprava zašto neki grm nije wardan, zašto je ovo, zašto je ono. BILO JE KAKO JE BILO, ODJE*ITE. Jungler je zaje*ao i neželi to sebi da prizna, krivi ostale i počne s*ati cijeli game. To je taj sportski duh.

TL;DR
Elo hell postoji

Downvoters gonna hate, niko ne kuži sarkazam lol

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
15 godina
X-Plosiv kaže...

Chill man,

Ja sam sa 1493 na 1453.

slimyyy kaže...

Ja sam sa 1493 na 1453.

Budite sretni, ja sam s 1500 na 1250

16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Chill man,

Ja sam sa 1493 na 1453.

slimyyy kaže...

Ovo ste već vjerojarno čuli ali svejedno ću to reći. NEMOJTE se živcirati oko toga. Ima dana kada će biti idiota u igri, svima ne samo vama. Najbolje je prestati igrati ranked taj dan ili uopće ne igrati LoL. Ja sam u S2 par puta tako dosao do 1500 i onda pao, nekad moja krivica nekad mog tima. Nakon igre probajte se prisjetiti sta je otišlo krivo u igri i tražite SVOJE greške (nekažem da ste loši igrači) i nastojite sami sebe poboljšati. Ako to uspijete elo će doći s vremenom.

Sve ovo što sam rekao je istina, kako znam? Bio sam 995 elo na kraju S1 i onda nesto vise od 1500 elo S2, samo zato sto sam radio ovo sto sam napisao. 

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Istina sto kolega kaze, kad sam taj dan izgubio dvije zaredom, frendovi su mi rekli da neigram vise ranked, no ja sam igrao još 6 taj dan, i sve sam izgubio. Kad izgubite par zaredom izbjegavajte ranked, jer ste vjerovatno naživcirani, iscrpljeni, te će te samo još više ella izgubit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

TL;DR
Elo hell postoji

Zato ti uzmi junglat i pokazi tim noobivima kako se to radi, gankaj u 20toj sekundi!

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
D3ViL kaže...

Zato ti uzmi junglat i pokazi tim noobivima kako se to radi, gankaj u 20toj sekundi!

Ma odma prvi gank lvl 3 tower dive full hp likove - scarface797 style Belji se

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Dobar dan svima. Zanima me kako kupit rp preko SMS/mobile. Isao sam na puraches RP i stisnem na mobile pay i nis mi neotvara nemam cak ni ponudu koliko rp zelim kupiti? zasto je to tako?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
D3ViL kaže...

Ma odma prvi gank lvl 3 tower dive full hp likove - scarface797 style Belji se

Lvl 6 nunu flash ult tower dive 100 hp Tristana and fail- Kaiserxy style

EUW. KaiseRxy EUNE:rudar
16 godina
neaktivan
filipmikovi kaže...

Dobar dan svima. Zanima me kako kupit rp preko SMS/mobile. Isao sam na puraches RP i stisnem na mobile pay i nis mi neotvara nemam cak ni ponudu koliko rp zelim kupiti? zasto je to tako?

Ne radi na balkanu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice