League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.489.317
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
FlyBoy kaže...
Bera kaže...

Paranoid ti si na eune serveru? Pretpostavljam jer vidim da je pojam "jungle" i "support" nepoznat u normall gejmovima.

Zar zbilja misliš da su na Eastu ljudi toliko nazadni da ne znaju metu? Daj mi molim te reci da ti zbilja to misliš, molim te!

Ovdje je problem što on ima -20 W/L ratio. Ja sam cca 20   gameova u plusu i svaki blind/draft imam i junglera i supporta.

Noob, ja sam za 120 {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

ova recenica govori zasto si u minusu , neman vise sta rec , ti nikad ne zelis prihvatit kad ti neko iskusniji kazi da si u krivu nego ga napadnes "vidi sebi nicka" , aj nek vidi tvoje buildove , daj mi pokazi svoj win ratio da vidimo koliko si pro" umisto da prihvatis i samo provas taj build sta ti je covik reka , ne tribas ga koristit svaki game 

To mi uvijek uradi kad mu nešto pošteno predložim....... Sjetite se samo dexy ili kako se već zvao, onaj što je igrao coda pa je ovdje došao da nas zajebava ^^

Bera kaže...
AmD kaže...

Zasad me dobro krenulo na rankedu ..  Zanima me koliko puta sad vrijedi ono za win kad dobijes dosta elo-a .. Ne znam tocno kako ide sistem.. Meni jos uvijek pise unranked .. Nisam izgubio ni jedan jos .. 4 wina

Ovako prvih 10 mečeva su tzv. practice, nakon 10 dobiješ rank, slijedećih 10 igara dobivaš po 40 ella( i gubiš isto), nakon toga 5 meča po 20 ella.

@xplosiv

W/L ratio ima utjecaja u tvojim normall gejmovima, sjećam se kad sam ja transferao acc sa eune( ok gejmovi) na west( gdje sam imao 0,0,0 ration) pfff užas....

@scarface

Zašto IE, on nikako neide na fioru. Fiora je zamišljena kao melee carry, no meele carryi nisi viable u igri, te se fiora može igrati samo solo top ili jungle s uspjehom, ie nije potreban, treba ju buildati kao tipičnog ad offtanka bruisera s malčice dmg.

1. Mercury/Must have šuze

2. Frozen Malet/ must have bruiser item

3.Bloodthirster/ steal life and kill everyone

4.Guardian Angel/Warmogs/Randuin/Thornmail. Ovisi o situaciji

5.Cleaver/zamjeniti late game s last whisperom

6.Phantom/ attack speed over 9999999

GA je must have na fiori, čak i ako si ti 30/0/40 stats (dobro, tad baš i ne). IE je viable, stronger the crits, stronger the dmg and heal. Tako da je tvoj argument hendikepiran.

slimyyy kaže...

kad smo kod easta i junglera, znan da je ovo uvik tabu tema i da se većina neće složit sa menon ali u svome dosadašnjen iskustvu ljudi na westu na elu oko 1400 (stotinjak više manje) su dosta informiraniji o meti i korisnosti heroja, spellova i itema nego ljudi na eastu na istome elu, evo jedan primjer, prijatelj mi ja da svoj acc na eastu da mogu igrat sa par prijatelja koji su još uvik tamo i iden ja igrat ranked, uzmen AD carrya i pickan ignite i flash i čin smo ušli u game dočeka me u chatu nešto ovako od moga supporta "WHY ON EARTH WOULD YOU PICK IGNITE ON AD CARRY" i tako on mene tu bar 1-2 minute ispituje zašto san ja takav noob da pickan ignite na ad carryu, a šta je najgore čovik uopće nije igra loše, igra je blitza i ima je odlične pullove ali eto jednostavno čovik nije informiran (ako se dobro sićan čak je reka da maina AD carrye), u istome gameu Irelia je na topu protiv Zeda i cilo vrime mu se u all chatu ruga jer je beskoristan zato šta njegov ulti radi manje dmg-a od karthusovog ultija, samo ću to reč...  kasnije oden na svoj main acc na westu i na sličnome (malo viši) elu je aspolutno drugačija priča, naravno ovo sad kažen nakon samo 5-6 odigranih uzastopnih partija na eastu pa 5-6 na westu, a nemoran ni spominjat poljake i našeg junglera (nesićan se koji je bija) koji je psova svima sve i svašta bez razloga doslovno, vodima 10 killeva, mid njemu uzme wraitha jednoga i ovaj počme flejmat, bilo je još takvih "sitnica" al nebitno... možda objektivno i nije velika razlika između easta i westa ali meni osobno ima razlike, pogotovo kad odigran par gameova na jednome pa odma na drugome serveru

Baš imate lošu sreću sa flame-ovima i ispitivanjem, i ti i brat. Danas je u duo q toliko puta bio flame-an da je nubina, ali im na kraju carry game. Sutra put do 1500, null, dižemo ti elo ^^

17 godina

Ugl. povlačim se iz rasprave o LoL-u na ovom forumu jer ne želim živcirati sebe, a očito druge previše živciram. Žao mi je da je tako jer sam mislio da tu ima i nekog zrelijeg, a ne da su svi prepotenti klinci (oni najgalsniji su za mene klinci) ali ok. Svatko ima pravo govoriti šta hoće ipak forum i je za to. Neću više sudjelovati jer nitko ne govori ništa konkretno (čast rijetkim izuzetcima) nego se svi samo hvale kako su super, a nitko drugi nevalja ili kako sam si sam kriv ako izgubim u timu od 4 feedera koji ne razumju engleski i nemoguće im je objasniti. Da skratim, ne ljutim se na nikoga niti me briga šta neko misli ali mi je zasmetalo da neki konstanto moraju pamotovati, a da ne mogu prihvatiti da neko drugi nešto kaže ili napravi. Uživajte i skupiti što veći ELO i što više pobjeda  {#}

16 godina
League Of Legends

a najzreliji su oni tihi koji ponizno prihvate tvoje mišljenje? :) prika neće se svi uvik složit sa tebon, a pogotovo ne ako je to nešto šta kažeš objektivno krivo, ja mislin da niko nije mislija ništa loše, u ovoj temi je uvik bilo "svađa" i prepucavanja ali uvik na razumljivoj i prijateljskoj razini {#}

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Ugl. povlačim se iz rasprave o LoL-u na ovom forumu jer ne želim živcirati sebe, a očito druge previše živciram. Žao mi je da je tako jer sam mislio da tu ima i nekog zrelijeg, a ne da su svi prepotenti klinci (oni najgalsniji su za mene klinci) ali ok. Svatko ima pravo govoriti šta hoće ipak forum i je za to. Neću više sudjelovati jer nitko ne govori ništa konkretno (čast rijetkim izuzetcima) nego se svi samo hvale kako su super, a nitko drugi nevalja ili kako sam si sam kriv ako izgubim u timu od 4 feedera koji ne razumju engleski i nemoguće im je objasniti. Da skratim, ne ljutim se na nikoga niti me briga šta neko misli ali mi je zasmetalo da neki konstanto moraju pamotovati, a da ne mogu prihvatiti da neko drugi nešto kaže ili napravi. Uživajte i skupiti što veći ELO i što više pobjeda {#}

Ček, ja ako imam raspravu s tobom o nekom buildu sam smatran klincem sa svojih 17 godina? Hm, zanimljivo, uredu, nemoj se vraćati, vjerovatno činiš i sebi i nama uslugu ako se već tako ponašaš.

slimyyy kaže...

a najzreliji su oni tihi koji ponizno prihvate tvoje mišljenje? :) prika neće se svi uvik složit sa tebon, a pogotovo ne ako je to nešto šta kažeš objektivno krivo, ja mislin da niko nije mislija ništa loše, u ovoj temi je uvik bilo "svađa" i prepucavanja ali uvik na razumljivoj i prijateljskoj razini {#}

Eh, i uvijek sve završi sa harisovim trollom u igri {#} (da ne zaboravimo beskonačno pričanje na skajpu/tsu)

16 godina
neaktivan
League Of Legends

U queue sam imao od ukupnih 10 igrača 9 lvl 30 i jednog lvl 25, matchmaking is broken, gg

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Evo u zadnje vrijeme sam počeo igrati top i skužio da mi dosta dobro ide, volim taj agresivniji snowballing stil top lanea ali je problem što nemam champova za top :D pa se premišljam između više njih..

2 Renekton
30 Irelia
1 Shyvana
1 Fiora
13 godina
slimyyy kaže...

ma najveći problem kod Fiore je to šta skoro pa i nema ulogu, najveći problem je njen ulti koji je užasno lako counterat

Da, dok sam se njubario po soloQ uvijek sam preferirao Fioru, no s vremenom čovjek shvati da taj champ uopće nije ni najmanje viable ni od koristi timu. 

Fuck me I'm famous.
15 godina
League Of Legends
Moj PC  
4 0 hvala 8
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Wow nisam znao da nešto takvo postoji, svaka čast onome tko je to napravio!

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
League Of Legends

jel se rating iz preseasona prebacuje u sljedecu sezonu... nemam pojma kak o funkcionira

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...

jel se rating iz preseasona prebacuje u sljedecu sezonu... nemam pojma kak o funkcionira

Što se tiče ratinga season 3 je već počela.

two camels in a tiny car
14 godina
neaktivan
marojekalina kaže...

Zed ili Lee sin za mid?

Nisam probao Zeda,ali sam s Lee Sinom sam imao dosta uspjeha. e-e-q-r-q combo daje izvrstan i mozda i malo ne ocekivani burst damage.Svaki put kada sam ga igrao dobio sam barem 1-2 killa na protivniku bez pomoci junglera. A zed ce ti sada uskoro biti free week pa ces ga moci probati
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Slimi i ja duo q, ~1450 elo, imamo olaf jungle pick, naš jax se pita zašto jungla olafom u stilu kao da li je to uopšte moguće. DAT ELO {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Game protiv nRated-a :P

1 0 hvala 0
14 godina

2500 elo :D

13 godina
neaktivan
League Of Legends

evo isplatilo se null-u sta mi je da account , u 2 dana 170 elo-a {#}

EU West: slimyyy

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

evo isplatilo se null-u sta mi je da account , u 2 dana 170 elo-a {#}

Još dan-dva i ja sam gold elo {#} <3

15 godina
League Of Legends

možete vi nastaviti..hmhmhm. Nije problem :D

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
null kaže...

Dokle hoćeš? {#}

15 godina
BannedOnThisForum kaže...
null kaže...

Dokle hoćeš? {#}

hmmm, pa budimo skromni, neki early diamond nebi škodil ali bum se i zadovoljil s platinum.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
15 godina
neaktivan

Eh, i uvijek sve završi sa harisovim trollom u igri {#} (da ne zaboravimo beskonačno pričanje na skajpu/tsu)

Te beskonačne, nezaboravne priče o nekom harisovom pijanom frendu u gaćama, to duboko disanje, taj smijeh koji te podsjeća na bolnicu za mentalne bolesnike i naravno nesmijemo zaboraviti bit ove priče... HUE HUE(continue trolling bros)

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 18:54 (entertainer).
16 godina
neaktivan
entertainer kaže...

Te beskonačne, nezaboravne priče o nekom harisovom pijanom frendu u gaćama, to duboko disanje, taj smijeh koji te podsjeća na bolnicu za mentalne bolesnike i naravno nesmijemo zaboraviti bit ove priče... HUE HUE(continue trolling bros)

Popi*dim svaki put. Upozorenje: svima koji nikad nisu igrali sa harisom dok su bili ujedno s njim i bilo kojoj vrsti audio konferencije, nemojte, ukoliko vam je život mio. {#}

14 godina
neaktivan
entertainer kaže...

Popi*dim svaki put. Upozorenje: svima koji nikad nisu igrali sa harisom dok su bili ujedno s njim i bilo kojoj vrsti audio konferencije, nemojte, ukoliko vam je život mio. {#}

Samo mute u chatu, pa vidite rage nakon toga HUEHUEHUE

Nego ko igra na cro4lolu danas?

tu sam pa se vidimo :)

EUW. KaiseRxy EUNE:rudar
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ah, kad bi bar ja i ovaj moj support našli trojicu hrvatića od vas da odemo nekad na taj cro4lol.. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ja mogu igrat AD carrya i iman prijatelja koji mid moze igrat
16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
ja mogu igrat AD carrya i iman prijatelja koji mid moze igrat

A ostatak?

16 godina

A ostatak?

reka si da imaš još supporta, znači fali nan još jedan

15 godina
League Of Legends

mogu ja s vama ako vam fali jos jedan, igram adc i supporta, mislim da ste po tom pitanju pokriveni ali mozda se mozemo nekako prilagodit

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

A ostatak?

reka si da imaš još supporta, znači fali nan još jedan

Uzmite hajru i dajte mu da igra rammusa {#}

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice