Ajmo ljudi koje novo ime ocete za "SK Kev1n"-a ??
kud bas njega...on mi se cini bas ok lik...
Ajmo ljudi koje novo ime ocete za "SK Kev1n"-a ??
kud bas njega...on mi se cini bas ok lik...
Vidim da vas dosta igra na west serveru...
igram na eastu, lvl sam 29, za dan-dva 30. imam oko 30 champova i pola rune pagea za adc.
jel se isplati sve to zapustiti i prijeci na west te pocet od nule? jel west toliko bolji od east kad vas tak puno tamo igra ili?
jer ima tko kakav viska profil......dosadno mi a za svoj profil sam trazio request od supporta za provaljen profil.....
nisam lopov ne brinite samo zelim igrat tih par dana ? :)
Vidim da vas dosta igra na west serveru...
igram na eastu, lvl sam 29, za dan-dva 30. imam oko 30 champova i pola rune pagea za adc.
jel se isplati sve to zapustiti i prijeci na west te pocet od nule? jel west toliko bolji od east kad vas tak puno tamo igra ili?
Prvo probaj nać nekog ko želi prijeć sa westa na east, pa će se možda htjet samo zamjeniti sa acc-ima (probaj na njuškalu), tako da ne "izgubiš" baš sve, iako, ako igraš sam, mislim da baš i nema smisla mjenjat server. Bitna je zabava.
Jaj
Uuuuu faco.
Jaj
Ovo je dokaz kako neki imaju totalno jadni život.
Jaj
Ovo je dokaz kako neki imaju totalno jadni život.
Pokazuje svoje hackerske skillove .
kako se izivciram danas :S imao sam dosad samo jednu ranked win, bez izgubljenih, i odem danas igrat i spusim odma dvije jer bot feeda :S prvu imam 7/0 sa lee sinom na topu, i idemo u teamfight a teemo (ad carry) samo gleda dok se nas 4 borimo protiv njih 5, i onda tako svaki teamfight, on 5 metara od nas al ne ulazi u teamfight, i spusimo, drugu alistar i graves tolko ufidaju ezreala da je imo infinity, trinity i bloodthirster u 23. minuti :S
No way, jel on to stvarno hakao ili je na pbe/drugom serveru napravio acc.?
Koliko otprilike vrijedi account sa 16 rune pagesa, 55 championa (Pulsefire Ezreal ostalih skinova nema bas ) . Čisto informativno me zanima
Jaj
Sad mu fidaj i spusti ga do 900 ella, pa neka onda trkelaju da ello hel ne postoji, pa nek se vadi iz gov*a
Dzabe mu to sve kad ce Riot u roku od 10min kad se ovaj javi vratiti account ..
Jaj
Sad mu fidaj i spusti ga do 900 ella, pa neka onda trkelaju da ello hel ne postoji, pa nek se vadi iz gov*a
Pa eto mucit ce se na tom elu , isto kao i svi oni Boosteri koji su bez problema dizali stotine accountova s takvim ratingom.
Jaj
Pa eto mucit ce se na tom elu , isto kao i svi oni Boosteri koji su bez problema dizali stotine accountova s takvim ratingom.
Btw neki dan izgubio 200 ella, 12 loosa za redom, taman sam bio pripremio omču i stolac.
No predomislio sam se, kupio sam Ireliu, evo mene opet na 1100, i nezaustavljiv sam, gazim ih kao ništa. Gold soon TM.
Btw neki dan izgubio 200 ella, 12 loosa za redom, taman sam bio pripremio omču i stolac.
No predomislio sam se, kupio sam Ireliu, evo mene opet na 1100, i nezaustavljiv sam, gazim ih kao ništa. Gold soon TM.
Napatit ćeš se ti za golda, ja evo guram, 2 wina mi fale.
Evo ja sam svoj i 2 frendova accounta dignuo na gold u tjedan dana, danas sam dobio i gold sa timom, ako mozes, mozes, ako ne idi dalje
ja nisam
ja nisam
I think we deserve something, two words I guess
ja nisam
Ban za elo boosting? :P
Btw: Crs razbio TSM 2-0, kako decki igraju *.*
ja nisam
thanks
Jel imate vi neki teamspeak server gdje se skupljate i igrate zajedno??
Pa imamo jednu sobu na ts3
IP: clgaming.net
soba: monarchy of roses
pw: scar7
pa tu kad se neko od nas dogovori da igra, dođemo
We play on EUW !
Ahem ...
We play on EUW !
Ahem ...
Ahem, oprostite.
ovaj sto mi je ukro acc......kaze da mu je to posao sa jednim svojim prijateljem i da imaju preko 200 acc-a.
reko je da je taj acc nemoguce vratiti zato sto su koristili neki hack: 1.Nema vise usernamea
2. Sve je izbrisano s profila
3. Sve je neutralizirano
jer je to sad istina...jer je to muguce ??
ovaj sto mi je ukro acc......kaze da mu je to posao sa jednim svojim prijateljem i da imaju preko 200 acc-a.
reko je da je taj acc nemoguce vratiti zato sto su koristili neki hack: 1.Nema vise usernamea
2. Sve je izbrisano s profila
3. Sve je neutralizirano
jer je to sad istina...jer je to muguce ??
Nije moguće, riot nije dao mogućnost brisanja accountova, samo čekaj da ti se support javi, vjerovatno neko derište koje nema neku inteligentniju izjavu A i da je imalo zreo ne bi provodio vrijeme kradući LoL accove
ok hvala