League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.423.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
League Of Legends

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Ma daj... ne igram ranked jer svaki put dobijem idiote koji il namjerno feedaju il trolaju jer uzmu double top, ad, ap, nebitno. Jučer odem odigrat s frendom duo q nakon valjda 2 mjeseca kaj se nisam usudil u ranked zbog budala i uđemo u game, prvu rundu, Nidalee AFK od prve minute, dakle izgubiš 20 minuta i ELO, odem u drugu, reko nisam imal sreće, bit će bolje, u sljedećoj rundi lik mi ne da top lane, reko ok, odem supportat i taj isti lik ostane AFK od lvl 1 na fontani jer veli da ne voli kad mora raspravljati s nekim u igri... a sav razgovor u champ selectu je bio o tim pickovima. Da stvar bude gora, frajer je 15 min pisao po chatu i provocirao, a onda je kupio boots of mobility i zeal i krenuo feedat po mid lane-u. 

Toliko o tome koliko je ranked game ovisan o skillu, prvi game sam imal 5-0 u top lane-u, a frend 6-0 u mid-u i izgubili smo jer je bilo 4v5, a drugi game je moj bot lane imal 7-1 i frend u mid-u 6-0 i svejedno smo opet izgubili jer ih je onaj troll počeo feedat kao da situacija već nije dosta sjebana zbog 4v5. I tak mi je stalno kad uđem u ranked... zato se toliko i ustručavam igrati to... ovaj sistem im ne šljaka dobro, jer mi ostali popušimo ELO zbog jednog kretena kojem je zabavno trollati ranked navečer.... I na kraju još neće biti banan nego će dobit upozorenje ili ban na 1 dan, kaj meni baš niš ne znači, a bome nit njemu.... 

LoL username: UnimatriX (EU West)
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 20:06 (Blizek).
16 godina
League Of Legends

http://elophant.com/influence-points

Got more than Slimyyy :DD

(Trollam ga malo {#})

Edit :Jedan moj kompa {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 21:35 (hari85).
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

http://thegreatest.raidcall.com/ref/9c0

aj odvojite 5 min da dobijen jednu finu majicu za barit zene

0 0 hvala 0
15 godina
MatoVilac kaže...

http://thegreatest.raidcall.com/ref/9c0

aj odvojite 5 min da dobijen jednu finu majicu za barit zene

ako se uzdas u bugovce mozes zaboravit na barenje

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

http://elophant.com/influence-points

Got more than Slimyyy :DD

(Trollam ga malo {#})

Edit :Jedan moj kompa {#}

Ja imam 210k, dovoljno za 50% championa {#}

18 godina
neaktivan

http://www.surrenderat20.net/2012/10/lol-wins-gdc-award-and-na-summoner-to.html

Naravno NA je dobio svoj IP boost, a nas u EU ko j***. Iako je LoL bio drugi na Golden Joystick mogli su i nama dat kada su već pobjedili, a ne Ameri se mogu transferat i na EU servere, a mi na njihove ne možemo i još sve prije dobiju, boli Riot k*** za EU

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
16 godina
ParaNO1d kaže...

http://www.surrenderat20.net/2012/10/lol-wins-gdc-award-and-na-summoner-to.html

Naravno NA je dobio svoj IP boost, a nas u EU ko j***. Iako je LoL bio drugi na Golden Joystick mogli su i nama dat kada su već pobjedili, a ne Ameri se mogu transferat i na EU servere, a mi na njihove ne možemo i još sve prije dobiju, boli Riot k*** za EU

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Ameri se mogu transferat i na EU servere, a mi na njihove ne možemo i još sve prije dobiju, boli Riot k*** za EU

Do sada si trebao naviknuti na to,i zasto bi se oni/mi uopce zeljeli transferati na suprotni server gdje ti je ping +200?

LoL-scarface797(EU-West)
18 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
ParaNO1d kaže...

Ameri se mogu transferat i na EU servere, a mi na njihove ne možemo i još sve prije dobiju, boli Riot k*** za EU

Do sada si trebao naviknuti na to,i zasto bi se oni/mi uopce zeljeli transferati na suprotni server gdje ti je ping +200?

Pa nebi ali nije pošteno... samo to

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
15 godina
League Of Legends

Posto je opcepoznato da europa ima visoki standard (sto mi igraci sa NE vise nego ovi sa W znamo), na ovaj se nacin to i u LoLu odrazava, dakle nudimo besplatan prelazak na nase servere, ako se razumemo, jer tko bi lud u ameriku

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 0:51 (definho).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Bilo bi dobro da imaju neke kvalifikacije za Ranked, tipa da moraš imati 100 CS do 20te minute bla bla

jer ovo je nekada smiješno :)

Zyra ode na top vs Irelia i feeda, jer ne može farmati iz daljine...onda odluči "I go bot" i ode u bot i sjebe njima lejn, pa ode u mid i sjebe i njemu lejn, a top propushan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
X-Plosiv kaže...

Bilo bi dobro da imaju neke kvalifikacije za Ranked, tipa da moraš imati 100 CS do 20te minute bla bla

Zyra ode na top vs Irelia i feeda, jer ne može farmati iz daljine...onda odluči "I go bot" i ode u bot i sjebe njima lejn, pa ode u mid i sjebe i njemu lejn, a top propushan...

Ne 100 csa u 20 min, već određen broj winova te da je osoba u malo većem plusu sa normal winovima.

14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
X-Plosiv kaže...

Ne 100 csa u 20 min, već određen broj winova te da je osoba u malo većem plusu sa normal winovima.

U normalu sam na nekih 585 / 450 ...i jednostavno, forsam i svoje frendove da farmaju, jer ako mi ADC u 20oj minuti ima 50 CS a nema niti par killeva, onda je u zaostatku masovno..

samo ne kužim poantu kada netko umre 2x na topu, i opet kada dođe rusha direktno u neprijatelja jer ako ga nije ubio zadnja 2 puta, sada će ga ubiti kada ovaj ima još bolje iteme :)

16 godina
X-Plosiv kaže...

U normalu sam na nekih 585 / 450 ...i jednostavno, forsam i svoje frendove da farmaju, jer ako mi ADC u 20oj minuti ima 50 CS a nema niti par killeva, onda je u zaostatku masovno..

samo ne kužim poantu kada netko umre 2x na topu, i opet kada dođe rusha direktno u neprijatelja jer ako ga nije ubio zadnja 2 puta, sada će ga ubiti kada ovaj ima još bolje iteme :)

Pa eto vidiš, imaš dovoljno mozga da znaš šta raditi, dok ti tipovi nemaju toliki plus i nisu iskusni kao ti.

15 godina
League Of Legends

Ne znam što vi smatrate pod ranked games i zašto se toliko živcirate. Dakle kao što riječ kaže to je ranked game, samo razmislite što znači ranked. Igraš gameove, dobiješ rank i igraš sa igračima svoga ranka. Stvarno ne vidim problem zašto bi nekome trebalo zabranjivati rankede etc.

steam:hcplankton

6 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

I have been recognized as one of the Leagues most honorable players  {#} 

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Aha, to je ono kaj ekipa na kraju gejma spama: "Pls honor!" ili "Honor me please"... :)

Fuck me I'm famous.
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
X-Plosiv kaže...

Pa eto vidiš, imaš dovoljno mozga da znaš šta raditi, dok ti tipovi nemaju toliki plus i nisu iskusni kao ti.

Zadnji meč:

S katarinom sam imao score 15/6/11 i 296 CS u 47*-oj minuti....i sve je to u redu, u lejnu protiv lux ona je non stop bila na 200-300hp i nije farmala ništa...ali onda naš Graves koji nije pričao ništa, samo je bio tih...je nafidao Corkia i onda support krenuo rejđati na gravesa, pa izginuo 3x jer dok bi on pisao njega bi ubili...jedino smo ja i naš jayce/shyvana nešto radili, ali nismo mogli ništa kada bi ovi davali killeve bzvz...i izgubio partiju, svi samo nakrjau napisali "kata you were good, sorry for you"..što da kažem {#}

što se tiče honora, svi imaju crveni HONORABLE OPONNENTS, ja jedini imam žuti GREAT LEADER..ima još netko taj žuti ili? jer vidim da je rijedak...i ne, nikada ne pi šem gimme honor ili tako nešto :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 12:22 (X-Plosiv).
18 godina
neaktivan
guls kaže...

Aha, to je ono kaj ekipa na kraju gejma spama: "Pls honor!" ili "Honor me please"... :)

Da samo što ja nikad nisam napisao da me netko honora, tak mi svejedno.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
14 godina
League Of Legends

Onda si uistinu jedinka vrijedna štovanja.

Btw Olaf&TT=♥

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends
Moj PC  
8 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Hahah navodnonie frogen trolao i flejmao nekog lika i sad se tu javno ispricava kao zao mu je xD jeeeah right ostani djubre do kraja sunca li ti ne sad ko pic***a podilazit fanovoma s isprikama xD
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
15 godina
Keiichi kaže...
Hahah navodnonie frogen trolao i flejmao nekog lika i sad se tu javno ispricava kao zao mu je xD jeeeah right ostani djubre do kraja sunca li ti ne sad ko pic***a podilazit fanovoma s isprikama xD

Boli ga K. i ocelote je želio cancer nekima pa svejedno ima preko 10k gledatelja na streamu.

steam:hcplankton
16 godina
Keiichi kaže...

Nije navodno 

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/12e4zk/what_makes_it_ok_for_a_pro_to_act_like_a_douchebag/c6ub0hw

Pogledaj njegov komentar i ss sto je OP postavio .

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Što se ovi pro LoLeri natječu u tome tko je veći idiot? Prvo se Dyrus ispričava za odavanje taktike Wickdu od Dignitasa, pa sad Froggen se ponaša koda je važniji od drugih ljudi zato što je pro. Oba su ovime izgubila moj respekt, pogotovo Froggen jer sam mislio da je CLG.EU jedan od rijetkih timova bez kretena i ragera, a očito takav tim ne postoji ( TPA ne poznajem ).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
League Of Legends

Kog vraga toliki otpor pri odabiru championa kad želim uzet Teema za top, ili Nasusa za jungle.

WTF se događa s tom zaje(b)dnicom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

kako funkcionira onaj honor sistem,

moje trenutno stanje je

friendly:11

helpful:3

honorable:22

teamwork 45

i jos nisam dobio nijedan reward, dali negdje pise koliko cega moram imati da dobijem ribbon.

ko zna mozda sam ga vec dobio a da i neznam, dali dodje neka obavjest o tome i kako ga aktivirati

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Pure terror 

Moj PC  
8 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice