League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.530.607
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Pa normalno da mi rune nisu dobre kad imam samo 2 pagea za AD i za AP, AP još nisam ni počeo, a AD sam tek do pola napravio još mi se mora i otključat dva tri slota. A masteriese ću isto napravit kad dođem do tridesetog levela.
Znači po tvom bi u ovoj temi trebali pričati samo oni koji imaju preko 1k gameova, dobro onda.
15 godina
Wicked_Sick87 kaže...
Toddili kaže...

shen nije support za početak
a drugo stackat health nema smisla ajde jedan item al dva je nepotrebno bolje slozit aegis,WE,sunfire cape (da to bude jedini health item),hog>renduins
ugl ima puno boljih kombinacija nego ovo,probaj s tim buildom igrat jos 5-10 gameova pa ces vidjet kak ce biti "DOBAR" taj build

Aj ti meni reci šta piše pod Attributes?

I da, s ovim buildom sam već odigrao 4 gamea i čudno je to da samo taj build zapravo donosi win (ishaxzaj tamo moje ime na lolking pa vidi)

WE je wits end?

Po toj logici bi Ezreal trebao biti AP carry , ti attribute chartovi su napravljeni zbrda s dola i ne znace k*rca.Drugo , ti nebi trebao uzimati s shenom sve killove u teamfightu  , a taj build je za k*rac.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 22:09 (hari85).
12 godina
neaktivan
pa vjerovatno ce se i igrat ko ap carry nakon sto se nerfa w attack speed debuff..
wait wut
14 godina
neaktivan
League Of Legends

prvi puta sa dariusom, elegantno :)

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
League Of Legends
Alaa ja baš ovaj vikend odlučim napraviti pauzu od lol-a kada se dijele ip-ovi....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Doso sam na west i odigro 3 ranked meca

1.)Protivnicki Jayce afk od pocetka, Zyra afk nakon druge smrti

2.)Cho jungle rape

3.)Teemo top 1. item Mejais (zavrsio s negativnim scoreom), support Taric 1. item Athene's unholy grail, carryjo sam ovo, ova 2 su u mome timu bila btw

Na eastu igram tjedan i nesto, lvl29 i u 50-tak meceva sam imo 1 feedera i 1 tezi rage, bolja situacija na eastu svakako

Normal elo mi je negdje ko i na westu, a vi sto se zalite na noob teamove sve dok ste u minusu w/l ratiom ocito da i sami nesto krivo radite

EUW. KaiseRxy EUNE:The Und3rt4k3r

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

east/west isti je k**** na svakom serveru ima trollova,feedera i afkera, jedino sto se vidi razlika u serverima kad se na malo veci elo dode jer je na westu ipak vise ta "competitive scena"

steam: ninjeeek // LoL eune: NinjEEEk

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xKaiseRx kaže...

2.)Cho jungle rape

3.)Teemo top 1. item Mejais (zavrsio s negativnim scoreom), support Taric 1. item Athene's unholy grail, carryjo sam ovo, ova 2 su u mome timu bila btw

Na eastu igram tjedan i nesto, lvl29 i u 50-tak meceva sam imo 1 feedera i 1 tezi rage, bolja situacija na eastu svakako

Normal elo mi je negdje ko i na westu, a vi sto se zalite na noob teamove sve dok ste u minusu w/l ratiom ocito da i sami nesto krivo radite

WoW dobro da si nam rekao, ekipa nema nam spasa, ajmo svi na istok jer tam očito nema takvih situacija..vjerovatno ne razumijes, evo ti prijevod? PL:WoW dobrze, że pan powiedział, zespół nie zbawia nas, chodźmy wszyscy na wschodnim Tam podobno, ponieważ nie ma takiej sytuacji .. oto tłumaczenie, bo oczywiście nie rozumiesz.
AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 23:11 (Bera).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Najbolji tim ikad, najbolja igra ikad:

najbolji tim najbolji tim

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Upravo sam dobio mec sa portom ko clg na finalu... :D

Battlelog ~ UrbanFsk
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xKaiseRx kaže...

2.)Cho jungle rape

Draži su mi poljaci i njemci na westu nego rusi na eastu. Sve u svemu, ta 2 servera su isti ku*ac.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
BannedOnThisForum 

Draži su mi poljaci i njemci na westu nego rusi na eastu. 

Nema li više poljaka na eastu?

steam: ninjeeek // LoL eune: NinjEEEk
13 godina
neaktivan
xKaiseRx kaže...

2.)Cho jungle rape

EU West: slimyyy
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
xKaiseRx kaže...

2.)Cho jungle rape

Draži su mi poljaci i njemci na westu nego rusi na eastu. Sve u svemu, ta 2 servera su isti ku*ac.

Ztao ja i kad igram (jer većinom dotu sad), igram na pbe... :)

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

Počeo sam malo intenzivnije dizat accound na eastu a tamo su partije takva lutrija da se poslije svake partije mozes lijepo nasmijat.Od zadnje tri partije jedina koju sam izgubio je bila 5v5 dobio sam i 3v5 iako ne odpocetka stvarno sam se nafido nisu mi mogli pric ovu 4 na 5 odpocetka su se surrendali u negdje 25 minuti a mogli su i prije.Mislim ima tamo dosta igrača koji su na drugom account lvl 30 poput mene pa je tesko onim pravim pocetnicima i vjerojatno ces izgubiti ako imas takvog ali ja se uvijek trudim pomoci jer ima likova koji pocnu omg noob wtf go afk i tak jbg svi su nekad bili pocetnici.

Btw na eastu igram samo sa caitlyn, koliko je ona zapravo viable, znam da su bili neki nerfovi nedavno ali meni se cini dosta situational,ako se ne nafarmas jako jako dobro ili ne dobijes lane kasnije si dosta slabiji, njeni spellovi su bas za lane,lijep poke sa q ima jos da joj je taric support stvarno bi bio jak lane. Sto mislite o madred's bloodrazoru,isplati li se taj item kupovat,obicno se na gotovo svim ad carryma gradi IE,BT,PD,LW,TF ne nuzno tim redom i ne nuzno za sve ad carrye i onda je zadnji neki defensive item no bi li taj item recimo bio viable na jednoj caitlyn koja nema nikakav steroid?

12 godina
neaktivan
madred's mozes uzet ako imaju pun k hp-a.. oni u teamu npr imaju cho gatha sa 4k hpa sa 6 stackova onda bi madred's bio dobar cak
steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: NinjEEEk
16 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Počeo sam malo intenzivnije dizat accound na eastu a tamo su partije takva lutrija da se poslije svake partije mozes lijepo nasmijat.Od zadnje tri partije jedina koju sam izgubio je bila 5v5 dobio sam i 3v5 iako ne odpocetka stvarno sam se nafido nisu mi mogli pric ovu 4 na 5 odpocetka su se surrendali u negdje 25 minuti a mogli su i prije.Mislim ima tamo dosta igrača koji su na drugom account lvl 30 poput mene pa je tesko onim pravim pocetnicima i vjerojatno ces izgubiti ako imas takvog ali ja se uvijek trudim pomoci jer ima likova koji pocnu omg noob wtf go afk i tak jbg svi su nekad bili pocetnici.

Btw na eastu igram samo sa caitlyn, koliko je ona zapravo viable, znam da su bili neki nerfovi nedavno ali meni se cini dosta situational,ako se ne nafarmas jako jako dobro ili ne dobijes lane kasnije si dosta slabiji, njeni spellovi su bas za lane,lijep poke sa q ima jos da joj je taric support stvarno bi bio jak lane. Sto mislite o madred's bloodrazoru,isplati li se taj item kupovat,obicno se na gotovo svim ad carryma gradi IE,BT,PD,LW,TF ne nuzno tim redom i ne nuzno za sve ad carrye i onda je zadnji neki defensive item no bi li taj item recimo bio viable na jednoj caitlyn koja nema nikakav steroid?

Nekad voli bloodrazor uzimati na vayne kad je njihov team previše tanky a support mi nunu, pa volim da se zajebavam sa buildom tipa: berserker greaves, black cleaver, last whisper, phantom dancer, madreds bloodrazor, bloodthirster, that damage op, nunu buff W i to je to :D

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Btw, ima nas koje zanima kad je harrowing patch? Harise, no troll please.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Btw, ima nas koje zanima kad je harrowing patch? Harise, no troll please.

When its done. (Not trolling, just stating a fact ! =P )

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Može tipovi neki na vayne? Poprilično je teška, gaze me u early game, a rijetko uspijem prezivjet do late-a. Trenutacno sam odigrao par game-ova moze neki tips?

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bera kaže...

Može tipovi neki na vayne? Poprilično je teška, gaze me u early game, a rijetko uspijem prezivjet do late-a. Trenutacno sam odigrao par game-ova moze neki tips?

farm, farm, farm

League of Legends EU West: Dmanz
16 godina
neaktivan
Bera kaže...

Evo moji tipovi, mada nisam ja neka igračina.

Ugl, make sure da ti je support ili ali ili nunu (op yeti), također, neka bude premade bot, u protivnom je teško igrati. Make sure da u timu nemaju bilo kakav hardcore cc, jer tad si gotov. U laning phase, čizmice i farmaj, zonajte njih, nek ti nunu daje W buff 24/7, vayne bude op, maxaj Q, lvl 2 E i lvl 4 W. Max W poslije q. Ako je enemy carry skillshot based (ezreal), dodgaj sa q i uzvrati auto attackom, time radiš dobar trade, pazi da te minioni ne dohvate, iz nekog razloga pre level 6-7 meltaju vayne. Preživi kako znaš i umiješ do mid game-a, znači samo oprezna igra, ništa aggressive, kad dobiješ ult, traži gank jer tad već imate kill potential u lane. Pozicioniraj se dobro tako da iskoristiš onu jednu sekundu od stealtha (ult + Q) da napraviš što veći gap close između sebe i njihovog carryja bez da on to primijeti i condemn u zid, ostalo je već lagano. Ako ste gankani, i postoji velika mogućnost smrti, pokušaj ult q combo i roknut condemn nekoga na svoju kulu, zatim flash preko njega i aa powah. Late game ne trebam ni objašnjavati. Ugl, inače kad igram vayne i dobijem first blood (ako dobijem i drugi kill) rusham black cleaver za early power, kasnije ga prodam ako stackaju armor i zamijenim sa last whisperom. Vjeruj mi, dat item op u laning phase-u. U late se samo trebaš dobro pozicionirati, auto attackaj tankove, supporte, ma sve što stigneš, imaš tako velik burst da je to nevjerovatno. Nunu buff sa phantom dancer daje oko 440 movement speeda, od pasiva dobiješ još 30, tako da je to 470 u lane-u, aktiviraj ult i bam, imaš 530 movement speeda u teamfightu. Vayne je previše mobilna tako da iskoristi to u dodganju stunova, slowova, stronk dmg spellova itd.

16 godina
neaktivan
Bera kaže...

Max E, jer ako imaš nekog cc supporta, tipa alistar, on headbutta u zid, tvoj E, pa q itd, ubitacna kombinacija

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...
Bera kaže...

Max E, jer ako imaš nekog cc supporta, tipa alistar, on headbutta u zid, tvoj E, pa q itd, ubitacna kombinacija

Početnik je, bolje da maxa Q.

16 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...
Bera kaže...

Početnik je, bolje da maxa Q.

I to što kažeš, jer E zahtjeva ipak mal više vježbe

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
12 godina
neaktivan
League Of Legends
i da nije pocetnik bolje je maxat q posto je e izrazito tesko pogodit da stuna lika, cak i doublelift maxa r>q>w>e
steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: NinjEEEk

0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

nisam igro vayne milijardu godina, danas poceo opet. jos da sam zavrsio ie, pa ga, onda vjerojatno rabadon. 

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

nisam igro vayne milijardu godina, danas poceo opet. jos da sam zavrsio ie, pa ga, onda vjerojatno rabadon

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 19:26 (entertainer).
14 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

nisam igro vayne milijardu godina, danas poceo opet. jos da sam zavrsio ie, pa ga, onda vjerojatno rabadon. 

Rabadon lol

Odigro danas s Vayne jedan ranked, moguc micro s njom obozavam 

EUW. KaiseRxy EUNE:The Und3rt4k3r
13 godina
entertainer kaže...
bullyq14 kaže...

nisam igro vayne milijardu godina, danas poceo opet. jos da sam zavrsio ie, pa ga, onda vjerojatno rabadon

rabadon glavni item svakog ad carryja, helou. mrzim dok su free skarner i viktor jer dok ga pickam odma svi pisu no skar, no viktor, ovo ono, a skarnera sam igro 3 put u zadnjih 10 gameova

LOL EU Nordic and East: InvisoO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice