League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.520.912
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima li jos neko da ceka riven iconicu?

EU West:Venom035
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: League Of Legends

Dvoumim se da li da kupim kog'mawa ili vayne.Oba champa mi se svidaju jer su hypercarry late samo ne znam kojeg bi,vidim na turnirima se malo vise pocela igrat vayne no imam dojam da je sa kog'mawom lakse iskoristit tu late game snagu jer samo stisnes w i deres kog stignes a dok s vayne stalno moras pazit na postavljanje jer imas taj mali range ne znam velike se to pare nebi se htio zajebat...

5 Kog'maw
21 Vayne
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 16:13 (Hazar).
16 godina
Hazar kaže...

Dvoumim se da li da kupim kog'mawa ili vayne.Oba champa mi se svidaju jer su hypercarry late samo ne znam kojeg bi,vidim na turnirima se malo vise pocela igrat vayne no imam dojam da je sa kog'mawom lakse iskoristit tu late game snagu jer samo stisnes w i deres kog stignes a dok s vayne stalno moras pazit na postavljanje jer imas taj mali range ne znam velike se to pare nebi se htio zajebat...

Za oba ta carrija trebaš team comp koji te može štitit u teamfightu, doduše Vayne ima mobilnost, pa joj tolko i netriba cover osim mozda supporta.

Solo Q = Vayne.

Premade = Kog Maw.

17 godina
neaktivan
Specialized kaže...

Ima li jos neko da ceka riven iconicu?

Ja je isto još nisam dobio, a ispunio sam redeem code   i svoje podatke odmah za finala, i pisalo je ono Thank you...

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Zna li netko kako da prodam champione? prodao sam ih preko supporta prije 3 mjeseca, tako da bi sad trebao moc prodat 3 puta

0 0 hvala 0
16 godina
kocunar kaže...

Zna li netko kako da prodam champione? prodao sam ih preko supporta prije 3 mjeseca, tako da bi sad trebao moc prodat 3 puta

Odes u Store - Purchase. Tu bi trebao imati refund za 3 heroja, u zadnja 3 miseca.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 19:10 (MacTheBig).
14 godina
neaktivan
Darinka kaže...

Znači i ti si jedan što trolla utorkom ?

Pa zašto ne bi dali neku opciju u game selectionu bez ftp champa

Igram draft 90% vremena, nikad nisam igro 7 chapova od 100 i nesto, a tako ionako im znam spellove, generalni build, etc...

A i ako ne volis free rotation idi igraj ranked

EUW. KaiseRxy
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Predpostavljam da će ovo izaći za Halloween?
16 godina
League Of Legends

Neigram LoL ali sam slucajno naisao na ovo pa da podjelim :)

http://www.alienwarearena.com/giveaway/league-of-legends-bundle-giveaway/

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Smurfing OP HUEHUEHUEHUE

EUW. KaiseRxy EUNE:The Und3rt4k3r

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

napravio sam si acc na eastu, tek 15 winova i vec 9 poraza za redom, tek sam 8 lvl..dobar sam, nisam los, ali be hebeno zivciraju loware zbog kojih gubim i oni samo feedaju..

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 22:20 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

napravio sam si acc na eastu, tek 15 winova i vec 9 poraza za redom, tek sam 8 lvl..dobar sam, nisam los, ali be hebeno zivciraju loware zbog kojih gubim i oni samo feedaju..i da imam 4000 ip, koji je najbolji da kupim champion..jak a lagan

Nađi nekog ko hoce igrat supporta, ili ti igraj supporta a drugi carryja i skoro svaki game ti je garantiran win

EUW. KaiseRxy EUNE:The Und3rt4k3r
15 godina
League Of Legends
League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Haris je po obicaju to postao cim je vidio ili na redditu ili je sam lurkao cijeli dan

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
xKaiseRx kaže...
strbi kaže...

napravio sam si acc na eastu, tek 15 winova i vec 9 poraza za redom, tek sam 8 lvl..dobar sam, nisam los, ali be hebeno zivciraju loware zbog kojih gubim i oni samo feedaju..i da imam 4000 ip, koji je najbolji da kupim champion..jak a lagan

Nađi nekog ko hoce igrat supporta, ili ti igraj supporta a drugi carryja i skoro svaki game ti je garantiran win

dodaj me na taj east acc da bacimo koju: Frozen Fisherman ....ili na west, tamo sam 30lvl, 700 winova : Radijatorr

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
16 godina
neaktivan

Ni jedan game izgubljen sa Jayceom zasad .. Kupio ga u nedjelju .. ( Slika neka s*ebana do bola )

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 22:30 (AmD).
15 godina
Luxy2501 kaže...

Haris je po obicaju to postao cim je vidio ili na redditu ili je sam lurkao cijeli dan

14 godina
League Of Legends
hej ljudi..
cuo sam da ce biti navodno u 12.mjesecu u areni zagreb neko natjecanje iz LOL-a.. Zna netko nesto vise o tome?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hari85 kaže...
Luxy2501 kaže...

nisam vidio. sory bro

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovaj shadow isles je nova mapa ili samo "skin" za summoners rift?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BannedOnThisForum kaže...

Koji kur*ac ? 

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Igram samo sa Jaxom posljednjih tjedana, odličan lik, obožavam ga, jednostavno meljem s njim, bolji sam s njim na 3vs3 nego na Summoners Riftu. Igra li još netko s njim pa da razmjenimo iskustva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma to ti je nova mapa, igrat ce se 14 vs 2, ova 2 smiju bit samo iz Shadow Islesa(Karth, Morde, Eve, etc) posto su prejaki za sve ostale.. Imas na PBEu mapu, brutala *.*

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Koji kur*ac ? 

Harroween, ako preurede rift da izgleda u tom stilu, bilo bi (Y), a bilo bi super i da vrate onu staru.

Nadam se da neće dati samo skinove i hebene ward skinove, pointless.

16 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Igram samo sa Jaxom posljednjih tjedana, odličan lik, obožavam ga, jednostavno meljem s njim, bolji sam s njim na 3vs3 nego na Summoners Riftu. Igra li još netko s njim pa da razmjenimo iskustva?

Inače je za Jaxa potreban mozak.

Holyshit op!

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 1:15 (BannedOnThisForum).
15 godina
League Of Legends

Twisted Treeline je remake dobio.

Permanent update!

Umjesto dragona će biti pauk.

Did you change the location of TT to the shadow isles?

Yes

na pbe-u je

Does the map have the exact same layout as the old TT?

No, the new TT has been redesigned to address the exploitable issues in the old map.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 8:33 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jebote, wow ima kraći maintenance od lola, nikako da više aplajaju ovaj patch.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Računaj da i sa kog i sa vayne trebaš uber protective team.

Kog možda ima veći range od vayne, ali vayne ima mnooogo veći survivability, ima stealth od sekund, tumble i condemn koji može napraviti veliki gap između tebe i chasera. No, oboje imaju skoro isti dmg late game, burstaju tankove, sad je samo pitanje postavljanja u teamfightu. Dosad koliko sam igrao kog ide najbolje sa nunuom (thanks m5), dok vayne ide odlično sa nunuom i alistarom. Samo, nemoj da ti ijedno od to 2 bude među prva 2-3 picka u ranked. Switchaj sa nekim ko je među zadnjim pickovima ukoliko su ta 2 ad carryja dobar izbor.

15 godina
League Of Legends

http://euw.leagueoflegends.com/news/elise-spider-queen-revealed

Still new main hue

LoL 3 v3 ranked team ce postat popularno :d

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 11:24 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice