I zadnji game, ulazim u select screen kad netko radi troll pick,ja leavem i dobijem kaznu od pola sata. WTF ??
Kasnije dolazim ponovo u select screen,kažem da bi išao mid, kad kaže netko "hahah i go mid , you are last pick." Govorim da idem na top, opet ista priča - last pick si pa budi što ti ostane. I napokon mi pukne film i kažem (koliko god mi to bilo žalosno i debilno i protivim se strogo tome ) da ću ovaj game trollat. Uzimam Master yi (ostalo mi je adc i supp za izabrati) i idem na bot s ezom. Invadeali smo im junglu, ubili jednog, uzeli oba red buffa. Nije loše za početak. Ez na botu nafeeda Twitcha i odlazi na top a Shen dolazi na bot (LOL). Nekim divnim čudom ez od 0/4/0 dođe do legendary i kasnije gragas napravi triple.Pushamo ih po malo i oni se predaju. GG ali ovaj put za nas.
Baš me briga koliko su loši q-ovi...pickovi,suigraci i njihovo ponašanje, ja nikad nisam trollao u RANKEDU i svatko tko je trollao iz bilo kojeg razloga zaslužuje biti u lošem položaju.
Ako želiš igrat ranked budi spreman igrat poziciju koju ne želiš igrat i budi spreman susrest se s debilima.
Ako nisi sposoban ignorirat uvredu,flame,trollanje ili tolerirat igranje (za tebe) nepovoljne role...onda ranked nije za tebe.