Haha, popušili su 70-9 i još se bahate... jbt
Dam se kladit da dica nemaju preko 13 godina, jaoo, ne ide mi u glavu kako netko može biti tako malouman.
Haha, popušili su 70-9 i još se bahate... jbt
Dam se kladit da dica nemaju preko 13 godina, jaoo, ne ide mi u glavu kako netko može biti tako malouman.
još samo jedan od dosta razloga zašto se nikad nebi vratija na east
Ovo je bilo na westu
Ovo je bilo na westu
Kako te sjeba, Hahahhahahaha.
Nova sezona, sve po starom. Držim se na 1000 i nešto elo zasad ali brzo će to pasti.
Ovo je bilo na westu
Ovo neki punchline-ovi?
Ono su nest na CroLoL-u govorili da Riot nas može prebaciti besplatno na East, dali je to jos moguce?
Ono su nest na CroLoL-u govorili da Riot nas može prebaciti besplatno na East, dali je to jos moguce?
Nope,Riot se predomislio pa se to nije ni nikad ostvarilo(nažalost).
Koji se ku**c dešava stalno . Već par dana mi se LoL stalno diskonekta, kada se reconnectam onda sve trza, kao da igras battlefield 3 na kompu starom 20 godina . Jel to samo meni ili o.O
Koji se ku**c dešava stalno . Već par dana mi se LoL stalno diskonekta, kada se reconnectam onda sve trza, kao da igras battlefield 3 na kompu starom 20 godina . Jel to samo meni ili o.O
kod mene sve ok :O doduse juce mi je zatrzalo iz nekog razlga na 3x3 mapi i to je to :S cak nije bilo nu u teamfightu nego ovak bezveze dok sam prolazio pored golem campa :D krivnju pripisao windows 8 i presao preko toga xD
Već mi dojadilo, skenirao sam komp da nije nekakav virus ali nema ništa . Igram ranked i onda me nema po 15min zbog toga i normalno svi me prijavljuju, a nisam ja kriv ..
Već mi dojadilo, skenirao sam komp da nije nekakav virus ali nema ništa . Igram ranked i onda me nema po 15min zbog toga i normalno svi me prijavljuju, a nisam ja kriv ..
isti problemi danas ujutro
Ja sam imao neki dan takve probleme. To je bio uažs, ali više se ne pojavljuju...
Evo sad opet upalim lol i šteka u game-u nevjerovatno. FPS 4 .
Nope,Riot se predomislio pa se to nije ni nikad ostvarilo(nažalost).
Nije se riot predomislio nego su to bile lazi nekih osoba.. koje necemo imenovati.
Jel se meni samo čini il je Rengar nakon ovih silnih nerfova gotovo pa useless osim za first blood? :/
Slimyyy se ušutio, ništa više ne piše
quit lol zauvijek GG
quit lol zauvijek GG
See you tomorrow
ma tek san se sad probudija, tribalo se nolifat ranked sinoć
moran priznat ono je bija dobar self own ali svejedno mislija san da je east jer se stvarno nesićan jesan li to ikad doživia na westu, a na eastu je to dosta često, naprimjer jučer san igra na smurf acc-u na eastu i već san srea lika koji se zove "ku*ac od boga"
ma tek san se sad probudija, tribalo se nolifat ranked sinoć
moran priznat ono je bija dobar self own ali svejedno mislija san da je east jer se stvarno nesićan jesan li to ikad doživia na westu, a na eastu je to dosta često, naprimjer jučer san igra na smurf acc-u na eastu i već san srea lika koji se zove "ku*ac od boga"
Primijetio sam, do 6 ujutro ste igrali ranked
quit lol zauvijek GG
See you tomorrow
not really,u will see
Ljudi šta da uzmem za top ili mid?
13 | Jayce |
---|---|
3 | Renekton |
7 | Diana |
2 | Voli |
Ljudi šta da uzmem za top ili mid?
Za top su i Jayce i Renekton dobri, mada je Jayce bolji late. Dok je za mid Diana fenomenalna, super assassin.
LoL :P
Show off
Sve se mislim da bih mogao Dianu ćopit :)
Don't worry be happy
deanmongel : gramofondzie1
SuizZz : gramofondzie1
Tesanpaunovic : gramofondzie1
Protzouille : gramofondzie1