cisto savijet ako igrate 3x3 nedopustite pick singeda xD aaaaa poludit cu od tog sampinjona -_-" ne mogu ga kanterat s nicim, al s nicim da igram isusa svejedno bi me ugazii -_-"
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cisto savijet ako igrate 3x3 nedopustite pick singeda xD aaaaa poludit cu od tog sampinjona -_-" ne mogu ga kanterat s nicim, al s nicim da igram isusa svejedno bi me ugazii -_-"
Olaf, Riven, Rumble, Teemo, Jayce
sve navedene heroje on moze izdrzat , neke cak i pobjedit lako ,znan jer san pobjedia 4 puta uzastopno sa singedon i osvojia platinu sa njin
sve navedene heroje on moze izdrzat , neke cak i pobjedit lako ,znan jer san pobjedia 4 puta uzastopno sa singedon i osvojia platinu sa njin
Random singed lock in
Nova rotacija:
- 1350: Cho'Gath, Dr. Mundo, Janna, Malphite, Teemo
- 3150: Gangplank, Karthus
- 4800: Kog'Maw
- 6300: Shyvana, Ziggs
Zašto baš uvijek kad imam pare na accu kasne saleovi, ali baš uvijek
kolko treba honora da dobim onu masnicu u kutu kada pocinje igra ??
kolko treba honora da dobim onu masnicu u kutu kada pocinje igra ??
Mislim da nije fora u tome kolko ih imas vec kolko ih cesto dobivas.
pa ono svaku rundu dobim po 2, 3 :)
Molim vas može li mi netko reći gdje da pošaljem Riotu neke pritužbe na igru
Bio mi je ukraden account .. Uspio sam ga vratiti natrag, ali sad me zanima mogu li ga kako dodatno zaštiti ?
Molim vas može li mi netko reći gdje da pošaljem Riotu neke pritužbe na igru
https://support.leagueoflegends.com/anonymous_requests/new gore imaš na submit request,al nema ti to nikakve koristi :D ak imaš neki jako dobar konstruktivni prijedlog prvo ga rađe postavi na forum od lola ili reddit pa ak se vidi da je dosta ljudi zainteresirano,postoji i jako mala šansa da i riot nešto napravi.
Bio mi je ukraden account .. Uspio sam ga vratiti natrag, ali sad me zanima mogu li ga kako dodatno zaštiti ?
Ne može ti nitko ukrast account ako nedaš nekom svoje account podatke,ako ne koristiš neke čudne softweare za igru i ak ne posječuješ neke glupe stranice sa lolom koje daju free rp i tak nešto i naravno ak ti password nije nekej tipa 123456 :D
Sigurno vec puno vas zna za ovo.. al fora stvar :P http://www.lolking.net/models/
Pa dobro znam da ne može, ali dogodilo se nekako .. Account je dosta vrijedan pa ono ..
Ako netko hoće ranked duo neka se javi na PP ili ovdje neka ostavi ime za dodati :)
Nakon drugo vremena Fiora... i dalje mi je odlična
Šta ima ljubomorne djece koje su dala tumbdown na ovo?
Joj daj ljubomorni, dao sam ti td zbog build koji nema veze s nicim na fiori.
Oooo boy, here we go again.
Predstavljamo vam 13. po redu Cro4Lol,
sve informacije i prijave mozete pronaci ovdje
ljudi zadnja 2-3 gejma imam uzasne laggove..nemoguce za igrat. Neznam u cemu je problem ping mi je uvjek oko 30-60. Probo sam restartirat PC,internet,100 puta sam izlazio u ulazio u igru. Pa me zanima jel jos neko ima take laggove i kako ih se rjesit ??
A molim te šta trebam na Fiori gradit? AD carry je ona. Išao sam na BT, GA, BC, PD, te nisam stigao IE, čizme su Ninja tabi jer sam igrao solo protiv Volibeara i Trynde. Jedino što ne ide na ADC-a su mužda te čizme ali uz sav AS od BC-a i PD-a te E nisam htio još Bersekers uzet... build se pravi po situaciji, a ne kopija s MobaFirea ili SM-a... Btw da ju gradim AP jer imao 100% scaleing na W?
A molim te šta trebam na Fiori gradit? AD carry je ona. Išao sam na BT, GA, BC, PD, te nisam stigao IE, čizme su Ninja tabi jer sam igrao solo protiv Volibeara i Trynde. Jedino što ne ide na ADC-a su mužda te čizme ali uz sav AS od BC-a i PD-a te E nisam htio još Bersekers uzet... build se pravi po situaciji, a ne kopija s MobaFirea ili SM-a... Btw da ju gradim AP jer imao 100% scaleing na W?
5 tiamata huehuehue
jk, nemaš u buildu bloodthirster tu, tek si ga trebao završiti, item build bi ti trebao biti
bt, frozen mallet, ie, lw (ne cleaver) i ga
5 tiamata huehuehue
jk, nemaš u buildu bloodthirster tu, tek si ga trebao završiti, item build bi ti trebao biti
bt, frozen mallet, ie, lw (ne cleaver) i ga
Ma znam, nekada je gradim FM, Maw, GA, BT i čizme i budem odličan. Kažem ovisi o situaciji
Naravno, w/e.
Paranoid ti si na eune serveru? Pretpostavljam jer vidim da je pojam "jungle" i "support" nepoznat u normall gejmovima.
Paranoid ti si na eune serveru? Pretpostavljam jer vidim da je pojam "jungle" i "support" nepoznat u normall gejmovima.
Zar zbilja misliš da su na Eastu ljudi toliko nazadni da ne znaju metu? Daj mi molim te reci da ti zbilja to misliš, molim te!
Ovdje je problem što on ima -20 W/L ratio. Ja sam cca 20 gameova u plusu i svaki blind/draft imam i junglera i supporta.
pogledaj mu W/L ratio. Normalno je da nema junglera