League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.489.505
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Bera kaže...

Paranoid ti si na eune serveru? Pretpostavljam jer vidim da je pojam "jungle" i "support" nepoznat u normall gejmovima.

Na kojem ti serveru igraš?

two camels in a tiny car
15 godina
League Of Legends

jel ima negdje taj W/L omjer za vidjeti na normalu?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Bego ajmo jedno važno pitanje.

1 Gothic Orianna
25 Bladecraft Orianna
I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pise ti kad zavrsis game
THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
17 godina
Bera kaže...

Paranoid ti si na eune serveru? Pretpostavljam jer vidim da je pojam "jungle" i "support" nepoznat u normall gejmovima.

Zašto bi itko na blind picku forsirao igrat junglera ili supporta? Btw nisam ja kriv zbog tolikog omjera poraza jer ne mogu uvijek kerijat tim kada nekada ima previše fidera. Btw i šta bi mi pomogao jungler i support u normalu? Support koji igra Lux i ne kupuje wardowe nego čeka ulti za KS ili jungler koji genka samo dva lejna da se bolje farma...

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
17 godina
Toxic1337 kaže...

Naravno, w/e.

Btw kada si toliko dobar daj nick i server da me naučiš igrat, da vidimo tvoj omjer i tvoje buildove

13 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
Bera kaže...

Zašto bi itko na blind picku forsirao igrat junglera ili supporta? Btw nisam ja kriv zbog tolikog omjera poraza jer ne mogu uvijek kerijat tim kada nekada ima previše fidera. Btw i šta bi mi pomogao jungler i support u normalu? Support koji igra Lux i ne kupuje wardowe nego čeka ulti za KS ili jungler koji genka samo dva lejna da se bolje farma...

ova recenica govori zasto si u minusu , neman vise sta rec , ti nikad ne zelis prihvatit kad ti neko iskusniji kazi da si u krivu nego ga napadnes "vidi sebi nicka" , aj nek vidi tvoje buildove , daj mi pokazi svoj win ratio da vidimo koliko si pro" umisto da prihvatis i samo provas taj build sta ti je covik reka , ne tribas ga koristit svaki game 

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 18:20 (Anzulolz).
17 godina
Anzulolz kaže...
ParaNO1d kaže...
Bera kaže...

ova recenica govori zasto si u minusu , neman vise sta rec , ti nikad ne zelis prihvatit kad ti neko iskusniji kazi da si u krivu nego ga napadnes "vidi sebi nicka" , aj nek vidi tvoje buildove , daj mi pokazi svoj win ratio da vidimo koliko si pro" umisto da prihvatis i samo provas taj build sta ti je covik reka , ne tribas ga koristit svaki game

Šta po tvome se i na blind pick mora igrati s junglerom i supportom, kao na drugačiji način se ne može pobjediti? Mislim jesi ti glup ili šta? Igram blind pick iz zabave i probavam buildove i slično. Kada želim igrati kako treba igram rangirane mečeve. A u blind picku svi jedva čekaju da suppotaju moš mislit? Naravno ako tako igraš učiš i za ranked ali jel to pravilo jer se tako mora igrat? Nije, ne znam onda čemu sereš. Jesam ja kriv što moj tim ne želi igrati tako i što svi instant lockaju i briga ih. Šta trebam tebe pitati za dozovu kada igram blind pick koga ć igrati i kako ga buildati?

16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
ParaNO1d kaže...
Bera kaže...

Evo opet ovoga radi kojeg sam imao svoj izljev ragea {#}...

ParaNO1d, Anzulolz ti je dobro rekao, a ja ću ti još nešto nadodat: sam se potrudi za win, ma kolko teško bilo, sa takvim stavom ćeš si dignuti W/L ratio i imat ćeš bolje gameove... Ja najčešće igram normal i skoro svaki put igram supporta ( i oni mogu carrijat, nažalost 95% ljudi toga nije svjesno ), a jungler bi trebeao genkat lane koji može i treba genkat ( ili da ga snowballa ili da ga vrati u kontrolu ), a ne tek tako da genka ( ja sam i izgubio svoj drugi game u sezoni jer je bot flameao našeg Jaxa od pete minute za svoj fail ).

EDIT: Lakše je dobit sa supportom i junglerom, a i tako se bolje vježba za ranked. Ako je ovo istina što kažeš, onda budi takav igrač da čekaš zadnji pick pa da uzmeš ono što treba timu, jest da to zna ponekad biti dosadno i imaš osjećaj zašto bi ja bio dobar i pošten kad neće drugi, al kad si digneš W/L i kad dobiješ bolje gejmove, trud će ti se isplatiti.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 18:34 (Blizek).
15 godina
ParaNO1d kaže...

Šta po tvome se i na blind pick mora igrati s junglerom i supportom, kao na drugačiji način se ne može pobjediti? Mislim jesi ti glup ili šta? Igram blind pick iz zabave i probavam buildove i slično. Kada želim igrati kako treba igram rangirane mečeve. A u blind picku svi jedva čekaju da suppotaju moš mislit? Naravno ako tako igraš učiš i za ranked ali jel to pravilo jer se tako mora igrat? Nije, ne znam onda čemu sereš. Jesam ja kriv što moj tim ne želi igrati tako i što svi instant lockaju i briga ih. Šta trebam tebe pitati za dozovu kada igram blind pick koga ć igrati i kako ga buildati?

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
17 godina
Blizek kaže...
Anzulolz kaže...
ParaNO1d kaže...
Bera kaže...

Evo opet ovoga radi kojeg sam imao svoj izljev ragea {#}...

ParaNO1d, Anzulolz ti je dobro rekao, a ja ću ti još nešto nadodat: sam se potrudi za win, ma kolko teško bilo, sa takvim stavom ćeš si dignuti W/L ratio i imat ćeš bolje gameove... Ja najčešće igram normal i skoro svaki put igram supporta ( i oni mogu carrijat, nažalost 95% ljudi toga nije svjesno ), a jungler bi trebeao genkat lane koji može i treba genkat ( ili da ga snowballa ili da ga vrati u kontrolu ), a ne tek tako da genka ( ja sam i izgubio svoj drugi game u sezoni jer je bot flameao našeg Jaxa od pete minute za svoj fail ).

Nije to rage nego me živcira kada neko pametuje, a ni ne zna kakva je situacija. Da vidi kakve suigrače dobivam znao bi o čemu pričam. Ne igram supporta na blindu jer niko to ne tebe ni 5% ako umrem par puta jer me niko ne zaštiti onda mi jebu mater i prijete se reportom... da baš ću zbog nekih idiota igrat supporta da mi psuju mater i seru stalno. Kada igram s 4 frenda svejedno mi je da li sam support ili koji god lane, počeo se tu k*** kao da je neki pro, a ja kao da sam teški jad.

16 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
Blizek kaže...
Anzulolz kaže...
ParaNO1d kaže...
Bera kaže...

Nije to rage nego me živcira kada neko pametuje, a ni ne zna kakva je situacija. Da vidi kakve suigrače dobivam znao bi o čemu pričam. Ne igram supporta na blindu jer niko to ne tebe ni 5% ako umrem par puta jer me niko ne zaštiti onda mi jebu mater i prijete se reportom... da baš ću zbog nekih idiota igrat supporta da mi psuju mater i seru stalno. Kada igram s 4 frenda svejedno mi je da li sam support ili koji god lane, počeo se tu k*** kao da je neki pro, a ja kao da sam teški jad.

Kao supporta te nitko ne treba štititi od protivnika, već bi ti trebao štititi svog AD i AP carrija što bolje možeš, pa makar pod cijenu deatha. E sad neznam kakvi su točno teammatesi, al sumnjam da baš u svakoj partiji svi rageau ako igraš supporta. A i ako rageau, ignoriraj ih, reporti im neće proći na tribunalu ako si pristojan u chatu.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
ParaNO1d kaže...

Btw kada si toliko dobar daj nick i server da me naučiš igrat, da vidimo tvoj omjer i tvoje buildove

Np, toxicowner, eune.

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // Apple♥
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Po tvom stavu dalo bi se zaključiti da se jungle i support neisplate igrati u blind picku, LOL.

Support&Jungle too mainstream.

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

jk, nemaš u buildu bloodthirster tu, tek si ga trebao završiti, item build bi ti trebao biti

bt, frozen mallet, ie, lw (ne cleaver) i ga

Fiora bez phantom dancera ne  funkcionira unatoc onom E skill taj item je potreban.

LoL-scarface797(EU-West)
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
BannedOnThisForum kaže...

jk, nemaš u buildu bloodthirster tu, tek si ga trebao završiti, item build bi ti trebao biti

bt, frozen mallet, ie, lw (ne cleaver) i ga

Fiora bez phantom dancera ne  funkcionira unatoc onom E skill taj item je potreban.

Ali Phantom nije must have priority numero uno, s maletom je itekakva razlika, gro hp-a a još je i tu op slow, malet je itekako usefull, phantom se kupuje pri početku kraja, tj. endgame.,a cleaver je sasvim dovoljan za early-mid.

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Igra li neko na eastu?
Ako neko hoce neka me add-a lvl18sam 

EU West:Venom035 EUNE:Korleone035
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bera kaže...

Ali Phantom nije must have priority numero uno, s maletom je itekakva razlika, gro hp-a a još je i tu op slow, malet je itekako usefull, phantom se kupuje pri početku kraja, tj. endgame.,a cleaver je sasvim dovoljan za early-mid.

Po meni je must have za nju a u kojem trenutku ces ti njega uzeti ovisi kako game tece,Frozen Mallet nije los izbor ali samo u odredenim situacijama,meni je ovo dobar build za nju  s tim da se opet moze prilagoditi s obzirom na situaciju.

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 20:41 (scarface797).
13 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Bera kaže...

Po meni je must have za nju a u kojem trenutku ces ti njega uzeti ovisi kako game tece,Frozen Mallet nije los izbor ali samo u odredenim situacijama,meni je ovo dobar build za nju  s tim da se opet moze prilagoditi s obzirom na situaciju.

ti ovu igru uopce ne igras vise , vidin te 2 puta tjedno online , nisi dobrosa ode sa svojin komentarima {#}

EU West: slimyyy
15 godina
neaktivan
Apply cold water to burned area
LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
16 godina
neaktivan

Zasad me dobro krenulo na rankedu ..  Zanima me koliko puta sad vrijedi ono za win kad dobijes dosta elo-a .. Ne znam tocno kako ide sistem.. Meni jos uvijek pise unranked .. Nisam izgubio ni jedan jos .. 4 wina

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
13 godina
League Of Legends

Koliko ima utjecaj taj W/L ratio?

Jer ja sam na nekih 615 win i 520-530 lost..to je razlika od cca 80-90...i obično uvijek imam i junglera i supporta, ali se tu i tamo desi koji troll (jučer 4premade poljaka :D)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AmD kaže...

Zasad me dobro krenulo na rankedu ..  Zanima me koliko puta sad vrijedi ono za win kad dobijes dosta elo-a .. Ne znam tocno kako ide sistem.. Meni jos uvijek pise unranked .. Nisam izgubio ni jedan jos .. 4 wina

Ovako prvih 10 mečeva su tzv. practice, nakon 10 dobiješ rank, slijedećih 10 igara dobivaš po 40 ella( i gubiš isto), nakon toga 5 meča po 20 ella.

@xplosiv

W/L ratio ima utjecaja u tvojim normall gejmovima, sjećam se kad sam ja transferao acc sa eune( ok gejmovi) na west( gdje sam imao 0,0,0 ration) pfff užas....

@scarface

Zašto IE, on nikako neide na fioru. Fiora je zamišljena kao melee carry, no meele carryi nisi viable u igri, te se fiora može igrati samo solo top ili jungle s uspjehom, ie nije potreban, treba ju buildati kao tipičnog ad offtanka bruisera s malčice dmg.

1. Mercury/Must have šuze

2. Frozen Malet/ must have bruiser item

3.Bloodthirster/ steal life and kill everyone

4.Guardian Angel/Warmogs/Randuin/Thornmail. Ovisi o situaciji

5.Cleaver/zamjeniti late game s last whisperom

6.Phantom/ attack speed over 9999999

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 22:22 (Bera).
15 godina
neaktivan
Bera kaže...

@scarface

Zašto IE, on nikako neide na fioru. Fiora je zamišljena kao melee carry, no meele carryi nisi viable u igri, te se fiora može igrati samo solo top ili jungle s uspjehom, ie nije potreban, treba ju buildati kao tipičnog ad offtanka bruisera s malčice dmg.

Nadam se da nisi ozbiljan oko ovoga,no evo Fiora je zamisljena kao melee ad carry(yi,trynda) ne kao bruisera (a razlika izmedu bruiser i melee ad carrya je ogromna) i ako ju budes buildao sa ''malčice'' dmg biti ces potpuno usless.

LoL-scarface797(EU-West)
16 godina
ParaNO1d kaže...

sam si kriv za suigrače kakve dobivaš jer si sam (manje više) "zaslužan" za normal i ranked elo koji god da imaš tako da ti niko nije kriv, ka šta ti je Blizek reka, supporta niko ne triba štitit nego je support taj koji štiti druge, nije on pro ali sudeći po tvojin izjavama za tebe je, tako da se smiri malo i kad ti neko savjetuje nešto možeš poslušat savjet, a i nemoraš ali zato nemoj rageat po forumu i pisat piizdarije

kad smo kod easta i junglera, znan da je ovo uvik tabu tema i da se većina neće složit sa menon ali u svome dosadašnjen iskustvu ljudi na westu na elu oko 1400 (stotinjak više manje) su dosta informiraniji o meti i korisnosti heroja, spellova i itema nego ljudi na eastu na istome elu, evo jedan primjer, prijatelj mi ja da svoj acc na eastu da mogu igrat sa par prijatelja koji su još uvik tamo i iden ja igrat ranked, uzmen AD carrya i pickan ignite i flash i čin smo ušli u game dočeka me u chatu nešto ovako od moga supporta "WHY ON EARTH WOULD YOU PICK IGNITE ON AD CARRY" i tako on mene tu bar 1-2 minute ispituje zašto san ja takav noob da pickan ignite na ad carryu, a šta je najgore čovik uopće nije igra loše, igra je blitza i ima je odlične pullove ali eto jednostavno čovik nije informiran (ako se dobro sićan čak je reka da maina AD carrye), u istome gameu Irelia je na topu protiv Zeda i cilo vrime mu se u all chatu ruga jer je beskoristan zato šta njegov ulti radi manje dmg-a od karthusovog ultija, samo ću to reč...  kasnije oden na svoj main acc na westu i na sličnome (malo viši) elu je aspolutno drugačija priča, naravno ovo sad kažen nakon samo 5-6 odigranih uzastopnih partija na eastu pa 5-6 na westu, a nemoran ni spominjat poljake i našeg junglera (nesićan se koji je bija) koji je psova svima sve i svašta bez razloga doslovno, vodima 10 killeva, mid njemu uzme wraitha jednoga i ovaj počme flejmat, bilo je još takvih "sitnica" al nebitno... možda objektivno i nije velika razlika između easta i westa ali meni osobno ima razlike, pogotovo kad odigran par gameova na jednome pa odma na drugome serveru

13 godina
neaktivan

Dobra večer ,mene zanima nakon toga ''bonosa'' ella.. koliko inace dobivas po  winu i po lose?

BTW:sada mi na profilu pise 1050 ella ,i onda sam izgubio elo i pao mi je na 1030, i sada mene zanim zasto mi to nije pisalo na profilu nego mi je pisalo 1050 ,a kada sam se vratio u ranked sada mi je 1078 i to mi se ''obnovili'' sada je moje pitanje taj elo na profilu sto ti pise ,ne ono current rating.. jeli na proflu to sto  svi mogu vidjeti pise samo tvoj ''najbolji'' elo jer meni nikad nije pao sam mi je porasro ocito je da je to najbolji,sto ti mislis?

13 godina
League Of Legends

Bogami sam se naigrao Fiore i ona ima hrpetinu različitih buildova, ovisno o situaciji. Svaki game više manje drugačiji build.

I da, ona mora imati dmg i ne smije biti glass cannon jer je onda useless. DMG+ARM+HP.

Solo top idem na ninja/merc+FM+BT+WE+dalje već kako situacija zahtijeva. IE nije loš na Fiori, ali puno bolja opcija dva dmg/lifesteal itema.

Jungle Fiora idem na iste bootse+wriggles+BT+FM+kako situacija zahtijeva.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nakon svakog završenog meča, kada kliknem continue, izađe mi iz igre, tako da nikad ne dobijem onaj after game screen, što je stvarno iritirajuće...Kako da to popravim? 

Random shit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ma najveći problem kod Fiore je to šta skoro pa i nema ulogu, najveći problem je njen ulti koji je užasno lako counterat

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Zed ili Lee sin za mid?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice