League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.422.770
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma mislim da moja fora neće baš tak poznata postat da se neće moć koristit, ali odkad to koristim score mi je 8/0 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

I want this to happen,Riot please.

http://browse.deviantart.com/?q=shadow+isles#/d4w6m8h

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: League Of Legends

I tako ja jucer otiso odigrat jednu partiju ranked na svom jadnom elu,stvarno dugo nisam em je to jadnih 1080 em imam traume pa ih stvarno rijetko igram jbg napravio sam onu gresku koju napravi puno ljudi kad krenu prerano igrat ranked pa onda kasnije pozale.Ali uglavnom idem ja sa vayne nedavno sam ju kupio i vidim uzmu oni caitlyin reko pa majke ti ljudi me counteraju valjd cu uspjet izdrzat lane sam da se nekak nafarmam a ono zavrsio partiju sa 14/3 tak nest totalno smo ih izubijali tek sam sad shvatio kolko je to zapravio nizak elo, a partiju prije te odem sa zyrom ranked i isto zavrsim sa nekim ludim scorom 16/2 tak nest totalno iscarryam ali ajde ne mogu rec nije bilo trolova afkera malo se znaju porječkat ali to je sve mislim da bi trebo cesce igrat ranked jer to ispod 1200 je stvarno lagano pogotovo ako imas iole normalan team.

16 godina
neaktivan
Hazar kaže...

I tako ja jucer otiso odigrat jednu partiju ranked na svom jadnom elu,stvarno dugo nisam em je to jadnih 1080 em imam traume pa ih stvarno rijetko igram jbg napravio sam onu gresku koju napravi puno ljudi kad krenu prerano igrat ranked pa onda kasnije pozale.Ali uglavnom idem ja sa vayne nedavno sam ju kupio i vidim uzmu oni caitlyin reko pa majke ti ljudi me counteraju valjd cu uspjet izdrzat lane sam da se nekak nafarmam a ono zavrsio partiju sa 14/3 tak nest totalno smo ih izubijali tek sam sad shvatio kolko je to zapravio nizak elo, a partiju prije te odem sa zyrom ranked i isto zavrsim sa nekim ludim scorom 16/2 tak nest totalno iscarryam ali ajde ne mogu rec nije bilo trolova afkera malo se znaju porječkat ali to je sve mislim da bi trebo cesce igrat ranked jer to ispod 1200 je stvarno lagano pogotovo ako imas iole normalan team.

pa noramlno da je lagano s dobrim timom probaj malo na pbe-u 3na3 pa češ vidjet loše timove par puta mi se dogodilo da odu iz mojeg tipa dvojica i ja sam ostanem 

15 godina
neaktivan

{#} Pa ofc, to je pbe.... Zašto tamo uopće igraš, to je test server, udjes vidis champa, skin itd.. dosaditi i odeš.

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
16 godina
League Of Legends

Ovo je bilo prejednostavno, bio sam sa Sorakom dole protiv Alistara i Tristane, samo pasivno, farma itd, ubili smo ih zbog amumua par puta na botu dok sam ja sve do 23. minute farmao u lane-u bez povratka u bazu (da njihov rammus je bio idiot.), vratim se sa cleaverom, phantom dancerom i čizmicama i hebem mater svima. Nisu stackali nikakav armor (osim rammus thornmail koji sam ionako meltao i lifestealao nazad, radi po 5k dmga dok ga ubijem :r) tako da je black cleaver bio odličan izbor za ostaviti, uzeo sam qss zbog rammus taunta i anivia q. Moj tim je uglavnom fidao ali je bio koristan zbog svih tih stunova itd (amumu, malphite, soraka sustain, kat aoe ult..). Toliko o elo hellu, lagano ga je carryjat, samo treba dobar team comp ;) Ovo je bilo na 1230 elo btw (igrao sam drogiran pa sam pao sa 1340 huehue)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
League Of Legends

Ukratko tražim kvalitetne igrače tko bih želio igrati ranked game. Javljanje u privatne poruke.EU Nordic & East

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 14:48 (Armageddon 2033).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends
ako bi neko pokusao doci do plata na 3v3 prije nego sto sezona zavrsi pm me (eu nordic and east)
steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: NinjEEEk

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

I evo mene u 1600 ELO nakon što sam se ponovno usudio odigrati koju ranked partiju ( ustvari, natjeralo me gubljenje 25 ela po peti put ove sezone radi neaktivnosti ). Al dugo nisam dobio ovakve ragere ko u ovoj, Oriannu Lee ganka 3 puta u prvih 5 minuta, burna joj potione i počne ona meni wtf are you doing noc, nakon toga lee počne kempat bot, imaju wardove i vide da on ne odlazi, ali ne, oni moraju in... pa počne Tristana na mene i sve druge rageat kako ih kempaju... Nakon toga Tristana počne umirat stalno ( pusha bez wardova ) pa se onda ona, Orianna i Nunu počnu svađat. Srećom Singed ih je nekako smirio, dobili jedan 5v4 fight protiv Barona, jednom uhvatili samu Morganu, pushamo inh te u zadnjem teamfightu kod Barona Tristana dobije quadru i popravi si skor.

1600 1600
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Scumbag client bugs, giving me heart attacks and shit... In my dreams lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...

I evo mene u 1600 ELO nakon što sam se ponovno usudio odigrati koju ranked partiju ( ustvari, natjeralo me gubljenje 25 ela po peti put ove sezone radi neaktivnosti ). Al dugo nisam dobio ovakve ragere ko u ovoj, Oriannu Lee ganka 3 puta u prvih 5 minuta, burna joj potione i počne ona meni wtf are you doing noc, nakon toga lee počne kempat bot, imaju wardove i vide da on ne odlazi, ali ne, oni moraju in... pa počne Tristana na mene i sve druge rageat kako ih kempaju... Nakon toga Tristana počne umirat stalno ( pusha bez wardova ) pa se onda ona, Orianna i Nunu počnu svađat. Srećom Singed ih je nekako smirio, dobili jedan 5v4 fight protiv Barona, jednom uhvatili samu Morganu, pushamo inh te u zadnjem teamfightu kod Barona Tristana dobije quadru i popravi si skor.

uvijek je jungler kriv :P

15 godina
neaktivan
...nisam znao da si ti MushRoomD O.O
'Život je nekada čudan. Nekada je divan. Nekada je grozan. A nekad poželiš da nisi ni živ. Svakakva sranja se dešavaju. Ali opet, postoje i dobre stvari u životu za koje vrijedi živjeti.'
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Zato jer navijaš za M5.

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
Blizek kaže...

uvijek je jungler kriv :P

Zato sam i prešao na supporte jer te nitko neće okrivit za poraz ^^. Al ozbiljno, ljudi underestimaju supporte, vidio sam u ovoj kolko je Nunu zapravo loše igrao u usporedbi sa mnom ( kad ja igram supporta ), ja inače ne kupujem baš puno wardova al on je ono zbilja škrtario na wardovima. Također, budući da nema on puno posla, trebao bi stalno gledati na mapu i svojima dojavljivati ako netko prođe pored warda, savjetovati ih itd. a ne ko on ulazit u bot bush i nadati se da se Lee makao te poslije rageati na leeja kako ih kempa ( zajedno sa tristanom ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
Aliser kaže...
...nisam znao da si ti MushRoomD O.O

You noob, y u no who I am?! {#}

16 godina
League Of Legends
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 0:45 (hari85).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Luxy2501 kaže...
BannedOnThisForum kaže...

Zato jer navijaš za M5.

Jebeš ti svoj SK.

16 godina
League Of Legends

Nek meni neko objasni kako smo mi uspjeli throwat ovo? Mislim znam zasto smo spusili, al opet qq

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Don Strongtoni kaže...

Nek meni neko objasni kako smo mi uspjeli throwat ovo? Mislim znam zasto smo spusili, al opet qq

Teemo powaaaa

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel ima tu netko iskustva u ovom novom TT-u. Htio sam igrat malo ranked pa me zanimaju viable team comp-ovi i kakva je konkurencija na 3v3 rankedu :)

League of Legends: s4t4n1c

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

HA HA HA HA HA AH

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

So close...

EUW. KaiseRxy EUNE:The Und3rt4k3r

2 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Sviđa mi se Ahri za solo q, oba matcha su bila protiv fizza na midu (1st pick instalock ahri ftw)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neznam koji skin da si uzmem, Headless Heca mi je super ali neigram puno Hecu, a vayne igram dosta, ali dragonslayer je bio nedavno na saleu, a neda mi se kupovat za punu cijenu

2 Headless Hecarim
24 Dragonslayer Vayne
4 Heartseeker Vayne
LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
14 godina
neaktivan
entertainer kaže...

Neznam koji skin da si uzmem, Headless Heca mi je super ali neigram puno Hecu, a vayne igram dosta, ali dragonslayer je bio nedavno na saleu, a neda mi se kupovat za punu cijenu

čuvaj ti te rp-ove za nešto bolje sad izlazne novi super skiovi a ne ova 3 smeća

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Igram ranked, njihovi tim ima 2 junglera od kojih je jedan Soraka, srušimo im sve inhibitore i na kraju uspijemo izgubiti jer ovi moji se počeli glupirati a Taric poša afk u presudnom trenutku, pri samom kraju.

I sad kažite da se more izvući iz niskog ELO-a, ja san zapeo na 800 i tako stoji već misecima.{#}

0 0 hvala 0
16 godina
Toddili kaže...
entertainer kaže...

čuvaj ti te rp-ove za nešto bolje sad izlazne novi super skiovi a ne ova 3 smeća

Headless hecarim skin je smece {#}, BURN THE HEATHEN !{#}

18 godina
neaktivan
Blizek kaže...

E to zbog neaktivnosti :D kolko dugo trebas biti neaktivan da izgubis ?

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
13 godina
neaktivan
nakon 30 dana gubis elo
14 godina
neaktivan

Danas odigrao 3 partije, 2 dobio i jednu izgubio na Rankedu..

Prvi meč igrao s Ezrealom, završio 2/0/2 s 124 cs u 25-oj minuti jer je naš Darius uspio dati riven 5 killa zaredom čim bi došla na lejn.

Momčad je bila: Ryze, Ezreal, Darius, Malphite, Blitz vs. Jayce IV, Vayne, Ahri, Nunu, Riven

drugu dobio s Teemo AP+AS (11 / 9 / 18 i 202 creepa u 52min...loš farming, ali nisam dobio niti jedan gank na solo top dok je njihov shen dobio 4x)...pobijedili. Momčad: Teemo, Nunu, Evelynn, Vayne, Malphite vs. Karthus, Shen,Kog Maw, Taric, Nocturne ...naš Malphite prvi put igrao valjda, jer ga uči (tako je rekao)

treću igrao s Jaxom jungler (2/2/7 i 106 cs u 25min...više sam ulijevao strah nego što sam radio dmg, jer sam masovno pushao (cijeli top sam solo propushao praktički)... kompozicija tima: Jax, Pantheon, Kennen, Tristana, Blitz vs. Malphite, Sona, Cho Gath, Karthus, Graves ...

drugu smo dobili samo zato što nismo rejđali, nego čekali priliku i u late gameu ih dobili jer sam ja pushao brzo s Teemom...dok drugu je naš pantheon otišao 3/0/0 i Kennen isto...što je dovelo da su se oni međusobno flejlmali na all chatu i gubili..nadam se da ću sutra izaći iz 1200, jer kad god igram i popnem se, naletim na leavere i afkere.

A kako da recimo Carryam game s Ezrealom kao ADC kada njihova riven ima 6-8 killeva dok naš tim ima 2 killa...pa solo je kasnije demolirala sve :/

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice