League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.543.262
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

taj tko kaze da twitch valja ili je valjda prvi put jucer upalio LoL ili je proveo 500 gejmova na blind picku. Tako da sto se tog tice mislim da je svakakva daljna rasprava nepotrebna.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
FlyBoy kaže...
slimyyy kaže...

znan da san smišan to mi i cure isto kažu {#}  naravno da nije tako, vidiš LoL je igra u kojoj sudjeluje uglavnon petero ljudi u jednome teamu, pametnome dosta, inače Twitch (moj dobar drugar) mi je main još od 2009-e i znan igrat sa njin i znan kako njegova mehanika funkcionira tako da ja cijenin tvoj trud i trud momka koji meni ide objasnit koliki je njegov range ali to nije potribno, znan ja to sve vrlo dobro i nebi pisa ovakve stvari ako neman pojma {#}

Još bolje, u tf-u twitch još više gubi na vrijednosti. Ako nešto može onda je na surprise ubiti 1v1 nekog zalutalog wnb junglera, u tf ne može ništa. Znači ništa! Zburstaju ga soraka i nunu u 2 sekunde, a kamoli adc ili ap caster, i mainaj ti njega do 2050. to je činjenica i ništa što kažeš to neće promjeniti.

aha dosli smo do zakljucka dae ad carry useless  {#} reci mi jednog ad carrya kojeg ne mozes izburstat , govoris gluposti , jesi ti upoznat sa spellovima od twitcha? njegov passive koji se stacka sa ultien koji prolazi kroz heroje tako uz pozicioniranje stae ad carryu vazno ti mozes sve sa ultien autoattackat nakraju toga svega iskoristit expunge , pa ne kuzin bas zasto svi govore gluposti , da twitch nije u ranku sa nekin ad carryima ali svakako nie useless 

@ Kiky877  ja mislin da ja iman vise troll partija nego ti , pun mie vise k*rac ovakvo pametovanja mogu i ja bit drzak i odgovarat tako , nikad ne slusate starije igrace koji van zele nesto objasnit nego pametujete 

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 21:19 (Anzulolz).
17 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

aha dosli smo do zakljucka dae ad carry useless   {#}  reci mi jednog ad carrya kojeg ne mozes izburstat , govoris gluposti

U usporedbi s ostalim adc-ovima, je, useless je.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
15 godina
Kiky877 kaže...

taj tko kaze da twitch valja ili je valjda prvi put jucer upalio LoL ili je proveo 500 gejmova na blind picku. Tako da sto se tog tice mislim da je svakakva daljna rasprava nepotrebna.

Na ovo sam se polomio jace nego na FlayBoyov post prije ovog...

Duje, Luka vi ste njubovi s 500 gameova(zajedno) na blind picku koji ne znaju da je 6 item Twitch s aoe ultom useless u teamfightu, da ga nunu 1v1 razbije ko pi*ku i da moras rushat orcale za njegovih 6-8? sec stealtha..  :)

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
16 godina
FlyBoy kaže...

Još bolje, u tf-u twitch još više gubi na vrijednosti. Ako nešto može onda je na surprise ubiti 1v1 nekog zalutalog wnb junglera, u tf ne može ništa. Znači ništa! Zburstaju ga soraka i nunu u 2 sekunde, a kamoli adc ili ap caster, i mainaj ti njega do 2050. to je činjenica i ništa što kažeš to neće promjeniti.

{#} prika moj pojma nemaš {#}

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Pusti decke,ima vremena jos da nauce puno o igri. Necemo im to uzet previse u obzir :)

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Dok ti s twitchom dostigneš 6 item, ili core game je već gotov, a nexus uništen jedno 5 puta. Zašto ste toliko zapeli za tw-a a nitko s njim ne igra. Nije valjda da ste vi jedini pametni pa znate za tog OP champa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kiky877 kaže...

Pusti decke,ima vremena jos da nauce puno o igri. Necemo im to uzet previse u obzir :)

fala sta uzimas u obzir sta igran igru od bete da naucin je igrat {#}

14 godina
neaktivan
League Of Legends

bas zbog takvih poput tebe kad igram ranked i kad mi dodu i prave se pametni nemogu imat vise od 1400 elo-a. drz se ti blinda i twitcha i sve bu u redu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

fala sta uzimas u obzir sta igran igru od bete da naucin je igrat  {#}

To je kao kad klinci u COD-u traže klan, pa napišu imam 1100h igre. WTF? Otkad je mjerilo kvalitete broj sati proveden u igri, ili odigranih partija?

Ovo što ti sada radiš je čisti ad hominem, ako si možda upoznat s terminom, a svodi se na to da umjesto kontraargumenata na moje argumente navodiš svoje "iskustvo" kao argument. Pročitaj si upute za diskutiranje prvo, pa se baci na pisanje postova.

Kao drugo, što ti znaš koliko gejmova Kiky ima. Možda igra moba igre već 10 god, po par k sati HoN-a i Dote?

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Dajte više popustite sa ovim sranjem od prepiranja da li je Twitch useless ili ne..

Evo ukratko:

Useless je u pogrešne ruke, predobar i prekoristan ako ga ZNAŠ igrati.

Dovoljno dobro objašnjeno? -.-"

To važi za svakog prokletog heroja ne samo za Twitcha..

'Sada je takvo vrijeme došlo, da je lakše dobiti sex, nego naći pravu ljubav' Mel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Kiky877 kaže...

bas zbog takvih poput tebe kad igram ranked i kad mi dodu i prave se pametni nemogu imat vise od 1400 elo-a. drz se ti blinda i twitcha i sve bu u redu...

ti si mi jeebeni idol {#}

Ja sam ti samo rekao stvari kako stoje i ono sto se vidi iz tvojih postova. Svrstit twitcha medu bolje carrije... Daj molim te,budimo realni. Pored jedne vayne,gravesa,ezreala,corkija. Ne znam zasto se upustam u raspravu sa vama. A i malo postovanja prema nama starijima sigurno ne bi skodilo,no od ovih danasnjih mladih balavih generacija ne mozes nista drugo ni ocekivati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

slazem se sa covjekom gore. nisi naveo niti jedan argument da twitcha svrtas u top listu carrija. slusamo samo prazne price "igram igru od beta verzije"

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
League Of Legends

twich jungle OP 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Opet ad hominem, daj nauči diskutirat. Tvoje iskustvo nije nikakav argument. Daj argumente.

argumenti u vezi cega? ja san tebi da objasnjenje koje se vrti godinama , High elo gamer igra evelynn = usefull , normal game evelynn = useless , poanta je da twitch nije medu boljih ad carryima niti mi je brat to mislia rec , tvoj argument flyboy da twitch je useless u teamfightu je katastrofa on cak ima jedan od boljih strana , jer kako svi znamo cesto bruiser skoci na tebe i triba da ga focusas dok sa twitchon mozes ukljucit ulti i to probija jos i dobijes bonus 300 rangea , tako da argument da ima low range i da je to katastrofa rec tu ti jedno

corki : 550 range , urgot 425 range , ezreal 550 range , graves 525 range , vayne 550 range , sivir 500 range i tako dalje tako da molin vas , nama dvojici ne tribate filozofirat o ad carryima jer obadvojica igramo i mainamo od iskreno od bete , bezobrazno je vidit vase odgovore dok mi zelimo objasnit na laki nacin dok vi ne zelite svatit , zadnje sta cu rec i necu da se svadat vise
twitch nije jedan od boljih ali nije ni za bacit 
@kiky ja nikad nisan reka dae on TOP, ali nie ni za bacit  nadi mi recenicu di san to napisa i nagradit cu te pljeskon ili cak cokoladnin kolacicen(sta bi egon volia) 

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 21:45 (Anzulolz).

0 0 hvala 0
16 godina
Anzulolz kaže...
FlyBoy kaže...
slimyyy kaže...

znan da san smišan to mi i cure isto kažu {#}  naravno da nije tako, vidiš LoL je igra u kojoj sudjeluje uglavnon petero ljudi u jednome teamu, pametnome dosta, inače Twitch (moj dobar drugar) mi je main još od 2009-e i znan igrat sa njin i znan kako njegova mehanika funkcionira tako da ja cijenin tvoj trud i trud momka koji meni ide objasnit koliki je njegov range ali to nije potribno, znan ja to sve vrlo dobro i nebi pisa ovakve stvari ako neman pojma {#}

aha dosli smo do zakljucka dae ad carry useless  {#} reci mi jednog ad carrya kojeg ne mozes izburstat , govoris gluposti , jesi ti upoznat sa spellovima od twitcha? njegov passive koji se stacka sa ultien koji prolazi kroz heroje tako uz pozicioniranje stae ad carryu vazno ti mozes sve sa ultien autoattackat nakraju toga svega iskoristit expunge , pa ne kuzin bas zasto svi govore gluposti , da twitch nije u ranku sa nekin ad carryima ali svakako nie useless 

@ Kiky877  ja mislin da ja iman vise troll partija nego ti , pun mie vise k*rac ovakvo pametovanja mogu i ja bit drzak i odgovarat tako , nikad ne slusate starije igrace koji van zele nesto objasnit nego pametujete 

Tvrdiš da je twitch koristan? Zašto ga onda ne gledamo na velikim turnirima? Zato što ima puno korisniji ad carryja od njega, Ezreal, Vayne, Corki, Graves.. koji imaju neku mobilnost u teamfightu, i dok je njih ja cu širom zaobilaziti tvog tolko hvaljenog Twitcha u širokom luku...

EDIT: Zaboravio sam spomenuti Tristanu, koja u late game pojede tvog Twitcha s rangeom.. Tolko od mene!

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 21:53 (MacTheBig).
15 godina
FlyBoy kaže...
Kiky877 kaže...

E jel vam mogu bit prijatelj? Vi stariji iskusni tipovi ste uvijek fascinirali balavce poput mene, pogotovo FlyBoy sa svojih 600gameova u DRAFT modu, to je sigurno bilo nevjerojatno iskustvo.

Ali.. Znam da se ja sa svojih 500 blind pick gameova i igranjem Twitcha nemrem mjerit s vama majstorima..

@Mac  opet dolazimo do onog ako high elo igra champ je viable, ako ne igra champ je smece

@Kiki tvoje ne shvacanje primjera i iskrivljavanje istine dovoljno govori o tebi + da ne spominjemo da si kreno spominjat godine na FORUMU di svako moze napisat kaj oce, po tvojem nacinu pisanja reko bi da nemas vise od 14 godina..

Btw: Ova rasprava je gotova posto sam reko kaj sam htio :P

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 22:03 (Don Strongtoni).
13 godina
neaktivan
MacTheBig kaže...

Tvrdiš da je twitch koristan? Zašto ga onda ne gledamo na velikim turnirima? Zato što ima puno korisniji ad carryja od njega, Ezreal, Vayne, Corki, Graves.. koji imaju neku mobilnost u teamfightu, i dok je njih ja cu širom zaobilaziti tvog tolko hvaljenog Twitcha u širokom luku...

EDIT: Zaboravio sam spomenuti Tristanu, koja u late game pojede tvog Twitcha s rangeom.. Tolko od mene!

zasto se ne igra kog maw vise? prije 2 turnira je bia first pick za svaki team , sad vec 2 turnira ga vise niko ne uzima , prekini se oblikovat more recenice u vasu korist ja san reka vec 3 puta , on nije u top ali nije ni za bacit , tristana ni kog maw se ne igraju na turnirima a oni su najbolji late game ad carry-i 

17 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

E jel vam mogu bit prijatelj? Vi stariji iskusni tipovi ste uvijek fascinirali balavce poput mene, pogotovo FlyBoy sa svojih 600gameova u DRAFT modu, to je sigurno bilo nevjerojatno iskustvo.

Ali.. Znam da se ja sa svojih 500 blind pick gameova i igranjem Twitcha nemrem mjerit s vama majstorima..

Opet ti uzimaš iskustvo kao argument.

http://www.bug.hr/forum/post/sluzbene-obavijesti-pravila/upute-kvalitetno-diskutiranje-forumu-m_dipl/2168240.aspx 

Dođi nazad u temu kad pročitaš ovaj post. Do tada mi ne odgovaraj na moje postove sa gornjim izjavama jer direktno vrijeđaš mene, kao sudionika rasprave.

Ja nigdje nisam spomenuo niti doveo u pitanje vaše iskustvo, niti rekao da imate loše scorove s Twitchom. Ja sam se dotakao championa, i njegovih vrijednosti u gameu, a sve što ste vas trojica jahača smislili je: Ja igram igru od bete, imam 3000 winova itd...

Lp

14 godina
neaktivan
League Of Legends

ja sam koga vidio na svakom lanu od zadnja tri. i na european challengu u poljskoj kojeg je m5 dobio, na mlgu kojeg je azubu dobio i sad na ipl faceoffu. to su bila tri lana u zadnjih mj dana. nije ti pametno ulazit u raspravu sa nekim ko zna vise :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
Don Strongtoni kaže...

Opet ti uzimaš iskustvo kao argument.

http://www.bug.hr/forum/post/sluzbene-obavijesti-pravila/upute-kvalitetno-diskutiranje-forumu-m_dipl/2168240.aspx 

Dođi nazad u temu kad pročitaš ovaj post. Do tada mi ne odgovaraj na moje postove sa gornjim izjavama jer direktno vrijeđaš mene, kao sudionika rasprave.

Ja nigdje nisam spomenuo niti doveo u pitanje vaše iskustvo, niti rekao da imate loše scorove s Twitchom. Ja sam se dotakao championa, i njegovih vrijednosti u gameu, a sve što ste vas trojica jahača smislili je: Ja igram igru od bete, imam 3000 winova itd...

Lp

Dude you need to get laid {#}
haha eto malo da smanjimo tenzije o tome koliko je twitch usefull xD sori na {#} xD

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
16 godina
Don Strongtoni kaže...
FlyBoy kaže...
Kiky877 kaže...

@Mac  opet dolazimo do onog ako high elo igra champ je viable, ako ne igra champ je smece

@Kiki tvoje ne shvacanje primjera i iskrivljavanje istine dovoljno govori o tebi + da ne spominjemo da si kreno spominjat godine na FORUMU di svako moze napisat kaj oce, po tvojem nacinu pisanja reko bi da nemas vise od 14 godina..

Btw: Ova rasprava je gotova posto sam reko kaj sam htio :P

Ajmo ovako da vam bude lakše razumit. Nisam reko da će champ biti viable ako ga igra high elo igrač, nego sam govorio o njegovoj koristi, naprotiv ama bas svaki champ je viable.. a to što se ne igra to je sasvim druga stvar, isto kao s Twitchem, jednostavno ima puno korisniji ad carrija od njega.

Anzulolz kaže...
MacTheBig kaže...

zasto se ne igra kog maw vise? prije 2 turnira je bia first pick za svaki team , sad vec 2 turnira ga vise niko ne uzima , prekini se oblikovat more recenice u vasu korist ja san reka vec 3 puta , on nije u top ali nije ni za bacit , tristana ni kog maw se ne igraju na turnirima a oni su najbolji late game ad carry-i 

Respekt tebi jer igras od bete, ali jesi ti svjestan šta si reka? Genja i Yellowpete, će tu tvoju izjavu opovrgnit ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.8.2012 0:26 (MacTheBig).
15 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

4c 6f 6c 20 61 63 63 20 65 75 77 20 39 35 30 20 77 69 6e 6f 76 61 20 37 31 20 63 68 61 6d 70 20 31 34 20 73 6b 69 6e 6f 76 61 20 32 32 30 20 6b 6e 20 6f 73 74 61 6c 69 20 69 6e 66 6f 20 6e 61 20 70 70

Hex u normal text prevest ;)

u prijevodu... 

"Lol acc euw 950 winova 71 champ 14 skinova 220 kn ostali info na pp" 

LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
 Možda igra moba igre već 10 god, po par k sati HoN-a i Dote?

I sve da ima 5k sati u honu i 5k sati u doti kakve veze to ima sa lol-om?

MacTheBig kaže...

Prvo izmedu useless i viable ima neka sredina,to je tocno ono sto vam oni pokusavaj objasniti da nije dobar kao neki drugi ad carry ali i da nije usless,govorite da oni ne citaju vase postove i da umjesto  argumenata navode iskustvo a vi cak i ne citate sta oni pokusavaju objasniti.

Sto se tice ostatka rasprave taman sam napravio kokice nemjote prestajati ^^

LoL-scarface797(EU-West)
17 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

I sve da ima 5k sati u honu i 5k sati u doti kakve veze to ima sa lol-om?

Bravo, klap klap. Izgleda da se na forumu mora uvesti poseban font, jer ekipa ne shvaća kad je nešto u neliterarnom značenju.

O čemu ja cijelo vrijeme trubim? Da je irelevantno spominjati "staž" u igri i uzimati ga kao argument u prilog nečije tvrdnje, a kad već idemo logikom ove dvojice gospode iz južnih krajeva, otkud znaju da netko drugi nema veći staž, čime bi automatski taj netko bio u pravu [eto, to je bukvalno logika kojom se koristi ovdje, pa sam im želio očito ne dovoljno jasno, ukazati na neispravnost iste]

Al valjda sam ja lud, kad očekujem na topicu o igri s uvjerljivo najgorim communitijem dobiti logičku raspravu, a ne prepucavanje egoa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.8.2012 2:46 (FlyBoy).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Svaki heroj je jak u dobrim rukama,također postoje heroji koje Twitch ili bilo

koji drugi heroj razbija,s kojima je tu negdje i od kojih je slabiji.
Takva je mehanika igra,sad što Tw nije jak protiv usual ADC onda je jak protiv

nekog drugog

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Svaki heroj je jak u dobrim rukama,također postoje heroji koje Twitch ili bilo

koji drugi heroj razbija,s kojima je tu negdje i od kojih je slabiji.
Takva je mehanika igra,sad što Tw nije jak protiv usual ADC onda je jak protiv

nekog drugog

Istina svaki char je dobar u dobrim rukama, ali ako izbacimo taj faktor iz jednadžbe, i ostavimo samo fizičke činjenice o pojedinom charu, dobivamo nekakvu mjeru usporedivu s ostalim charovima, na osnovu koje se može generalno svrstati sve charove. I reći da je tw viable, pod ovim okolnostima (kad ne ulazi iskustvo s njim i skill igrača u jednadžbu) je neistina.

16 godina
@scar
Iskreno, nisam siguran da si s ove planete, ali govoriti da usless i viable imaju neku sredinu je isto kao da si reko da babe i žabe također imaju neku svoju sredinu, dva totalno različita pojma. Prouči engleski jezik malo ako misliš raspravljat dalje. Topla preporuka. ;)
14 godina
protjeran
League Of Legends

iiuuuuuuuuuuuu koji manijaci ubijen sam hahah

ko  je caunter swainu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...

iiuuuuuuuuuuuu koji manijaci ubijen sam hahah

ko   je caunter swainu?

Obavezno kretati s bootsima, zapravo što više mobilitya ili cc-a. Ahri, Anivia, Cassio, Galio...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice