Ima li jos neko da ceka riven iconicu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dvoumim se da li da kupim kog'mawa ili vayne.Oba champa mi se svidaju jer su hypercarry late samo ne znam kojeg bi,vidim na turnirima se malo vise pocela igrat vayne no imam dojam da je sa kog'mawom lakse iskoristit tu late game snagu jer samo stisnes w i deres kog stignes a dok s vayne stalno moras pazit na postavljanje jer imas taj mali range ne znam velike se to pare nebi se htio zajebat...
5 | Kog'maw |
---|---|
21 | Vayne |
Dvoumim se da li da kupim kog'mawa ili vayne.Oba champa mi se svidaju jer su hypercarry late samo ne znam kojeg bi,vidim na turnirima se malo vise pocela igrat vayne no imam dojam da je sa kog'mawom lakse iskoristit tu late game snagu jer samo stisnes w i deres kog stignes a dok s vayne stalno moras pazit na postavljanje jer imas taj mali range ne znam velike se to pare nebi se htio zajebat...
Za oba ta carrija trebaš team comp koji te može štitit u teamfightu, doduše Vayne ima mobilnost, pa joj tolko i netriba cover osim mozda supporta.
Solo Q = Vayne.
Premade = Kog Maw.
Ima li jos neko da ceka riven iconicu?
Ja je isto još nisam dobio, a ispunio sam redeem code i svoje podatke odmah za finala, i pisalo je ono Thank you...
Zna li netko kako da prodam champione? prodao sam ih preko supporta prije 3 mjeseca, tako da bi sad trebao moc prodat 3 puta
Zna li netko kako da prodam champione? prodao sam ih preko supporta prije 3 mjeseca, tako da bi sad trebao moc prodat 3 puta
Odes u Store - Purchase. Tu bi trebao imati refund za 3 heroja, u zadnja 3 miseca.
Znači i ti si jedan što trolla utorkom ?
Pa zašto ne bi dali neku opciju u game selectionu bez ftp champa
Igram draft 90% vremena, nikad nisam igro 7 chapova od 100 i nesto, a tako ionako im znam spellove, generalni build, etc...
A i ako ne volis free rotation idi igraj ranked
http://promo.leagueoflegends.com/shadow-isles/en.html
NEW MAIN HUEHUE
Neigram LoL ali sam slucajno naisao na ovo pa da podjelim :)
http://www.alienwarearena.com/giveaway/league-of-legends-bundle-giveaway/
napravio sam si acc na eastu, tek 15 winova i vec 9 poraza za redom, tek sam 8 lvl..dobar sam, nisam los, ali be hebeno zivciraju loware zbog kojih gubim i oni samo feedaju..
napravio sam si acc na eastu, tek 15 winova i vec 9 poraza za redom, tek sam 8 lvl..dobar sam, nisam los, ali be hebeno zivciraju loware zbog kojih gubim i oni samo feedaju..i da imam 4000 ip, koji je najbolji da kupim champion..jak a lagan
Nađi nekog ko hoce igrat supporta, ili ti igraj supporta a drugi carryja i skoro svaki game ti je garantiran win
Haris je po obicaju to postao cim je vidio ili na redditu ili je sam lurkao cijeli dan
napravio sam si acc na eastu, tek 15 winova i vec 9 poraza za redom, tek sam 8 lvl..dobar sam, nisam los, ali be hebeno zivciraju loware zbog kojih gubim i oni samo feedaju..i da imam 4000 ip, koji je najbolji da kupim champion..jak a lagan
Nađi nekog ko hoce igrat supporta, ili ti igraj supporta a drugi carryja i skoro svaki game ti je garantiran win
dodaj me na taj east acc da bacimo koju: Frozen Fisherman ....ili na west, tamo sam 30lvl, 700 winova : Radijatorr
Haris je po obicaju to postao cim je vidio ili na redditu ili je sam lurkao cijeli dan
cuo sam da ce biti navodno u 12.mjesecu u areni zagreb neko natjecanje iz LOL-a.. Zna netko nesto vise o tome?
nisam vidio. sory bro
Ovaj shadow isles je nova mapa ili samo "skin" za summoners rift?
Koji kur*ac ?
Igram samo sa Jaxom posljednjih tjedana, odličan lik, obožavam ga, jednostavno meljem s njim, bolji sam s njim na 3vs3 nego na Summoners Riftu. Igra li još netko s njim pa da razmjenimo iskustva?
Ma to ti je nova mapa, igrat ce se 14 vs 2, ova 2 smiju bit samo iz Shadow Islesa(Karth, Morde, Eve, etc) posto su prejaki za sve ostale.. Imas na PBEu mapu, brutala *.*

Koji kur*ac ?
Harroween, ako preurede rift da izgleda u tom stilu, bilo bi (Y), a bilo bi super i da vrate onu staru.
Nadam se da neće dati samo skinove i hebene ward skinove, pointless.
Igram samo sa Jaxom posljednjih tjedana, odličan lik, obožavam ga, jednostavno meljem s njim, bolji sam s njim na 3vs3 nego na Summoners Riftu. Igra li još netko s njim pa da razmjenimo iskustva?
Inače je za Jaxa potreban mozak.
Holyshit op!
Twisted Treeline je remake dobio.
Permanent update!
Umjesto dragona će biti pauk.
Yes
na pbe-u je
No, the new TT has been redesigned to address the exploitable issues in the old map.
Jebote, wow ima kraći maintenance od lola, nikako da više aplajaju ovaj patch.
Računaj da i sa kog i sa vayne trebaš uber protective team.
Kog možda ima veći range od vayne, ali vayne ima mnooogo veći survivability, ima stealth od sekund, tumble i condemn koji može napraviti veliki gap između tebe i chasera. No, oboje imaju skoro isti dmg late game, burstaju tankove, sad je samo pitanje postavljanja u teamfightu. Dosad koliko sam igrao kog ide najbolje sa nunuom (thanks m5), dok vayne ide odlično sa nunuom i alistarom. Samo, nemoj da ti ijedno od to 2 bude među prva 2-3 picka u ranked. Switchaj sa nekim ko je među zadnjim pickovima ukoliko su ta 2 ad carryja dobar izbor.
http://euw.leagueoflegends.com/news/elise-spider-queen-revealed
Still new main hue
LoL 3 v3 ranked team ce postat popularno :d