- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako funkcionira onaj honor sistem,
moje trenutno stanje je
friendly:11
helpful:3
honorable:22
teamwork 45
i jos nisam dobio nijedan reward, dali negdje pise koliko cega moram imati da dobijem ribbon.
ko zna mozda sam ga vec dobio a da i neznam, dali dodje neka obavjest o tome i kako ga aktivirati
Ne ovisi ti to uopce o broju ukupnih pointova, nego koliko često dobivaš, ako dobiješ svaku rundu po 4 teamworka, dobit ces ribbon za 5 dana, a ako rijeđe onda pak treba više do ribbona
NEW MAIN HUEHUEUHE
Lol netko je jelly cause i called it first :p
Pure terror
TRUE TERROR DIED :(
Hey guys,
So we’re going to be doing a big reveal on this stuff soon, but I wanted to give you a quick gameplay peek of the next champion – the Shadow Ninja.
We’ve worked hard to make a cool gameplay loop that is really ninja-y and lets you be pretty clever. Let me run you through it real fast;
• He can make a stationary shadow of himself that then copies his skills when used. For example, you can throw a skillshot shuriken and he’ll also throw one. If they both hit, then you hit with two!
• He can swap places with his shadow to be elusive, set up ganks, or dodge skillshots
• Yes, he uses energy
Shadow Ninja’s gameplay isn’t about deceptive clones, but instead copying himself to extend and increase his power or mobility. And since his moves deal with areas or skillshots, setting up the right positioning to double-hit and maximize your damage is really important.~ Morello
A baš bi za promjenu mogli i nekog ad-a il supporta napravit.... 
NEW MAIN HUEHUEUHE
Fof bro my new main he is a fucking ninja,taman sam zavrsio sa Mark of the Ninja ^^
sigh that picture..
jel jos neko ima problema sa reganjem na pbe ili samo meni nece?
LoL community je svuda užas, a zašto uopće igraš tamo? Mislim, tamo se igra dok patch ne dođe 
LoL community je svuda užas, a zašto uopće igraš tamo? Mislim, tamo se igra dok patch ne dođe 
ma igram na eune-u ali sam mislio da se regam tamo da probam par champova prije kupnje na euneu.
Trebaju mi masteries za tenka, AP, AD i junglera.
Može li mi netko to napisati ja sve što nađem je outdateano..
Imaš više vrsta tenkova,junglera i ap-a. Za npr. tekove moraš imat bar 2 masterysa, za ap tenkove, ad teknove, za neke champove moraš imat bez mane masteryse itd. Uglavnom na teknovima ides sa 21 u deff, a sa ad i ap 21 u offense, a ostalo kak ti paše . Za svaki game možeš malo poštelat :D
u lolu mi izbacuje Adobe AIR Debug has stoped working ? crasha mi nakon 10 minuta igranja za poludit !
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: LolClient.exe
Application Version: 2.0.2.12610
Application Timestamp: 4c00573a
Fault Module Name: Adobe AIR.dll
Fault Module Version: 3.1.0.4880
Fault Module Timestamp: 4eb75fb9
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00410280
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1050
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Meni isto, ali samo na Win8...
poslije ovog zadnjeg patcha crasha mi nenormalno, probao sam stavit nove windowse i updejtat adobe air al opet isto :(
Swain, jel dobar ili ne ? Čini se kao još jedan dobar champ koji nije mainstream.
Swain, jel dobar ili ne ? Čini se kao još jedan dobar champ koji nije mainstream.
Ap sustain tank. Have fun.
EDIT: Dao mi frend iz razreda acc na eastu neaktivan, ostajem s ovim na westu :)
Nepratim bas novu metu, moze neko napisat 3-4 heroja viable za top, mid, jungle, adc i support?
Mijenjam acc na westu 680 winova, 1450 elo, 4 rune pagea i 60 champova za nesto slicno na eastu ( priblizan broj champova i rune pageova ako nista drugo)
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Mijenjam acc na westu 680 winova, 1450 elo, 4 rune pagea i 60 champova za nesto slicno na eastu ( priblizan broj champova i rune pageova ako nista drugo)
Svi frendovi iz razreda s kojima igram su otisli na east :(
Wut, platili su da se vrate?
Wut, platili su da se vrate?
Mjenjali accounteve koje su imali na US, a jedan je imo 2 na Westu
TOP: Jayce, Jax, Shen, Yorick, Vladimir, Irelia, Singed... ima ih stvarno dosta ali Jayce i Shen po meni najviable trenutno.
Mid: Anivia, Karthus, Orianna, Ahri, Evelynn...
Jungle: Lee, Maokai, Skarner...
Adc: Igraju se uglavnom svi, EZ i Corki ponajvise.
Support: Sonna, Taric najvise, ostali su tu negdje s tim da se Soraka cak i najmanje igra.
Totalno zaboravih na Rengara, viable top i jungler.
Odigrao danas prvi ranked u zivotu, sa jaxom win, score 8/5/20
Inace mislio sam odma na pocetku da cemo izgubit jer nas Mundo kaze da ce jungle, al onda uzme flash i ignite i pita sta je to smite. Srecom ni oni nisu imali junglera, pa smo isli ja i mundo top protiv olafa i riven i unistili ih, i na kraju smo lagano dobili.
Ovo mi je bio build: boots + 3hp, brutalizer, phage, vampiric scepter, sheen, trinity force, maw of malmortius, randuins i onda je zavrsilo