League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.428.877
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
League Of Legends

Samo da znate izgubili smo od WoT  na GJA , supak od ip boosta cemo dobiti .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ima neko link od ovog najnovijeg patcha?

LoL nick: Dunac

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Pa onda su svi guidovi više manje tamo beskorisni pošto nema updateova baš puno, sve je otprilike tako po 100-200 dana zaostalo.
Znaš neku bolju stranicu?
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kakva je ovo promjena u 3v3 nova mapa sve?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Dunac kaže...

ima neko link od ovog najnovijeg patcha?

Link od patcha?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Samo da znate izgubili smo od WoT  na GJA , supak od ip boosta cemo dobiti .

stvarno su mogli malo veće nagrade dat, moj buraz igra wot pa sam bas sčera vidio kaj su sve njima dali.

ove godine nebudu Helloween Rune?

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 11:06 (null).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

zasto mi stoji na 33%?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Mozda applaying patches?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa da al cekam vec 1h i nista.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel ima tko kakvih problema s clientom nakon novog patcha?

two camels in a tiny car

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Pa onda su svi guidovi više manje tamo beskorisni pošto nema updateova baš puno, sve je otprilike tako po 100-200 dana zaostalo.
Znaš neku bolju stranicu?

http://www.mobafire.com/

'Život je nekada čudan. Nekada je divan. Nekada je grozan. A nekad poželiš da nisi ni živ. Svakakva sranja se dešavaju. Ali opet, postoje i dobre stvari u životu za koje vrijedi živjeti.'
14 godina
neaktivan
League Of Legends

mene zanima jel Pantheon na strani Denaciana ili Noxusa?? XD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RedFoo kaže...

mene zanima jel Pantheon na strani Denaciana ili Noxusa?? XD

demacia

League of Legends EU West: Dmanz
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Plzz pomoć. Našel sam se u dilemi. Nemrem se odlučit kojeg champa da zemem: Ezreala il Vayne. Nekak mi se više sviđa Ezz zbog boljeg ultija i čini mi se da je s njim lakše igrati.

23 Ezreal
6 Vayne
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Toxickiller kaže...

Plzz pomoć. Našel sam se u dilemi. Nemrem se odlučit kojeg champa da zemem: Ezreala il Vayne. Nekak mi se više sviđa Ezz zbog boljeg ultija i čini mi se da je s njim lakše igrati.

2 moja najdraža carryja {#}

Vayne: Veoma slab early game, just farm farm farm, preporuka za supporta nunu ili alistar (ovisi od njihovog carry-ja). Farmaj što više, zamoli junglera da ti ostavi kill pri ganku ako je u mogućnosti, mid game malo teamfighti oko dragona, pop ulti i na njihovog carryja, trebao bi lako to izvući, maxaš R > Q > W > E, late game je*i mater svima.

Ezreal: Full ad sa guardian angelom, laning phase sa sorakom ili sonom sa što veći poke uz dobar sustain, na lvl 6 ako si sa sonom kombinujte ultove i ubijte ih u lane, late game beast.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

si siguran?? ja sam gledao i nigdje točno nepiše da je na strani Demaciana... XD ali ja sam si nekako tako i mislio :D

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Riven sa novim itemima na TT <3

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Riven sa novim itemima na TT <3

ma zaklinac je riven xD znaci olaf na novoj mapi facerola :D riven ni leesin mu nisu mogli nis 2na 1 :D preepic samo HP i nis drugo trcis i ubijas :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Čuj, ezreal late game beast {#}

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Vayne: Veoma slab early game, just farm farm farm, preporuka za supporta nunu ili alistar (ovisi od njihovog carry-ja). Farmaj što više, zamoli junglera da ti ostavi kill pri ganku ako je u mogućnosti, mid game malo teamfighti oko dragona, pop ulti i na njihovog carryja, trebao bi lako to izvući, maxaš R > Q > W > E, late game je*i mater svima.

Ezreal: Full ad sa guardian angelom, laning phase sa sorakom ili sonom sa što veći poke uz dobar sustain, na lvl 6 ako si sa sonom kombinujte ultove i ubijte ih u lane, late game beast.

nebi ja baš ni sonu ni soraku sa ezrealon, on je poke i harras heroj, soraka nije, a soni je nakon ovog patcha to dosta teže, ja preferiran leonu ili tarica, blitza ako će ga igrat neko ko zna

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
BannedOnThisForum kaže...

nebi ja baš ni sonu ni soraku sa ezrealon, on je poke i harras heroj, soraka nije, a soni je nakon ovog patcha to dosta teže, ja preferiran leonu ili tarica, blitza ako će ga igrat neko ko zna

Soraka je dobra za poke.

Pogotovo s EZom,Urgotom i slicnima.

two camels in a tiny car
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Poz ljudi, igram LoL vec neko vrijeme (17 sam level) i obozavam ashe, non-stop igram s njom i imam dosta coinsa, oko 7k i htio bih da mi preporucite nekog championa, nekog u stilu ashe, ad carry!!!

0 0 hvala 0
16 godina
Rayz00 kaže...

Poz ljudi, igram LoL vec neko vrijeme (17 sam level) i obozavam ashe, non-stop igram s njom i imam dosta coinsa, oko 7k i htio bih da mi preporucite nekog championa, nekog u stilu ashe, ad carry!!!

Pa po gameplayu joj je Varus najslicniji, ali posto je on smece od ad carry preporucujem da uzmes corki/graves/ez /draven/mf    

18 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozrdav ljudi!

Evo prvo cu reci da pratim ovu temu svakodnevno vec godinu dana a ovo mi 2. post pa zato takvi uvod :)

svaka cast na svima koji odgovraju, trolaju, stvarno zna biti zabavno citati :) jos se sjecam onoga twitch viable ili ne, ahh zabave li {#}

uglavnom.. skupio preko 6k Ip-a i kupujem novoga lika pa me zanima sto mislite o Zyri? nakon ovih rusa i uloge nje ko suporta se sve vise igra vidim

ali meni bi prvenstveno sluzila kao mid.. ne zelim lakoga heroja nego nekog zabavnog a s kojim mogu i carryat igru. pa mi je zato Zyra mozda izbor.

makar ne igram bas AD mi se cini Draven isto tako zanimljiv, ako se ga nauci igrat dali je mocan? :) predlazete li jos sto? Orianu, Noca?

btv da dodam svoje iskustvo o Elo hellu.. i sam sam ubrzo nakon 30lvl na ranked navalio, usprko tome sto sam znao da cu vjerovatno pasti.. doso na 900 i presto igrat.. naucio za svaku rolu bar 3 heroja s kojima sam 100% siguran i tako u 1 danu s eve doso na 1050. ali najbolje je igrati ranked nakon 1,2 u noci pa do jutra,,, ne pamtim kad sam nazadnje bilo u normalu ili rankedu naletio na tollera ili namjernog afk...

4 Zyra
7 Draven
12 Oriana
6 Nocturne
www.mmw.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Rayz00 kaže...

Pa po gameplayu joj je Varus najslicniji, ali posto je on smece od ad carry preporucujem da uzmes corki/graves/ez /draven/mf    

Nije Varus smeće, vrlo je zabavan i zna biti ponekad zbilja jak, ali nije među jačim AD carrijima. Zapravo, niti jedan ADC nije smeće, samo ima jačih i slabijih.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Soraka je dobra za poke.

Pogotovo s EZom,Urgotom i slicnima.

je za poke ali nije agresivna i to meni osobno smeta, ovisi kako ko voli {#}

14 godina
League Of Legends

majku mu ovak se nisam dugo raživciro, znam 15 lvl igrače koji su milijun puta bolji od ovog shaca. lik se jednostavno zaleti među tim protivnicki, da je bilo 4v4 bi imali sanse

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
16 godina
bullyq14 kaže...

majku mu ovak se nisam dugo raživciro, znam 15 lvl igrače koji su milijun puta bolji od ovog shaca. lik se jednostavno zaleti među tim protivnicki, da je bilo 4v4 bi imali sanse

Normal i živciraš se? {#}

15 godina
neaktivan
MacTheBig kaže...

Normal i živciraš se? {#}

Sorry Mr. Its not ranked its only normal so just lets lose the game.

LoL-scarface797(EU-West)
13 godina
neaktivan
Vald1s kaže...

Pozrdav ljudi!

Evo prvo cu reci da pratim ovu temu svakodnevno vec godinu dana a ovo mi 2. post pa zato takvi uvod :)

svaka cast na svima koji odgovraju, trolaju, stvarno zna biti zabavno citati :) jos se sjecam onoga twitch viable ili ne, ahh zabave li {#}

uglavnom.. skupio preko 6k Ip-a i kupujem novoga lika pa me zanima sto mislite o Zyri? nakon ovih rusa i uloge nje ko suporta se sve vise igra vidim

ali meni bi prvenstveno sluzila kao mid.. ne zelim lakoga heroja nego nekog zabavnog a s kojim mogu i carryat igru. pa mi je zato Zyra mozda izbor.

makar ne igram bas AD mi se cini Draven isto tako zanimljiv, ako se ga nauci igrat dali je mocan? :) predlazete li jos sto? Orianu, Noca?

btv da dodam svoje iskustvo o Elo hellu.. i sam sam ubrzo nakon 30lvl na ranked navalio, usprko tome sto sam znao da cu vjerovatno pasti.. doso na 900 i presto igrat.. naucio za svaku rolu bar 3 heroja s kojima sam 100% siguran i tako u 1 danu s eve doso na 1050. ali najbolje je igrati ranked nakon 1,2 u noci pa do jutra,,, ne pamtim kad sam nazadnje bilo u normalu ili rankedu naletio na tollera ili namjernog afk...

Zyra - za nju nist nemogu rec posto je neigram

Draven - ako ga naucis igrat bit ces bog pogledaj samo aphroa s njim, izrazito je jak u laning phasi i ako nisi bas dobar u last hitanju on je odlican jer je lako last hitat s q bonus dmgom.. samo sto je malo tezak za naucit (barem meni)

orianna - farm farm farm early game, i nakon toga ih pokas q,w kombo napravis odlican ult i promjenis ishod cijelog teamfighta.. odlican ap carry ako volis mid igrat

nocturne - njega sam igrao pun k i odlican je ako volis junglat iako ga neigram bas tolko puno  sad vise nakon ovih nerfova na global ult to mi je malo gay

steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: NinjEEEk
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice