League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.360.503
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Darinka kaže...

I zadnji game, ulazim u select screen kad netko radi troll pick,ja leavem i dobijem kaznu od pola sata. WTF ??

Kasnije dolazim ponovo u select screen,kažem da bi išao mid, kad kaže netko "hahah i go mid , you are last pick." Govorim da idem na top, opet ista priča - last pick si pa budi što ti ostane. I napokon mi pukne film i kažem (koliko god mi to bilo žalosno i debilno i protivim se strogo tome ) da ću ovaj game trollat. Uzimam Master yi (ostalo mi je adc i supp za izabrati) i idem na bot s ezom. Invadeali smo im junglu, ubili jednog, uzeli oba red buffa. Nije loše za početak. Ez na botu nafeeda Twitcha i odlazi na top a Shen dolazi na bot (LOL). Nekim divnim čudom ez od 0/4/0 dođe do legendary i kasnije gragas napravi triple.Pushamo ih po malo i oni se predaju. GG ali ovaj put za nas.

Baš me briga koliko su loši q-ovi...pickovi,suigraci i njihovo ponašanje, ja nikad nisam trollao u RANKEDU i svatko tko je trollao iz bilo kojeg razloga zaslužuje biti u lošem položaju.

Ako želiš igrat ranked budi spreman igrat poziciju koju ne želiš igrat i budi spreman susrest se s debilima.

Ako nisi sposoban ignorirat uvredu,flame,trollanje ili tolerirat igranje (za tebe) nepovoljne role...onda ranked nije za tebe.

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Da ne citiram sve, imate pravo ali i nemate pravo. Kao prvo nije problem u igranju supporta jer ih imam više od ad carrya. Zašto nebi došlo do dogovora nego bahato "hahahaha you are last pick..." , pa nije lol igranje najbržeg prsta kao u milijunašu. Isto tako kad sam igrao sa Ashe mene su reportali jer sam failao tj. imao loš score iako mi je u laneu bio Cho gath koji nikako nije support i koji ubija minione isto kao i ja i iako je Olaf na top imao identičan score kao ja.

Znam da trollanje nije nikako dobro i znam da je glupo i da zaslužuje ban zauvijek ali imati u timu malpha i shena gdje oba hoće na top i oba su lockala ne daje neki izbor : ili izaći i čekati 30 min bez game ili igrati game i čitati svo ono svađaje koje se uvijek isto.

Jednostavno pukne film nakon nekog vremena ali nema veze sad. Lako je bit general poslije bitke i drugima soliti pamet. Istina je ono : "Budi dobar i pojedi g*vno".

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
League Of Legends

fun fact, čak i u summoners codu piše da se zadnji pick triba prilagodit team compu

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 1:03 (slimyyy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

A sta ako je onaj troll pick u jednom od prvih gameova bio covjek kojemu se isto desilo ? Zamisli situaciju gdje jedan igrac izgubi 5 gameova zaredom , pa odluci trollat  i izgubi game  sto navede igrace koje je istrollao da isto pocnu rageati i trollati . NeverEndingCycleofRageandTrolling.com

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Mislim da niste shvatili moju poantu. Gledajte, nije problem igrati neku ulogu ali je problem u tome što oni koji imaju prvi ili drugi izbor misle da su bogovi. Npr. njihov tim uzima Garena, moj suigrač, prvi na izboru koji je odmah dao do znanja da želi solo uzima Jaxa bez trunke razmišljanja da bi ga Garen mogao otpuhati samo tako što se nakraju i dogodilo. Ili kad se netko u timu ne izjasni što želi i uzme Katu iako je Karthus već odabran i onda nastane problem tko će uzeti junglu. Zadnji primjer: shen i malph su lockali s namjerom da oba idu na top, opet fali jungla. I sad ide moje pitanje: Zar mi nije svejedno izgubio ja sa Master Yi ili sa Tryndom ? Opet kažem nije lijepo trollati ali ako ja kao last pick moram uzeti i adc i junglu jer nam fali igrač onda sve pada u vodu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

A sta ako je onaj troll pick u jednom od prvih gameova bio covjek kojemu se isto desilo ? Zamisli situaciju gdje jedan igrac izgubi 5 gameova zaredom , pa odluci trollat  i izgubi game  sto navede igrace koje je istrollao da isto pocnu rageati i trollati . NeverEndingCycleofRageandTrolling.com

nešto nevalja taj link {#}

15 godina
slimyyy kaže...

fun fact, čak i u summoners codu piše da se zadnji pick triba prilagodit team compu

Don Strongtoni kaže...
 Pise ti u summoner's codeu..  

Another fun fact:

{#}

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
16 godina
Darinka kaže...

Mislim da niste shvatili moju poantu. Gledajte, nije problem igrati neku ulogu ali je problem u tome što oni koji imaju prvi ili drugi izbor misle da su bogovi. Npr. njihov tim uzima Garena, moj suigrač, prvi na izboru koji je odmah dao do znanja da želi solo uzima Jaxa bez trunke razmišljanja da bi ga Garen mogao otpuhati samo tako što se nakraju i dogodilo. Ili kad se netko u timu ne izjasni što želi i uzme Katu iako je Karthus već odabran i onda nastane problem tko će uzeti junglu. Zadnji primjer: shen i malph su lockali s namjerom da oba idu na top, opet fali jungla. I sad ide moje pitanje: Zar mi nije svejedno izgubio ja sa Master Yi ili sa Tryndom ? Opet kažem nije lijepo trollati ali ako ja kao last pick moram uzeti i adc i junglu jer nam fali igrač onda sve pada u vodu...

jel možeš reč koji si elo ako nije problem? ja san osobno iskusija sve od 1000-1700 i mogu reč da postoji elo hell, ko god kaže da ne postoji nije se dovoljno zadrža u niskome elu i nema pojma šta priča... jedini savjet koji ti mogu dat je da jednostavno istrpiš te trollove i ako svaku partiju daš 100% bez sumnje ćeš izać iz tog ela, ako ne onda nažalost ni ne pripadaš u puno veći, pa sritno {#}

@Toni: {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 1:55 (slimyyy).
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Darinka kaže...

jel možeš reč koji si elo ako nije problem? ja san osobno iskusija sve od 1000-1700 i mogu reč da postoji elo hell, ko god kaže da ne postoji nije se dovoljno zadrža u niskome elu i nema pojma šta priča... jedini savjet koji ti mogu dat je da jednostavno istrpiš te trollove i ako svaku partiju daš 100% bez sumnje ćeš izać iz tog ela, ako ne onda nažalost ni ne pripadaš u puno veći, pa sritno {#}

Nije problem, imam točno 1038. I to zato što sam počeo igrati čim sam popunio rune page ali nvm.

Pa u tome i je poanta. Trudiš se svaki put i onda dođe do raspada sistema unutar tima ili odmah u select screenu i pozdravi se s pobjedom.Ili kad pojedinci prodaju pamet s 2 infinitya itd. Kako ostati imun na to sve ?

Sad opet ide stotinjak winova na normalu pa ćemo vidjet dalje.

16 godina
Darinka kaže...

Nije problem, imam točno 1038. I to zato što sam počeo igrati čim sam popunio rune page ali nvm.

Pa u tome i je poanta. Trudiš se svaki put i onda dođe do raspada sistema unutar tima ili odmah u select screenu i pozdravi se s pobjedom.Ili kad pojedinci prodaju pamet s 2 infinitya itd. Kako ostati imun na to sve ?

Sad opet ide stotinjak winova na normalu pa ćemo vidjet dalje.

winovi u normalu ti ne utječu na kakve ćeš ljude dobit u rankedu ali vjerovatno to znaš, uglavnon taj elo je katastrofa, tu ima svega i svačega i dosta se teško nosit sa igračima iz tog ranga tako da bi ti možda bilo najbolje pričekat soft elo reset koji će se dogodit 6.11 ako se ne varan i to će ti bar malo podignit elo pa pokušaj onda nešto popravit, btw koji si server EU NE ili EU W?

15 godina
slimyyy kaže...
Darinka kaže...

Baš naprotiv, ne postoji!

Igrači od 2k eloa svoje smurfove dignu bez problema opet do 2k pored svih trollova, leavera i ragera na manjem elo-u, ne znam što ni ostali nebi mogli tako, ako u prvih 50ak (ako ne možda i manje) gameova ne dođeš do eloa koji si ti sebi zacrto nego si zapeo u nekoj sredini (jos nakon odigrani 300+), onda je to to, tu si di jesi, tu pripadaš i druge ti nema. U need tryhard more!

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa na svakom elu imas takve trollove , ne ocekuj ista bolje na vecem Elo-u.  Ako smatras to 1000 rating elo hell  po istoj  logici je na 2000 ista situacija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 2:28 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hari85 kaže...

Pa na svakom elu imas trollove.

Ti si primjer broj 1 {#}

Btw: Ne kuzim zasto svaki put ista rasprava, oni koji su bili u elo hellu ce rec da postoji, oni koji nisu ce rec da tryhardas i da ces dignut elo..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
neaktivan
League Of Legends

kojeg od ova dva za carry!

2 Varus
31 Vayne
onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vayne je heroj s kojim je urađeno najviše Penta killova.Vejn sigurno {#}

13 godina
neaktivan
League Of Legends

i jos pitanje... znaci ja sam na ovom EUNE serveru i pokusavam naci igru trenutacno i ne mogu, sta stvarno nitko ne igra ovako rano ujutro ili? i ne samo danas, nego inace kad pokusam izbjeci noob klince i igram kasno ne mogu naci igru...

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

NEW MAIN HUEHUE

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
shimeface kaže...

i jos pitanje... znaci ja sam na ovom EUNE serveru i pokusavam naci igru trenutacno i ne mogu, sta stvarno nitko ne igra ovako rano ujutro ili? i ne samo danas, nego inace kad pokusam izbjeci noob klince i igram kasno ne mogu naci igru...

dafaq? Redovito igram od 12 pa do pola 3 - 3, kad drugi dan nemam predavanja ujutro tada i duže, i u tom periodu stvarno ima igrača, na match čekam oko pola  minute, i stvarno je ekipa korektna tada, nema bespotrebnog flejmanja i ostalih noob-mother-lame komentara. mislim nije na uopce nema, ali recimo u 9 od 10 mečeva ekipa je sa jedne i druge strane pristojna.

Potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 12:23 (master and commander).
16 godina
MacTheBig kaže...

Baš naprotiv, ne postoji!

Igrači od 2k eloa svoje smurfove dignu bez problema opet do 2k pored svih trollova, leavera i ragera na manjem elo-u, ne znam što ni ostali nebi mogli tako, ako u prvih 50ak (ako ne možda i manje) gameova ne dođeš do eloa koji si ti sebi zacrto nego si zapeo u nekoj sredini (jos nakon odigrani 300+), onda je to to, tu si di jesi, tu pripadaš i druge ti nema. U need tryhard more!

ti uspoređuješ pro igrače koji potroše dnevno i po 10ak sati na igranje, pa naravno da to njima neće bit problem, elo hell itekako postoji i apsolutno nije ista stvar na većemu elu, elo <1000-1200 je pun ljudi koji nesvaćaju bit igre, koji doslovno neznaju igrat i neznaju mehaniku, ovo san već bija objasnia prije desetak stranica i navea san primjere ljudi koje ja znan, u tome elu se nalazi 90% ljudi koji nikad neće izać od tu, oni ne poznaju metu, ne poznaju mehanike heroja, neznaju igrat svoju ulogu kako triba itd... ja ne pričan o nikakvin trollovima niti afk i leaverima (iako je toga znatno manje kasnije) nego baš o ljudima koji neznaju igrat, a harise to sigurno nema posli 1500 ela, ja san se dovoljno dugo zadrža u low elu da znan da se skoro pa nemoguće solo izvuć od tu, jedan put mi je uspilo kad san igra sa braton duo (početak S2), a drugi put mi je uspilo solo (prije par tjedana), napamet mi pada samo jedan game koji san faila od njih stotinjak i to nije preseeravanje nego je stvarno tako bilo, brat mi je svjedok jer je vidia skoro svaki game kako igran i vidija je kakve san ljude dobiva tu ali eto izvuka san se i nema šanse da ću više dobit ljudi koji nerazume sami bit igre

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Može li ikome na EUW ući u igru?Sada mi je skinulo patch od 150 MB,a sad skida jedan od 240 MB.Piše da je server status undefined.WHY RIOT,WHY!?I JUST WANNA PLAY GAME {#}
EDIT:Evo napokon ušlo.1. match na novoj mapi:just awesome.Matchalo me s dvije trollčine.{#}

LoL EUW:Party Guy
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 14:36 (PentA_KiLL).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Darinka kaže...

jel možeš reč koji si elo ako nije problem? ja san osobno iskusija sve od 1000-1700 i mogu reč da postoji elo hell, ko god kaže da ne postoji nije se dovoljno zadrža u niskome elu i nema pojma šta priča... jedini savjet koji ti mogu dat je da jednostavno istrpiš te trollove i ako svaku partiju daš 100% bez sumnje ćeš izać iz tog ela, ako ne onda nažalost ni ne pripadaš u puno veći, pa sritno  {#}

@Toni:  {#}

neznam bas u vezi ovoga, ja sam pao na 920 eloa na startu i vrtio sam se oko 900-1000 jedno mjesec i pol dana... uvijek sam igrao ono solidno i krivio team jer su feedali (sto je i istina) ali sam shvatio da mogu i vise napraviti za team, igram solidno ali bi mogao i bolje i stao sam bio s rankedom i igrao normal jedno 2-3 mjeseca, i nakon toga mislio sam da zbilja sad igram bolje i da bi mogao izac iz tog "elo hella" u roku od tjedan-dva sam dosao s 9xx na 1500... nebih uopce rekao da ima elo hella, igram na 1600-1700 dobijem kraljeve sto se uopce ne razlikuju od onih sto igraju na 900-1000 eloa po skillu, jedino cega ima manje je normalnih trollova koji feedaju namjerno a ne zato sto lose igraju (iako ima na svakom elou retarda sto insta lockaju sranja i trollaju)... mislim da svako moze izac iz low eloa ako zasluzuje veci elo.

prije 2-3 tjedna negdje frend mi je dao acc na kojem je tek dosao do 30 da mi odigram par rankeda dok se dobiva po puno eloa i odma sam dosao do golda 1550 negdje) u 2 dana (on igra normal samo je htio skin od janne da bude gold pa no flejm za "elo boostanje njubara")... jedan od problema sa igracima sto padnu na low elo na startu (kao sto sam ja pao) je sto igraju na startu dok su totalne njubare, ja znam kad sam dosao do 30 odma sam isao ranked igrat i naravno spusio sam prvih nekolko dok se dobivalo po +50 eloa jer sam bio retard i nakon toga je problem se popet iako dobijes skilla kasnije, ali mislim da zbilja netko ko zasluzuje biti recimo 1800 nebi trebao imat bas nikakvih problema sa izlazenjem iz low eloa ili "elo hella" kao sto je potvrdilo pun k poznatih streamera sa svojim smurfovima ili namjernim padanjem na 800,900 eloa i dizanjem na 1800,1900..

steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: NinjEEEk
15 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
slimyyy kaže...
Darinka kaže...

neznam bas u vezi ovoga, ja sam pao na 920 eloa na startu i vrtio sam se oko 900-1000 jedno mjesec i pol dana... uvijek sam igrao ono solidno i krivio team jer su feedali (sto je i istina) ali sam shvatio da mogu i vise napraviti za team, igram solidno ali bi mogao i bolje i stao sam bio s rankedom i igrao normal jedno 2-3 mjeseca, i nakon toga mislio sam da zbilja sad igram bolje i da bi mogao izac iz tog "elo hella" u roku od tjedan-dva sam dosao s 9xx na 1500... nebih uopce rekao da ima elo hella, igram na 1600-1700 dobijem kraljeve sto se uopce ne razlikuju od onih sto igraju na 900-1000 eloa po skillu, jedino cega ima manje je normalnih trollova koji feedaju namjerno a ne zato sto lose igraju (iako ima na svakom elou retarda sto insta lockaju sranja i trollaju)... mislim da svako moze izac iz low eloa ako zasluzuje veci elo.

prije 2-3 tjedna negdje frend mi je dao acc na kojem je tek dosao do 30 da mi odigram par rankeda dok se dobiva po puno eloa i odma sam dosao do golda 1550 negdje) u 2 dana (on igra normal samo je htio skin od janne da bude gold pa no flejm za "elo boostanje njubara")... jedan od problema sa igracima sto padnu na low elo na startu (kao sto sam ja pao) je sto igraju na startu dok su totalne njubare, ja znam kad sam dosao do 30 odma sam isao ranked igrat i naravno spusio sam prvih nekolko dok se dobivalo po +50 eloa jer sam bio retard i nakon toga je problem se popet iako dobijes skilla kasnije, ali mislim da zbilja netko ko zasluzuje biti recimo 1800 nebi trebao imat bas nikakvih problema sa izlazenjem iz low eloa ili "elo hella" kao sto je potvrdilo pun k poznatih streamera sa svojim smurfovima ili namjernim padanjem na 800,900 eloa i dizanjem na 1800,1900..

E to je to o čemu pričam. I ja sam isto tako počeo odmah čim sam na 30 lvl došao i sad kad donekle i nešto znam (a znam da ne znam sve ) uvijek se nađe netko tko zezne tim. Pr. Cho gath s Ashe ili Ashe koja rusha u The black cleaver i sl. A kad im uputiš kritiku onda ide ono "stfu noob" i sl. Valjda se i "normal" s razlogom tako zove jer su ljudi normalniji.

15 godina
neaktivan
Darinka kaže....

E to je to o čemu pričam. I ja sam isto tako počeo odmah čim sam na 30 lvl došao i sad kad donekle i nešto znam (a znam da ne znam sve ) uvijek se nađe netko tko zezne tim. Pr. Cho gath s Ashe ili Ashe koja rusha u The black cleaver i sl. A kad im uputiš kritiku onda ide ono "stfu noob" i sl. Valjda se i "normal" s razlogom tako zove jer su ljudi normalniji.

U normal-u je drugacije ponasanje(u odnosu na ranked) jer pobjeda nije imperativ.

two camels in a tiny car
16 godina
League Of Legends

neću nikoga citirat nego ću općenito odgovorit... ako ste zapeli u nekome elu i ako zaslužujete veći izać ćete sa vrimenon ali nije ni to toliko jednostavno, triba imat strpljenja i živaca za to bez obzira na skill, skill uopće ne igra najveću ulogu u dobivanju ela

0 1 hvala 0
13 godina
League Of Legends

neznam di je problem igranja supporta, ja obozavam igrat supporta jer recimo s blitzom i alistairom koji imaju cc mogu napravit gg, ako carryju namjestim 5 killova do 20 min. support najzabavniji role, bar meni. da ne govorim o ultama janne i sonne.

LOL EU Nordic and East: InvisoO

4 0 hvala 0
16 godina
bullyq14 kaže...

neznam di je problem igranja supporta, ja obozavam igrat supporta jer recimo s blitzom i alistairom koji imaju cc mogu napravit gg, ako carryju namjestim 5 killova do 20 min. support najzabavniji role, bar meni. da ne govorim o ultama janne i sonne.

ja osobno neman problema igrat supporta ako san premade sa team-on ali ako nisan rjetko kad igran (evo naprimjer upravo san u champ selectu u rankedu i igran blitza jer je princeza last pick rekla da neće supportat) jer jednostavno neznan bili igra agresivno ili pasivno kad neznan AD carrya, a i ako ide loše imaš osjećaj da si beskoristan jer osin CC-a i heala tu i tamo nemoš ništa napravit ako je tvoj team loš

14 godina
neaktivan
League Of Legends

jel se meni čini ili je novi item blackfire torch bugan

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f3e9c6f041a3929913942

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

skill uopće ne igra najveću ulogu u dobivanju ela

cek, svi koji su izasli is low eloa su izasli s luckom...   good one.

steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: NinjEEEk
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel i vama na west pise busy ?

cika batmen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cika batmen kaže...

Jel i vama na west pise busy ?

Ukucaj thereisnourflevel  pa ce ti biti online 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice