League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.490.082
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

O god...fail oriannas incoming -.-

WP SK

two camels in a tiny car

9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Svaka čast sk-u a pogotovo Ocelote-u :D dozali su da nisu tako slabi kak su to svi mislili

lol [eu]east: Xz0mbieX

9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SK U FINALUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

nisam bio doma jel ima kaj na youtubeu ili moram cekat rerun?

League of Legends EU West: Allrad
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

AVE SK <3 {#}

LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne kužim ovaj ELO sistem. Dobim igru protiv likova koji imaju 40 ELO-a više i dobim 11 ELO-a, a kad protiv takvih izgubim onda padnem za 14 ELO-a. Odmah izgubim volju za igranjem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ocelotu svaka čast na svemu, kako neće jedini se dere dok je teamfight vrišti i rastura, takvog kapetana team treba pre dobro je odigrao, gameovi sa Sk gaming-om su bili pre dobri toliko je bilo napeto da ono ufff... osobito sad protiv CLG-a...A ne ona mrtvala svi šute doslovice samo šapćaju pa kako ćeš tako dobit, mislim ono ok je to igraju i ti odilčno ali u deranju ima nečeg ;)... Dobro M5 to su roboti xD oni uvijek šute :D...

vorpen
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 20:05 (ris).

1 0 hvala 0
14 godina
Re: League Of Legends

Se moze gdje vidjet snimka partije sk clg

15 godina
neaktivan
League Of Legends

http://www.lolking.net/summoner/eune/29714280#history

5 zadnjih odigrao s prijateljem koji je lvl30,dok sam ja lvl17.

Brat bratu intermid botovi su jači od ovih njubara na 25+ levelu.

Fuck logic... 

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Meshko kaže...

Ne kužim ovaj ELO sistem. Dobim igru protiv likova koji imaju 40 ELO-a više i dobim 11 ELO-a, a kad protiv takvih izgubim onda padnem za 14 ELO-a. Odmah izgubim volju za igranjem.

Ja san ovih dana odigra partiju, trajala je 30 i nešto minuta i dobili smo. Kad ono izašli iz igre a ovom što je igra sa mnom piše elo +3. Taj lik je onda totalno popi*dio.{#}

17 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Se moze gdje vidjet snimka partije sk clg

ide ti sada rerun :D

pa ja cu se ranit -_-" taman da pocne druga partija meni twitch tv se ugasi s kao da streama vise nema -_-" il su oni ugasili ili men nes nestima xD

anyway mucka dzubrad xD pogledaj ovdi sutra ce bit okacen match kontam si :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 0:38 (Keiichi).
14 godina

Nisi jedini, e poludit cuu {#}

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // Apple♥
14 godina
ris kaže...

Ocelotu svaka čast na svemu, kako neće jedini se dere dok je teamfight vrišti i rastura, takvog kapetana team treba pre dobro je odigrao, gameovi sa Sk gaming-om su bili pre dobri toliko je bilo napeto da ono ufff... osobito sad protiv CLG-a...A ne ona mrtvala svi šute doslovice samo šapćaju pa kako ćeš tako dobit, mislim ono ok je to igraju i ti odilčno ali u deranju ima nečeg ;)... Dobro M5 to su roboti xD oni uvijek šute :D...

Ne vidim nikakvu prednost deranja i unošenja puno emocija u igru. Vidjet ćeš ocelote-a kako će igrat kad ga m5 sredi par puta, zašutit će i past će mu samopouzdanje instantly.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
14 godina
protjeran
League Of Legends

danas svaki game lose zbog premade idiota pa poludio sam igram draft 5 vs 5 i njih 4 premade svaki game. pa ti si ljudi reterdirani da nisu istine,i onda jedini win danas kad sam igrao protiv premade kretena pala je i pentaa. ovu igricu je nemoguce igrat vise -.-

0 0 hvala 0
15 godina
Keops kaže...

Ne vidim nikakvu prednost deranja i unošenja puno emocija u igru.

Kako mozes igrat bilo kaj na kompu/vani s ekipom bez deranja, nabijanja, psovanja itd.? A da ne pricamo kad gledam neki klub koji pratim(sport nije bitan)..

To kaj Oce radi je dobro za tim, ponasa se ko kapetan, a i cini se da ostalima u SKu treba neko ko ce im dat motivaciju jer onda rasturaju..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Kako mozes igrat bilo kaj na kompu/vani s ekipom bez deranja, nabijanja, psovanja itd.? A da ne pricamo kad gledam neki klub koji pratim(sport nije bitan)..

To kaj Oce radi je dobro za tim, ponasa se ko kapetan, a i cini se da ostalima u SKu treba neko ko ce im dat motivaciju jer onda rasturaju..

e da ti kupis mikrofon nakon 2 godine bilo bi super , pa da vidimo to "deranje , nabijanje psovanje itd..(sexy pricice) , toe totalno glupo sta si keops , koja je losa strana u urliku i motivaciji? jedino mozes bit bolji , zbog toga ce sad bit placeni cili season 3 da igraju , sta bi ti smiren i pia sokic?

EU West: slimyyy
15 godina
Anzulolz kaže...

e da ti kupis mikrofon nakon 2 godine bilo bi super , pa da vidimo to "deranje , nabijanje psovanje itd..(sexy pricice) , toe totalno glupo sta si keops , koja je losa strana u urliku i motivaciji? jedino mozes bit bolji , zbog toga ce sad bit placeni cili season 3 da igraju , sta bi ti smiren i pia sokic?

Recesija je xD, ali budem samo za tebe <3

A i kad igram lol samo lupam po zidu/stolu(kad se bas jako izivciram, 90% zbog moje greske) jer ipak nije lijepo u pol 3 ujutro jbat mater nekom smecu jer feeda, a zivjet u kuci..

Nego:

Fnatic vs CLG.eu

M5 vs SK

Misljenja?

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Keops nije ništa loše rekao.

To je jednostavno stvar karaktera, netko se dere i ima doživljaje, a netko jednostavno ne. To ne znači da ne doživljava svijet oko sebe, nego jednostavno na drugačiji način reagira i prikazuje emocije.

Meni deranje nikad nije imalo smisla, a što se tiče psihe slažem se da su deranje i nabrijanost dosta povezani sa samopouzdanjem što može odvesti i u lošem smjeru.

{#}

Welcome my son...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa naravno, o tome i pričam, lik je sad zabrijao da je najbolji mid u svijetu, i vjerojatno će imati puno samopouzdanja što po meni ipak nije tako dobro, uvijek treba biti smiren.

A uostalom vidjeli smo koliki je prize pool za zavrsni turnir i ne vidim razloga da bi ikojeg suigrača trebalo bodriti deranjem, činjenica da im je posao pobjeda govori dosta.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Anzulolz kaže...

Recesija je xD, ali budem samo za tebe <3

A i kad igram lol samo lupam po zidu/stolu(kad se bas jako izivciram, 90% zbog moje greske) jer ipak nije lijepo u pol 3 ujutro jbat mater nekom smecu jer feeda, a zivjet u kuci..

Nego:

Fnatic vs CLG.eu

M5 vs SK

Misljenja?

Mislim da će finale biti odigrano više za prestiž i za samopouzdanje, što znači da bi mogli vidjeti neke unusual taktike. Partije za treće mjesto, e to će biti strašno zanimljivo i napeto.Moja predviđanja: Fnatic dobiva 2-1, M5 dobiva 2-1.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
League Of Legends

Glupo pitanje, ali da li će se ovdje naći onda taj video ili da pretražujem na youtube

http://tournaments.leagueoflegends.com/s2-eu-regionals/match/semifinals-clgeu-vs-sk

Jer me stvarno zanima sada, nisam inače stremao matcheve, ali mislim da je vrijeme da počnem

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Može jedno pitanje , kad se igra i preko čega gledate, ESL ili?

0 0 hvala 0
13 godina
Keops kaže...

Pa naravno, o tome i pričam, lik je sad zabrijao da je najbolji mid u svijetu, i vjerojatno će imati puno samopouzdanja što po meni ipak nije tako dobro, uvijek treba biti smiren.

A uostalom vidjeli smo koliki je prize pool za zavrsni turnir i ne vidim razloga da bi ikojeg suigrača trebalo bodriti deranjem, činjenica da im je posao pobjeda govori dosta.

Moram ti rec da seres malo... Jer oce je sam za sebe reka da vise nije u top midevima u svijetu...

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
14 godina
League Of Legends

ok sorry, serem.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kelam kaže...
Keops kaže...

Moram ti rec da seres malo... Jer oce je sam za sebe reka da vise nije u top midevima u svijetu...

Ocelote je bio nedavno izjavio na svom streamu kako je Aleksich najbolji mid u igri i kako on sam uci od njega, tako da...

17 godina
League Of Legends

4vs5 win so good {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Twisted Fate je dobar,malo težak za svladati ali sve u svemu epic champion.

Ponekad kao AP carry,nekad kao AD carry ima svojih uloga! :D 

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

huhu za sad ne izgleda dobro za SK :D

btw @don

CLG.eu

M5 :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 15:02 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
League Of Legends

m5 100% pobjeduje

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
e da ima klade za esports sad bih bio milijunaš, sve sam pogodio :D jedino sam fulo sk - clg, mislio sam da ce bit 2-1 za sk.
15 godina
neaktivan

Yo evo mene nazad sa mora :) nekih mjesec dana nisam pratio ništa osim evo regional finals, a treba mi pomoć jer sam si planirao uzeti skarnera ali vidim ni ova diana se ne čini loša. Može malo neko se raspisat o njoj. Kakva je kao assassin, kao jungler, kakav joj je early,mid i late game. Buildovi, rune bilo što. Eh da i ima li neko onaj samurai yi skin sa alienware arena giveawaya čak i iskorišteni, nek mi se javi na pp možemo se i za neki trejd(imam dost beta keyeva za trejd(skoro sve kaj oćeš) pa se javite na pp)

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 14:58 (entertainer).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice