League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.422.997
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

...

{#}

grr grr
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 22:06 (Zuja007).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Zuja007 kaže...

...

{#}

On ti je jedino za ovo koristan  muahahhahahhaa {#}

LoL-scarface797(EU-West)
13 godina
neaktivan
League Of Legends

kolko mi se povraća od ove igrice :O====

0 10 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor325 kaže...

Ne igraj ju onda?

EUW. KaiseRxy EUNE:rudar
16 godina
neaktivan

Maknoob cant play jax {#}

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
15 godina
League Of Legends

sona(adc) quadra kill, na kraju je pala i penta ali prekasno :D

ne znam zasto je nitko ne igra kao adc kad uopce nije toliko losa :)

veca

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 22:55 (win4crazzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor325 kaže...

3 words: "Cool story bro"

two camels in a tiny car
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

veca

Odgovor leži u ovom pitanju: Koliko si puta pobijedio sa AD carry Sonom?

two camels in a tiny car
18 godina
neaktivan

I što mislite o Zedu?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
15 godina
neaktivan

win4crazzy kaže...

veca

Mozda zato sto nema AD scaling spellova niti steroida (extra as, ad, % dmg), ako ne racunas auru na Q koja nije steroid vec team aura. Inace nije losa, dobija +3 ad po levelu kao i vecina adc-ja i ima strasan harass sa Q, mada to ne pravi puno razlike jer skalira sa AP-om.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 0:32 (BlooD).
16 godina
League Of Legends

Beautiful

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ovaj meč je zakon i zanimljiv, vec dugo nisam gledao ovako zanimljiv meč.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
null kaže...

ovaj meč je zakon i zanimljiv, vec dugo nisam gledao ovako zanimljiv meč.

Ja isto. Već peti meč Nijina i Azubua... nikad kraja  {#}

Scumbag Shy ukro pentu od Cpt Jacka hahahhah

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 1:50 (ParaNO1d).
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Heyo Captain Jack  {#}

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 1:55 (FlyBoy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Nego pitanje jel netko gledao to od pocetka? Azubu vs najin? Mislim prvi match ako se ne varam kako je Shy s Jaksok uspio tolko izrejpati Maknoona s shenom ? Doslovno kad sam uletio gledat match jaksa cs 70 shen 22 :/
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
16 godina
Keiichi kaže...
Nego pitanje jel netko gledao to od pocetka? Azubu vs najin? Mislim prvi match ako se ne varam kako je Shy s Jaksok uspio tolko izrejpati Maknoona s shenom ? Doslovno kad sam uletio gledat match jaksa cs 70 shen 22 :/

Pa eto, ispunila mu se želja, da dominate-a maknoona, sad je doslovno najbolji top igrač u svijetu. Ako se neko sjeća kad je za championship rekao da je igrao top i da je pobjeđivao sviju u Koreji i smatrao sebe Bogom topa. Da ga je prijatelj pitao hoće li da igra protiv maknoona, na što je pristao i na kraju rekao da ga je samljeo na topu i da je tad shvatio da ima još puno igrača boljih od njega u svijetu. I eto, dobio ga je :) Gledam baš izgrliše se {#}

14 godina
neaktivan

Može negdje replay tog meča? Baš me sada zanima kako je s Jaxom tako lijepo istisnuo Shena..

16 godina
League Of Legends
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Razlika u CSima je bila toliko jer je Shy s Jaxom bio sam nekih 3-4 minute i nafarmo se ko bog dok je MakNoon bio svuda ali svejedno je Shy odlično odradio svoj posao. Šteta što Azubu Blaze nije bio na svjetskom sumnjam da bi TPA onda tako dominirao. Kako god odličnih 5 mečeva. Stvarno je drugačija zamisao igre u Koreji i EU i NA, jer Azubu na početku igra s AD Carryem i suppom na midu protiv AP carrya i takve fore totalno nepredvidljivi ali odlični mečevi :D

14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Pa eto, ispunila mu se želja, da dominate-a maknoona, sad je doslovno najbolji top igrač u svijetu. Ako se neko sjeća kad je za championship rekao da je igrao top i da je pobjeđivao sviju u Koreji i smatrao sebe Bogom topa. Da ga je prijatelj pitao hoće li da igra protiv maknoona, na što je pristao i na kraju rekao da ga je samljeo na topu i da je tad shvatio da ima još puno igrača boljih od njega u svijetu. I eto, dobio ga je :) Gledam baš izgrliše se {#}

to je se dogodilo Toyz-u , dok je u season 1 dobia 2k ELO mislia je da je bog , pa je njegov prijatelj reka da igra protiv maknoona 3 gamea di ga je pobjedia , Toyz je prica o tome u intervju i napisa na FB stranici dok je turnir traja , neznan bas zasto svi zakljucuju da je najbolji team azubu blaze samo zato jer je osvojia jedan MLG , ovaj MLG ne govori koji je najbolji team atm , to je TPA dokaza prije misec dana 

@ParaNO1d  azubu frost je po meni bolji , ne zaboravi da je shy iz frost-a i da je on napravia 50% game-a za azubu ovaj turnir 

EU West: slimyyy
16 godina
Anzulolz kaže...

to je se dogodilo Toyz-u , dok je u season 1 dobia 2k ELO mislia je da je bog , pa je njegov prijatelj reka da igra protiv maknoona 3 gamea di ga je pobjedia , Toyz je prica o tome u intervju i napisa na FB stranici dok je turnir traja , neznan bas zasto svi zakljucuju da je najbolji team azubu blaze samo zato jer je osvojia jedan MLG , ovaj MLG ne govori koji je najbolji team atm , to je TPA dokaza prije misec dana 

@ParaNO1d  azubu frost je po meni bolji , ne zaboravi da je shy iz frost-a i da je on napravia 50% game-a za azubu ovaj turnir 

Eh pardon, mislio sam da je shy xD frost je naravno bolji, pokazali su to.

16 godina
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 14:39 (hari85).
18 godina
neaktivan
Kad se dobija ono skin i te sheme :O
16 godina
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
win4crazzy kaže...

veca

Vjerovatno zato što pored nje ima dosta boljih adcarryja koji su zapravo napravljeni da budu adc, sona se koristi kao support s razlogom.

15 godina
neaktivan

sona se koristi kao support s razlogom.

Meni je sona support main ,jednostavno je super samo je problem njezin speed ability (onaj treći) jednostavno je nikakav

Aho san ti pomogao ili te ikako uvrijedio stisni HVALA
18 godina
neaktivan
Speed boost svima oko tebe ti je nikakav? xD comon to kao da kazes da je shurelia nepotreban item supportovima xD spell je na mjestu i kad treba pobjec od gankera, i kad se chasea xP plus imas slow ako pogodos pasivni :D
15 godina
win4crazzy kaže...

veca

Vjerovatno zato što pored nje ima dosta boljih adcarryja koji su zapravo napravljeni da budu adc, sona se koristi kao support s razlogom.

po cemu je onda ashe bolji adc od sone, oboje imaju po 1 spell za dmg(sona q ashe w) i oboje imaju ultu kao stun, jedina razlika je sto ashe ima slow, al eto sona ima speed tako da dodje na isto, jedina mana sone je sto je pre slaba umre prelagano

14 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
win4crazzy kaže...

veca

po cemu je onda ashe bolji adc od sone, oboje imaju po 1 spell za dmg(sona q ashe w) i oboje imaju ultu kao stun, jedina razlika je sto ashe ima slow, al eto sona ima speed tako da dodje na isto, jedina mana sone je sto je pre slaba umre prelagano

sad ti tu pricas kako je sona viable adc

15 godina

sad ti tu pricas kako je sona viable adc

pitam po cemu je ashe bolja jer mi je ona nekako najslicnija soni pa pa ako se ashe igra kao adc zasto nebi ni ona :D(osim onog sto je netko vec napisao u vezi pobjeda s sonom)

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 17:40 (win4crazzy).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice