League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.478.642
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
evo jesam napravio sam ticket
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako los team,svaki put dobijem los team i nikako da pobjedim....

EU West:Venom035
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Specialized kaže...

WTF? Od 28 killova, ti imas 20.. tvoj AD carry 3.. dok od njihovih 37, AD carry ima 15 i AP 13.

Kako volim ekipu koja razmišlja ovako.. "los tim" bla bla bla, a on sve killove pobro.. lol, tako nećeš pobjedit nikad.. pogotovo s Dariusom..

EDIT: u are too greedy bro ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 1:57 (MacTheBig).
17 godina
MacTheBig kaže...
Specialized kaže...

WTF? Od 28 killova, ti imas 20.. tvoj AD carry 3.. dok od njihovih 37, AD carry ima 15 i AP 13.

Kako volim ekipu koja razmišlja ovako.. "los tim" bla bla bla, a on sve killove pobro.. lol, tako nećeš pobjedit nikad.. pogotovo s Dariusom..

EDIT: u are too greedy bro ;)

AD carry i AP mid nose igru, a ti ako sa solo topom napraviš toliko KS-a jer to jesu KS-ovi 20 killova i samo 1 assist, znači spamalo se sa ultijem; naravno da ti ni s takvim buildom ni ničim ne možeš sam pobjedit. Nije bitan tvoj score nego ukupna pobjeda...čim se budeš tako ponašao onda ćeš i pobjedit

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
17 godina
neaktivan
League Of Legends

new main, huehue  {#}

edit kriva slika

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 2:47 (FlyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Specialized kaže...

da nisi svaki kill uzima sa ultijen onda bi možda i imali šanse

14 godina
neaktivan

Kako me zivcira ovaj lol.... na cod 8 fps lock 250, a na lolu stavim da je max 60 i jos uvjek dropa na ispod 10 wtf?! znam da nije dobro to podeseno kaj li vec al fkt zivcira.. aj da imam neku kramu al bzvz sam ulagal pare v komp a sad mi jbni lol dropa fps :S

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
17 godina
neaktivan
@tkalle

makni u opcijama vsync i stavi fps na benchmark i trbalo bi ti bit bolje :D
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
15 godina
neaktivan
League Of Legends

e to je taj primjer dariusa par postova iznad

jucer sam igrao ashe i na kraju sam imao skor 9/9/31

nisam mogao vjerovat koliko assista a ad carry sam igral i imal sam najvise golda od svih u timu

jos bi imal i losiji skor da nije late game ashe 2stronk

League of Legends EU West: Allrad
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a sta taj vertical sync znaci opce? xD

15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

a sta taj vertical sync znaci opce? xD

locka fps na 60

League of Legends EU West: Dmanz
13 godina
League Of Legends

Neki savjeti za igranje s Vayne? Nemogu opce nist s njom early game.
A ovo iznad, istina da je kriv sto je uzimo killove, ali treba skuzit i lika, tesko je ne uzet kill s Dariusom, just sayin.

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da upravo to :) ja na svojo konfiguraciji (ok nije nes extra ali dovoljno je jaka da pokrene lol) imao FPS drop jos prije godinu i po i svakim riotovim patchom je bilo gore :) ovo mi je rijesilo stvar :D

Btw ste primjetili bug nakok novog patcha da se jungle camp nece refreshati nakon sto ga ubijete :D

Meni bas juce bilo da je blue pokazivao cijelo vrijeme iako sam ga ubia xD
14 godina
neaktivan

mogu dobit link od onog di si vidis match history? htio bi vam pokazat a neda mi se slika stavljat.

17 godina
neaktivan
Lolking.net il com il nes xD nisam siguran probaj sve xD
14 godina
neaktivan

Dat rengar player i leaveri mi napravili ovakav match history o.O

http://www.lolking.net/summoner/euw/20903295#history

15 godina
neaktivan
League Of Legends
Ima tko trejdat samuari yi? Ponude u PP.
AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Evo zvucat ce vam glupo, dingao sam prekjucer lvl 30, kupio par runa i prvi puta probao Xin-a. :)

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Za koliko vremena ce ovo proc: This account has been suspended until 22 August, 2012 due to leaving games. Please contact lol_en@riotgames.com for more information.

'ebe me internet i modem, pa me oni suspend..

xXxXx

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RAPTOR XxX kaže...

Za koliko vremena ce ovo proc: This account has been suspended until 22 August, 2012 due to leaving games. Please contact lol_en@riotgames.com for more information.

'ebe me internet i modem, pa me oni suspend..

Ban ce ti proc u onolko sati u kolko su te banali

http://epicfreeprizes.com/?ref=232347 click ;)
13 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Specialized kaže...

da nisi svaki kill uzima sa ultijen onda bi možda i imali šanse

Svaka ti čast ako ti nekome mozes pustit kill s dariusom...al ja jednostavno nemogu odolit kad vidin nekoga low health pa da ga ne ultan...

14 godina

Ma fantaziraju, možeš mislit kako bi čuvali ult da ostave carryu kill.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
17 godina

Jučer igram AD carrya, Ashe... i imam build Boots of sw., IE, GA, PD, BT i Warmong... i kaže mi Lee Sin da mi ne valja build da sam loš, a imao sam najviše killova (18/3/16; 18.4K golda i 246 miniona), assistova i najmanje sam puta zakinio i izkerijo sam do pobjede bez i jednog našeg tureta uz pomoć Janne i Shene, a neki idiotio poljaci Morgana samo farma i flamea, a Lee je kao premade pa podržava idiota

13 godina
League Of Legends

E sad, tko je kriv što carry nema killove. Da li je to Darius koji namjerno radi ks, ili carry koji nije sposoban/brz/pozicioniran da ostvari svaki kill koji mora. To je dvosjekli mač, malo je grubo reći da je Darius ukrao sve killove carryju.

Tako sam ja jednom s Nidalee imao 10 killova, a naš carry svega 3. Zašto? Zato što je frajer non stop fokusirao krive protivnike (čitaj Dariuse i Malphite), a ja lijepo spear u carryja/supporta i bye bye. Najbolje da ću pustiti da half/low health đubrad pobjegnu...

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Jučer igram AD carrya, Ashe... i imam build Boots of sw., IE, GA, PD, BT i Warmong... i kaže mi Lee Sin da mi ne valja build da sam loš, a imao sam najviše killova (18/3/16; 18.4K golda i 246 miniona), assistova i najmanje sam puta zakinio i izkerijo sam do pobjede bez i jednog našeg tureta uz pomoć Janne i Shene, a neki idiotio poljaci Morgana samo farma i flamea, a Lee je kao premade pa podržava idiota

Last Whisper umisto toga i sve drugo je ok , warmogs ti netriba na ad carryu imas GA drugo nista ti vise netriba , QQS/GA

EU West: slimyyy
17 godina
Anzulolz kaže...
ParaNO1d kaže...

Last Whisper umisto toga i sve drugo je ok , warmogs ti netriba na ad carryu imas GA drugo nista ti vise netriba , QQS/GA

Znam, ali igrali smo praktički 4 vs 5 jer Morgana nije pomagala pa sam se malo još više zaštitio :D

16 godina
neaktivan

Mijenjam LoL acc lvl 30, 20+ championa ( 29 ja mislim ), nekoliko skinova, 2 rune pagea (ap i ad/armor) za cod4 org ako je netko za PM . :)

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
13 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
ParaNO1d kaže...

Da i ja san razmislja o warmogsu jer u vecini slucajeva kad tebe ubijju dok imas GA oni ce sacekat da se spawnas i opet te ubit pa me zanimalo sta vi misite o izboru warmog/bashe's veil/GA

15 godina
neaktivan
League Of Legends

po meni jedini defanzivni item na ad carryju moze biti qss. banshee i GA.

Sto ti treba odredis prema protivniku

League of Legends EU West: Dmanz
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
vOLT kaže...

Svaka ti čast ako ti nekome mozes pustit kill s dariusom...al ja jednostavno nemogu odolit kad vidin nekoga low health pa da ga ne ultan...

najmanji je problem uzet svaki kill sa ultijen ali onda se nemate pravo žalit šta niko drugi u vašen teamu nema dmga nego onda vi sami lipo carryajte taj game...

šta se tiče warmogsa na AD carryu nemojte ni pomišljat na to, totalno neisplativo i nepotrebno

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice