Hvala 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pitam se di je login glazba od Elise, sačekam cca pol minute i počne ženska pričati nekakvu priču o Shadow isles 
Ja volim igrati isto support-a nekada, baš frendu danas koji je odigrao možda 10 partija s Vayne, i CS mu je do 100-te minute možda 70-100 je dobio Pentu nakraju. Igrao sam s Blitzom, i uživam, ovaj pita na TSu "ti baš chillaš ispod tog turreta s 300hp"...povlačim ljude i igram agresivno, koliko puta me znaju pratiti a ja imam 100hp, i samo pull + E + R i evo ga kill.
Samo moram malo naučiti bolje Leonu, i početi igrati Alistaira...
Elise kupiti:
| 1 | Da! |
|---|---|
| 28 | NE! |
| 5 | nemoj,OP je,brzo dolazi nerf ! |
ja bih pričeko malo ali probo sam ju na pbe-u ima dosta dobe skilove
skill uopće ne igra najveću ulogu u dobivanju ela
cek, svi koji su izasli is low eloa su izasli s luckom... good one.
ako se ne slazes sa tin onda nema smisla se prepirat , jer je istina sta je napisa , koliko god je puta napisano odakle potjece sustav ELO-a to ti moze sve rec , iman ti replayove solo queuea-a ako zelis gledat 1500 igrace , match je bia prije misec dana al se sican ka dae bia jucer , ja san ima 15 killova od 20 sta je team ima , carrya san solo , dobia san ulti od ww-a u facu i blitz pool i gg i rage se pribacia na mene , replay ti mogu isti tren uploadat , da najveci faktor izlazenje iz elo hella nije skill , prekinite usporedivat obicne ljude sa proficima , ako vec zelis usporedivat ocelote ima 1 lose vise nego win (1386-1387) i elo mu je 2150 , tako mozemo rec da on nema skilla? ako pobjeduje samo 50% gameova doslovno , da on nema account iz season 1 sa puno elo-a on bi sad bia neki low elo , doslovno jedan win jedan lose , nije se odlipia kako ti sam reka , tako da se nema vise cemu raspravljat
skill uopće ne igra najveću ulogu u dobivanju ela
ako se ne slazes sa tin onda nema smisla se prepirat , jer je istina sta je napisa , koliko god je puta napisano odakle potjece sustav ELO-a to ti moze sve rec , iman ti replayove solo queuea-a ako zelis gledat 1500 igrace , match je bia prije misec dana al se sican ka dae bia jucer , ja san ima 15 killova od 20 sta je team ima , carrya san solo , dobia san ulti od ww-a u facu i blitz pool i gg i rage se pribacia na mene , replay ti mogu isti tren uploadat , da najveci faktor izlazenje iz elo hella nije skill , prekinite usporedivat obicne ljude sa proficima , ako vec zelis usporedivat ocelote ima 1 lose vise nego win (1386-1387) i elo mu je 2150 , tako mozemo rec da on nema skilla? ako pobjeduje samo 50% gameova doslovno , da on nema account iz season 1 sa puno elo-a on bi sad bia neki low elo , doslovno jedan win jedan lose , nije se odlipia kako ti sam reka , tako da se nema vise cemu raspravljat
ponavljas jedno te isto sto je receno 20 puta i opet zanemarivas ono bitno, uopce mi se neda raspravljat o ovome vise.
Igrao sam novi TT i imam samo 2 meča koje sam odigrao... Igrao sam prije 3v3 kada sam bio LV15 i sada ispada ko da nikad nisam igrao 3v3. Pomislio sam da se možda resetiralo zbog reworka mape ali vidio sam ljude s 300 pobjeda 3v3 pa mislim možda se resetiralo samo onima koji nisu dugo igrali ili?
Jesu ovi svi novi skinovi limited edition?
di san ja to reka da je luck? ti u svakoj partiji ovisiš o još 4 čovika, bez obzira koliko si ti dobar neko uvik može nafidat/failat ili nešto slično i doslovno ode game, ovisi i o tvome raspoloženju, ako si iznerviran dok igraš radi prijašnjih gameova i slične stvari, sve to igra ulogu u tome kako će partija proć, doduše ovo je sad filizofija ali je istina, nije sve crno i bilo, ne vrti se sve oko toga koliko si ti dobar i jesi li dobar da sam carryaš partiju, to u LoLu ionako nije moguće, čista logika
Jesu ovi svi novi skinovi limited edition?
Legacy !
ponavljas jedno te isto sto je receno 20 puta i opet zanemarivas ono bitno, uopce mi se neda raspravljat o ovome vise.
ka sta govorin , elo ne znaci nista doslovno nista makar dosa ti do platinuma , pobjedia san full platium team i usput napravia pentu tako da nema vise smisla pricat o elu
di san ja to reka da je luck? ti u svakoj partiji ovisiš o još 4 čovika, bez obzira koliko si ti dobar neko uvik može nafidat/failat ili nešto slično i doslovno ode game, ovisi i o tvome raspoloženju, ako si iznerviran dok igraš radi prijašnjih gameova i slične stvari, sve to igra ulogu u tome kako će partija proć, doduše ovo je sad filizofija ali je istina, nije sve crno i bilo, ne vrti se sve oko toga koliko si ti dobar i jesi li dobar da sam carryaš partiju, to u LoLu ionako nije moguće, čista logika
sve je to uredu i slazem se s tim ali opet po onome sto si napisao ispada kao da ovi sto su izasli iz tog elo hella se vrte oko lucka (oni dobiju feedera a ne ti, oni afkera a ne ti), neznam bas za puno primjera da je neko izasao iz "elo hella" a da nije bas ovako dobar igrac, da se neko malo ispod prosjeka uspio nekako popet na recimo 1400/1500 (da ga team carrija svaku ili da oni imaju feedera/afkera svaki drug game) vjerovatno nebi tamo ostao ni tjedan dana i vec bi se vratio na staro. i za ovo "bez obzira kolko si dobar neko uvijek moze nafeedat" naravno da moze ali ti ako si dobar znat ces izfocusat tog nafeedanog ili ako si ti dobar nafeedat ces se ti na ostalim likovima jer nemoguce da od njih 5 u low elou barem jedan nije njubara teska, i ako imas 6/0 npr na startu i gubite game, radis nesto krivo...
ka sta govorin , elo ne znaci nista doslovno nista makar dosa ti do platinuma , pobjedia san full platium team i usput napravia pentu tako da nema vise smisla pricat o elu
zbilja neznam sto da komentiram na tvoje postove vec sam zaboravio o cemu se tocno raspravljamo al ono... svi smo igrali protiv platinum igraca u 5v5 gameovima kao sto i sam znas ne razlikuju se puno od recimo 1500 elo igraca, u low elou vecinom igracu koji su kao bolji nema bas posebne razlika u skillu kolka je u ponsanju i upravo zbog toga nije tolko jednostavno doci na velik elo na soloq .. stavi nekog igraca sto je sad na 1000 na 1800/1900 eto bas me zanima kolko bi brzo pao jer vecinom igraci u low elou flejmaju 24/7 i vecina se gameova gubi upravo zbog toga. i dok igras soloq tu je opet ta frustracija od suigraca i pomaganje svakom u teamu te ignoriranje silnog flejmanja u soloq,
2 skina ili jedan Brandov?
najjače mi je kad se zombie brand spawna
Možeš ti biti koliko god dobar želiš, neke ljude jednostavno ne možeš carryat, i takvih ima dosta u elo hellu.
Točno kako je kolega iz južnih krajeva ranije rekao. Neki ljudi ne shvaćaju mehaniku igre, kompoziciju po lejnovima i njihovu ulogu u timu. Pa tako blitz hooka nasusa na nas dok ima ultu upaljenu i na početku se isčuđava kak to da Vayne ide na bot lane s njim (????)
Igram Vayne, ufidam se, napravim pentu oko 35min, uzmemo barona i popušimo jer nitko ne zna pobjec od Nasusa kad upali ultu. A problem s blitzom pobjeć i hookat ga dalje od ostatka teama dok ja istopim ostale...
doduše, imali smo #lame compsition, teemo top, kata mid, shaco jungle. Ne možeš ti bez hard cc-a dobit.
Silovanje u bulju, nije mi se ni dalo recallat, mislim da sam samo dva puta išao u bazu, kad sam umro i kada sam se baš morao upragadeat sa bootsa.
Njihov Shaco je bio najužasniji jungler kojeg sam ja vidio u svom životu, igrao bi protiv njega do jutra :) Na početku smo ga dočekali na blue (znači išao je sam na blue nitko nije pullao) i nas petero na njega odma first blood svi odmah u chat report Shaco bilo mi ga je žao malo
.
Od mojih pet killova 3 su bila na njega i to sam ga na redu uvijek dočekao, ubija on lizarda ubija i onako kad je već na 400 healtha samo Q-E gotov i on i red 
Od ovakvih partija dobijem motivaciju da još igram..
Jel itko igrao Ezreala nakon nerfa? Kakav se sad čini?
osta je jak , nastavit ce se igrat
Silovanje u bulju, nije mi se ni dalo recallat, mislim da sam samo dva puta išao u bazu, kad sam umro i kada sam se baš morao upragadeat sa bootsa.
Njihov Shaco je bio najužasniji jungler kojeg sam ja vidio u svom životu, igrao bi protiv njega do jutra :) Na početku smo ga dočekali na blue (znači išao je sam na blue nitko nije pullao) i nas petero na njega odma first blood svi odmah u chat report Shaco bilo mi ga je žao malo
.
Od mojih pet killova 3 su bila na njega i to sam ga na redu uvijek dočekao, ubija on lizarda ubija i onako kad je već na 400 healtha samo Q-E gotov i on i red 
Shaco netreba pull^^
AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
.
Jedina stvar koja me živcira kod svih slabijih igrača je stackanje hp-a na garenu i sličnim championima(riven, shen itd). garen je ad caster te samim time ga treba itemizirati kao takvog. garen nije tank i nemože samo stackati hp(beskorisno, rađe stackaj armor/mr hp je beskoristan stat u većiom količinama ako te niko ne bursta niti focusa)
jel igrate ovu novu mapu 3x3 mapu :D prefun :D dominion je smece naspram ovog xD
Može mi netko pojasniti Udyra ? Koliko sam jedino shvatio za junglu se maxa feniks a ako se ne ide u junglu onda tigar ili ? Čini se ne loš. Vaše mišljenje ?
Jedini approved i featured na solomidu koji ja vidim je od westricea koji je zadnji put updatean PRIJE 496 DANA! ako ti misliš da se od tada ništa nije promjenilo i našle stvari koje bolje funkcioniraju na champovima imam loše vijesti za tebe.
Može mi netko pojasniti Udyra ? Koliko sam jedino shvatio za junglu se maxa feniks a ako se ne ide u junglu onda tigar ili ? Čini se ne loš. Vaše mišljenje ?
Top Udyr: Turtle za sustain ili Tiger za dmg
Jungle Udyr: Phoenix Udyr.
Moje mišljenje o Elisi u par game-ova što sam odigrao
Probao sam je mid, top i jungle. Na midu je ok, sa svojim skillsetom ima dobar harass i dobar kill potential tokom ganka. Na topu je dobra kao hybrid bruiser, hybrid zbog human form harassa a bruiser zbog spider form auto attackova.
U jungle je već ok, isto hybrid, ima odlične gankove, NO
primijetio sam da u teamfightima i nije baš nešto, ukoliko se ne builda tanky, ne može uraditi ništa korisno budući da je melee combat u pitanju, tako da je bruiser najbolje za nju, može i ap glass cannon ukoliko želite da skočite na nekog i nukate ga u par sekundi. Ne znam, ako može neko ko je probao i da mu ide dobro objasni kako je igra?
Jer je to jako velik nerf da će ga svi prestati igrati.
Ezreal je još uvijek ostao jak. Ovo baš i ne utiće toliko na njega.