Ja koliko sam pratio i prije a i sada mogu reci da su NA timovi malko podbacili. Nemogu reci da su loši, nego samo da su (neki) dosta slabo odigrali S2.
CLG.eu for the win!
Ja koliko sam pratio i prije a i sada mogu reci da su NA timovi malko podbacili. Nemogu reci da su loši, nego samo da su (neki) dosta slabo odigrali S2.
CLG.eu for the win!
Dobro Saint nije los jungler, slozit cemo se da je umisljen, svi su krivi osim njega...ma daj... Tamo na onom championshipu u Kini prije mlg-a feed-o je svaki game. I onda dodje na mlg i krivi Westrice kojeg stave u 2v1 lane sa Malphitom bez blue buffa dok Darius na topu free farma protiv Corkija jer Elementz sa Taricom uzima exp Nyjackiju na midu. Pa ljudi moji, neko ispod 1k elo moze vidjeti da tu nesto ne stima, ne kuzim sta njemu nije jasno pa da krivi druge, a sve call-ove pravi on, tako da je vjerovatno i ova genijalna ideja bila njegova.
A o clg.na da ne govorim :D
Hotshot nije vise kao sto je nekad bio, nije mi jasno samo sto ne da "mladjima" da igraju, nije ovo vise za njega...mislim on ne zna ni kad treba ultati Shenom, sinoc je popusio taunt od Froggena i ranije Snoopeh ga knock backo dok je channelo ult :D strasno, ne zna covjek cd-e a profesionalac :D
Ma ovi Korejanski timovi su zakon, to nije ni igra vise kad oni igraju, to je umjetnost...
Irelia
Transcendent Blades' range increased to 1100 from 1000.
Irelia
Transcendent Blades' range increased to 1100 from 1000.
To je da je moze nerfat kasnije
Može netko linkat VOD za sve (3?) gameove CLG.prime vs CLG.eu?
Ljudi, trenutno imam 40 friendly, 25 helpful, 108 teamwork i 68 honorable opponent. Kada bih trebao imati onu žutu medaljicu?
Mjenjam origin acc sa FIFA 12 i THE SABOTEUR za lvl 30 acc sa bar 50 championa i nekim runama. (west/east)
1
Ljudi, trenutno imam 40 friendly, 25 helpful, 108 teamwork i 68 honorable opponent. Kada bih trebao imati onu žutu medaljicu?
Kolko sam ja shvatio bitno je da dobis sto vise honora u sto manje gameova, tak da nije previse bitno kolko imas..
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Kolko sam ja shvatio bitno je da dobis sto vise honora u sto manje gameova, tak da nije previse bitno kolko imas..
i jos bitnije da ti honori nisu od prijatelja (pod friend listom).
E dodajte me na lolu da nabacimo koju ;) Anszoo
btw jel mozete se vi logirat u lol ?
Na eastu mogu,na westu ne mogu.
West je opet pao. GG Riot. 9999999 rp plz
Svi pokušavaju Lee-a na midu...
Mjenjam lol account za neku drugu igricu.. za vise informacija na PP
CLG 
Rasuo ih Azubu...
Jel to samo meni zbog mutavog neta il to video kasni za zvukom? Ili im je stream opcenito loš?
Meni ne kasni nista, sve je uredu.
Vidim da ESL hr organiira LoL turnir od 6.-8.11. pa me zanima postoji li nekakvo odredjeno vrijeme igranja ili se igra kada se timovi dogovore ? Valjda ima netko tko je upoznat sa njihovim turnirima ..
Vidim da ESL hr organiira LoL turnir od 6.-8.11. pa me zanima postoji li nekakvo odredjeno vrijeme igranja ili se igra kada se timovi dogovore ? Valjda ima netko tko je upoznat sa njihovim turnirima ..
Mislim da u 8 pocinju mecevi
Ste primjetili da je stari model tf-a u finalu?
Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // Apple♥
Kha'Zix*
Koji je format finala; bo3, bo5? Nisam pratio...